Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yok canım eşler yokkk
Eşler yok biliyorum cnm benim demk istedihim niye pazar günü bulusma, eslerinizmi getirecek sizi?? HAni pazar beyler evde, cumartesi yapmak daha iyi olmaz mi yani o acidan soledim
Kıyamam ben o kuzunun burnunaaaaaa. Umarım yeşil mercimeği de yer. Benim ufaklık hergün yeni birşey yemek istiyor. Babasından beter çıktı :)

Off sorma teyzesi burnumuz fena:50: bende degisik yapmaya calisiyorumki skilmasin kuzumm

Misafirlerimi ağırlayıp gönderdim ve oğlumu emzirirken hemen gelip topiğe yetişeyim dedim ki yetişecek birşey yokmuş; 1 sayfa anca ilerlemiş. Bu akşamki performansınızı beğenmedim :) :p

Busmaicim artık hep koşacağız yürümek yok. Derken bir skacağız evlenmişler :) çok uçmuş olabilirim hahah

oğlun herşeyi yiyor, bi de uyuz mu diyon çocuğuma!!!
hanım hanıııım!! :95:

kolay gele :1:l

Ya canımıniçi herşeyi yiyor değil. Mesela özenerek yapıyorsun 3 kaşık yiyor, sanıyorsun ki alıştı yarın da yer ama yok ağız kilitliyor ertesi gün. E napcaz paşa iki kaşık yesin diye hergün yeni birşey mi?? :) bu arada kendime zeytinyağlı bürüksel lahanası yapmıştım. İçindeki patates ve havucu bir yiyor şok oldum!! Lahanayı vermeye cesaret edemedim. Be seveceği belli olmuyor bıdıkların. Sonra misafirlerle birlikte kek yedi, börek içi yedi kıymalı. Bakalım sonumuz ne olacak :)?

Artık yeter uyuyalımmmmmmmm :)

Bi de aklıma gelmişken sevgili kelebek (yani libyana :) ) sende kesin ev yapımı lahmacun tarifi vardır. Tutması garanti olanından ;) nolar paylaşır mısın benimle?? :)

8 yıl mı? Bilmiyordum kız :)
Annem de var kv de var bazen bırakıyorum ama bırakmak bile beni yoruyor desem :) onu hazırla ,bırak ,sonra da al..
Daha dün sahildeydik annemle, annem genç ; arkadaş gibiyiz. Dışarı çıkmamda sorun yok şimdi tramvay var belki bilmezsin sen ulaşım kolaylaştı bebek arabasıyla. Pazar havuza yüzmeye gittim pazartesi kuaföre.. Ama hepsi bir koşturmacayla geçiyor.
Benim bocalamam artık hayatın böyle olmasına, yaptığım fedakarlıklara, çok sorumsuz ve umursamaz bir kızdım çünkü. Bakalım ben mi keremi büyüteceğim kerem mi beni :)
Ay evet bende koşuşturmayı sevmeyen biri olarak sinir oluyorum bu duruma ama bu dönem böyle. 1 yaşından sonra gitgide bu da azalıyor galiba ( yada ben kendimi kandırıyorum) . Samsuna gelinceee, en son tramvay inşaatı başlamıştı terkettiğimde. Ondan sonra daha gelemedim. Ama orada okudum , oraya atandım 4 yıl orda görev yaptım... Yeri ayrıdır bende. Hepte orada yaşamak isterdim ama olmadı:( burnumda tütüyor. İnce yerden yakaladın kızz, özledim valla:) bu arada senin yaşın kaçtı canım?

Eşler yok biliyorum cnm benim demk istedihim niye pazar günü bulusma, eslerinizmi getirecek sizi?? HAni pazar beyler evde, cumartesi yapmak daha iyi olmaz mi yani o acidan soledim

Off sorma teyzesi burnumuz fena:50: bende degisik yapmaya calisiyorumki skilmasin kuzumm
Bence de haklısın pazar günü olmamalı

Misafirlerimi ağırlayıp gönderdim ve oğlumu emzirirken hemen gelip topiğe yetişeyim dedim ki yetişecek birşey yokmuş; 1 sayfa anca ilerlemiş. Bu akşamki performansınızı beğenmedim :) :p

Busmaicim artık hep koşacağız yürümek yok. Derken bir skacağız evlenmişler :) çok uçmuş olabilirim hahah

Ya canımıniçi herşeyi yiyor değil. Mesela özenerek yapıyorsun 3 kaşık yiyor, sanıyorsun ki alıştı yarın da yer ama yok ağız kilitliyor ertesi gün. E napcaz paşa iki kaşık yesin diye hergün yeni birşey mi?? :) bu arada kendime zeytinyağlı bürüksel lahanası yapmıştım. İçindeki patates ve havucu bir yiyor şok oldum!! Lahanayı vermeye cesaret edemedim. Be seveceği belli olmuyor bıdıkların. Sonra misafirlerle birlikte kek yedi, börek içi yedi kıymalı. Bakalım sonumuz ne olacak :)?

Artık yeter uyuyalımmmmmmmm :)
Oooof ooof :)
Ay evet bende koşuşturmayı sevmeyen biri olarak sinir oluyorum bu duruma ama bu dönem böyle. 1 yaşından sonra gitgide bu da azalıyor galiba ( yada ben kendimi kandırıyorum) . Samsuna gelinceee, en son tramvay inşaatı başlamıştı terkettiğimde. Ondan sonra daha gelemedim. Ama orada okudum , oraya atandım 4 yıl orda görev yaptım... Yeri ayrıdır bende. Hepte orada yaşamak isterdim ama olmadı:( burnumda tütüyor. İnce yerden yakaladın kızz, özledim valla:) bu arada senin yaşın kaçtı canım?
Ne diyosunnnn ,burdan mezunsun demek
Ben 28 yaşındayım
Evet samsun başkadır nasıl özlediğini tahmin edebiliyorum:(
Cnm guldurdun beni ama sefan olsn cik tabi..
Ya birden girdim araya ama gecmisi okuyamiyrm memlekete geldk bulusma ile ilgili son ayrintilar ne merak ettim
Valla hiçbi karara varamadık henüz canım varcaz inşallah :)
Ben senden daha beter durumdayim cnm o kadar yorgunumki kizim on yasinda on sene ara veripte rahata alistiktan sonra tekrar cocuk buyuymek hicte kolay degilnis aksam olunca belimin sirtimin agrisindan duramiyorum napalim evlatlarimiz saglikli olsunda bugunlerde gececek allah in izniyle

Ya senin işin daha kolay değil mi büyük yavrun yardımcı olur sana , bırakıp markete gidersin ya da çantasını taşır yemeğini getirir..ikinci çocuk daha kolay büyür diyorlar ya :)

Ya senin işin daha kolay değil mi büyük yavrun yardımcı olur sana , bırakıp markete gidersin ya da çantasını taşır yemeğini getirir..ikinci çocuk daha kolay büyür diyorlar ya :)

Kizimin tabiki faydasi oluyor olmuyor degil mesela bezini ,suyunu vs getiriyor ama hergun saat 3 e kadar okulda yavrum geliyor yemek yiyor sonra dersler sinavlar o yuzden ondan da cok sey isteyemiyorum yoruluyor butun gun okul ders derken kiyamiyorum O yuzden de yaz gelsin istiyorum bi an once

Oglum ilk defa kendi kendine uyudu yerde yuvarlanirken bi de baktim uyumus cok sasirdim bu ara emekleme cabasi icinde heralde cok yoruldu kiyamam kuzucuguma

Oglum ilk defa kendi kendine uyudu yerde yuvarlanirken bi de baktim uyumus cok sasirdim bu ara emekleme cabasi icinde heralde cok yoruldu kiyamam kuzucuguma

Kendileri uyuyunca da bir masum, bir sevimli geliyorlar ki insana :) kıyamamm

Herkese merhaba, topikte epeydir vakit geçiremedim,malum bebekleyim 7/24 .saçlarımda aklarımla kös kös evdeyim,wc bile lüks .yanında yakınında birileri olanlar çok şanslı kıymetini bilin ne diyim.kimsen olmayınca bakım makım kalmadığı gibi akşam evr gelen eşine sarıyosun.adın oluyo dırdırcı!!
Neyse,umArım keyifler yerindedir.benim kız bugün 3-4 saniye kendi kendine ayakta durdu.herkes erken yürür diyodu ama çokerken değil mi ya,19 temmuz doğumlu daha !

Günaydınlar herkeseeee.

Oğlum dün akşam 4:30da uyandı ve misafirlerden dolayı akşam uykusunu uyuyamayıp gece 11:30da uyudu. Peki sonra?? Uyanıp durdu yine gece ve sabahın köründe de hortladı :( bi de gün içinde az uyudu gece uyur dediler. Gördük. Uyumak istiyorummmm.

günaydın adıyamanda güneşli bir gün...ve yoğun.komşularım gelecek akşamdan biraz pasta yaptım kAlanınıda kahvaltıdan sonra yapcam annem kızım kocam ne güzel uyuyorlar uyku tutmadı ya .

Herkese merhaba, topikte epeydir vakit geçiremedim,malum bebekleyim 7/24 .saçlarımda aklarımla kös kös evdeyim,wc bile lüks .yanında yakınında birileri olanlar çok şanslı kıymetini bilin ne diyim.kimsen olmayınca bakım makım kalmadığı gibi akşam evr gelen eşine sarıyosun.adın oluyo dırdırcı!!
Neyse,umArım keyifler yerindedir.benim kız bugün 3-4 saniye kendi kendine ayakta durdu.herkes erken yürür diyodu ama çokerken değil mi ya,19 temmuz doğumlu daha !

Maşallah kızına
Ben 9 aylık yürüyen bebekler duydum.
Eşin eğer dırdırcı bi kadın istemiyorsa haftasonu 1 saat bebeği oyalasın ve sen de çıkıp kendinle kal.. Sonuçtan o da memnun olacak:)
Mesela yoğun ısrarlarım sonucu eşim beni havuza götürdü arabada bebekle bekledi, yüzdüm çıktım. Çok mutluyum falan dedim eşim de şimdi kendi teklif ediyor götürmeyi. Sen de dene istersen cuma cmt pazar bayan saati 12-14 arası.
Yakında birileri olması pek bişey değiştirmiyor bence, gene eşi lazım insana

Erkek milleti işte... Sabah sabah sayacak bile halim yok ;) 9 aylık yürüyen çok duydum çevremde. Senin kız da öyle olacak ne güzel :) maşallah.

Günaydınlar herkeseeee.

Oğlum dün akşam 4:30da uyandı ve misafirlerden dolayı akşam uykusunu uyuyamayıp gece 11:30da uyudu. Peki sonra?? Uyanıp durdu yine gece ve sabahın köründe de hortladı :( bi de gün içinde az uyudu gece uyur dediler. Gördük. Uyumak istiyorummmm.

Günaydııınnn... Evet uyku durumu bizde de böyle oluyor. Uyku düzeni gün îçinde bozulmuşsa gece de ikide bir uyanıyor. Aksine daha çok uyuması beklenirken.

Bu arada eşim dün sabah diyor ki"sana kadınlar kulübünden daha hızlı ulaşırım heralde:))". Olabilir dedim bende .
Busmaiii bende 28:)

Kizlar gunaydin oglum cok hasta oksuruyor balgami var nezlesi burunlar tikali gozler akio ne kaynatip icireyim ihlamur pekmez veriorm icine limon zencefil elma kabugu karanfil cubuk tarcin falan koysam bi zarari olurmu siz neler yapiosnz acil tavsiye bekliorm

8 aylığız ve çoook şükür kendimize yaptığım pirinç pilavını verebiliyorum...sabır inat ve bol çamaşır;)

maşallah ikiz annesiii :nazar:
ben de akşam pirinç pilavı yedirdim. hakikaten seviyor pilavı.. :16:
ayşeciğin tatlı olmadığı halde severek yediği iki şeyden biri.. peki diğeri ne mi?
ekmeeeek :72::1:

zeyneeeppppppppp hoşgeldin :42:
iyice boşladın bizi.oğlanın gazı varken ağlarken bile daha çok giriyordun topiğe....
ayneeen :19:
bence şimdi ömür de büyüdü gezmelerdedir, ondan giremiyordur.. hıhh!!!:19:

cumartesi çalışanlar var canım. öğlene kadar da olsa çalışıyorlar.
o saatten sonra eve dön, çocuğu al. buluşma yerine gel.. koştur koştur olur.
o yüzden pazar demiştik..
kocalar da bi gün yalnız kalsınlar :1:
zaten görüşeceğimiz 2 saat..

Allah kolaylık versin.. büyüdükçe sıkıntı azalır diyorlar.
ama bazı bebekler doğuştan zor. büyüdüklerinde de pek bi şey değişmiyor belliki :100:
arada bi saat eşine bırakıp çıksan olmaz mı?
inan markete gidip reyonlar önünde aheste aheste ürünleri seçmek bile iyi geliyor insana..
bi kuaföre gitsen, kısa bi alışverişe.. ruhuna çok iyi gelir..
aslında eşinin bunu düşünmesi lazım.:kkk:

bu arada ayşecik de birkaç saniye ayakta durabiliyor. bu erken yürüyeceği anlamına gelmiyor bence.. :44:

canlarım günaydın hayırlı güzel hafta sonları olsun inşallah herkese:3:
tabi ben işteyim offf cumartesileri çalışmaktan nefret ediyorum:43:
bu arada cincon sen süt iznini hangi saat aralıklarında kullanıyorsun yada toplu mu kullanıyorsun:44:

pembehipopotam sağol canım iyi dileklerin için çok tşk :38:

canım benim çok tşk bakalım benim içim dışım birdir daha yüzyüze görüşüp imza atmadan tabi kesinleşmiş denemez ama dayanamadım hemen yazıverdim içimde tutamıyorum hiçbirşeyi inşallaj sevincim kursağımda kalmaz

çok tşk canım :54:

evet canım çok istiyordum :8::8::8::8::8: sağol iyi dileklerin için

canım benim ya valla nasıl içten dilediysem demekki dua kapılarının açık olduğu ana geldi :16::16::16::16::16: bencede oğlumun kısmeti olmalı :emir_bebek:

tatlımm ay herkes aynı şeyi söylüyor kendi işim olmuş gibi sevindim demekki kalpler birlikte atıyormuş inşallah hayırlısı olur canım dualarında banada yer ver olurmu :54::38:

evet canım taaa hadımköy oralara gidermiyim bilmem belki başladıktan sonra ama ilk etapta servisle gidip gelmeyi düşünücem ama şu var şuanda eve 8,5 ta varıyorum ama orda 5 te paydos en fazla kaç saat sürecekki yol daha evvel yenibosnadaydım 1 saatte geliyordum buda olsun 1,5 yine akşam 6,5 bilemedin 7 de evde olurum haftasonum yok sosyal hakları full ya en azından iş güvencen var kreşte açılırsa süper olacak oğlumuda gün içerisinde görebilirim :16::16::16::16:

canım ödüm koptu felç falan sandım aman şükür ya bu çocukları taşıma sallama işi bizi sakatlayacak bence bunda da bir hayır vardır de sallamadan uyumaya alıştır inşallah alışırda rahat edersin

evet henüz yüzyüze görüşmedim canım pazartesi günü söyleyecekler hafta içi gidicem görüşmeye dua ette herşey olumlu geçsin canım diyorum ya dua kapıları açıkmış o anda ne kadar içten dilemişim demekki rabbim hemen yolunu çizdi ŞÜKÜRLER OLSUN :16: inşallah görüşmede iyi geçer herşeyden öte eski arkadaşlarımla bir arada olacağıma ayrıca seviniyorum ben kalabalık ortamda mutlu oluyorum ekip halinde çalıştığım zaman yorgunluktan canımda çıksa mutlu hissediyorum çünkü yorgunluğu bile paylaşacak birileri oluyor burda 3 kişi birbirinin yüzünü görmeden oturuyoruz bütün gün patron zaten kendi hayatı dengesiz düzensiz bütün stresini atacak bizden başka kimsesi yok diğer arkadaş kendi halinde duvara vur ses çıkar ona vur ses çıkmaz ruhum sıkıştı burda nefes alamıyorum adeta fikri bile beni kendime getirdi kurtuldum diye taklalar atasım var

sağol tatlım :38::38::38:

canım benim hepimiz öyle kalplerimiz temiz olduğundan bu duygular birbirimize geçiyor eşimin transfer işi ertelendi 1 ay kadar şimdi 20 günlük tura gitti o aradada benim işim netleşir bu arada eşim geçen hafta ofiste kavga etmiş o malum şahısa ağzına geleni söylemiş kadın ağlaya ağlaya çıkıp gitmiş dava açıcam bilmem ne demiş patronuda bu kadarıda fazla arabaya ortak olursun ama benim elemanıma benim yönetimime karışamazsın diyip ortaklığı bozmuş hissesini devrediyorlarmış :8::8::8: patronda eşime gitmene gerek kalmadı ben senden çok memnunum vs vs diyince bir süre daha denemeye karar verdi transfer hakkı bana doğdu :21::21::21:

haklısın o kadar uzun zamandır sevmediğim bir işte ve ortamda çalışıyorumki kendimi unutmuşum resmen

sağol kızzzzzz ya evet nfk da aynısını söyledi haklısınız yakın olunca her an görüşebilirmişiz gibi geliyordu şimdi dahada zor olacak ama haftasonlarım boş olur optimumda buluşabiliriz hala :34:

ayyy buluşuruz valla:16: benim işyerim palladiuma çok yakın ama hemen yanı da optimum sayılır yani görüşebiliriz:34:
bu gidişle zaten toplu görüşme olamayacak sanırım bir kaç kişi toplanacak ancak gibi gözüküyor:37:

Hayırlı sabahlar canlarım... Cumamız mübarek olsun... :16::16::16:

Nkolik canım çok geçmiş olsun... Allah şifa versin... Rabbim böyle ağır şeylerle intihan etmesin bizi... :16::16:

[/FONT]

Evet bizde geçen akşam eşimle izledik.. çok güzeldi.. :31:
[/FONT]

Şekerim sen bana kelebek de diyebilirsin uzun geldiyse... :38:

yettim kuzum.... Gelin sizi bir öpeyim....:54::54::54:

:16::16::16:

kelebeğim diyeyim o zaman ben:17:

:) evet çok şükür
Ama büyüyünce de dertleri büyüyor diyorlar
Şikayet etmiyorum herkes biliyo 2 sene ağladım bebeğim olsun diye. Ama bu kadar fedakarlık istediğini bilmiyordum ..bazen pilim bitmek üzere gibi hissediyorum :"(

aynen bazen banada oluyor ama çok kısa sürüyor çünkü ya sırıtıyor bir an yada ellerini kaldırıp bana sarılmak istiyor o zaman bütün herşey bitiyor benim için:16:

amin bacım, saol.. :38:

hastanede akşam ziyarete müsade yok..
kv evde yok..
e babama abime gelin beni alın anneme götürün mü dicem?:99:

kaptım kızı, aldım bastonu.. düştüm yola..
zaten kadıköy-kartal metrosunu da merak ediyordum..
siftahı yaptık ayşecikle.:1:
bi durak var, jet gibi gidip geldik valla..:10:

ayşecikin nenesi iyi, inş yarın taburcu olacak..
fıtığı patlamış, sinirlere yapışmış..
sinirlerden kazımışlar, o yüzden uzun ve zor bi ameliyat olmuş..
ama operasyondan önce kısmı hissizlik yaşadığı ayağında gözle görülür iyileşme var.
daha çok hissediyor ve hareket ettirebiliyor.. elhamdülillah..:16:
Rabbim tüm hastalara şifa versin..
doğum hariç bizi hastenelere düşürmesin.. :1:

maşallah canım annen daha iyiymiş allaha şükür :nazar:
bu arada metroyuda kullanmısınız hayırlı olsun bizim metro durağı için biraz yürümemiz gerekiyor ama genelde kadıköye gideceksek metroyu tercih ediyoruz araba park sıkıntısı nedeniyle melisada 5-6 kez bindi yani metroya ama daha rahat ve daha hızlı tabikide:34:

kızlarrrrrrrrr nasılsınızz
CİNCON hayırlı olsun cok sukur hıc sevmıyodun ısını sat 8 de evde oluyodun mudur zaten sorundu cok sukur cok ıyı olmus
NFK yenı ısmın guzelms begendım canım bendemı degıstırsem acaba.benımkıde yarış atı ismi :) Buarada annen ıcın gecmısler olsun
NKOLIK gecmıso o lsun kuzum yaa yazdıklarınla gozumun onunde o halın canlandı tüylerım kalktı cok sukur ıyısın sımdı üşütmemle lgılı tavsıyelerıne uyucam canım benım
TUĞÇEM sıpa nasıl tugececım daha ıyımı gece huysuzkugu devam edıyomu ıyılestı sanırım grıbı dıkkat et dısarı cıkmayın bı sure
LIBYANA yenı ısmın cok uzunmus ama senınkıde cok guzel gülegüle eskit :)
ŞEKER PORTAKALI nasılsıl şekerportakalı iş nasıl gıdıyor rayına oturdu zaten senın.bızımde yavas yavas daha ıyı ek gıda olayını duzenlı verebılıyomusun bızde bıraz sorun.annem bazı gunler verıyosa bazı gunler veremıyo kadın tabı zor yetısıyo
KARAKIZ kızz senmı ıstedın nasıl yanı nıye kuzum?buyuk yazı yazmandan dolayı cezalısın demıslerdı neyse faceden gorusuruz :)
ARYAM bende hepınızı cok sevıyorummm ve gıremıyorum cok ozluyorum :))
FATMAZRA gecmıs olsun canım bende senın gıbı gıremıyorum artık okdugumuz kadar calısınca her yazılanı takıp etmek cok zor
NARAGACI feyza cok guzelsın masaallah cok begendım senı :) oğluşunda mşallah behlul gıbım :)

canım bizde iyiyiz sağol ek gıda işini hep ben hazırlıyorum zaten bakıcıya sadece yedirmesi kalıyor bazılarını akşamdan bazılarını sabahtan hazırlıyorum canım öyle olunca benimde aklım evde kalmıyor eğer annen yetişemiyorsa sende kendin hazırla istersen en azından seninde aklın kalmaz:34:

sezaryen olan arkadaşlar..
benim kesi bölgemde hala uyuşukluk var..
6 aya kadar hissislik geçer demişti doktorum..
çoğu da gitti zaten ama sanırım kalan, kalıcı di mii? :43:

aynen ya bende de var birde böyle ani hareketlerde falan sanki bu iç yapıştıma yada dikişler açılacakmış gibime geliyor psikolojik olarak çok korkuyorum:18:

Back
X