heheh canım benim sağol ev taşımak birşey değilde çocuk var işte annem bakıyor şimdi içim rahat gözüm arkada değil bakıcıya güvenemem kreş açılırsa ancak evi taşırım yoksa zaten kendi evini bırak kiraya git çocuğada bakıcı tut aldığın paradan ne kalacakki nasılsa eve kadar servis var korktuğum gibide değilmiş 1 saat sürüyor yol akşam 5,5 ta kalkıyor servis 6,5-7 arası evdesin sabahta 6,10 da binicem erken olacak ama uyurum 1 saat serviste indi bindisi yok en azından valla sağlam iş olsunda yol dert değil piyasayı az çok tanıdım fabrikadan vazgeçmem artık kolay kolayGunaydınlarr..otomatıge baglandıkk..7 den oncee ayaktayız bız uzun zamandır valla..Bu arada bende Mersın..Tarsusluyum..ordakı maasları cok ıyı bılıyorumm;gercı ortaokuldan sonra ıstanbula yerlestık calısma durumum hıc olmadı orda ama akrabalarım orada cogunlugu..Alınan ucretler gercektenm cok cüzi ama bı sekılde ınsanlar yetıstırmeye calısıyor..meyve sebze ucuzz gecekten ama bır onlarlada bıtmıyor ıhtıyaclar..neyse bısey anlatayım sabah sabah aklıam geldıı:)bızım mahallede bı cocuk vardı bi discının yanında calısıyor..bılen bılır bızım ordakıler yemeye fılanda duskundur..garıbıme zam yapımıs patron ..bızımkı kutlama yemegı yapmıs kendınce..kendıne kebap ısmarlamıs..herzaman gıttıgı bı yer varmıs..adam demıs 1 çöp şişmı yapayım..bızımkı yok demıs 1,5 olsun..aldıgı zam mıktarıda bucugu karsılıyacak kadar zaten.:))))annesı anlatıp duruyordu komsulara...
Cincon demek yenı yere baslıyosun ;hadı hayırlısı olsun canım..hadımkoyy ıstanbulun bı ucu sen bana yaklasmıssın aslında..:)gel çorluya ben sana güzel bı ev bulurum..karşıya gıtmekten daha az vakıtte evıne gelırsın emın ol![]()
evet evet o kır saçlı biri doktor iyi aslında baya ilgili uzun uzun bakıyor benimki 6 ayında 10 kiloydu obez dedi sütüm azaldı devam sütü vericm dedim obezmi yapacaksın çocuğu dedi bana e napıyım dedim süt vermiyimmi emzir diyo e süt olmazsa napıcam deli manyak yani kilo takıntılı belki 9 aya girdiğinden 10 kilo normal gelmiştir ona bizimkide 9 aylık oldu da noldu sanki 3 kilo dahamı aldı aynıdır herhalde hala olsa olsa 10,5 belki olmuştur bende götürücem bu hafta ama diğer doktoru deniycem belki ona döneriz onuda baya metheden olmuştu aa karşılardan gelen hastaarı var bak istersen netten bu doktor 6 aydan evvel ek gıdaya başla diye ısrar etti diğeri su bile vermeyeceksin sütün yarıyor demişti acaba 5,5 aylıkken başladım hatamı ettim bilemiyorum işte değiştirmemek lazım doktor yoksa insan tereddütte kalıyorana kız dün bizde oğlanı oraya götürdük dr osman ayhan şener mi? bize kilo konusunda bir şey demedi 10 kilo bizimki de 1 yas kilosu dedi kafası biraz büyük dedi :) sonra boya kiloya bakınca normal dedi..
karakız ara sira bari girse pek sessiz kaldi buralar
is görüşmesinin iyi geçmesine sevindim e5 in üstünde kiptas evleri varya biz orda oturuyorduk uzak biraz ama senin is çıkış saatin erken trafiğe yakalanmadan gelirsin belki