Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın demeyi unutmuşum:) dalmışım muhabbetin ortasına:))
Günaydııııııın!:)

Nabersiniz barbarino pempehipopotam yine kimsecikler yok bende kizimi uyuttum bir bakayim dedim bende yatacagim cok uykum var

Gecikmiş bir cevap veriyorum :) uykusuzummmmm. Oğlum sınırlarımı deniyor sanırım. 3 ten sonra saat başı kalktı. Çok mutsuzummmmmmmm.

Kizlar bugun a101 de davul vardi aldik cok guzel bir oyuncak a10 1 hep kaliteli hem ucuz oyuncaklar satiyor cok guzel seviyorum oyuncaklarini

Ben de yazacaktım ama fırsat olmadı. Bîz de aldık onu. Kafamız götürmüyo bir yerden sonra ama o eğleniyor :) bi de alşam odanın ışıklarını kapattım öyle kullandırdım daha da bi sevindi :)

Herkese günaydınnnnnn.

Kızlar iyi geceler :) kimsecikler yok ama ben yine suallerimi sorayım.Baya uzun zaman oldu yazmayali,ama düzenli okumaktayım sizleri.Bebislerinizi gece uykusuna nasıl yatırıyorsunuz?Ben çalıştığım icin gunduz bakicimiz sallayarak uyutuyor,ama 1-2 haftadır gecede en az 10-15 kez kalkıyor.Bunun sadece uç kalkışında emıyor,tok olduğu icin mizmiz sallanmak istiyordu.Artik 3-4 gun once gece bende başladım aglamaya sinirden :( uykusuzluk,yorgunluk,is,ev,cocuk.En sonunda esim benim sesime kalktı,ben yattım kendi salladı.sabah perişan tabii :) napicaz böyle diyor haha.Acayip bir kararlılık geldi bana 3 gündür yatır kaldir deniyorum,kesinlikle kararli olmak gerekiyor.ilk gun 45 dk sürdü.Bu arada ilk 5 dk ağladığında almadım,parmak atıp kendini kusturmaya çalıştı,icim acıdı yapamiyacagim dedim.Oda yoruldu bende en son oturduğu yerde sızdı.Cok zor bir yöntem gercekten insanın vicdanını sizlatiyor ama bugun 20 dk uyudu ve gece 1 kez sabaha dogru bir kez emmek icin kalktı.Ne olur Allahım böyle gitsin yoksa bir yerde yigilip kalacağım diye korkuyorum.Bu yönteme devam edeceğim tutmazsa önerilere açığım.Doktoruna söyledim gece cok sık kalkıyor ama her kalktığında emmiyor ağzı memede uyuyor dedim.ek gıdadan sonra gece açıktigi icin degil,gece uyanma alışkanlığı olduğu icin dedi,bilmiyorum artik.
Bir diğer sorum yastık kullaniyor musunuz?Balık yediriyor musunuz?Bizim ki pek sevmiyor :( balık yağı kullanma olayını bu kontrolde soracağım doktora.
Oğlum 1 aydır emekliyor en sevdiği sey ev terlikleri,elindeki oyuncağı bırakıp terliğe uçuyor :)ayrıca kavanoz kapaklarını cok seviyor,mutfakta yemek yaparken eline veriyorum farklı yerlere vurduğunda ayrı sesler çıkardığını anlayınca garibim sevindirik oluyor.Birde pet şişelerin icine sulu boya ile ayrı ayrı 4 renkte 4 pet şişeye renkli su yaptım onları calkalamak hosuna gidiyor.Bir tanede bozuk 5-10 kuruşları koyduğum var en cok onu seviyor.Baska önerileriniz var mı?
Hepinizin bebislerini cok öpüyoruz oglusla,ayrıca Anadolu yakasında kartalda oturuyorum buluşma ısı bu yakada olursa bende gelebilirim oğlumla :)
Memede öylece durması seni özlediği için olabilir belki
Benim oğlum da terlik avcısı :)
Allah'ım her isteyene ev, hasta bebişlere sağlık ve uykusuz annelere uyku nasip etsin :)

Bizim ufaklığın kendi odası var ama odasına beşik falan almadık. Çilekten şifonyer ve dolap aldık. Park yatağı var bizim odada. Zaten park yatakta yatamaz hale gelince araba yatak alacağız inşallah.

Ben şu ara herşeyden sıkılır oldum. Çalışmaktan, bebekle yorulmaktan, evin işlerinden vsvs :( yaz gelsin istiyorum sanırım. Diyet yapıyordum ama iki gündür depresyon modunda olduğum için diyeti de bozdum :(
Son paragrafta bendensin ;)my fitness pal diye bi uygulama var hergün ne yediğini giriyorsun beni biraz frenledi tavsiye ederim
bu arada size komik birşey söyliyim

çocuğa beşik alıcam ben park yatak bakıyorum babam bir yandan alma park mark adam gibi mobilya al demezmi

ya dedim baba erkek çocuğu az büyüyünce arabalı yatak isteyecek görmüyormusun aytuğu

e o zaman şimdi arabalı yatak al dedi bu sefer

ya yeni doğmuş çocuk nasıl yatsın onda az büyüdümmü düşer dedim

asıl bomba burda

sen al ben onun kenarlarına tahta korumalık çakarım düşmez demesinmi :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ben kıyıcam paraya 1000 tl vericem yatak alıcam babam kenarına tahta çakacak işte buda benim marjinal yenilikçi ailem :16::16::16::36:
Benim babam da küçükken bize tahta at yapacaktı hala yapacak :) gerçekten sayfalar ne az ilerlemiş kendi adıma sevindim

Nkolik çok geçmiş olsun Allah şifa versin sabır versin..

KP bütün fonksiyonları durmuş durumda. tedavi cevap vermedi. sanırım beyin ö... bekliyorlar. çok üzgünüm.
canım Allah sizlere sabir versin zor bir durum insan ne diyecegini bilemiyor
Kızlar iyi geceler :) kimsecikler yok ama ben yine suallerimi sorayım.Baya uzun zaman oldu yazmayali,ama düzenli okumaktayım sizleri.Bebislerinizi gece uykusuna nasıl yatırıyorsunuz?Ben çalıştığım icin gunduz bakicimiz sallayarak uyutuyor,ama 1-2 haftadır gecede en az 10-15 kez kalkıyor.Bunun sadece uç kalkışında emıyor,tok olduğu icin mizmiz sallanmak istiyordu.Artik 3-4 gun once gece bende başladım aglamaya sinirden :( uykusuzluk,yorgunluk,is,ev,cocuk.En sonunda esim benim sesime kalktı,ben yattım kendi salladı.sabah perişan tabii :) napicaz böyle diyor haha.Acayip bir kararlılık geldi bana 3 gündür yatır kaldir deniyorum,kesinlikle kararli olmak gerekiyor.ilk gun 45 dk sürdü.Bu arada ilk 5 dk ağladığında almadım,parmak atıp kendini kusturmaya çalıştı,icim acıdı yapamiyacagim dedim.Oda yoruldu bende en son oturduğu yerde sızdı.Cok zor bir yöntem gercekten insanın vicdanını sizlatiyor ama bugun 20 dk uyudu ve gece 1 kez sabaha dogru bir kez emmek icin kalktı.Ne olur Allahım böyle gitsin yoksa bir yerde yigilip kalacağım diye korkuyorum.Bu yönteme devam edeceğim tutmazsa önerilere açığım.Doktoruna söyledim gece cok sık kalkıyor ama her kalktığında emmiyor ağzı memede uyuyor dedim.ek gıdadan sonra gece açıktigi icin degil,gece uyanma alışkanlığı olduğu icin dedi,bilmiyorum artik.
Bir diğer sorum yastık kullaniyor musunuz?Balık yediriyor musunuz?Bizim ki pek sevmiyor :( balık yağı kullanma olayını bu kontrolde soracağım doktora.
Oğlum 1 aydır emekliyor en sevdiği sey ev terlikleri,elindeki oyuncağı bırakıp terliğe uçuyor :)ayrıca kavanoz kapaklarını cok seviyor,mutfakta yemek yaparken eline veriyorum farklı yerlere vurduğunda ayrı sesler çıkardığını anlayınca garibim sevindirik oluyor.Birde pet şişelerin icine sulu boya ile ayrı ayrı 4 renkte 4 pet şişeye renkli su yaptım onları calkalamak hosuna gidiyor.Bir tanede bozuk 5-10 kuruşları koyduğum var en cok onu seviyor.Baska önerileriniz var mı?
Hepinizin bebislerini cok öpüyoruz oglusla,ayrıca Anadolu yakasında kartalda oturuyorum buluşma ısı bu yakada olursa bende gelebilirim oğlumla :)

yastık kullanıyoruz biz. balık veriyorum ama çok sık yapmıyoruz artık .. pet şişelerde bakliyatta koyabilirsiniz mercimek falan :55:

herkese günaydınlaar dün gece 12 ye kadar elifi uyutmaya çalıştım gece yarısı uyudu ama sabah 7 de hortadık yine hatta ne kadar geç yatarsa o kadar erken kalkıo sanki normalde on bçuk gibi uyur sekiz buçuk gibi kalkar enteresan bu çocuklar. grnt grip mi oldu canım eda çok geçmiş olsun. kışın elifte olmuştu bi hafta sürdü gece uykusu hiç yoktu burun tıkanıklığından uyuyamıyordu ağlayarak uyanıyordu çok zor geçmişti ama antibiyotiksiz geçmedi kullanmak zorunda kaldık sonra bi daha olmadı şükür.

NKOLİK kp için çok üzüldüm canım allah acı çektirmesin ona. çok zor bi durum ne denir bilemedim.

biz elif için akikayı kurbanda bayramında kestik. aslında ben onun akika olduğunu bilmiyordum ama kurban bayramında elif için kurban kestirmiştik herhalde akikadır diye düşünüyorum.

hala dişi çıkmadı bizim kızın hergün bakıyorum öyle diş huysuzluğuda yok :1: herzamanki gibi. birde o dişsiz haliyle ne versen yiyor yaramaz:nazar: evde yaptığımız poğaça kurabiye ufak ufak koparıyorum ham ham yutuyor. bizim yemeklere saldırıyor. geçen pilav yedirdim yoğurtladım bi güzel yedi. bazen babam kızıyor kızım niye yediriyorsun pilav yermiymiş çocuk diyor e istiyor yiyor veriyorum bende vermeyeyim mi diyorum ekmek bandırıp yemeklerin sularından veriyorum. geçen ananemize gittik ıspanak yemeği vardı ondan yedi :1:

günaydınnnn

önce cevaplarımı vereyim sonra sohbete başlarız

ayyy ben buna bayıldımmmmmmmm
çilek mi bu?
bizim şimdiki beşik 120*60 çok kucuk, deli yatıyo benm oglan hep gidip bi köşesine giriyo yatagın.
zaten boyle biraz buyuyunce guzel bi yatak alırım dye kucuk aldıydım, biraz pişman oldum çok da kucuk olması ii deilmiş.
bi an once buyuk yatak almamız lazım, en erken kaç yasında yatar ki bu arabalı yatakta?
bu bellona canım çok hoş dimi benim işyerimin burda var mağazada hergn bakıp bakıp ahh ahh diyorum büyüsede alsam valla 3 yaş gibi kullanır tahminimce hatta bence 2 yaşta ideal çünkü zaten alçak içie geniş yani sığmayıpta nereye düşecek hem bunu alırsak yatağına daha çabuk alışır bizde bağımsızlığa kavuşuruz diye umud ediyorum

heyyyy :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111:
nerdesin kız sen ne burdasın ne başka yerde göremiyorum :4::4::4::4::4::19:

bugun komşuda oğlum orta sehpadan tutnup ayaga kalktı heyecanlanıp hoplamay baslayınca eli kaydı sehpadan küt diye gerisin geri kafasının ustune düştü.
nasıl bi ses çıktı ama küüüt diye :(
agladı ağladı yavrum, zor sustu.

korktum bişi olur diye, Allah korusun. şimdilik bişisi yok ama sonradan çıkar mı acaba:43:
ah çok geçmiş olsun bişey yoktur inşallah
bi heeeeeeeeeyyyyyyyyyy de bendennnnnnnnnnn
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
:54::54::54::54::54:

Kizlarrr nasilsiniz ben hala memleketeyim cook ozledim sizleri hersey yolundadir inss
iyiyz canım şükür sen nasılsın yasir nasıl
KP bütün fonksiyonları durmuş durumda. tedavi cevap vermedi. sanırım beyin ö... bekliyorlar. çok üzgünüm.
canım çok üzüldüm allah kolaylık versin :43:
Yok canim nerdeee oyle bisey olmasi icin dunyanin sonu gelmesi lazim

Ev isi olmadi cunku mirascilardan kadin yani ev sahibinin karisinin yarı akli dengesi yerinde degildir raporu vermis doktor bu sebeple tapu kadinin imzasini kabul etmiyor

Canim cok gecmis olsun allah koruyor cocuklarimizi

Hosgeldin gitme artik

Sende hosgeldin canim

Bizde seni cok ozledik gel artik ne zaman donuyorsun

Canim benim umarim bir mucize olur uzme kendini
:50:
kötü olmuş insan heveslenince üzülür tabi ama olsun niyetlendinizmi başka ev çıkar illaki
Kizlar bugun a101 de davul vardi aldik cok guzel bir oyuncak a10 1 hep kaliteli hem ucuz oyuncaklar satiyor cok guzel seviyorum oyuncaklarini

ya ben dün gördüm onu gün içinde gidip alayım dedim unutmuşum çok üzüldüm

kızlar günaydın vallahi gece 5 midesem 10 dkkada bir mi desem hiç uyumadı sürekli ağlıyor ağrı kesici verdiğim hallde :5::5:

derdi ne anlamadımki kjarnı tok altı temiz :5::5:

en sonunda demin üstüme yatmış ben uyumuştum bi baktım üstümde uyumuş

az kalsın dövecektim az daha uyumas uykusuzluk çıldırtıyor kaç gündür :5::5:

kızlar günaydın vallahi gece 5 midesem 10 dkkada bir mi desem hiç uyumadı sürekli ağlıyor ağrı kesici verdiğim hallde :5::5:

sakın döveyim falan deme valla bende seni döverim günah kız o ne bilsin çocuk kastenmi yapıyor hak veriyorum bazen insanın sabrı taşıyor ama az kaldı sabret üst dişleride çıkarsalar kurtulucaz inşallah boranda 1 ay öncesine kadar öyleydi ben o halde birde işe geliyordum düşün zombi gibiydim

hastalandım bende ya ölüyorum karın ağrısından

ayy canım ya kimbilir ne derdi vardı:43: geçen bizim oğlan da ağlıyor artık su moddaydim :36:

günaydın herkese..
kızlar bebeğine bakıcıya baktıran ve gizli kamera kullanan var mı ? acil bilgiye ihtiyacım var

ayy canım ya kimbilir ne derdi vardı:43: geçen bizim oğlan da ağlıyor artık su moddaydim :36:

canım bende aklımdan neler geçirdim Allah affetsin

yavbrum kucamda uyuyor göğsüme yatıp yerine koyunca ağlıyor ne fark varsa kucakla yatağın :111: :36:

yavbrum kucamda uyuyor göğsüme yatıp yerine koyunca ağlıyor ne fark varsa kucakla yatağın :111: :36:

günaydın canım ne fark mı var ? anne kokusu var canım kendini güvende hissediyor senin kucagında

İLKNUR sizin de dişiniz çıkma aşamadında değil miydi? O yüzdendir. Bizimde dişi yarmış damağı ama devam huysuzluğa...

Son düzenleme:
Amaaan bugün okuldan sonra kv lere gideceğiz. Koştur koştur. Bi üşeniyorum ki:( haftasonum güzel geçse de değse bari.

Kızım bikaç gündür anneme daha çok gülüyor. Bi üzülüyorum ki. Sevinmem gerekirken. Gerçi bende bu hafta yorgundum hep oyun çok oynayamadım mı acaba? Bilmiyorum ama çooook kıskandım. Uyus!

yavrum benim demekki kokunla uyumak istiyor acaba karnı falan ağrıyor olabilir mi bir calpol mu versen belki ayağından falan soğuk aldı yada dişinin acısı zorluyordur ben bu gibi durumlarda calpol veriyorum rahatlıyor canım dene istersen çok fazla yardımcı maddesi yok calpolun nisbeten masum sayılabilecek bir ilaç

eşimle konuştuk dün akşam ecoşu anlattım ona bir ara dünürlerimizle tanışalım dedi :9::9::9: beni aldı bir gülme dünürü nerden çıkardın dedim ee bizde birbirimize çok benziyorduk evlenirsiniz dediler evlendik onlarda birbirlerine çok benziyorlarsa gelinimiz olacak kısmetse demezmi :9::9::9: anlayacağın tatlım ALMAYA GELİCEZ ŞANSINIZ YOK iyi bakasın gelinime :54::54::54::16:

Back
X