Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kelebeğim pek kurabiye veya bisküvi tarzı şeyleri sevmiyorumaz kalorili onlar :))) bi de kelepçeli kalıp hiç kullanamıyorum. Kaç tane denedim olmadı hep aktı içindekiler. Sorun bende eminim
![]()
Ayy bnde hic kullanamiyrm onlari bozdum hatta)
Kızlar sizebu mesajımı çook yakından yazıyorum:)
Geldiiiik
Nfk o hoca da amma salakmış diycem olmicak ; insan emanete hıyanet eder mi hele ki emanet bir can'sa
Born arkadaşına çok üzüldüm![]()
vuuuuuvv!!!NFK cım sen öyle sann:)) ben kiiii, kalkmışım sabahın köründe puaça, mercimek köfte, mozaik pasta ve havuçlu tarçınlı kek yapmışım:) (misafirim varda).
canım, çok geçmiş olsun.. nasıl oldu o yaa?! :26:Maşallah, hepsini de çok severim.Mutfağımı su basmasaydı ben de şu anda günde olacaktım.
Eşim git dedi ama ben bırakıp gitmedim.
tembelim.Temizlik mi!Ya ben temizlik yapmayı hiç sevmiyorum.Ama benim evin de dip köşe bir temizliğe ihtiyacı var.Ve ben hep erteliyorum.Tembelim, ben tembelim, tembelim...![]()
hoşgeldiniiiiiz, safalar getirdiniiiiiiizKızlar sizebu mesajımı çook yakından yazıyorum:)
Geldiiiik
Nfk o hoca da amma salakmış diycem olmicak ; insan emanete hıyanet eder mi hele ki emanet bir can'sa
Ha şunu da söyliyim foto moto yok
Ben kameramanlık yaparım:)
Resmimi buraya koyamam sorry
canlarım, naber?
bugün çok mu yürüdük, ne? anam ağlamış durumda:111:
3 saatten fazla gezmişiz bacımla. çantalar, gömlekler, etek ve ayakkabı almışız :82:
ayşecik ve babası içerde uyuyor. bense cacık yiyerek size bu satırları yazıyorum
vuuuuuvv!!!
hamarat baby
beni mahçup ettin dostum:130:
canım, çok geçmiş olsun.. nasıl oldu o yaa?! :26:
tembelim.
tembelsin
tembeliz
hoşgeldiniiiiiz, safalar getirdiniiiiiiiz
hocaya ben de içimden bi şeyler dedim de, dıştan duyulmadı![]()
saol bacımGüle güle kullanın aldıklarınızı :)
Hosgeldn sefa getrdn cnm bnde cok uzgunum hala da etkisinden kurtulamadimKızlar sizebu mesajımı çook yakından yazıyorum:)
Geldiiiik
Born arkadaşına çok üzüldüm![]()
Ama çok özeniyorummmmm((
Kayınvalidem o kalıpların alt kısımlarını pizza tepsisi olarak kullanıyor. Sanırım ben de o amaçla kullanıcam(((
Hoş geldinizzzzzzz :) yarınki buluşma fotolarını senden bekliyorum canikom![]()
Hosgeldn sefa getrdn cnm bnde cok uzgunum hala da etkisinden kurtulamadim
Mantikliymis gercekten bnde oyle yapiyim hic aklima gelmemisti...
Kizlarrr cok az kaldi cincona ulasan veya ulasabilecek olan var mi kuseciim ona hee
Vallahi yahu bu cinconun güya yeni işi haftasonları tatil olduğu için daha rahat olacaktı......?????
görümcesinin nişanı varmış, gelemeyecekKizlarrr cok az kaldi cincona ulasan veya ulasabilecek olan var mi kuseciim ona hee
teşekkürler canıııımNfkcim gule gule kullan bu arada aldiklarini...
Yer mevzuu ne oldu özelden mi haberlesicez bekle bekle baska yerlerde agac olmayalim sonra)
haziran topiğindekiler gibi dalga mı geçiyon kıııız?!hı hı bizimkide ıngilizce konuşuyor![]()
ayşecik, ''ayşe'' diyooooor![]()
hı hı bizimkide ıngilizce konuşuyor![]()
ay hava ısınsın, ısınsın dedik..
baharı atladık, direkt kıştan yaza geçtik sanırsam:26:
şuan hava o kadar sıcakki, evde tsihrtle duruyorum. yine de sıcakladım.
yeni mayısa giriyoruz bi de. bunun temmuzu var ağustosu var, kavrulacağız heralde :18: