otribebe tavsiye ederim.nefesiniz kuvvetliyse çok iyi temizliyor. asist peditus ikilisi aynı sıkıntılarda bizde çok işe yaradı ama o burunlar ne kadar temizlenirse temizlensin bir süre tekrarlıyor.ben burunlarını daha hiç mendille silmedim her akıntıda çekiyorum. uçları da süngerleri yıkayarak tekrar kullanıyorum. çok geçmiş olsun prenses en yakın zamanda düzelecek inşallah...
çorap konusuna ben de katılıyorum ben bırakın çorapla yatmayı(kısa da dahil) dışardan eve gelince nasıl çıkaracağımı bilemem ve çok kaşınırım:) kızıma da oğluma da dışarda elbise giymediği yada çıtçıtlı pantolon giydirmediğim sürece hiç giydirmedim. hep kısa çorapla gezdiler...
çorap konusuna ben de katılıyorum ben bırakın çorapla yatmayı(kısa da dahil) dışardan eve gelince nasıl çıkaracağımı bilemem ve çok kaşınırım:) kızıma da oğluma da dışarda elbise giymediği yada çıtçıtlı pantolon giydirmediğim sürece hiç giydirmedim. hep kısa çorapla gezdiler...
gecikmeli günaydınlaaaar
born, pembiş, arya, busmai, şeker portakalım, elifnaz, ... teşekkür ederiz
gecemiz uzun ve çetrefilli geçti. pek dinlenemedik.
uyurken ve emerken hırıltı devam ediyor. burnu da tıkalı. uyumadan s. fizyolojikle yumuşatıp evdeki wee sililon aspiratörle temizliyorum.
ama bir iki saate kalmıyor yine aynı
busmai; karşıda gidilecek yerleri geziyorsun ama anadolu yakasında da harikulade yerler var.
en güzel manzara çamlıcada mesela, tüm istanbul ayaklarının altında..
sonra üsküdarda fethipaşa var, kanlıcada yoğurt ye, çengelköyde börek..
beykoz da keza hem manzara hem yeşil doya doyaa. otağtepe diye bi mevki var mesela züpper!
bisikletle turlamasan bile adaya gitmeni tavsiye ederim. fayton vaaarhem hafta içi şimdi sakindir.
herşeye rağmen istanbulda yaşamak çok güzell
aynen ya, daha önce de fazlam var diyordun ama hiç doğum yapmış gibi değilsin..
ama kv min deyimiyle '' feliçita'' olmak istiyorsun belliki
gazan mübarek olaaaa![]()