- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.814
- 598
eşime geçen ya aşkım doktordaki tartılardan alsam ben tartsam gelişimi nasıl diye oda aman aman sen kafayı yersin günde 5-10 kez tartarsın kızıma işkence yaptırmam dedi kızdı![]()
oyyy canım benim normal tartıyla bile 4 5 ker tartıyoruz ne zararı olurki

akşam kocama bi sorayım

Kızlar bosuna stres yapıyorsunuz bebekleriniz artık büyüdü 5 dakika emmek bile yetebiliyor artık ki aç bebek ağlar unutmayın ve ilk başlardaki kadar kilo almamalarıda normalmiş hareketlendiler kıpır kıpırlar yediklerini yakıyorlar karakız sana kızacam valla bebeğinin maşallahı var obez mi yapacaksın benim kızım 96 günlük oldu geçen hafta 5750 gr dı Dr gayet iyi boyu uzamış baş çevresi artmış kafasını tutuyor hatta gövdeyi bile kaldırıyor kilo alması en son kafaya takılacak şey dedi 3. Ayda ki değerlere bakarsanız 5600 kız çocuğunda ideal olarak görünüyor bebeklerinizi sürekli memeye tutup bunaltmayın gece uyandırmaya da gerek yok şekerleri düşmüyor artık acıkınca kendileri uyanıyorlar şükredin gece uyumanıza izin veren melekleriniz var
şekeri düşmüyorsa sorun yok okadar taktımki artık çikolatamı yalatsam şekerli bişilermi yalatsam diyordum

maaşallah bebiklerinizeeeeeeeeeeeeeeeeeee