bencede küçük prens. yalnız o fiyatlar ne oyle sen durup yapsan daha ucuza kurtarırsın valla
Fikir edinmeye calisiyorum cnm bisiler ayarlamay calisicm insyoksa tabi cok pahaliya geliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede küçük prens. yalnız o fiyatlar ne oyle sen durup yapsan daha ucuza kurtarırsın valla
merhaba kızlar okuyamıyorum ama hepinizi öpüyoruz hala buzdolabıyla uğraşıyorum
ecrin nisa iyice ellerini bırakıp ayakta duruyor ordan oraya gidiyor dışarda ne yapar ilmem evde resmen yürüyoruz artık tek başına tutunmadan ayağada kalkıyor
kızımın hiç çıtççıtlı badisi kıyafeti kalamış gidim alayım
Baby2Go 8871 Carrier Çift Yönlü Bebek Arabası GittiGidiyor'da 81593339
eski arabasıydı çok memnunduk ve yine buldum bugun sipariş verdim inşallah hemen gelir yoksa eşim hiç biryere götrmüyorr![]()
Küçük Adam partiavm.com doğum günü süsleri ve parti malzemeleri Merkezi
Küçük Prens partiavm.com doğum günü süsleri ve parti malzemeleri Merkezi
Oylamaya sunuyorum hangi konsept sizce ikisi de cok guzel ama karar veremedim bi turlu ://
ben ikinciyi begendim canım![]()
Bizim doğum günümüz de 28 haziranda biz de hazırlıklara devam ediyoruz.Nasıl bir tasarım oldu sakıncası yoksa paylaşabilir misin?
Küçük Adam partiavm.com doğum günü süsleri ve parti malzemeleri Merkezi
Küçük Prens partiavm.com doğum günü süsleri ve parti malzemeleri Merkezi
Oylamaya sunuyorum hangi konsept sizce ikisi de cok guzel ama karar veremedim bi turlu ://
günaydın kızlar bebeği parmak ucunda basan varmı ipek parmak ucunda basıyor ne kadar düz bastırmaya ugrassamda tekrar o şekilde yürümeye çalışıyo acaba bi ortapedistde göstersemmi?
günaydın hatunlar..
nasılsınız bakalım?
havadan mı nemden mi bilmiyorum.
sabahları çok yorgun kalkıyorum, dayak yemiş gibi yatağa yapışıyorum adeta
bugün baş ağrısı da eşlik ediyor buna.. yatıp da dinlenememek sinir bozucu.
gönüller bir olsunnn
bu fotoğrafçılar da alem
şimdi insanlar vesikalık haricinde fotoğrafçıda fotoğraf çektirmiyor.
fotoğraf tab ettirmiyor ya, onlar da böyle yollarını buluyor..
kendilerince haklılar ama işte.. neyse..
o gıcık kadına ayrıca gıcık oldum. saygısızlık bi yere kadar da terbiyesizlik yapması..
özrü kabahatindne büyük. ilk fırsatta haddini bildir münasebetsize..
kim söylemişti, doktoru 1 yaş civarında anneye düşkünlük artar diye..:44:
sanırım bu dönem başladı. mutfakta yemek yapıyorum dün akşam.
ayşecik salonda babasıyla durmuyor. kapalı mutfak kapısının önünde kedi gibi beni bekliyor yaa
9 veya 11 ay civarında oluyor o diye okumuştum ,anne ya da baba farketmez ebeveynlerinin onu bırakması korkusu varmış
kimden ilgi görüyorsa onu istiyordur
hımm bilmiyordum bakayım sağol canım
bu arada oyum "küçük prens" eöbürü pala remzi gibi geldi
Günün totosu da bizden
Eki Görüntüle 732480
doğum gününde ne elbise alsam acaba pastası ne olsa
düşüne düşüne bir hal oldum
babamız doğum gününde resim çektirmeye götrcek![]()
Fikir edinmeye calisiyorum cnm bisiler ayarlamay calisicm insyoksa tabi cok pahaliya geliyo
kolay gelsin canım
bizimkinin de hep küçüldü çıtçıtlı badisi ben de çıtçıtlarını bağlamadan giydiriyorum
bu arada cincon la görüşüyor musun ,neden gelmiyor? bize darıldı mı ? eğer istanbul buluşması konusunda kızdıysa benim istanbula gelmem yüzünden tarihi değiştirmelerini istemiştim, cinconun gelemeyeceğini bilmiyorduk hiçbirimizhepimiz üzüldük
birdahaki sefere gene buluşurlar nasılsa istanbuldalar,buluşulsun hatta
görüşürsen söyle lütfen onu ve boranı çok özledik![]()
Allah kurtarsın Elifnazzz ,ben de diyeyim, belli olmaz bu işler
bu arada bugün sinerji yapalım cinconu çağıralım, herkes mesajının sonuna cincon yazsın
cincon
canım burdan da faydalanabılırsın istersen
1. Party Ideas, Inspirations, and Themes | Catch My Party bedava yuklenenlerden secıp ustunde değişiklik yapabılırsın.
benimkininde omuzundaki çıt çıtlar koptu onları bağlamıyorum
cincon çok yoğun boran emekliyormuş yerinde durmuyormuş geçen konuştuk ee çocuklar büyüdü artık
sanmıyorum kırılmaz o ya
Elifnazzzzz gözün aydın hadi hayırlısıyla kurtarsın rabbim miniğin hemen fotosunu at doğunca![]()
Allah kurtarsın Elifnazzz ,ben de diyeyim, belli olmaz bu işler
bu arada bugün sinerji yapalım cinconu çağıralım, herkes mesajının sonuna cincon yazsın
cincon
Valla ben sahsim adina cincona oldukca kirginim yeni isine baslayinca daha rahat olacagini soylemisti ama bi kac kez disinda yazmayi birak girmedi bile...nfk annesine giderken bile haber veriyo giremicem diye belki kendine gore hakli sebepleri de vardir bilemicem ama arada bir de olsa girebilirdi diye dusunuyorum.
Merhaba kızlar.Herkeste doğum günü hazırlıkları var.Bizimki temmuz sonu.Siz yapın bize de örnek olsun.
Bu sıralar Aden de bana düştü.Normal sanırım.Bir yaşındayken yeğenim de öyleydi.Annesi bir yere gidecelse bacağına yapışırdı.Emmek için saat başı kalkardı.Çalışan anne için evden çıkmak çok zor.Hele bir de uyanıksa...evet canımya feci oldu su sıra yanı soylemesı ayıp tuvalete dahi bırakmıyor ya babasınada asık ama anı var benı ıstedımı bıtıyor dunya yansa benden baskasına gıtmıyor bugun sabahda ınadı tutu işte buyudukce sabahları ayrılmaıs zorlasıyor.
Evet, bizimki de ramazana denk geliyor.Ben iftardan sonra düşünüyorum aslında.Aile arasında olacak zaten.Eşim de hem iftara çağıralım sonra da pasta keselim diyor.O konuda kararsızım.Çok yorucu olabilir.Masayı yopla, bulaşıkları makinaya diz.Bakalım henüz kararsızım.:26:Bizimkide temmuz sonu ve ramazana denk gwldgi icin ramazandan once veya snra mi yapsam diyorum sen nsl bisey dusunuyosn ramazandan 9 10dan sonra nsl olur bilemedim
Evet, bizimki de ramazana denk geliyor.Ben iftardan sonra düşünüyorum aslında.Aile arasında olacak zaten.Eşim de hem iftara çağıralım sonra da pasta keselim diyor.O konuda kararsızım.Çok yorucu olabilir.Masayı yopla, bulaşıkları makinaya diz.Bakalım henüz kararsızım.:26:
evcil hayvanlarda ve 2 yaş altı bebeklerde de şöyle bi algı varmış.9 veya 11 ay civarında oluyor o diye okumuştum ,anne ya da baba farketmez ebeveynlerinin onu bırakması korkusu varmış
kimden ilgi görüyorsa onu istiyordur
Günün totosu da bizden
Eki Görüntüle 732480
ben artık hiç çıtçıtlı badi giydirmiyorum desem yalan olmaz.
kızımın hiç çıtççıtlı badisi kıyafeti kalamış gidim alayım
Baby2Go 8871 Carrier Çift Yönlü Bebek Arabası GittiGidiyor'da 81593339
eski arabasıydı çok memnunduk ve yine buldum bugun sipariş verdim inşallah hemen gelir yoksa eşim hiç biryere götrmüyorr![]()
iş değişikliğinden sonra daha rahat olucam, borana da kendime de daha fazla vakit ayırıcam diye seviniyordu.bu arada cincon la görüşüyor musun ,neden gelmiyor? bize darıldı mı ? eğer istanbul buluşması konusunda kızdıysa benim istanbula gelmem yüzünden tarihi değiştirmelerini istemiştim, cinconun gelemeyeceğini bilmiyorduk hiçbirimizhepimiz üzüldük
birdahaki sefere gene buluşurlar nasılsa istanbuldalar,buluşulsun hatta
görüşürsen söyle lütfen onu ve boranı çok özledik![]()
kız, ALLAH iyiliğini versin e mii?Evet, bizimki de ramazana denk geliyor.Ben iftardan sonra düşünüyorum aslında.Aile arasında olacak zaten.Eşim de hem iftara çağıralım sonra da pasta keselim diyor.O konuda kararsızım.Çok yorucu olabilir.Masayı yopla, bulaşıkları makinaya diz.Bakalım henüz kararsızım.:26: