Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ay büyük haberi unuttummmmmmm. Oğlum bu gece bir kez uyandı!! Biliyorum bu bir kerelik birşey ama olsun :)
Büyüyor annesi artık...

sagolun kızlar dun doktordaydik kesi yerine bakti bi sıkıntı yok şükür haftaya cumaya dogum tabi ozamani beklerse dedi aksamlar i bazen kasılmalar oluyor.. anestezi uzmaniyla görüştüm bu sefer epidural olacak.. ameliyathanenin oldugu yerde odasi biraz tirsttim:50: tüpleri baglatma olayida soyle olacak dr dedi açar bakarim her sey yolundaysa baglamam ama sıkıntıliysa baglariz orda karar veririz dedi:16: benim istedigimde buydu
Çok az kalmış.Allah yardımcın olsun canım.Dualarımız seninle olacak.

Bugün öğrenci yoktu.Balkonda çay, çiğköfte, çekirdek keyfi yaptık.Bulmaca çözdük, kitap okuduk.Dinlendim resmen.Yarın da okula gidip dinlenmek istiyorum.:9::9::9:

Kolay gelsin canım.Çocukla ev taşımak zor olmuştur eminim.Belki kızın bu durumdan etkilenmiştir.Zamanla düzelir inşallah.Annenin stresi yansıyor, bebekler etkileniyor.İnş.idrar testiniz de temiz çıkar.

çok sağol canım aslında çokta zor olmadı yavaş yavaş yaptım yardım edende çok oldu sağolsunlar öğlen 12 de eşyalar taşındı biz akşam 8 de herşeyi bitirip halıları bile sermiştik :kkk: :1: hatta üstüne bide çay içtik.annemde yanımızdaydı çocukla ilgilendi flan çok zor olmadı yani ALLAH yardım etti çok şükür.idrar testini yapamıyorum ya çok hareketli kızım o torbaya dolmuyo dolsa bile anında beze dökülüyo bezini açık tutsam nasıl yakalıycam çişi bilmiyorum yaptıran varmı bir fikir verin yaa :26:

Kızlar hummalı bir şekilde hazırlık yapıyorum. Eşim Samsun'a gidiyor iş için, biz de gidiyoruz onunla:) maksat çocuklar yeni bir şehir görsün.

Ohhh süper :) iyi yolculuklar.

Büyüyor annesi artık...

Çok az kalmış.Allah yardımcın olsun canım.Dualarımız seninle olacak.

Yavaş büyüyor benimki. Normalde 6. ayda gece kalkmaları azalır derler; oğluşumun yaşı geldi ;)

Bugün öğrenci yoktu.Balkonda çay, çiğköfte, çekirdek keyfi yaptık.Bulmaca çözdük, kitap okuduk.Dinlendim resmen.Yarın da okula gidip dinlenmek istiyorum.:9::9::9:

Evet yaaaaa süper valla :) ben bugün güya dolap toplıcaktım. Yarına kaldı :)

kocalara hediye yok:kkk: şımartmayın şunları anacımmm

neyneyse samsuna mı geliyosunuzz hava çok sıcak ve terletiyo ona göre hazırlanın
yalnız olsan görüşürdük:2:
belki yağmur atar diye de hazırlıklı ol ama
atakum sahile gidin amisos tepesine çıkın
hayırlı yolculuklar:72:

Son düzenleme:

:60::60: kulüb ha bayılacağım....

elifnazcım hyırlı doğumlar olur inşallah...sağlıkla
günes kremi...kızlar o yazdığınız günes kremi iyimi?yada krem kullanmalımıyız?ne bilim kullanmasak dahamı iyi acaba.sonucta kimyasal birsürü sey var içinde.deriden emilip kana geçmezmi onlar?bende kararsızım...

ev konusulmus...kv ile aynı binada oturanların rabbim yardımcısı olsun..cok zor özel hayat denen bişey yok.eltim kvnin üstünde oturuyor.ev bahceli anahtarı kapının üstünde takılı.destursuz giriyo gelen..hiç benim tarzıma uygun değil.yazın gidince hususi onların yanında zile basıyorum.dın diye girmesinler diye..tek avantajı kira vermiyo,ekmek dısında birsey almıyorlar dısardan....aklınıza gelen hersey var bahcede..ben bi pazara cıkıyorum adım atsam para....ama gelin görünki altın olsa istemem.sevmediğimden değil,ama o kadar iç içelik iyi olmuyor...yarın bizlerde kayınvalide olacağız evlatlarımızdan ayrılmak zor ama ..bazen esime diorum.emekli olunca evimizi satalım gidelim 2 katlı ev alalım yalovadan diyorum.ne yapacaz 2 kişi?tek kat yeter diyo.alta yahyayı oturtacam diorum:9::9::9::9::9:

ne kadan fenayım:1: ah kaynanacığım seni şimdi anlıyorum.hakkını helal et

hatunlar gecmişi okumakla mesgul olduğum sohbetinize dın diye girmişim selam vermeden kusura kalmayın...ne güzel tatil planları..iyisiniz inşallah..

çok sağol canım aslında çokta zor olmadı yavaş yavaş yaptım yardım edende çok oldu sağolsunlar öğlen 12 de eşyalar taşındı biz akşam 8 de herşeyi bitirip halıları bile sermiştik :kkk: :1: hatta üstüne bide çay içtik.annemde yanımızdaydı çocukla ilgilendi flan çok zor olmadı yani ALLAH yardım etti çok şükür.idrar testini yapamıyorum ya çok hareketli kızım o torbaya dolmuyo dolsa bile anında beze dökülüyo bezini açık tutsam nasıl yakalıycam çişi bilmiyorum yaptıran varmı bir fikir verin yaa :26:
O torba ilginç bir şey zate.Takması da zor.Biz de seneye nisanda ev taşıyacağız.Şimdiden kaygısina düştüm.

Evet yaaaaa süper valla :) ben bugün güya dolap toplıcaktım. Yarına kaldı :)[/QUOTE]
Seneye yine aynı okuldaysan bırak dağınık kalsın.:9:

ben,m bu bebek arabasından çektiğim ne dün sipariş verdim bugun geldi demin kurdum off bi yeri kırık deli olcammm :14:

Allah Allah ya. Ne sinir bir durum. Şimdi bi daha geri göndereceksin değil mi?? Olmazsa o siteden başka bişi al da arabayı kanlı canlı al...???

evet şimdi geri göndercem kargocuya açalım bakalım dedm yetkim yok dedi adama mesaj attım yetkili servis size dönecek dedi :26:

bu arabadan çektiğim ne başka bir araba alcam hemde dışardan bunu iade edip yeter be

bu arabadan memnunduk kırıldı yerine aynısını aldık ama netten yeni gördümki herkes aynı arızayı yaşamış ürünün üretimi durdurulmuş :53::53::53:

evet şimdi geri göndercem kargocuya açalım bakalım dedm yetkim yok dedi adama mesaj attım yetkili servis size dönecek dedi :26:

bu arabadan çektiğim ne başka bir araba alcam hemde dışardan bunu iade edip yeter be

bu arabadan memnunduk kırıldı yerine aynısını aldık ama netten yeni gördümki herkes aynı arızayı yaşamış ürünün üretimi durdurulmuş :53::53::53:

Aaaa ne biçim iş. Bence de başka bir araba alın. Yeter sinir harbi!!

Bile bile satıyor yani...Kargonun yetkisi olmaması da çok ilginç.

Back
X