Su süt olayı beni verem edecek. Yetiyi mü yetmiyor mü çıldıricam. 1. Ayında cok iyiydim ama 2. Ay Kontrolünde ne cikar bilmiyorum sanki sutum azaldi. Emzirdikten sonra sütunu sağan var mı? Varsa ne kadar süt çıkıyor iki göğüsten ? Benim sütümü azaldı yoksa bebiş mı daha cok iciyor anlamadım. Gece daha uzun uyuduğu icin göğüsler şişiyor ama gündüz sertlesmiyor. Bende bı emziriyorum ardından sağıyorum iki saat sonra sağdığımı içiriyorum 2 saat sonra yani 4 saat gecmis oluyo yaklaşık emziriyorum yine saydığım süt yaklaşık 70 cc oluyo oda bebege yetiyo mü bilmiyorum. Günde bı kere mama vermeye basladim 60 cc kadar
hep bu süt kırılması mastit yüzünden tam 3 kere mastit oldum herhalde sütü azalttı.
Bu arada bende bir sürü kitaplar okudum traccyler ferberler. Yok gazli bebegi olanın bı yontemi uygulaması mumkun degil. Gazli bebek hareket ister. O yüzden sallanmak iyi gelir bebege. Zaten 3 aydan once bebeğin bişeye alışmadigi da kitaplarda yazıyor. Valla ben bebek ne sekilde o an uyuyorsa o sekilde uyutuyorum. Yeterli sakinlessin ayakta kucakta farketmez. bence cok kasmaya gerek yok. Kitaplar standart bebegi anlatıyor. Ben gazli bebegi kundak yapsam bacaklarını hareket ettiremedigi icin gaz çıkaramaz patlar cocuk.

Bu arada bende bir sürü kitaplar okudum traccyler ferberler. Yok gazli bebegi olanın bı yontemi uygulaması mumkun degil. Gazli bebek hareket ister. O yüzden sallanmak iyi gelir bebege. Zaten 3 aydan once bebeğin bişeye alışmadigi da kitaplarda yazıyor. Valla ben bebek ne sekilde o an uyuyorsa o sekilde uyutuyorum. Yeterli sakinlessin ayakta kucakta farketmez. bence cok kasmaya gerek yok. Kitaplar standart bebegi anlatıyor. Ben gazli bebegi kundak yapsam bacaklarını hareket ettiremedigi icin gaz çıkaramaz patlar cocuk.