Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm kafasında değil kakasin da var
topiğe bi haller olmuş artık bir selamı mı bile alan yok![]()
cnm kafasında değil kakasin da var
Slm kızlar nasılsınız benim bir sorum olucak bebeklerinize gaz ilacı vermeye başladığınız ilk günler gazında çoğalma ya da şiddetlenme oldu mu??? ben 3 gündür ilaca başladım oğlum feci durumda![]()
benim kzımın kakasında da oluyo bazen ama sebebini bilmiyorumkızlar bide benim kızım dogdugunda gözleri lacivertti herkes degişir böyle kalmaz falan dedi şimdi göz rengi açıldı koyu mavi oldu belirginleşti a caba bundan sonra degişme ihtimali var mı ki sizce ne eşim ne ben mavi gözlü degiliz bu arada bide ne tür oyuncaklar aldınız kuzucuklarınıza:44:
benim kzımın kakasında da oluyo bazen ama sebebini bilmiyorumkızlar bide benim kızım dogdugunda gözleri lacivertti herkes degişir böyle kalmaz falan dedi şimdi göz rengi açıldı koyu mavi oldu belirginleşti a caba bundan sonra degişme ihtimali var mı ki sizce ne eşim ne ben mavi gözlü degiliz bu arada bide ne tür oyuncaklar aldınız kuzucuklarınıza:44:
Slm kızlar nasılsınız benim bir sorum olucak bebeklerinize gaz ilacı vermeye başladığınız ilk günler gazında çoğalma ya da şiddetlenme oldu mu??? ben 3 gündür ilaca başladım oğlum feci durumda![]()
bugün kızımı severken güldü biliyorum bilinçsiz yaptı ama okadar hoşuma gitti ki sizin bebişler gülmeye başladımı kızlar![]()
Aynen bizdeki de tam oyle bir uyku. Kucakta siziyor dalsin diye de bekliyorum yatagina koyuyorum 10-15 dakika sonra bir bakiyorum gozler faltasi gibi acilmis
bugün kızımı severken güldü biliyorum bilinçsiz yaptı ama okadar hoşuma gitti ki sizin bebişler gülmeye başladımı kızlar![]()
zinco oğlumda da aynısını yapıyor. ne zaman versem daha sancılı geçiriyoruz günü.
1 haftadır sulu kesik kusuyor üzerini değiştirmekten bir hal oldumsüt mü fazla geliyor yoksa üşüttüm mü bilmiyorum.
bir hafta sonra 2 aylık olacak kızım. yaklaşık on gündür onunla konuşunca bana gülümsüyobugün kızımı severken güldü biliyorum bilinçsiz yaptı ama okadar hoşuma gitti ki sizin bebişler gülmeye başladımı kızlar![]()
bebeğin çok kusması gazlı olduğunun da göstergesiymiş..1 haftadır sulu kesik kusuyor üzerini değiştirmekten bir hal oldumsüt mü fazla geliyor yoksa üşüttüm mü bilmiyorum.
böyle bi durumu bi arkadaş söylemişti.
sanırım zinco adlı bi ilaç almış, çocuğu rahatlatacağına daha da fena yaptı demişti..
ama bana pek mantıklı gelmiyor bu.:44: yani bu gaz ilacı, amacı gazı sancılarını kesmek, çocuğun rahatlamasını
sağlamak. bunu gerçekleştiremezse, varolan durum daha kötü nasıl yapabilir ki...
belli ki kullandığınız ilaç işe yaramamış.. başka bi şurup deneyebilirsin.
ben de aguline kullandım birkaç gün işe yaramadı, neo baby'ye geçtim.![]()
selam canım bize dr biogaia ve metsil yazdı ben 3 gün onları verdim ama senin dediğin gibi 3. gün akşamı 2 -3 saat kesintisiz ağladı eşimle şaştık kaldık kucakta bile susmadı..
metsilden pek memnun değil kullananlar bende o yüzden vermemeye karar verdim biogaia da sürekli dolapta durucaktı ben unutmuşum dışarda o yüzden artık onuda yok ettim ..
o çok ağladığı gece eşim nöbetçi ecz gidip nurse harveys aldıallahım nazardan saklasın 2 gündür okadar iyiyiz ki umarım ilaçtandır .. bebeğim sakinleşti sanki dünde kakasını bayağ bi yaptı ..
şimdi gözlüyorum 1 hafta deneyip bakıcam kızımın durumuna eğer bu haftamız sakin geçerse sizede tavsiye ederim ilacı![]()
Fame selam öncelikle gaz ilaçlarının öyle bı etkisi olduğunu görmedim ben 2 aya yakındır kullanıyoruz 3 farklı ilaç kullandık sizin gaziniz artmiş bence sen yediklerine bak bı onla alakalı olabilir