Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kızımında gözü lacivertti şimdi biraz daha mavimsi oldu ama değişir 6 aya kadar değişiyomuş benim çevremdeki bebeklerin hep değişti ..
keşke değişmese okadar güzelki bu hali ama bizim ailede hatta kuşakta bile mavi gözlü yok eşimin ailesindede yok bakalım artık nasıl olcak![]()
Selam kızlar. Akşama misafirim var hazırlık yaptım pasta börek saolsun bebişim uyumadı ama eziyet etmedi. 4 gün anamı ağlattıktan sonra yoruldu heralde . Sonunda kakamızı da yaptık![]()
bugün kızımı severken güldü biliyorum bilinçsiz yaptı ama okadar hoşuma gitti ki sizin bebişler gülmeye başladımı kızlar![]()
evet benimki de bilinçsizce gülüyor özellikle altını açtığımda
Biz de dün 2.ay asimizi olduk.calpol verdim asiya gitmezden yarım saat önce çok şükür ateşlenmedi ama çok huzursuzdu hiç uyumadi prima premium care beni dun gece deli etti 2numaraya gectik.dun gece 3 takim degistirdim sizdiriyo onu degistiricrmbenim kizim elinde eldiven olduğu halde yumruk yapıp emiyor aranızda böyle sorunu olan varmı.emzik almıyor eldiveni çıkardım.bu sefer direk elini emiyor.sizce ne yapmalıyım, bir de sizler hala eldiven kullanıyormusunuz?
Biz de dün 2.ay asimizi olduk.calpol verdim asiya gitmezden yarım saat önce çok şükür ateşlenmedi ama çok huzursuzdu hiç uyumadi prima premium care beni dun gece deli etti 2numaraya gectik.dun gece 3 takim degistirdim sizdiriyo onu degistiricrmbenim kizim elinde eldiven olduğu halde yumruk yapıp emiyor aranızda böyle sorunu olan varmı.emzik almıyor eldiveni çıkardım.bu sefer direk elini emiyor.sizce ne yapmalıyım, bir de sizler hala eldiven kullanıyormusunuz?
cena kızımın eli sürekli yüzünde demişin ilgimi çekti ..
benim kızımın da eli sürekli yüzünde hatta ultrason resimşerinde bile öyleydi eldiven kullanıyorum yarın kırkımız çıkıcak inşallahh ama eldiven kullandığım halde kızımın eli yüzünde olduğu için yüzü kıpkırmızı oluyo indirmeye çalışıyorum ama o tekrar götüürüyo yüzüne bu normal mi acaba ?
arkadaşlar benim kızım ilk zamanlar günde 5-6 kez kaka yapıyordu ama 10 gündür kaka sorunumuz var ilk seferde 4. gün yaptı sonra 3 gün sonra yaptı şimdide 4 gün geçti hala kaka yapamadı zeytinyağı içiriyorum sıcak su torbasıyla ayaklarını ısıtıyorum ama poposuna zeytinyağı sürüyorum hala kaka yapamadı. Çok huzursuz akşamları çok ağlıyor gece uyumuyor kafayı yiycem bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı? Bu sorun hep böyle devam edermi acaba geçici bir süremi olacak
slm arkadaşlar . bu formu uzun zamndır takip ediyorum çok güzell. hemen hemen yaşadıklarımız aynı.24 temmuz da doğum yaptım . kızım var allaha emanet. jasmin senin yazı dikkatimi çekti biz 1.5 aylık olduk ve hala ediven kullanıyoruz. benim kızımda aynı sürekli eli yüzünde havalar sıcakken sinek falan ıssırdı da ondan yapıyo diyodum ağustos ayında yüzümüz hep kırmızı dolaştık. şimdilerde uyurken eliyle yüzünü sürerken gündüz kendi ni sürekli uyandırıyor 1 saat zor uyuyo. bende elini giydirdigim pijamasının içine koyuyorum:) o zamn uyanmıyo.dr. sorduk dr. bize güldüü bir şeyi yok normal dedi.
bana kalırsa elinin yüzünde olması normal.cena kızımın eli sürekli yüzünde demişin ilgimi çekti ..
benim kızımın da eli sürekli yüzünde hatta ultrason resimşerinde bile öyleydi eldiven kullanıyorum yarın kırkımız çıkıcak inşallahh ama eldiven kullandığım halde kızımın eli yüzünde olduğu için yüzü kıpkırmızı oluyo indirmeye çalışıyorum ama o tekrar götüürüyo yüzüne bu normal mi acaba ?
:) anne olmak zor zanaat çocuğun herşeyini sorguluyoruz bizde ..slm arkadaşlar . bu formu uzun zamndır takip ediyorum çok güzell. hemen hemen yaşadıklarımız aynı.24 temmuz da doğum yaptım . kızım var allaha emanet. jasmin senin yazı dikkatimi çekti biz 1.5 aylık olduk ve hala ediven kullanıyoruz. benim kızımda aynı sürekli eli yüzünde havalar sıcakken sinek falan ıssırdı da ondan yapıyo diyodum ağustos ayında yüzümüz hep kırmızı dolaştık. şimdilerde uyurken eliyle yüzünü sürerken gündüz kendi ni sürekli uyandırıyor 1 saat zor uyuyo. bende elini giydirdigim pijamasının içine koyuyorum:) o zamn uyanmıyo.dr. sorduk dr. bize güldüü bir şeyi yok normal dedi.
arkadaşlar benim kızım ilk zamanlar günde 5-6 kez kaka yapıyordu ama 10 gündür kaka sorunumuz var ilk seferde 4. gün yaptı sonra 3 gün sonra yaptı şimdide 4 gün geçti hala kaka yapamadı zeytinyağı içiriyorum sıcak su torbasıyla ayaklarını ısıtıyorum ama poposuna zeytinyağı sürüyorum hala kaka yapamadı. Çok huzursuz akşamları çok ağlıyor gece uyumuyor kafayı yiycem bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı? Bu sorun hep böyle devam edermi acaba geçici bir süremi olacak
kızlar bişey sorucamda komik olcam biliyorum göğsümüzde kaç delik varya ben göğsümü sağınca 3 -4 yerden fışkırıyo sizdede böylemi ?
Bizimkde ellerini bir istahla yiyorki gulmekten oluyorum, cok cok emiyor sesler cikariyor:)) ben gunduzleri cikariyorum eldivenlerini elleri hava alsin diye, uykusunda takiyorum ama nolur nolmaz yuzunu cizmesin diyeBiz de dün 2.ay asimizi olduk.calpol verdim asiya gitmezden yarım saat önce çok şükür ateşlenmedi ama çok huzursuzdu hiç uyumadi prima premium care beni dun gece deli etti 2numaraya gectik.dun gece 3 takim degistirdim sizdiriyo onu degistiricrmbenim kizim elinde eldiven olduğu halde yumruk yapıp emiyor aranızda böyle sorunu olan varmı.emzik almıyor eldiveni çıkardım.bu sefer direk elini emiyor.sizce ne yapmalıyım, bir de sizler hala eldiven kullanıyormusunuz?
Evett aynen cnm bende gorunce sasirmistim birkac yerden fiskiriyor:)kızlar bişey sorucamda komik olcam biliyorum göğsümüzde kaç delik varya ben göğsümü sağınca 3 -4 yerden fışkırıyo sizdede böylemi ?