Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İyice geleneksele bagladim 11.15 ten beri ayagimda salliyorum gozler gidiyo ama yok yinede tam uyumuyo! Cin gb benim kizim ya nasil olcak bu kadarcik uykuyla anlamiyorum. Gerci doktor gece uyuyosa problem yok dedi ama:10:

gece uyuması daha ıyı bencede benım kızımda gunduz uyumuyo pek gece uyuyo gercı arada acıkınca uyanıyo tabıı. tek zorlugu ev ıslerını o uyanıkken yapmak zor helekı benım ıcın bırde işe gidiyorum işten eve gelıyorum yemek mı yapsam kızımla hasret mı gıdersem bılemıyorum ama kızımla hasret gıderıyorum tabıı gecen gece kaynanam yemege geldı hazır cagırdık dun aksamda gec cıktım ısten laf atıyo bana esımle konusurken hazır yemekten cook kılo aldın azalt bıraz dıye ay 2 gece hazır yedık laf oldu

herkese merhaba güzel anneler konuyu yeni gördüm uzun zamandır giremiyorum artık bende aranızdayım :)) herkesin bebişi iyidir umarımm

Biz de dün 2.ay asimizi olduk.calpol verdim asiya gitmezden yarım saat önce çok şükür ateşlenmedi ama çok huzursuzdu hiç uyumadi prima premium care beni dun gece deli etti 2numaraya gectik.dun gece 3 takim degistirdim sizdiriyo onu degistiricrm:(benim kizim elinde eldiven olduğu halde yumruk yapıp emiyor aranızda böyle sorunu olan varmı.emzik almıyor eldiveni çıkardım.bu sefer direk elini emiyor.sizce ne yapmalıyım, bir de sizler hala eldiven kullanıyormusunuz?

Bebimki emzik emdiği halde fırsat buldukça elini emiyor.Biz de daha eldivenleri çıkarmadık.

umarım herkes ıyıdır ..
bizde iyiyiz cok şükür..
sinek vızıldasa uyanıo benım paşa... uyudu bende uyku moduna gecıyorum zzzzzzz byby

umarım herkes ıyıdır ..
bizde iyiyiz cok şükür..
sinek vızıldasa uyanıo benım paşa... uyudu bende uyku moduna gecıyorum zzzzzzz byby

Benimki de ayağım kütlese uyanıyo, emzirme atletini kapatırken o sesten bile uyanıyo :1: Bende radyo açıyorum odasında normal sesle. Ozaman hiç bi sesten uyanmıyo. Tavsiye ederim.

herkese merhaba kızllar
bebeğini sünet ettiren varmı nasıl oldu kaç günde iyileşiyor?

Benim oglum dogdugunun ertesi gunu oldu cok cabuk iyilesti sadece bir tane pomad vardi onu surduk hemencecik iyilesti, yaptirmani tavsiye ederim. Buyuyunce zor oluyor bence en guzrli cocugun akli ermeden yaptirmak

Benimki de ayağım kütlese uyanıyo, emzirme atletini kapatırken o sesten bile uyanıyo :1: Bende radyo açıyorum odasında normal sesle. Ozaman hiç bi sesten uyanmıyo. Tavsiye ederim.

bende anlamıyorum valla tv açıkken filan uyuyo takır tukur iş yaparken uyuyo ama odasında uyurken kontrol etmeye ne zaman girsem hissediyomu artık yoksa yerdeki parke hafif çıtırdıyo ondanmı uyanıveriyo kaç kez uyuyan çocuğu sırf kontrol etcem die uyandırdım:50::50:

bugün kızımı severken güldü biliyorum bilinçsiz yaptı ama okadar hoşuma gitti ki sizin bebişler gülmeye başladımı kızlar :31:

benim kızmda bilinçli gülüyo artık keyfi yerindeyse onunla konuştugum zaman gülüyo hatta sesler çıkarıyo :32: eşim diyo yakında konuşacak bu diye o sesçıkardıkça biz mest oluyoruz :1:

herkese merhaba kızllar

Bende bunu sormak için girmiştim foruma :). Ben 3. ayının içinde yaptırmak istiyorum. Ama yöntem konusunda kafam karıştı. Bildiğimiz yöntem var bir de klamp yöntemi varmış. İkisinin de videolarını izledim internetten ve klamp yöntemi mantıklı geldi. kk'da da yaptıranlar memnun olduklarını söylüyor. Ama niye yaygın olarak uygulanmıyor o zaman diye de aklıma takıldı açıkçası. Belki de özel uzmanlık istiyordur ve o yüzden çok yapan yoktur? Ama sizlerin arasında bilgisi olan varsa fikir almak istiyorum...

Bende bunu sormak için girmiştim foruma :). Ben 3. ayının içinde yaptırmak istiyorum. Ama yöntem konusunda kafam karıştı. Bildiğimiz yöntem var bir de klamp yöntemi varmış. İkisinin de videolarını izledim internetten ve klamp yöntemi mantıklı geldi. kk'da da yaptıranlar memnun olduklarını söylüyor. Ama niye yaygın olarak uygulanmıyor o zaman diye de aklıma takıldı açıkçası. Belki de özel uzmanlık istiyordur ve o yüzden çok yapan yoktur? Ama sizlerin arasında bilgisi olan varsa fikir almak istiyorum...

Tatlım, benim eşim doktor biz yaptırmadık ve yaptırmayı da düşünmüyomuşuz :) Bu konularda eşim ne derse o oluyor işin içinde oldugu için. Akşama sorar yazarım sana artılarını eksilerini..

Tatlım, benim eşim doktor biz yaptırmadık ve yaptırmayı da düşünmüyomuşuz :) Bu konularda eşim ne derse o oluyor işin içinde oldugu için. Akşama sorar yazarım sana artılarını eksilerini..

Çok iyi olur canım yazarsan. Aslında benim eşime de kalsa yaptırmayı düşünmüyor. Kesilen kısmın koruma görevi yaptığını ve o kısmı kestirmenin gereksiz bir hamle olduğunu düşünüyor. Ama ben ileride çocuğun psikolojisini düşünerek yaptırmak istiyorum. Çünkü okula başladıklarında kıyaslıyorlar ve niye benimki sünnetsiz sorusuna cevap bulmaya çalışmak istemiyorum. Ayrıca enfeksiyon riski falan da var tabi... Neyse senden cevap bekliyorum :34:

Slm kızlar bugün forum hareketliymis maşallah ben kızıma 2 hafta eldiven taktım sonra hiç takmadım bı daha 2 buçuk aylık olduk hiç çizmedi kendini ilk baslarda kesmeye korktuğumdan torpu yapıyordum artık kesiyorum sizde acın çok ilginç oluyorlar benim kızım parmakları olduğunu daha yeni yeni fark ediyor elini hep yumruk yapıyordu el yumruk Parmak hepsini emıyor kızım hemde öyle istahli emıyor ki çıkarıyorum emziğini veriyorum yüzüme bakıyor eliyle emziği itip tekrar elini emmeye başlıyor saka gibi çok gülüyorum emziği düştügünde iki elini yumruk yapmış almaya çalışırken buldum bı kere de:49:

canım, biz de aynısını yaşadık. günde 4-5 kez yapan beben
artık günde bir, bazen 2-3 günde bir yapmaya başladı. senin yaptıklarını ben de yapıyorum.
haricen günde birkaç kez gaz masajı yapıp hoplatıp zıplatıyorum kucağımda.
vücut hareket ettikçe bağırsaklar da hareketleniyor..
doktorların demesinde bu gayet doğal bi durum, hatta 10 güne kadar normal sayılıyormuş.

benim kızım da yapana kadar çok huysuz, mızmız. ama yapınca bi rahatlıyorki, olduğu yerde uyuyakalıyor.
ama ne kadar sürecek bilmiyorum

bana kalırsa elinin yüzünde olması normal.
kendini keşfediyor, elini kontrol etmeyi öğreniyor çünkü.

uykudan henüz uyanmışken, yada çok uykusu var da uyuyamıyorken elini yüzünden alamıyorum.
gözüyle fazla oynadığı için kızarıyor. ama geçiyor kırmızılıklar. dikkatini dağıtıyorum ben de.
kucağıma alıp gezdiriyorum.

teşekkürler canım bir tek hoplatmıyorum onuda yapayım faydası olur. Çok şükür bugün kakasını yaptı öğlen az miktarda akşamda bayağı çok miktarda kakasını yaptı şimdi rahatladı mışıl mışıl uyuyor. Doktora gittik bu sorun yüzünden 1 haftaya kadar normal dedi ama kızım çok huzursuz oluyor o olunca bizde huzursuz oluyoruz.

kızım haftada 1 kez kakasını yapıyor.doktor normal dedi.eger 1 haftayı geçerse fitil koy dedi. 1 aydır böyle devam ediyor

Bizede doktor 1 hafta normal dedi ama kız çok kötü oluyor özellikle 2. günden sonra çok huzursuz 1 hafta bayağı sıkıntı yaratır. Senin bebeğinde huzursuz oluyormu?

herkese merhaba kızllar

çok çabuk iyileştiğini söylüyor yaptıranlar.. biz de düşünüyoruz ama sadece düşünüyoruz :D keşke hastaneden çıkmadan doğduğu gün yapılsaydı, şimdi kıyamıyorum oğluma.. eşime kalsa hemen götürüp kestirecek ama ben sürekli erteletiyorum bi şekilde, annelik böyle bişey sanırım.. eninde sonunda kesilecek, bakalım ne zaman..:50:

Oğlumun sünnetini 10 günlükken Acıbademde cocuk cerrahına yaptırdık lokal aneztesi ile can yöntemi uygulandı .20 günden sonraki bebeklere genel aneztesi yapiliyor. 3-4gunde iyileşti .hamileliğimde karar vermiştim erkenden yaptırmaya .saglık acisindan erken yaptırmak daha iyi hem idrar enfeksiyonuna karsı önlem alınmış oluyor hem de ileride psikolojisini olumsuz etkilememiş oluyor bakımı da zaten cok basitti

Oğlumun sünnetini 10 günlükken Acıbademde cocuk cerrahına yaptırdık lokal aneztesi ile can yöntemi uygulandı .20 günden sonraki bebeklere genel aneztesi yapiliyor. 3-4gunde iyileşti .hamileliğimde karar vermiştim erkenden yaptırmaya .saglık acisindan erken yaptırmak daha iyi hem idrar enfeksiyonuna karsı önlem alınmış oluyor hem de ileride psikolojisini olumsuz etkilememiş oluyor bakımı da zaten cok basitti

Bizde acibademde profesor bir urologa yaptirdik 1 gunlukken, cok da memnun kaldim, çan yontemi degilde klasik sunnet yapildi oglumada. Bence kesinlikle bebeklik doneminde yaptirilmali. Benim oglum aglamamis bile sunnet esnasinda agzina bir emzik vermisler cok cok emmis etrafi izlemis

Back
X