Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

:16: kuzucuklarım ben geldim 3 gündür trabzondayım havasından mıdır suyundan mıdır bilmem benim paşa çok iştahsızlaştı( istanbula göre):32:uçak yolculuğumuz çok güzeldi maşallah uçaktada emzirdim zaten sesten dolayı pek güzel uyudu maşallah subanallah..
havalar biraz soğuk gibi hava değişimi de etkiliyor bebişleri
büyüdü valla bunlar .. huysuzlukları da olmasa güzel oluvercek ama :1: öptüm hepinizi

canım ne güzel memleketine gitmişsin darısı başıma 1 yıldır konyaya gidemedim burnumda tütüyor..allah nasip ederse bayramda gitcez ömürü öp benim için kocaman:16:

canım ne güzel memleketine gitmişsin darısı başıma 1 yıldır konyaya gidemedim burnumda tütüyor..allah nasip ederse bayramda gitcez ömürü öp benim için kocaman:16:

valla canım 8 ayın üstune ılk defa geldım cok özlemısım valla memleketı ama bebkle olunca bır baska oluyor daha farklı ya :1:
kuzun nasıl ıyı mı ne kadarlık oldu ..:55:

belirli bi zamanı vearmı bu atağın yaaaaaa benimkşde mi atakta acaba 2 gündür sürekli ağlıyo

benimki genelde 3 gün sürüyor sonra bebeğinin yeni birşey öğrendiğini fark edeceksinnn :21:
benim bebeğim 2 gn önce geçirdi şimdi etrafını izliyor tepki veriyor :16::16:

kızlar ben bir ayda 5 paket ıslak mendil 3 paket bez kullanıyorum ya sizdemi öyle
prima 3lü den 2 paket alıyorum anca yetiyor
psima care bezdende 3 paket numara alıyorum anca yetiyor :26:

Joymaker Pinky Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com

kızlar bunu alcam nasıl ?? :44:
siz ne aldınız yardımcı olurmusunuz
Bendede buna cok benzer birsey var kendi kendine sallaniyor ve muzik caliyor. Oglum cok seviyor ustunde uzun sure duruyor,uyuyor. Benimkininde markasi bright starts, onada bak istersen cnm. Almani oneririm insallah kizin sever:)

benimki genelde 3 gün sürüyor sonra bebeğinin yeni birşey öğrendiğini fark edeceksinnn :21:

kızlar ben bir ayda 5 paket ıslak mendil 3 paket bez kullanıyorum ya sizdemi öyle

Bizdede 1 paket bez 1 hafta yada 10 gunde bitiyor, bence gayet normal cnm. Gunde kac kez bez degisiliyor cunku. Ee normal olarak her seferinde islak mendilde kullaniyorsun cabuk bitmesi cok dogal

sen şimdi böyle yazınca şöyle bi düşündüm 2 gündür çok huysuz gaz sancısımı derken atak olabilir evet çünkü bugün renkli oyuncağa sesli tepki verdi :31::31:
kullandığın bez ve ıslak mendil çok normal bizde aynıyız benim sormak isteğidim şu kızım tam 5 kilo şu an molfix 2 numara kullanıyorum mini yani 3-6 kg ama kızımın bacaklarını sıkıyo gibi aslında bez büyük durmuyo aslında tam sarıyo ama bacaklarına izi çıkıyo bezin acaba midiye geçsemmi bukezde kakası çıkarmı diye endişe ettim sizler nezaman geçtiniz midiye

dün dra gittik kızım 2 ayda 2 kilo 200gr olmuş dr çok iyi dedi boyuda 10cm normalmi acaba dr iyi dedi ama :54:

sen şimdi böyle yazınca şöyle bi düşündüm 2 gündür çok huysuz gaz sancısımı derken atak olabilir evet çünkü bugün renkli oyuncağa sesli tepki verdi :31::31:
kullandığın bez ve ıslak mendil çok normal bizde aynıyız benim sormak isteğidim şu kızım tam 5 kilo şu an molfix 2 numara kullanıyorum mini yani 3-6 kg ama kızımın bacaklarını sıkıyo gibi aslında bez büyük durmuyo aslında tam sarıyo ama bacaklarına izi çıkıyo bezin acaba midiye geçsemmi bukezde kakası çıkarmı diye endişe ettim sizler nezaman geçtiniz midiye

dün dra gittik kızım 2 ayda 2 kilo 200gr olmuş dr çok iyi dedi boyuda 10cm normalmi acaba dr iyi dedi ama :54:

evet canım benim şuan 58 günlük ve 6200 numara bez kullanıyoruz .bedne aynı proıblemi yaşadımda değiştirdim 3 numara kullanıyoruz ve hiç dışınada çıkmıyor izde yapmıyor.

canım resimdeki senin bebeğin mi.

evet canım benim bebeğim ne oldu :44:

kızzlar bende oyun halısı alıcam kızıma 55 günlük erkenmi sizce hep kucak istiyo kopuyo kollarım beşiğinin üzerinde sallanan oyuncaklar var bakıyo ama daha iletişim kuramıyo tabi bide beşiğini hiç sevmediği için içine koyup oyalayamıyorum..
oyun halısı alan arkadaşlar nezaman aldınız birde tavsiye ettiğiniz bir marka var mı:44:

evet canım benim şuan 58 günlük ve 6200 numara bez kullanıyoruz .bedne aynı proıblemi yaşadımda değiştirdim 3 numara kullanıyoruz ve hiç dışınada çıkmıyor izde yapmıyor.

evet canım benim bebeğim ne oldu :44:

birşey olmadı merak ettim. dünyalar tatlısı birşey Allah bağışlasın canım benim çok şeker.

kızzlar bende oyun halısı alıcam kızıma 55 günlük erkenmi sizce hep kucak istiyo kopuyo kollarım beşiğinin üzerinde sallanan oyuncaklar var bakıyo ama daha iletişim kuramıyo tabi bide beşiğini hiç sevmediği için içine koyup oyalayamıyorum..
oyun halısı alan arkadaşlar nezaman aldınız birde tavsiye ettiğiniz bir marka var mı:44:

bende oyun halısı düşünüyorum internetten araştırdım. en çok Tiny Love teekmele oynası hoşuma gitti. onu düşünüyorum.

henuz baya bır erken oyun halısı için.bende doğmadan önce annem almış.şuan 7 aylık bebeğım.5 ayından sonra kullandık galıba bız.bende heveslenıp sureklı getırdım ama cocuk bırşey anlamıyorkı.sonrada ağlıyor.en guzelı salıngaç arkadaşlar .benım annem cok heveslıdır hepsınden aldı salıngaç mama sandalyesı puset kanguru oyun halısı şuan evımde koyacak yer yok.arabası.

bende oyun halısı düşünüyorum internetten araştırdım. en çok Tiny Love teekmele oynası hoşuma gitti. onu düşünüyorum.

canım cok heveslenıyoruz alıyoruz ama bu kadar pahalısına gerek olmadığını duşunuyorum ..cocuk sureklı oynasa degerde oynamıyor.ılgısını cektığı zaman zarfı 2 ay ondan sonra ustundekı oyuncakları ben kaldırdım cunku sıkılıyo .zaten donmeye başlıyor.yerınde durduramıyor.ben oyun halısının uzerıne bır bırakıyorum .hemen mutfağa gıt gel bebeğim odanın bır ucunda bana guluyo.

Bak sen yazınca merak ettim şimdi, hiç bakmadım ne kadar gidiyor, ama günde 6 yada 7 tane bez kullanıyorum. Herhalde bi paket 9 gün falan gidiyordur buda ayda 3paket olur senin dediğin gibi yani, ıslak mendil bi istatistik çıkaramadım ama :27: obelki biraz daha fazla olabilir, bizimkinin kustuğu yerleri silmekten epey bir gidiyor

Bak sen yazınca merak ettim şimdi, hiç bakmadım ne kadar gidiyor, ama günde 6 yada 7 tane bez kullanıyorum. Herhalde bi paket 9 gün falan gidiyordur buda ayda 3paket olur senin dediğin gibi yani, ıslak mendil bi istatistik çıkaramadım ama :27: obelki biraz daha fazla olabilir, bizimkinin kustuğu yerleri silmekten epey bir gidiyor

kızzzzzzzzzzzzzzzz niye ıslak mendille siliyorsun ben hasta yatak bakım örtüsü aldım birde Canbebe Bebek Bakım Örtüsü - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com bundan alıyorum altına seriyorum felan çok kullanışlı :27:

Mamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu - e-bebek.com bu ana kucağını tek geçerim benm cadı kız ağlıyordu içine koydular cuk sustu ama pahalı arkadaş

evet çok güzelde çok pahalı arkadaş :27::37:

bu arada cuma kan testi vermiştim demin sonuç aldım negatif çok şükür rahatladım :32::32:
gece kusmaktan öldüm ya hamileliğimin ilk günleri aklıma geldi oturup ağlıcaktım :5:

kızzzzzzzzzzzzzzzz niye ıslak mendille siliyorsun ben hasta yatak bakım örtüsü aldım birde Canbebe Bebek Bakım Örtüsü - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com bundan alıyorum altına seriyorum felan çok kullanışlı :27:

evet çok güzelde çok pahalı arkadaş :27::37:

bu arada cuma kan testi vermiştim demin sonuç aldım negatif çok şükür rahatladım :32::32:
gece kusmaktan öldüm ya hamileliğimin ilk günleri aklıma geldi oturup ağlıcaktım :5:

Bende de kullanıyorum canbebeninkini, benim sıpa üstüme başıma kustuğunda az ise mendille siliyorum, yoksa her seferinde kıyafet degissem çamaşırla baş edemem :52:

Back
X