Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

slm arkadaşlar kızım 62 günlük oldu. beşiginin üstüne türçe nini söyleyen dönence taktık yarım saat onunla oyalanıyo. birde solanda ana kucagına yatırıyorum kral pop açıyozz geçiyo karşısına bakıyo . orada ses yükselip görüntü degiştikçe heyecanlanıyo çok hoşuna gidiyo.

slm kızlar ya sizin bebişler büyüme ataklarını nasıl geçiriyorlar benim kafam almıyor nette sadece belli bir iki haftadan bahsediyor ama benim oğlanın huyu suyu değişti 3 gündür beni mahvetti çok arsız bi bebek sayılmazdı sadece gazından dolayı mızmızdı ama 3 gündür canımı çıkardı ne kucak ne yatak ne de meme sakinleştirdi acaba atak mı geçiriyoruz ki bilemedim:26:
benim kız, akşam 10.30-11 olunca uyuyordu. sabaha kadar 2 kez uyanıyordu.
ne olduysa.. artık gece 1den önce uyumuyor.. :43:

karnı toksa, kakasını yaptıysa kendiliğinden uyuyan çocuk;
sürekli mızmız.. ağlıyor, kucağa almazsan bas bas bağırıyor.
kucakta da durmuyor..

büyüme atağıdır diye düşünüyorum.. yaklaşık 4-5 gündür böyle.
blmyrm kaç gün sürecek.. :26:

kızlar ben bir ayda 5 paket ıslak mendil 3 paket bez kullanıyorum ya sizdemi öyle
prima 3lü den 2 paket alıyorum anca yetiyor
psima care bezdende 3 paket numara alıyorum anca yetiyor :26:
bir hafta 10 günde 70li bi paket bez gidiyor bizim..
uni baby 40lık ıslak mendilinden de ayda 6-7 tane rahat kullanıyorum.

kullandığın bez ve ıslak mendil çok normal bizde aynıyız benim sormak isteğidim şu kızım tam 5 kilo şu an molfix 2 numara kullanıyorum mini yani 3-6 kg ama kızımın bacaklarını sıkıyo gibi aslında bez büyük durmuyo aslında tam sarıyo ama bacaklarına izi çıkıyo bezin acaba midiye geçsemmi bukezde kakası çıkarmı diye endişe ettim sizler nezaman geçtiniz midiye

dün dra gittik kızım 2 ayda 2 kilo 200gr olmuş dr çok iyi dedi boyuda 10cm normalmi acaba dr iyi dedi ama :54:
boyu kilosu gayet iyi daha ne olsun..
kızım iki ayda yaklaşık 1800 gr almış.
boyu da 8 cm uzamış..

ben 2den 3 numaraya geçtiğimde kızım beş kiloydu.
paketin üzerinde 6 kg'a kadar yazıyordu ama bacaklarını bez iz yapıyordu.
bence paketlerin üzerindeki kilo standartına uymaya çalışmayın.
her bebeğin ihtiyacı, vücut tipi bir değil ki.. :19:

selam kızlar nasılsınız biz de 2 aylık olduk yarın aşı olucaz çok korkuyorum :44:
inş rahat atlatırsınız canım.. bizimki beklemediğim bi şekilde kolay geçti.
ateş de olmadı..

Bende de kullanıyorum canbebeninkini, benim sıpa üstüme başıma kustuğunda az ise mendille siliyorum, yoksa her seferinde kıyafet degissem çamaşırla baş edemem :52:
sana katılıyorum. benim de kurtarıcım canbebe bakım örtüsü..
1,5 ayda neredeyse 12li paketi kullandım. :1:
çok kullanışlı. evde, misafirlikte.. kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar.. :34:

kııııız!! senin bebişin ne kadan tatlı, bi o kada tontiş :1:

bi de hamileyken bıdı bıdı ediyordun..
bebeğim zayıf kaldı, az büyüyor diye:19:
bak ne kadar yarıyor sütün.. maşallah subhanallah!:16:

Allahımm sen güç ve sabır ver ......
sürekli mızmızda mızmız bu çocuğun derdi ne anlamdım derdi bebek olmak sanırım:52:
kucak istiyo kucağa alıncada ağlıyo napcam bilemedim valla ..
bi altını açınca duruyo e üşütcek süreklide açık gezdiremem ya ..
ha bide uyumuyo bu saatw kadar toplam yarım saat uyumadı
ücretsiz izin alıp daha uzun süre bakıcaktım kızıma ama niyeti bozdum :)vericem bakıcıya bu gidişle:52::52::52::52:

ben de dalin alt acma örtüsü kullanıyorum, kocaman carsaf gbi mubarek ama yine de oglumun pipisi ile başedemiyorum
dün resmen kendi kafasına işedi ya :9: erkek cocuklarının çişini tutacak bi alt acma yok :32:

gecen e bebekte görmüştüm, pipiped diye bişi, altını acınca onu pipisine takıyomuşsun :9:

2 ayı doldurur doldurmaz biz de 3 numaraya geçtik, cunki kakası çişi tasmaya basladı sırtına beline..

bu arada 2. ay asısında doktor atesi olursa agrı kesici ateş düşürücü ver demişti, ama ben eve gelir gelmez hemen verdim. çok da rahat ettik bebğim de ben de.
ateş çıktıktan sonra zor anam, öncedn önlem almak lazım.

kııııız!! senin bebişin ne kadan tatlı, bi o kada tontiş :1:

bi de hamileyken bıdı bıdı ediyordun..
bebeğim zayıf kaldı, az büyüyor diye:19:
bak ne kadar yarıyor sütün.. maşallah subhanallah!:16:

:1::1: ya öle çok şükür :9:

cenaaaaaaa hamile değilmişim sprial de tutmuş doktor korkma artık 10 yıl dedi :9:

Selamlar herkese ucak yolculugumuzu cok guzel gecirdik,iniste kalkista emzirdim oglusumda uyudu hep.
Bugun 59. Gun bende surekli olmasada ufak lekelenme kanama oldu, bir gun azcik oldu ertesi gune hic yok 2 gun sonra biraz daha. Normal biseymi yasayaniniz varmi?? Regl olsam devami gelirdi kesik kesik olmazdi die dusunuyorum ama bilemedim:44:

slm arkadaşlar kızım 62 günlük oldu. beşiginin üstüne türçe nini söyleyen dönence taktık yarım saat onunla oyalanıyo. birde solanda ana kucagına yatırıyorum kral pop açıyozz geçiyo karşısına bakıyo . orada ses yükselip görüntü degiştikçe heyecanlanıyo çok hoşuna gidiyo.

Cnm bebeklere 2 yaşına kadar tv yasak izletme bence otistik olmalarına neden olabiliyor benim kızımda tv yecokmeraklı kapalı bile olsa bi bakar ben hiç açmıyorum ondan dolayı

havalar sogudu malum, biz de gittik oğluşumla optimumdan uzun kollu ciciler aldıkk..

c&a nın fiyatları uygun bi de demstock magazasında mothercare badiler acayip indirime girmişti, ama bedenleri kalmamış hep yenidoğanlar kalmış, hamilelere tavsiye ederim, 5 li paket badi 16 tl idi, çok kaliteli penyeleri

bende kışlık alışverişine çıkıcam valla her gün çamaşır yıkamaktan bıktım bayağ eşofman altı ve badi alıcam :51:

Selamlar herkese ucak yolculugumuzu cok guzel gecirdik,iniste kalkista emzirdim oglusumda uyudu hep.
Bugun 59. Gun bende surekli olmasada ufak lekelenme kanama oldu, bir gun azcik oldu ertesi gune hic yok 2 gun sonra biraz daha. Normal biseymi yasayaniniz varmi?? Regl olsam devami gelirdi kesik kesik olmazdi die dusunuyorum ama bilemedim:44:
benimde 58 günlük aynenn öyle
Cnm bebeklere 2 yaşına kadar tv yasak izletme bence otistik olmalarına neden olabiliyor benim kızımda tv yecokmeraklı kapalı bile olsa bi bakar ben hiç açmıyorum ondan dolayı

benimkide çok meraklı laptopa felan bakıyor :44:

Arkadaşlar napcam bilmiyorum, oğlumun burnundan hırıltı geliyor, Aspiratör ile denedim ama derinden geliyo hırıltı, arada hapsurunca akıyor burnu ve öksürüyor :43:. Boğazı yırtılır gibi öksürüyor. Ateşi yok şimdilik ama ne yapsam bilmiyorum

Arkadaşlar napcam bilmiyorum, oğlumun burnundan hırıltı geliyor, Aspiratör ile denedim ama derinden geliyo hırıltı, arada hapsurunca akıyor burnu ve öksürüyor :43:. Boğazı yırtılır gibi öksürüyor. Ateşi yok şimdilik ama ne yapsam bilmiyorum

aynıları bizdede vr doktor pedatus verdi ve serum baby verdi çok ii geliyor

Back
X