Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bugun 59. Gun bende surekli olmasada ufak lekelenme kanama oldu, bir gun azcik oldu ertesi gune hic yok 2 gun sonra biraz daha. Normal biseymi yasayaniniz varmi?? Regl olsam devami gelirdi kesik kesik olmazdi die dusunuyorum ama bilemedim:44:
benim de bir hafta öncesine kadar lekelenmelerim oluyordu..
özellikle paris'e gittikten sonra:78:

bana kalırsa bu durum normal. doğumdan sonraki ilk adet zaten yoğun bi kanama şeklinde oluyormuş.
bunlarsa döl yolunda kalanlar.. şimdi sen özürlüsün.. yani temizsin..

havalar sogudu malum, biz de gittik oğluşumla optimumdan uzun kollu ciciler aldıkk..

c&a nın fiyatları uygun bi de demstock magazasında mothercare badiler acayip indirime girmişti, ama bedenleri kalmamış hep yenidoğanlar kalmış, hamilelere tavsiye ederim, 5 li paket badi 16 tl idi, çok kaliteli penyeleri
havaların serinlemesini istiyordum, serinledi.
ama şu açıdan kötü oldu. çamaşırları yıkıyorum, kurumaları epey sürüyor.
hava sıcakken bir saatte kuruyordu, ütüleyip hemen giydiriyorum.
şimdi bekle de bekle.. bi de benim kız salya kusmuk.. sürekli üst değiştiriyorum.
fazla şey de almak istemiyorum, akşamdan sabaha büyüyor bu minnaklar..
idare ediyoruz işte.. :1:

benim de bir hafta öncesine kadar lekelenmelerim oluyordu..
özellikle paris'e gittikten sonra:78:

bana kalırsa bu durum normal. doğumdan sonraki ilk adet zaten yoğun bi kanama şeklinde oluyormuş.
bunlarsa döl yolunda kalanlar.. şimdi sen özürlüsün.. yani temizsin..

havaların serinlemesini istiyordum, serinledi.
ama şu açıdan kötü oldu. çamaşırları yıkıyorum, kurumaları epey sürüyor.
hava sıcakken bir saatte kuruyordu, ütüleyip hemen giydiriyorum.
şimdi bekle de bekle.. bi de benim kız salya kusmuk.. sürekli üst değiştiriyorum.
fazla şey de almak istemiyorum, akşamdan sabaha büyüyor bu minnaklar..
idare ediyoruz işte.. :1:

Ben kurutma makinası kullanıyorum, bebekte olunca çok rahat ettim. Kışın daha da faydasını göreceğim sanırım. Hem kıyafetlerindeki pamukları tozları iyi topluyor hem de minik minik şeyleri asmak gerekmiyor. 4kilo çamaşır 1 buçuk saatte kurumuş oluyor. Eğer kurutmam olmasaydı kesin daha fazla kıyafet gerekirdi benim Oğlana, çünkü dediğin gibi bazen çok sık kusuyo, üst değişmekten bi hal oluyos

Son düzenleme:
Sayfa mi yenilenmis ama cok guzel olmus cepten rahat yazabiliyom artik buralardaym o zaman;)okuyodum kizlar sizi ama ceptn yazamiyodum hemn bi soru size ;)ya benm bebis erkek sabah 8 uyandi aksaama 8 kadr uyumuyo daliyo 20dakka en fszla ciglik kimildama uyaniyo neden sizce ya varmi sizdede 14temmuz dogumluyuz

Hayırlı akşamlar hanımlar.:3:

İstanbul da oturanlara sorum olacak. bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz? ben uzun kollu giydirmeye başladım ama gün içinde terliyor üşür diyede kısa kollu giydirmek istemiyorum.. gece zaten sarıp sarmalayıp yatırıyorum.. ama sizden de bilgi almak isterim.. biz olsak neyse ama onlar ufacık olunca tedirgin oluyorum.
:18:. altını değiştirirken hemen ürperiyor..:2: o yüzden kısa pek içime sinmiyor siz napıyorsunuz bu konuda..?:44:

İstanbul da oturanlara sorum olacak. bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz? ben uzun kollu giydirmeye başladım ama gün içinde terliyor üşür diyede kısa kollu giydirmek istemiyorum.. gece zaten sarıp sarmalayıp yatırıyorum.. ama sizden de bilgi almak isterim.. biz olsak neyse ama onlar ufacık olunca tedirgin oluyorum.
:18:. altını değiştirirken hemen ürperiyor..:2: o yüzden kısa pek içime sinmiyor siz napıyorsunuz bu konuda..?:44:

Valla ben uzun kollu giydirmeye başlayalım baya oldu Hatta gecen yağmur çamurdan sonra külotlu çorapta giydirdim bı kere uzun kollu giydirince de tekrar kısa kollu giydirilmiyo

kızlar bende denizlideyim ama en az 3 haftadır uzun kollu giydiriyorum bizde 2 aylık olduk.alta da çorap üstüne çoraplı altlıktan giydiriyom (2 çorap giydirmiş gibi oluyo:)çok şükür daha hiç hasta olmadık. artık kısaa kollu giyilmez bence .

kızlar bende denizlideyim ama en az 3 haftadır uzun kollu giydiriyorum bizde 2 aylık olduk.alta da çorap üstüne çoraplı altlıktan giydiriyom (2 çorap giydirmiş gibi oluyo:)çok şükür daha hiç hasta olmadık. artık kısaa kollu giyilmez bence .

bu arada banyo yaptırırken küvette lif kullanıyomusunuz yıkarken? ben kullalnmıyorum 1 aydır başının altına havlu koyuyom öle yıkıyorum ama zor oluyo ya.

bu arada banyo yaptırırken küvette lif kullanıyomusunuz yıkarken? ben kullalnmıyorum 1 aydır başının altına havlu koyuyom öle yıkıyorum ama zor oluyo ya.

Bende genelde uzun kol gıydırıyorum kısa kol gıydıreceksemde alttan kolsuz çıt cıtlı gıydırıp onun üstüne yarım kol çıt çıt gıydırıyorum alttan ayaklı ya da ayaksız ama kesın uzun gıydırıyorum bu arada ıstanbul dayım bende lıf e gelınce ben doğal lıf almıştım kuvetıne serıyorum bezını üstünde hem rahat oluyor hem kolay

daha öncede yazmıştım ama sen her ömür dedğinde bi hoşuma gidiyoki benimde kızımın adı ömür :52::52:
canım benimmmm :1::1: cok sevıyorum ömür isminiii .. anneannesi istedi ömrümüz olsun dedi bende koydum unisex bi isim valla kocam kızlara koyuldugunu bılmıyor :D BİLSEEEEEE :9: yıkar ortalığı

canım ben uzunkollu giydiriyorum halkalıda oturuyorum bayagı serin oluyor .. valla zaten hapsuruyor öksürüyor 4 gundur de kaka yapmıyor ben suanda Trabzondayım ve yarına dr a getırecegımmmm:31:

canım benimmmm :1::1: cok sevıyorum ömür isminiii .. anneannesi istedi ömrümüz olsun dedi bende koydum unisex bi isim valla kocam kızlara koyuldugunu bılmıyor :D BİLSEEEEEE :9: yıkar ortalığı

canım ben uzunkollu giydiriyorum halkalıda oturuyorum bayagı serin oluyor .. valla zaten hapsuruyor öksürüyor 4 gundur de kaka yapmıyor ben suanda Trabzondayım ve yarına dr a getırecegımmmm:31:

canım benim oğlum da 4 gun kaka yapmamıştı doktor bebek rahatsız olmadıkça sorun yok dedi biraz zeytinyağı sürün dedi. sonraki gün kakasını yaptı ama ne yapış üstü başı battı :27:

bende yarım kol giydiriyorum üstüne penye ceket kapşonlu ayaklarında çorap ve pijama dışarı çıkmadından hep pijama uzun kollu giydiriyorum
dışarı çıkarkende üstüne lc den yağmurluk aldım onu giydiriyorum banyo yaptırmadan öncede doğalgazı yakıyorum :26:
bende bilmiyorum ne yapcamı

günaydın hanımlar.
kzıım 2 aylık e sadece tek göğsümü emiyor sürkeli uyuyor gece 12 de emziriyorum sabah 6 da emziriyorum hemşire 2 saatte bir emzir şekeri düşer dedi napayım normalmi sizce :S

günaydın hanımlar.
kzıım 2 aylık e sadece tek göğsümü emiyor sürkeli uyuyor gece 12 de emziriyorum sabah 6 da emziriyorum hemşire 2 saatte bir emzir şekeri düşer dedi napayım normalmi sizce :S

canım 40 anana kadar 3 saate bır uyandırdım. sonra bıraktım kendı acıkıpta uyandıgında sütü vrdım emzirdim hıoc dwert etme ılk basta o seker dusme olayı artık olmaz bırsey acıksa uyanır ufaklık. hemde yaygarayı basa basa. benım kızda 2 bucuk aylık oldu senin kızın gıbı valla daha ne ısteyebılırızkı uyuma ımkanı verıyor bıze bızım uyumamızda onemli sutumuz için.

canım 40 anana kadar 3 saate bır uyandırdım. sonra bıraktım kendı acıkıpta uyandıgında sütü vrdım emzirdim hıoc dwert etme ılk basta o seker dusme olayı artık olmaz bırsey acıksa uyanır ufaklık. hemde yaygarayı basa basa. benım kızda 2 bucuk aylık oldu senin kızın gıbı valla daha ne ısteyebılırızkı uyuma ımkanı verıyor bıze bızım uyumamızda onemli sutumuz için.

canım sorun şu benim kızım hiç ağlamıyor ağız saplağına uyanıyorum ağzının kenarları süt oluyor kuruyor içim gidiyor :26:
birde dilini emmeyi öğrenmiş sakız gibi ağzında çiğniyor ya

canım sorun şu benim kızım hiç ağlamıyor ağız saplağına uyanıyorum ağzının kenarları süt oluyor kuruyor içim gidiyor :26:
birde dilini emmeyi öğrenmiş sakız gibi ağzında çiğniyor ya

canım benım kızımda hemen aglamıyo sabah senınde dıgın gıbı şapırtatıyo sonra uyanıyo ıyıce guluyo ben beklıyorum oynuyorum sonraa sut gelmze basıyo yaygarayı . ama bırı soylemıstı ne kadar doğru bılmıyorum bebegı acıktıgı ıcın aglamasınına ızın vermeden doyuruosan sonra bebek acıtıgını ağlayarak bellı edebıyomus belkıde senın de oyle oldu. yanı benım sana vereceyım tum onerıler acemı anne onerıı olur. hıc denedın mı aglamasını beklemeyı ?

canım benım kızımda hemen aglamıyo sabah senınde dıgın gıbı şapırtatıyo sonra uyanıyo ıyıce guluyo ben beklıyorum oynuyorum sonraa sut gelmze basıyo yaygarayı . ama bırı soylemıstı ne kadar doğru bılmıyorum bebegı acıktıgı ıcın aglamasınına ızın vermeden doyuruosan sonra bebek acıtıgını ağlayarak bellı edebıyomus belkıde senın de oyle oldu. yanı benım sana vereceyım tum onerıler acemı anne onerıı olur. hıc denedın mı aglamasını beklemeyı ?

şimdi içerde memmm diye mırıldanıyor :) yeni emzirdim yanında oturup onla ilgilenmemi istiyor
yok canım hiç ağlatmadan hep veriyorum mırıldanmaya başlayınca babası zaten dürtüklüyor :)

şimdi içerde memmm diye mırıldanıyor :) yeni emzirdim yanında oturup onla ilgilenmemi istiyor
yok canım hiç ağlatmadan hep veriyorum mırıldanmaya başlayınca babası zaten dürtüklüyor :)

canım bence arada cok az aglatmalısın tabıı oyle dklarca deıl oyle aglama baslarkeden verceksın. fazla aglatıncada kusuyolar cunku :)

canım bence arada cok az aglatmalısın tabıı oyle dklarca deıl oyle aglama baslarkeden verceksın. fazla aglatıncada kusuyolar cunku :)

tek anladığım bişey var uyku diye ölüyor :9:

maaşallah canım bebişlerimize çok şükür gaz sancımız da bitti sende çok memnunsun sanırım bebişinden Allah böyle devam ettirsin :):16:

günaydın hanımlar.

benimkide 2 aylık benimki de uyumuyo özellikle gündüzleri ..
ben artık öyle uyandırıp filan emzirmiyorum 2 hafta dikkat ettim sonra ne zamn uyanırsa ozaman emzirmeye başladım
bence gece 12 de emip sabah 6 da emmesi gayet normal çok şanslısın gece uykusu alabiliyosun

Back
X