- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
Çok güzel demişsiniz valla cnm ağzına sağlık çocuğunuzla ilgili karaları neden eşinize bırakıyorsunuz anlamıyorum siz annesiniz ona zarar gelmemesi için canımızı veririz sorun 150 tl mi sigara dan arttır yemekten arttır bayramlık alma ama annesin yavruna bu iyiliği yapmak zor gelmesin ayrıca kendinize saygınız yok mu kararı kocanız veriyor ve siz bişey demiyorsunuz siz evlisinin hayatı ortak yaşıyorsunuz kararları niye tek taraf veriyorrota aşısını ben kesin yaptırıcam kızlar çünkü bizim hastanede yatma maceramız oldu malesef 6 gün kaldık kızım enfeksiyon kaptı ateşlendi o yüzden...
okadar zorduki o 6 gün ömrümüzden resmen ömür gitti kızımın küçücük elleri hatta ayağı mahvoldı serumdan ya hatırlamak dahi, istemiyorum o yüzden önlemini alayım diye yaptırıcam bu aşıyı ..
ya benden size tavsiye başımdan geçtiği için bence önleminizi alın eğer maddi durumunuz varsa .. çocuk hastalanınca ah vah demek yeterli olmuyo malesef bebekte annede psikolojik olarak çöküyo resmen .. bide bu ishal hastalığı kilo kaybedicek belki emmeyi tamamen bırakıcak ... şimdi 1 damla anne sütü için yapmadığımız şey yok öyle değilmi rezene çayları , yok incirler, yok malt içecekleri vs vs ... hatta sütümüz gelmez gideriz kaç tlye pompa alırız ...
şahsen benim içtiğim humanaların parasıyla süt pompasını toplasam (maddi olarak ) kaç rota aşısı eder :)
o yüzden hiiiç değmez diyorum ..
bide ya olmazsa gözüyle bakmakta bana çok saçma geliyo demekki diğer aşılarda paralı olsa çoğu yaptımıcak allah devletimizden razı olsun
Son düzenleme: