Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım seni korkuttuğum için kusura bakma ama yanlış mı biliyorum diye tekrar netten baktım dediğim de doğruymuş."fışkırır tarzda kusma daha çok kafa travmalarında karşılaşılan ve kafa içi basıncının yükseldiğini gösteren bir durumdur." yazıyor burdada KUSMA | Sağlik Evim . Geçmiş olsun canım önemli birşey değilmiş zaten inş. en kısa zamanda iyileşir bebişin.

sağol canım ne kusuru işte gittim içim rahatladı şükür..
ama şu an kusması kesildi dün 1 kez kustu oda mamadan sonra sızıntı şeklinde ..
kafasına filan baktı bıngıldağıuna filan ama bişey yok demekki ..
idrar istedi ısrarla ki zaten de idrar yolu enf çıktı ..
idrar yolu enf yaşayan varmı aranızda ya ilaç kullanıyoruz geçmezse iğne tedavisi dedi bayağ yoüğunmuş iltihap

sağol canım ne kusuru işte gittim içim rahatladı şükür..
ama şu an kusması kesildi dün 1 kez kustu oda mamadan sonra sızıntı şeklinde ..
kafasına filan baktı bıngıldağıuna filan ama bişey yok demekki ..
idrar istedi ısrarla ki zaten de idrar yolu enf çıktı ..
idrar yolu enf yaşayan varmı aranızda ya ilaç kullanıyoruz geçmezse iğne tedavisi dedi bayağ yoüğunmuş iltihap

Bebeğin kız mı canım.Genel de kız bebeklerde daha sık rastlanıyormuş.Dün bir programda özellikle kız bebeklerin kuvet banyosu yani suyun içinde olacak şekilde yıkanması idrar yolu enf. yol aaçabileceğini söyledi.İdrar yolu enf. olan bir bebek dik şekilde yıkanmalıymış , yatay pozisyonda dahi olmasın dedi.Bir de kız bebeklerin genital bölgesini sürekli sabunla falan yıkmayın dedi.

Bebeğin kız mı canım.Genel de kız bebeklerde daha sık rastlanıyormuş.Dün bir programda özellikle kız bebeklerin kuvet banyosu yani suyun içinde olacak şekilde yıkanması idrar yolu enf. yol aaçabileceğini söyledi.İdrar yolu enf. olan bir bebek dik şekilde yıkanmalıymış , yatay pozisyonda dahi olmasın dedi.Bir de kız bebeklerin genital bölgesini sürekli sabunla falan yıkmayın dedi.

bebeğim kız canım yaa evet ben küvette yıkıyodum bundan sonra dikkat ederim birde şu sabunla yıkama olyına hep karşıyımdır o bölge kendi kendini temizleme özelliğine sahipmiş aslında yani sabunu iyice çocuğun orasına burasına sokmak manasız benim kv hanfendi bi yıkıyo çocuğu afedersin köpüğü basıyo sabunu basıyı çocuğun kukusuna sinir ediyo beni bundan sonra dikkat edicem :43:

Gazdan bahseden pek yok artık herhalde kimsenin gaz problemi kalmamış bizde hala devam ediyo maalesef zinco ve sab 3 er saatte bir veriyorum o iyi geliyor
Bir de benim kızım 12 Temmuz doğumlu ama hala donmedi dönme gibi bı çabasıda yok 1 ay erken doğdu diye olabilir mı acaba?

benım oglumda donmuyor bazen ben yardımcı olursam anca ole ama kalkmak ıcın cabalıyor kendı kendıne kafasını kaldırıo ayayklarından gc alıo bıseyle ryapıo:)

Allah korusun valla bendedsprial var öyle hamilemi kaldı acaba dedim :27:

canım korkutmak ıstemem amaannem hastanede calısıyor ondan duyduklarım var spiral ile hamıle kalan ama genelde ya spiral yerinden kaydıgında yada değişme zamanı gelmıs ama degısmıyenlerde bu rısk galiba.

Allah korusun valla bendedsprial var öyle hamilemi kaldı acaba dedim :27:

İsteyince olmaz istemeyince olur hemen ama sen önlemini almışsın bundan sonrada olursa Allah'tan cnm takma kafana diye diye çağıracaksın bebişi bana Dr daha sprial takmadı normal doğum yaptım rahim iyileşmemiş daha ben napayım prezervatif hiç kullanmadık sevmiyoruz da :17:

canım korkutmak ıstemem amaannem hastanede calısıyor ondan duyduklarım var spiral ile hamıle kalan ama genelde ya spiral yerinden kaydıgında yada değişme zamanı gelmıs ama degısmıyenlerde bu rısk galiba.

çok sağol canım ben prz lede korunuyorum :27: çok korkuyorum Allah evltlarımıza uzun ömür versin

Sen onlemlerini almissin cnm rahat ol, birseyi cok dusunup solersen olurmus:52:

Allah korusun kız ben nie ozaman 4yıldır polis olamıyorum :37: şaka bi yana aklıma gledi sorayım dedim :1:

İsteyince olmaz istemeyince olur hemen ama sen önlemini almışsın bundan sonrada olursa Allah'tan cnm takma kafana diye diye çağıracaksın bebişi bana Dr daha sprial takmadı normal doğum yaptım rahim iyileşmemiş daha ben napayım prezervatif hiç kullanmadık sevmiyoruz da :17:

aa ben gittim direk takdı kaç günlükken gittinki canım . anaa neyle korunuyorsun ozaman :S :53:

Back
X