Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Allah korusun kız ben nie ozaman 4yıldır polis olamıyorum :37: şaka bi yana aklıma gledi sorayım dedim :1:

aa ben gittim direk takdı kaç günlükken gittinki canım . anaa neyle korunuyorsun ozaman :S :53:

70 günlükten gittim takmadılar valla biz en eski metodla korunuyoruz dışarı çekme utandım yazarken

bebeğim kız canım yaa evet ben küvette yıkıyodum bundan sonra dikkat ederim birde şu sabunla yıkama olyına hep karşıyımdır o bölge kendi kendini temizleme özelliğine sahipmiş aslında yani sabunu iyice çocuğun orasına burasına sokmak manasız benim kv hanfendi bi yıkıyo çocuğu afedersin köpüğü basıyo sabunu basıyı çocuğun kukusuna sinir ediyo beni bundan sonra dikkat edicem :43:

kendin yıka bence ben kendim yıkıyorum artık biz de 2 haftalıkken göbeği yeni düşmüştü kayınvalidem çocuğa kese yaptı yaa yapma desem de dinlemedi sonra göbeği kanadı ben bir ağladım bir ağladım doktoru aradım terkrar kanarsa getirirsin dedi.Hemşire küçücük çocuğa kese mi yapılır bari hamama götürsün k.validen dedi.O gün bu gündür elini bile sürmüyor ben benyo yaptıracağım zaman k.validem.Aman eksik olsun!

ben öyle hamile kaldım:50:

canım ben 46 günlükken takdırdım normal doğum yaptım hemde

Anammmmm deme öyle daha var zaman kızım en azından 1 yaşına gelsin bi zaten çok fazla da olmuyor çocuğun süt saati geliyor yıkanmama zaman yetmez falan diyorum :)

Kızlar bizim gazımız hiç azalmadı üstüne bide kaka sorunu eklendi kızım can çekişiyor delirecem bende

ne demek canımın içi .
sende mı yoksa canbebe alcaksın ?? günaydın ayrıca

yok cnm prıma huggıes begenmedım ben canbebeyı cok begendım pişik mişik yapmıyoo

düşünüyorum canım..
:31: fiyatı uygunmu canbebenin? pişik yapıyormu?
bilmeyen de bizi canbebe satış-pazarlama elemanı sanır :9:
bu arada 10 ay işsiz olan kızımın amcası, bebeğim doğduktan hemen sonra canbebe'ye girdi:1:

hamile olan varmı yaa herkez korunma derdinde :27:
hamile olan varsa, kısa süreli bi şokun ardından buraya dertli dertli yazardı:27:

arkadasımın 4 aylık kızı varken hamıle kaldı :) onu doğurmak ıcın gun sayıyor:)
:53:

kendin yıka bence ben kendim yıkıyorum artık biz de 2 haftalıkken göbeği yeni düşmüştü kayınvalidem çocuğa kese yaptı yaa yapma desem de dinlemedi sonra göbeği kanadı ben bir ağladım bir ağladım doktoru aradım terkrar kanarsa getirirsin dedi.Hemşire küçücük çocuğa kese mi yapılır bari hamama götürsün k.validen dedi.O gün bu gündür elini bile sürmüyor ben benyo yaptıracağım zaman k.validem.Aman eksik olsun!
kese miiii?!:18:
yok artık:19:

Kızlar bizim gazımız hiç azalmadı üstüne bide kaka sorunu eklendi kızım can çekişiyor delirecem bende
canım, hep konuşuyoruz, aynı şeyi söyleyeceğim ama..
benim kız en fazla 3 gün yapmamıştı, çok huzursuzdu, gergindi. zeytinyağı içirdim bi çay kaşığına yakın.
birkaç saat sonra yaptı.

minik, mercimek kadar bi sabun parçasını makattan içeri fitil gibi yollayabilirsin.
ya da zeytinyağına batırılmış kulak çubuğuyla makata uyarı yapabilirsin..

gaz konusu hala ilk günkü şiddetiyle devam etmiyordur heralde.
bizimkine 2 haftadan fazladır şurup vermiyorum, bağırsakları artık kendi işlevini görüyor.
masaj falan yapıyordum, gaz masajı o iyi geliyordu. google da bi araştır gaz masajı diye, video var.
yüzüstü yatırırsan da gazını çok kolay çıkarır. :40:

off bez almıştım 2 gün önce ve küçük geliyor gitti 50 tane bezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :50:

of şu hamileleik meselesi duyunca tüylerim diken diken oluyo prz. kullanıyoruz ama hiç güvenmiyorum valaa:51:
bide sezeryanlılar göbekler ne alemde of benim karnım resmen 5 -6 aylık hamile gibi:49: canımın tatlılığından korse giymedim saldıkça saldi göbek iştahımda var maşallahh habire yiyorum :45:
şimdi banyodan çıktım ve kısa süreli bi depresyon geçirdim:43:bu göbek gidecek başka yolu yok geçte olsa giydim korseyii:21::21::21::21: işe yararmı bilemem ama
sizler ne yapıyosunuz :40:
bu arada bi arkadaş geri çekme yönteminden bahsetmiş arkadaşım nasıl güveniyosunki bence bebek istemiyosan mutlaka eşin korunsun gerçi akıl vermek bana düşmez ama ben o yöntemle hamile kaldım hap kullanıyodum doğ.kontrol hapı düzenl,i kullanamadım malesef sorumsuzluğum yüzünden bide geri çekme yöntemiyle devam ettik ilişkiye ve ben hamile kaldım şok olduk ikimizde ama nasıl olduyda olsu hiç güvenme bence :40:
arkadaşımda kızı 6 aylıkken hamile kaldı o yöntemle nasıl oldu hayret ediyorum diyo en fazla 3 -4 kez o şekilde olmuşl normalde prz. kullanıyolarmış onun şokunu zor atlattı yani :50::50::50::50:

of şu hamileleik meselesi duyunca tüylerim diken diken oluyo prz. kullanıyoruz ama hiç güvenmiyorum valaa:51:
bide sezeryanlılar göbekler ne alemde of benim karnım resmen 5 -6 aylık hamile gibi:49: canımın tatlılığından korse giymedim saldıkça saldi göbek iştahımda var maşallahh habire yiyorum :45:
şimdi banyodan çıktım ve kısa süreli bi depresyon geçirdim:43:bu göbek gidecek başka yolu yok geçte olsa giydim korseyii:21::21::21::21: işe yararmı bilemem ama
bu arada bi arkadaş geri çekme yönteminden bahsetmiş arkadaşım nasıl güveniyosunki bence bebek istemiyosan mutlaka eşin korunsun gerçi akıl vermek bana düşmez ama ben o yöntemle hamile kaldım hap kullanıyodum doğ.kontrol hapı düzenl,i kullanamadım malesef sorumsuzluğum yüzünden bide geri çekme yöntemiyle devam ettik ilişkiye ve ben hamile kaldım şok olduk ikimizde ama nasıl olduyda olsu hiç güvenme bence :40:
arkadaşımda kızı 6 aylıkken hamile kaldı o yöntemle nasıl oldu hayret ediyorum diyo en fazla 3 -4 kez o şekilde olmuşl normalde prz. kullanıyolarmış onun şokunu zor atlattı yani :50::50::50::50:

Yaaa hiç o konuyu açma inan kendimden tiksinir oldum (Allah günah yazamasın) Göbek aynen 5-6 aylık hamile gibi üstüne bir de bi sürrüüüü çatlak!Allah'tan eşim birşey demiyor.Gerçi ilk zamanlar bu çatlaklar ne zaman geçer diye sordu da geçmez artık kalck böyle deyince adam bi şok oldu bi doktora gidelim falan belki vardır bi çaresi demeye başladı.Artık alıştı mı bilmiyorum bişi demiyor artık.Bi çocuk doğurdum pert oldum resmen annem 5 çocuk doğurdu kadının maşallahı var , çatlak matlak hiç bişi yok!

Valla arkadasım güvenmiyorum ama Dr sprial i takmadı daha takılana kadar zaten hiç bir yöntem 100 de 100 korumuyor hepsinde risk var biz hamilelik öncesinde bu yöntemle korunmuştuk gerçi o zaman olsa sorun olmazdı ama şimdi erken Kasım da sprial taktırıp rahatlayacam inşallah

Kilodan bahsetmişseniz ben 69 la hamile kaldım şimdi 64 kiloyum ama diyet yapıyorum hedefim 54 doğuma 78 kiloya gitmiştim benim eşim zayıfla diyor başka bişey demiyor evlenirsen 58 kiloydum :)))

benim eşim göğüsmdeki çatlakları damar sanıyodu :52::52::52::52:
daha yeni öğrendi çatlak olduğunu :50:
of bu korseyle durmakta ne zormuş nefes alamıyorum:37::37:

Hamilelikte aldığım kiloların hepsini verdım ama vücudumun biraz şekillenmesi lazım azcık göbek azcık kalça fazlalığım kaldı onlarıda inşallah pilatesle beraber hizaya sokcam:) 3 ayımın dolmasını bekliyorum spora başlamak için.
Korsede giyiyorum ama bu sıcaklarda hakkaten zorluyor

Hamilelikte aldığım kiloların hepsini verdım ama vücudumun biraz şekillenmesi lazım azcık göbek azcık kalça fazlalığım kaldı onlarıda inşallah pilatesle beraber hizaya sokcam:) 3 ayımın dolmasını bekliyorum spora başlamak için.

Benım Dr um konseyi kesinlikle giyme dedi karın kasılmasına izin vermiyor karın olduğu gibi kalıyor sonra dedi sporla gider zaten emzirdikçe karın kasılacak rahim toplanacak dedi ben hiç giymedim annem giydirmeye çok meraklıydı ama Dr kızdı doğum öncesi gibi değil vücut hatları o hale dönmek için plates şart bence de

Benım Dr um konseyi kesinlikle giyme dedi karın kasılmasına izin vermiyor karın olduğu gibi kalıyor sonra dedi sporla gider zaten emzirdikçe karın kasılacak rahim toplanacak dedi ben hiç giymedim annem giydirmeye çok meraklıydı ama Dr kızdı doğum öncesi gibi değil vücut hatları o hale dönmek için plates şart bence de

Evin içinde değil ama dışarı çıkarken giyiyorum korseyi,çok sık giymediğimden bir problem olmaz heralde. Banada doktor bağırsak hateketlerini azaltabilir demişti. Herşeyden öte spor spor spor ve azcık boğazımızıda tutmalıyız süt yapsın diye herşeyi yememeliyiz sütün başlıca kaynağı SU bol bol içmek lazım

evet spor şart bence de acaba mekik çekmek bi sıkıntı yaratır mı sezeryan yerine
yavaş yavaş egzersizlere başlasam iiyi olucak :)

ayy gülmekten kırıldım vallahi kızlar çok yaşayın emi :9: :9:

benim eşimde çatlaklar gidicekmi diye 50 gün sordu yok dedim doktora götürelim birşey yap böyle kalmasın dedi :53:

beni beğenmiyormusun dedim :111:

tamam dedi kalsın dedi :27: geçmeyen şeye napablirim :27:

50 kiloyla hamile kaldım doğuma 76 yla gittim şuan 59 kiloyum veremiyorum kardeşim napim kaldı böyle zaten çok zayıflıkda iyi değil deyimde avunayım :52:

Back
X