Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

evet spor şart bence de acaba mekik çekmek bi sıkıntı yaratır mı sezeryan yerine
yavaş yavaş egzersizlere başlasam iiyi olucak :)

Karnını eritmedin mekik çekersen öylece kalır altta kas üstte göbek olarak önce yemeği azalt erisin öyle başla bence cnm

Evin içinde değil ama dışarı çıkarken giyiyorum korseyi,çok sık giymediğimden bir problem olmaz heralde. Banada doktor bağırsak hateketlerini azaltabilir demişti. Herşeyden öte spor spor spor ve azcık boğazımızıda tutmalıyız süt yapsın diye herşeyi yememeliyiz sütün başlıca kaynağı SU bol bol içmek lazım

Benim kuzenim çocuk Dr dedim ki ben rejimi bırakacam kızım az kilo alıyor sonra yaparım rejim bastı kahkahayı sanki senin yediklerinden mi alıyor kilo sen kendine yiyorsun su iç yeter dedi hastanedeki çocuk Dr aynen sporcu gibi beslenme fazla yeme demişti ben yemiyorum ama ıslak kek e karşı zaafım var yapıp bi tepsiyi bir kere de bitiriyorum ayıptır söylemesi

Benim kuzenim çocuk Dr dedim ki ben rejimi bırakacam kızım az kilo alıyor sonra yaparım rejim bastı kahkahayı sanki senin yediklerinden mi alıyor kilo sen kendine yiyorsun su iç yeter dedi hastanedeki çocuk Dr aynen sporcu gibi beslenme fazla yeme demişti ben yemiyorum ama ıslak kek e karşı zaafım var yapıp bi tepsiyi bir kere de bitiriyorum ayıptır söylemesi

Arada kacamak bende yapiyorum cnm olur o kadar:))

:32: ben de ıslak kek yaptım oğlanı yıkadım yatırdım.Kekin yarısını yedim bileeeee....

Son düzenleme:
of şu hamileleik meselesi duyunca tüylerim diken diken oluyo prz. kullanıyoruz ama hiç güvenmiyorum valaa:51:
bide sezeryanlılar göbekler ne alemde of benim karnım resmen 5 -6 aylık hamile gibi:49: canımın tatlılığından korse giymedim saldıkça saldi göbek iştahımda var maşallahh habire yiyorum :45:
şimdi banyodan çıktım ve kısa süreli bi depresyon geçirdim:43:bu göbek gidecek başka yolu yok geçte olsa giydim korseyii:21::21::21::21: işe yararmı bilemem ama
sizler ne yapıyosunuz :40:
bu arada bi arkadaş geri çekme yönteminden bahsetmiş arkadaşım nasıl güveniyosunki bence bebek istemiyosan mutlaka eşin korunsun gerçi akıl vermek bana düşmez ama ben o yöntemle hamile kaldım hap kullanıyodum doğ.kontrol hapı düzenl,i kullanamadım malesef sorumsuzluğum yüzünden bide geri çekme yöntemiyle devam ettik ilişkiye ve ben hamile kaldım şok olduk ikimizde ama nasıl olduyda olsu hiç güvenme bence :40:
arkadaşımda kızı 6 aylıkken hamile kaldı o yöntemle nasıl oldu hayret ediyorum diyo en fazla 3 -4 kez o şekilde olmuşl normalde prz. kullanıyolarmış onun şokunu zor atlattı yani :50::50::50::50:

canım ben kilolarımı verdim ama göbek kaldı birde sezeryanlılar göbeğinizde his kaybı varmı sizinde benim öyle.. sanki bana ait değilmiş gibi orası :53:arkadaşım sezeryan olalı 4 yıl oldu onunki hala hissizmiş:52:

bizde geri çekilme ile korunuyoruz p. istemiyoruz:26: spiral taktırmaya korkuyorum :53:hap kullanmak istemiyorum hormonlarımla oynamak tehlikeli gibi geliyo:45:napıcam hiç bilmiyorum açıkcası Allah emanet:44:

birde spariş ettiğim vitamaltlar geldi sütüm artar inş zaten sütüm olsun diye almadığım şey kalmadı o paralarla bi süt anne tutardım oğluma:24::24:

canım ben kilolarımı verdim ama göbek kaldı birde sezeryanlılar göbeğinizde his kaybı varmı sizinde benim öyle.. sanki bana ait değilmiş gibi orası :53:arkadaşım sezeryan olalı 4 yıl oldu onunki hala hissizmiş:52:

bizde geri çekilme ile korunuyoruz p. istemiyoruz:26: spiral taktırmaya korkuyorum :53:hap kullanmak istemiyorum hormonlarımla oynamak tehlikeli gibi geliyo:45:napıcam hiç bilmiyorum açıkcası Allah emanet:44:

birde spariş ettiğim vitamaltlar geldi sütüm artar inş zaten sütüm olsun diye almadığım şey kalmadı o paralarla bi süt anne tutardım oğluma:24::24:

inş sende işe yarar bende yaramadı yani sadeve 4 şişe içtim acaba devam etsemmi bilemiyorum 4 şişede etkisini gösterirdi ama değil mi :53:

Karnını eritmedin mekik çekersen öylece kalır altta kas üstte göbek olarak önce yemeği azalt erisin öyle başla bence cnm

Kızlar ben sezaryan ile dogum yaptım,en az 6 ay karın kaslarını fazla kuvvet uygulayacak sekilde egzersizi beden egitimi öğretmeni olarak doğru bulmuyorum.Bunun yerine yatar pozisyonda karnınızı çekip bırakın,ayaktada gun içerisinde yapabilirsiniz.Benim karnım dogum oncesine dondü,ancak yinede fazladan aldığım 5 kılo var.Yürüyüşe başladım yavaş yavaş...Bu kiloları bı kerede almadık 9 ayda aldık,verirkende bir bu kadar sürede vereceğiz :) bence bebeğinize vereceğiniz kaliteli süte odaklanın,cunku yogun egzersizler kanda laktik asit birikimini arttırır.Ben her emzirdigimde benim fazla kalorilerimi bebeğime sutumle geri verdigimi dusunuyorum.
Canım ayrıca affına sığınarak söylemek isterim ki yağlar yakılarak kas oranı arttırılır,yani üste kalan göbekte egzersize devam edilerek kasa çevrilir.Önemli olan uzun süreli olarak spora devam etmek,Yağ yakmak istiyorsanız,yürüyüş gibi düşük eforlu uzun süreli egzersizleri tavsiye ederim.

Bende huggiesten memnunum.canbebe hiç denemedim

internette çok fazla şikayet okudum can bebe ile ilgili sızdırıyor

pişik yapıyor diye cesaret edemedim.bebekten bebeğe değişiyor demekki.,

zaten huggiesin pamuklu yüzeyi yumuşacık oğluşum alıştı değiştiremem

Son düzenleme:
kendin yıka bence ben kendim yıkıyorum artık biz de 2 haftalıkken göbeği yeni düşmüştü kayınvalidem çocuğa kese yaptı yaa yapma desem de dinlemedi sonra göbeği kanadı ben bir ağladım bir ağladım doktoru aradım terkrar kanarsa getirirsin dedi.Hemşire küçücük çocuğa kese mi yapılır bari hamama götürsün k.validen dedi.O gün bu gündür elini bile sürmüyor ben benyo yaptıracağım zaman k.validem.Aman eksik olsun!

benim kayınvaldemde 40 uçurmak için bebeğimi yıkamaya gelmişti bana bebek için ördüğüm lif nerde onla yıkıycam dedi bende ben lif kullanmıyorum olmaz dedim oda sen nasıl istersen dedi sende istemediğini söyle canım

of şu hamileleik meselesi duyunca tüylerim diken diken oluyo prz. kullanıyoruz ama hiç güvenmiyorum valaa:51:
bide sezeryanlılar göbekler ne alemde of benim karnım resmen 5 -6 aylık hamile gibi:49: canımın tatlılığından korse giymedim saldıkça saldi göbek iştahımda var maşallahh habire yiyorum :45:
şimdi banyodan çıktım ve kısa süreli bi depresyon geçirdim:43:bu göbek gidecek başka yolu yok geçte olsa giydim korseyii:21::21::21::21: işe yararmı bilemem ama
bu arada bi arkadaş geri çekme yönteminden bahsetmiş arkadaşım nasıl güveniyosunki bence bebek istemiyosan mutlaka eşin korunsun gerçi akıl vermek bana düşmez ama ben o yöntemle hamile kaldım hap kullanıyodum doğ.kontrol hapı düzenl,i kullanamadım malesef sorumsuzluğum yüzünden bide geri çekme yöntemiyle devam ettik ilişkiye ve ben hamile kaldım şok olduk ikimizde ama nasıl olduyda olsu hiç güvenme bence :40:
arkadaşımda kızı 6 aylıkken hamile kaldı o yöntemle nasıl oldu hayret ediyorum diyo en fazla 3 -4 kez o şekilde olmuşl normalde prz. kullanıyolarmış onun şokunu zor atlattı yani :50::50::50::50:

canım bendehamile kaldığımda 55 kg dım doğuma 68.5 ile gittim şimdi 55.5 kg çok şükür aynı kiloya geldim ama göbek benimde biraz kaldı şişlikten çok yumuşak salmış gibi bir tane bile çatlağım olmadı yani göbeğimin yumuşaklığı dışında hiçbir değişiklik yok çok şükür. Hamilelikten önceki pantolonlarıma girebiliyorum ama göbeğede bir çözüm bulmalıyım yumoş yumoş :1::1::1:

benim göbek de jöle gibi titriyo, sinir ediyor beni.
eşim biraz söylendi. spor salonuna yazılalım, beraber gidelim diye..
adam zayıflayayım diye herşeyi yapıyor.
doktor sadece anne sütü veriyorsun, yürüyüş harici spor önermiyorum dedi.
zaten spor salonu için aile hekiminden rapor almak da gerekiyormuş. o da 6 aydan önce verilmiyormuş.

kendini yorarsan, sütün etkilenir, bekle dedi doktor.

korseye gelince, doğum yaptıktan sonraki 6. gün doktor korseni giy dedi.
ama hava o kadar sıcak ve bunaltıcıydı ki, giymedim.
belimi bağlamaya çalıştım, bağlayayamadım da..

geçen kızımın mevlüdü oldu, gören ne bu 5-6 aylık hamile gibi duruyorsun dedi.:43:
benim de çok canım sıkıldı, eve geldim, hemen bağladım belimi. dışarı çıkacağım zaman da
korse giyiyorum.
[/B]

evet spor şart bence de acaba mekik çekmek bi sıkıntı yaratır mı sezeryan yerine
yavaş yavaş egzersizlere başlasam iiyi olucak :)
sezaryenliler için 6 ay mekik gibi zorlayıcı karın egzersizleri yasakmış

benim 3,5-4 kilo kaldı hamilelikten.
karnımda aynı hissiszilği ben de yaşıyorum.
doktorum 6 ay kadar sürebilir demişti.

ben bir ay jasmin doğum kontrol hapı kullanmıştım,
bir ayda 4 kilo alınca bıraktım, kimisinde yapıyor böyle şeyler..:100:

bizde geri çekilmeyle korunuyoruz..:17: arada prz kullanıyoruz ama onu pek sevmiyoruz..:100: bende spiralden korkuyorum:26: hap kullanmayı hüç düşünmüyorum..:19: eşim hap kullan dedi bende saçmalama hormonlarını bozmaya hiç niyetim yok dedim sustu..:20: açıkcası bende ne yapacağımı bilmiyorum.. birde bişey soracağım spiral taktıranlar adetliykenmi taktırmaya gittiniz?:26: ben öyle duymuştum da o yüzden soruyorum..

benim göbek de jöle gibi titriyo, sinir ediyor beni.
eşim biraz söylendi. spor salonuna yazılalım, beraber gidelim diye..
adam zayıflayayım diye herşeyi yapıyor.
doktor sadece anne sütü veriyorsun, yürüyüş harici spor önermiyorum dedi.
zaten spor salonu için aile hekiminden rapor almak da gerekiyormuş. o da 6 aydan önce verilmiyormuş.

kendini yorarsan, sütün etkilenir, bekle dedi doktor.

korseye gelince, doğum yaptıktan sonraki 6. gün doktor korseni giy dedi.
ama hava o kadar sıcak ve bunaltıcıydı ki, giymedim.
belimi bağlamaya çalıştım, bağlayayamadım da..

geçen kızımın mevlüdü oldu, gören ne bu 5-6 aylık hamile gibi duruyorsun dedi.:43:
benim de çok canım sıkıldı, eve geldim, hemen bağladım belimi. dışarı çıkacağım zaman da
korse giyiyorum.
[/B]

sezaryenliler için 6 ay mekik gibi zorlayıcı karın egzersizleri yasakmış

benim 3,5-4 kilo kaldı hamilelikten.
karnımda aynı hissiszilği ben de yaşıyorum.
doktorum 6 ay kadar sürebilir demişti.

ben bir ay jasmin doğum kontrol hapı kullanmıştım,
bir ayda 4 kilo alınca bıraktım, kimisinde yapıyor böyle şeyler..:100:

Bunu söyleyenler hiç doğum yapmamış heralde..
:19::19:
bende 48 kiloyla hamile kaldım 60 kiloyla doğuma gittim.. doğumdan sonra 54 kiloydum.. şuan kaç kiloyum bilmiyorum..
:52:

Allah'a çok şükür benim eşim karnıma birşey demiyor.. ben nolcak bu böyle çok kötü oldu karnım diyorum..:18: eşimde çocuk doğurdun öyle olması çok normal diyor.. kolay değil doğum yapmak karnın kocaman olmuştu.. şimdi böyle olmadı normal diyor..:38:

Son düzenleme:
Bende huggiesten memnunum.canbebe hiç denemedim

internette çok fazla şikayet okudum can bebe ile ilgili sızdırıyor

pişik yapıyor diye cesaret edemedim.bebekten bebeğe değişiyor demekki.,

zaten huggiesin pamuklu yüzeyi yumuşacık oğluşum alıştı değiştiremem
canım canbebenin yeni seriisi comfortdry var :)
birde eskisi anatomic var . comfortdry sızdırmıyor da anatomıc berbat :1: bidefa görümcem ömüre yanlışlıkla ondan almıs 2-3 defa taktım sonra haydeeee çöpppp

bizde geri çekilmeyle korunuyoruz..:17: arada prz kullanıyoruz ama onu pek sevmiyoruz..:100: bende spiralden korkuyorum:26: hap kullanmayı hüç düşünmüyorum..:19: eşim hap kullan dedi bende saçmalama hormonlarını bozmaya hiç niyetim yok dedim sustu..:20: açıkcası bende ne yapacağımı bilmiyorum.. birde bişey soracağım spiral taktıranlar adetliykenmi taktırmaya gittiniz?:26: ben öyle duymuştum da o yüzden soruyorum..

Bunu söyleyenler hiç doğum yapmamış heralde..
:19::19:
bende 48 kiloyla hamile kaldım 60 kiloyla doğuma gittim.. doğumdan sonra 54 kiloydum.. şuan kaç kiloyum bilmiyorum..
:52:

Allah'a çok şükür benim eşim karnıma birşey demiyor.. ben nolcak bu böyle çok kötü oldu karnım diyorum..:18: eşimde çocuk doğurdun öyle olması çok normal diyor.. kolay değil doğum yapmak karnın kocaman olmuştu.. şimdi böyle olmadı normal diyor..:38:
58 ile hamıle kaldım 88 ile doğurdum . şu anda 69 kiloyum boyum 170. Allahtan topaç gibi durmuyorumm

Back
X