- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
sen oklavayı mı özledin kıı?!
nazar değiyor diyorsun, yine koymuşsun tontikin fotosunu profile![]()
bende 2 gün önce koymuştum profile resmini ağla ağla çocuğum morardı..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet spor şart bence de acaba mekik çekmek bi sıkıntı yaratır mı sezeryan yerine
yavaş yavaş egzersizlere başlasam iiyi olucak :)
kız hayalimbenim :) sana demedikmi güven olmaz diye ...
şekerim prz. bende sevöiyorum plastik bişey sonuçta ama napalım mecburuz geri çekme yöntemine kimse güvenmesin arkadaş o bi yöntem bile değil bence
hamılemısın yada suphelenıyor musun benim gibiNapayım sprial taktırmak istedim daha takmadılar rahim düzelmemiş eşime kalsa hiç korunmayalım zaten 2. Hemen olsun Allah bilir şimdi çok erken ama yanlışlıkla da olsa Rabbim verirse yapacak bişey yok
hamılemısın yada suphelenıyor musun benim gibi
ben de facebookta 2 foto paylaşmıştım.
bende 2 gün önce koymuştum profile resmini ağla ağla çocuğum morardı..eşim okuyor ben okuyorum yok.. dedim bu resmi burdan kaldırmak lazım dün hemen kaldırdım..
benimki de ya iki eliyle memeyi kavrıyor, beceremediyse yakama yapışıyorBenim kızım emerken elimi ya da yaka mı sıkı sıkı tutuyor bırakmayayım diye doyunca bırakıyor bide işi bitince kucağımdan kalkmaya çalışıyor kızım nereye gidecem beni bırakıp diyorum durup bana bakıyor :))
hönnkkk! Yeni bir topic mi geliyor : "Önce Hamileydim Şimdi Anneyim ve Tekrar Hamileyim"
Evet canım o his kaybı bende de var.Annem en küçük kardeşimi 11 sene önce sezeryanla doğurdu onda da his kaybı varmış daha.Bana artık dikiş yerini hissetmeyeceksin dedi.
Biz przvtf ile korunuyoruz ama güvenemiyorum.Hemşire 3 aylık iğneler var emzirirken de sorun olmuyormuş , iğne vurdurabilirsin dedi.Siz de 3 aylık iğne vurunan oldu mu ?
ben bu soruna cevap olarak daha öncede yazmıştım ama gören olmadı sanırım. Benim doktorum 40 gün kontrolünde depo provera diye bir iğne verdi. 3 ay aralarla yaptırıyorsun ve emzirme süresi boyunca devam ediyorsun. Çocuğa hiçbir zararı yok. Türkiye ye yeni gelmiş,ilacı da vardı ama daha pahalıydı. İğnesini sanıyorum 5 tl ye almıştım.
canım peki doktorun iğne de hamile kalma olasılığından falan bahsetti mi ? Ben yana yana nasıl korunurum diye uğraşıyorum herifin varyaaa umrunda değil!![]()
hönnkkk! Yeni bir topic mi geliyor : "Önce Hamileydim Şimdi Anneyim ve Tekrar Hamileyim"
Zeyneppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!
test yapmadım yakın zamanda yapacagım hamileysem de kesınlıkle doğururum ....aldırmak gıbı bısey katıyen olmaz!!tamm tammm kaldırıyorumnapim çok seviyorum heryerde gözümün önünda olsun
akşam suuucum varya bebeişini kaybetmişti onun konusunu okudum ağla ağla öldüm tekrardan kızıma sarılıp uyudum sonra ölür diye korktum
ceketini koklaya koklaya uyudum
zeyneppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp cddi olamassın
bari git errkenden aldır öyle birşey varsada![]()
test yapmadım yakın zamanda yapacagım hamileysem de kesınlıkle doğururum ....aldırmak gıbı bısey katıyen olmaz!!
test yapmadım yakın zamanda yapacagım hamileysem de kesınlıkle doğururum ....aldırmak gıbı bısey katıyen olmaz!!