Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aranızda spiral düşünen var mı benim gibi?
merhaba kızlar size bişey sorcam ya ben doğumdan sonra eşimle hiç .................... yapmak istemiyorum bebeğimle ilgilenmekten başka bişey yapmak istemiyorum şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca ciddi ciddi kafaya taktım galiba bende bir gariplik var öncedende öyle aman aman meraklısı değildim ama şimdi çok farklı hiç istemiyorum nerdeyse
kızlar hepinize günaydın..
ben sizlere bişey sorucam benim kızım bu ev ti,pi anakucağını çok seviyo sürekli onda yatıyo hatta gecede onda yatıyo ama ben yatmasını pek istemiyodum sonuçta rahat yatağı varken onda uyuması rahatsız bi durum ama benim kızım beşiğinde resmen uyumuyo dün artık kesin karra aldım beşiğinde uyutucam yatırdım kıyamet koptu neyse aldım anakucağına orda uyudu iyice dalınca geçirdim yatağına ....
ama gece emmeye kalkınca tekrara yatırdığımda zınk açtı gözlerini üstünü örttüm verdim emziğini bakar bakar uyur dedim ama yok mızmızda mızmız inat ettim almadım ama mızmızlar feryada dönüşünce mecburen aldım anakucağına 5dkda uyudu ...
sabah 6 da uyanıp gece yarısı yatıyorum e doğal olarak çok yoruluyorum o yüzden gece sırf ağlamasın diye dün gece yine dayanamayıp ana kucağına aldım vicdanen rahatsız oldum ....
sizce bel yapısına omurgasına filan zararı olur mu ya ooff nasıl alışıcak bu çocuk beşiğe
normal doğum mu yaptın canım?merhaba kızlar size bişey sorcam ya ben doğumdan sonra eşimle hiç .................... yapmak istemiyorum bebeğimle ilgilenmekten başka bişey yapmak istemiyorum şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca ciddi ciddi kafaya taktım galiba bende bir gariplik var öncedende öyle aman aman meraklısı değildim ama şimdi çok farklı hiç istemiyorum nerdeyse
bizim de oto koltuğu tipinde bi ana kucağımız var..kızlar hepinize günaydın..
ben sizlere bişey sorucam benim kızım bu ev ti,pi anakucağını çok seviyo sürekli onda yatıyo hatta gecede onda yatıyo ama ben yatmasını pek istemiyodum sonuçta rahat yatağı varken onda uyuması rahatsız bi durum ama benim kızım beşiğinde resmen uyumuyo dün artık kesin karra aldım beşiğinde uyutucam yatırdım kıyamet koptu neyse aldım anakucağına orda uyudu iyice dalınca geçirdim yatağına ....
ama gece emmeye kalkınca tekrara yatırdığımda zınk açtı gözlerini üstünü örttüm verdim emziğini bakar bakar uyur dedim ama yok mızmızda mızmız inat ettim almadım ama mızmızlar feryada dönüşünce mecburen aldım anakucağına 5dkda uyudu ...
sabah 6 da uyanıp gece yarısı yatıyorum e doğal olarak çok yoruluyorum o yüzden gece sırf ağlamasın diye dün gece yine dayanamayıp ana kucağına aldım vicdanen rahatsız oldum ....
sizce bel yapısına omurgasına filan zararı olur mu ya ooff nasıl alışıcak bu çocuk beşiğe
kızlar sız hıc adet oldunuzmu kı hamılelıgı dusunuyorsunuz tam bılmıyorum ama bu arada ben hıc adet olmadım benım gıobı olan varmı
Yok cnm benimki daha test aşamasına gelmedi ama bende olsa aldırmam kıyamam 2013 temmuz anneleri topiğine mi geçsek![]()
actımmmmmzeynep msjlarını aç
bende sadece anne sütü verdiğim halde adet oldum.. ben daha çok riskteyim..:18:kızlar sız hıc adet oldunuzmu kı hamılelıgı dusunuyorsunuz tam bılmıyorum ama bu arada ben hıc adet olmadım benım gıobı olan varmı
kızlar sız hıc adet oldunuzmu kı hamılelıgı dusunuyorsunuz tam bılmıyorum ama bu arada ben hıc adet olmadım benım gıobı olan varmı
canım bende 20 temmuzda doğum yaptım.bebeğime sadece anne sütü veriyorum ve bende hala adet olmadım.sanırım coğu arkadasımız olmus.bünyeyle alakalı sanırım
hu huuuu karakız avatarlarımız aynı olmusne kadar sinir bozucu bir cift değilmi? oğlum doğduğundan beri böyleyiz.