Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hamile olabilirim hamilelik güzel birşey ama biri yerime doğursun çocuğuda veririm
hamileiliğmin keyfini çıkaramadım çok güzel birşeymiş
yolda hamile görünce bakıyorum![]()
canım bende 20 temmuzda doğum yaptım.bebeğime sadece anne sütü veriyorum ve bende hala adet olmadım.sanırım coğu arkadasımız olmus.bünyeyle alakalı sanırım
bende sadece anne sütü veriyorum ve senle aynı gün doğurmuşuz.bende henüz adet olmadımm.
birşey sorcam 2.bayramımız geçen bayram çok birşey almamıştım küçük diye şimdi ne giydirsem alıyor 4 takım aldım
hemde eski kıyafetleri olmuyor pijama çok kullanışlı birdaha hep pijama alcam zaten evden çıkmıyoruz
neyse siz kıyafet alırken neye dikket ediyorsunuz çocuklar hızlı büyüyor![]()
Bende 20 temmuzda doğum yaptım ve sadece anne sütü veriyorm ama adet oldum olduğum içinde çok moralim bozuldu..![]()
Kızlar biz bugün sağlık ocağına boy ve kilo takibi için gittik.. bu ayın 2sinde gittiğimizde kızım 6.245 gr.dı. bugün tartılırken ilk beni tarttı sonra kızımla beni tarttı.. sonuç 6.100 gr. bu işte bir tuhaflık yok mu.?:26: Kızımı hep emziriyorum hatta iki memeyi birden emiyor bazen ama kilo almaması hatta 145gr az çıkması tuhaf değilmi..?:44::44:
anlamadığım kızınla seni bir mi tarttı?
hassas dijital bebek tartısında tartmadı mı kızını?:44:
çok geçmiş olsun.. bebekler çok küçük hastalıkları da çok zor geçiyor..selam kızlar 4 gündür kötügünler geçiriyoruz.bebeğim bir sabah ıkınarak ve ağlayarak sabaha uyandı başta anlam veremedim önemsemedimde gazdır dedim bütün gün ıkındı durdu yavrum. sonraki gün yoğun bi kusma oldu kızımda aslında biraz kusması hep vardı ama bu seferki biraz fazlaydı çok emiyor fazla geliyor diye düşündüm ama meğerse bunlar bebeğimin hastalık habercileriymiş.ertesi gün kızım bir ateşlendiki 38.5 lara çıktı fitil koyduğum halde 37.5 anca düştü. hemen ertesi sabahı zor ettim kaptığım gibi doktorumuza koştuk muayneleri yapıl idrar kaka tahlilleri yapıldı ve bağırsaklarında iltihap gözüktü ve çok aşırı sulu sekilde kaka yapmaya başladı.küçücük yavruma antibiyotik kullanmak zorunda kaldık ama rabbime şükürler olsun ki iyi geldi kakası yoğunlaşmaya başladı ve karın ağrısı geçti.diyeceğim şudur ki bu tip rahatsızları bebeklerinizde farkederseniz göz ardı etmeyin inanın bebeklerimizde acaba dediğimiz herşeyin altında bişey yatıyor çünkü onları gün içinde nasıl olduklarını ve farkılılık gösteren hareketlerini en iyi biz bi,liyoruz.anne olmanın en zorhali buymuş bebeğim ateşlenip bütün gece inledikce içim param parça oldu. allah hiç bir anneye yaşatmasın bir kere dahaanladımki çok ama çok kıymetlilermiş...![]()
ben özellikle bi şey almamaya çalışıyorum çünkü ıvır zıvır cok hediye geldi..birşey sorcam 2.bayramımız geçen bayram çok birşey almamıştım küçük diye şimdi ne giydirsem alıyor 4 takım aldım
hemde eski kıyafetleri olmuyor pijama çok kullanışlı birdaha hep pijama alcam zaten evden çıkmıyoruz
neyse siz kıyafet alırken neye dikket ediyorsunuz çocuklar hızlı büyüyor![]()
normal doğum mu yaptın canım?
doğum sancılarını çekip normal doğum yaptıysan acı çekmekten korkuyor olabilirsin.
bu da seni eşinden daha da uzaklaştırır.
bebekler geldi, adamların pabucu dama
tamam ilk sırada bebişler var ama herifleri de kapı önüne koymak haksızlık olur..:93:
sonuçta çocuk sahibi olmak başka evlilik başka.
ikisi de birbirini destekler ama cinsellik de evlilik için temel gibi bi şey:78:
ukala ukala konuşup seni korkutmak istemem lakin..
eşinle bir araya gelmekten çekiniyorsun, istemiyorsun ama eğer eşin buna bebeğinin sebep olduğunu
görürse, sanırsa.. seninle araya giren soğukluk gibi bebeğine de mesafeli olur.
kendini iyice bi dinle bakalım, neden bundan imtina ediyorsun?
sebebini bulursan sorun olmadan bu durumu çözersin..
önce kendini sonra eşini seviyorsan,, araya zaman girmeden bi şeyler yapmalısın..
böyle durumlarda zaman aleyhe işler çünkü..
cinsel manada bir araya bile gelmesen, eşinden kesinlikle uzak durma derim.
işten mi geldi, sarıl öp.. tv mi izliyorsunuz, sokul ona beraber izleyin.. tensel temas muhabbeti artırır emin ol
bizim de oto koltuğu tipinde bi ana kucağımız var..
minitanın dediği gibi sağdan soldan sardığı için içine koyduğumuzda huzurla uyumaya başlıyo tıfıl
pierre cardin'nin bi modeli, yatma ile oturma arası anne karnındaki pozisyona en yakın model.
bu özelliğinden dolayı aldım. ama uyuyunca, hemen çıkartıyorum içinden.. mümkün olduğunca az yatırmaya çalışıyorum.
illa bi zararı olacak değil ama gerekmedikçe yatırmıyorum içinde..
bana kalırsa, özellikle geceleri yatağında yatması en iyisi.. en az 7-8 saat uyuyor çünkü.
uyku sersemi gece yatağında olmasını daha az garipser belki de anlamaz..
yavaş yavaş gündüz de yatırmazsın..
4 aydan itibaren uyku eğitimi başlıyormuş. ben de yeni bi uyku düzeni oluşturmaya çalışıyorum.
henüz pek bi şey yapmadım ama bence şimdi müdahale etmen daha kolay olur..![]()
evet canım ilk ben tartıldım sonra kızımla tartıldım..
Hayır canım bebek tartısında tartmadı..zaten çoğu zaman tartılarının pili olmuyor.. bugün tartıyı bile görmedim..![]()
Cnm buradaki soru ne :)) eşin ne diyor bu duruma biraz cilve nazlama yapsa bence sorun kalkar ortadan sonuçta bizde de korku tarzı isteksizlik oluyor çocukla ilgilenmek yoruyor da ama eşinin yeri ayrı boşlama bence
ben özellikle bi şey almamaya çalışıyorum çünkü ıvır zıvır cok hediye geldi..
mevlüdünde özellikle 2 büyük poşet hediye geldi.. inan içinde giydirebileceğim 2-3 takım kıyafet anca var..
millet hediye almaktan bihaber. parası değil mevzu. giyilmeyecek cicili bicili naylon küçücük kıyafetler almışlar..
bu bebekler akşamdan sabaha büyüyor zaten.. hepsinin etiketi üzerinde. başkasına veririm diyorum ama
kendim giydirmediğim şeyi de başkasına nasıl veririm, blmyrm:100:
benim kız, 2 aylıktan beri 3-6 ay giyiyor. hava da sıcaktı ya, hep badiler ve ince penye yeleklerle durdu.
geçen hafta maltepeye gittim, civil ve pamidora baktım kışlık kadife tulum almak için inanın bir elin parmağını geçmiyor modeller..:100:
hem de giyilecek şeyler değil. mecburen bi tane tulum aldım geldim. badi baktım penyeleri hiiiiiç iyi değil,,![]()
bu salı da salı pazarına gittim, anaaam ne güzel şeyler var..harika, özellikle arayıp da bulamadığım ayaksız kadife tulumlar,
kışlık başlıklar, peluş yelekler.. neler neler.. eğer imkanınız varsa, salı pazarına uğrayın dedim.
orada lc waikiki nin ürünlerini satan bi tezgah bulmuş kardeşim. çok güzel pamuklu çıtçıtlı badiler aldım.
tanesi 5 tl. mağazasına gitsen bulamazsın. yine başka bi tezgahta mağazada bulamayacağın kalitede kışlık,
kalın pamuklu badiler buldum, ithal ürünler, birkaç tane aldım. 5 tl. kuzenim doğum yapacak ona da aldım.
3-6dan 6-9a geçiyorum ben yavaştan. çünkü küçük kıyafet bebeğin hareket etmesini de engelliyor.
6-9 aydan 10 tane badisi vardır. eşofman altı da var birkaç tane, 2 tane kadife tulumu ve 3 tane de üst var yine lc waikiki.
bunlar bi süre beni idare eder. ha, bi de bir tuhafiye dükkanı açacak kadar hırka, yelek ve patiği![]()
canım eşimi seviyorum hatta eşimle iş vasıtasıyla tanıştık aynı meslekteniz önce ben kafaya koydum elde etmeyi :) neyse işte evlendik 2yıl sonra bebek istedik ama naaptıysak olmadı tam 2 yıl uğraştık artık pes ettik doktorlar tüp bebek dışında şansınız yok dediler tüp bebeğe karar vermiştikki kızımız bize süpriz yaptı herkeze ve herşeye inat. Şimdi onun sevgisi o kadar yoğunki başka bişey düşünemez oldum birde çok yoruluyoruz malum bebekler yoruyor. Bazen takatim kalmıyor. Eşiminde bu aralar işleri çok yoğun iş yükü 2 kat arttı oda sinirli ve yorgun iki tahamülsüz olunca tartışmalarımız arttı oda tabiki cinselliğe yansıyor ben bu aralar eşimi ihmal ettim. Tam oynaşıyoruz yani sarılıyoruzkızım ağlıyor koşarak yanına gitmek istiyorum eşimde 1 dak beklesin diyor ama ne mümkün duramıyorum koşarak gidiyorum yanına :)) işte bunun gibi şeyler.
inanmadım zaten.. dedimki hiçmi kilo almamış.. bana dediki zaten kilosu üst sınırda.. bende üstelemedim.. geçen seferde boyu yanlış ölçmüşlerdi.aman canım yaaa, ona tamah edilir mi hiiç?!
ben evdeki dijital tartıya çıkıyorum kız kucağımda.. o daha güvenilirdir valla
bebek takip çizelgesine bebeğin aylık kontrolü diye ağırlığını yazmak zorunda ya,
türk işi yapmış, beraber tartmış da falan da filan..
sakın ona aldanma, eğer bebeğimi böyle tartıp, bana ''bu ay bebeğini besleyememişsin,
kilo almadığı gibi bi de vermiş' deseydi, ''OĞLUM, BAK GİT!'' derdim:95:
sonrasını tahmin edersin:111:
inanmadım zaten.. dedimki hiçmi kilo almamış.. bana dediki zaten kilosu üst sınırda.. bende üstelemedim.. geçen seferde boyu yanlış ölçmüşlerdi.
eve tartı almayı düşünüyoruz zaten artık onunla tartılırız..![]()
bana gelen şeyeri durumu olmayanlara verdim başkasının elbisesini giydiremiyorum çok iğrenç bir huy ama malesef öyle
maaşalalh bende pazarda çok güzel şeyler görüyorumda alamıyorum 1 pazar evdeyse babası diğer pazar çalışıyor çıkamıyorum lc maları çin alıymış kansorejen içeriyormuş birde çok pahalı dışarda aynıları mvcut güle güle giysin minik
dediğin gibi anneannesi herşeyiini almış halada alıyor kadın bziden çok harcıyor
dün babası kızıma şunları almış
Eki Görüntüle 536168
Eki Görüntüle 536169
![]()
hepimiz yaşıyoruz anlattıklarını..
bi saniye ağlamasın istiyorum ben de..
apartmandan diyorlar ki, sizin evde çocuk mu var, hiç sesini duymuyoruz..
ağlamaya bırakmıyoruzki..
ama tam bi düzen oturtamadık, bebişler dünyaya adapte olamadı.
biz annelikte yeniyiz, herşeyi bilmiyoruz.. yeni yeni pratikleşmeye başladım, farkediyorum..
bazen benim de pertim çıkmış oluyor.. eşim yatağa yatırıp üstümü örtüyor.. kalkıyorum ki,
akşam mutfağı toplamış, yemekleri buzdolabına koymuş, sağolsun yardımcı oluyor..
onların da işleri var.. sabahtan akşama bin tane şeyle uğraşıyorlar. ama dengeyi sağlamak malesef yine bize düşüyor..
ben de dün düşündüm, kaç gündür bir araya gelmemişiz.. :78:adamın sesi çıkmıyor, benim zilli sağolsun, bastırıyor herifin içsesini![]()
yatış saati gece 12-1. onu uyutana kadar adam uyumuş oluyor.
artık bazı(!) rüyalar görmeye başladım.![]()
ama kafaya koydum, bu akşam kızı, babaanneye (karşılıklı oturuyoruz) yollayacağım
sonra,, .... ................. ................................ ....................
hepimiz yaşıyoruz anlattıklarını..
bi saniye ağlamasın istiyorum ben de..
apartmandan diyorlar ki, sizin evde çocuk mu var, hiç sesini duymuyoruz..
ağlamaya bırakmıyoruzki..
ama tam bi düzen oturtamadık, bebişler dünyaya adapte olamadı.
biz annelikte yeniyiz, herşeyi bilmiyoruz.. yeni yeni pratikleşmeye başladım, farkediyorum..
bazen benim de pertim çıkmış oluyor.. eşim yatağa yatırıp üstümü örtüyor.. kalkıyorum ki,
akşam mutfağı toplamış, yemekleri buzdolabına koymuş, sağolsun yardımcı oluyor..
onların da işleri var.. sabahtan akşama bin tane şeyle uğraşıyorlar. ama dengeyi sağlamak malesef yine bize düşüyor..
ben de dün düşündüm, kaç gündür bir araya gelmemişiz.. :78:adamın sesi çıkmıyor, benim zilli sağolsun, bastırıyor herifin içsesini![]()
yatış saati gece 12-1. onu uyutana kadar adam uyumuş oluyor.
artık bazı(!) rüyalar görmeye başladım.![]()
ama kafaya koydum, bu akşam kızı, babaanneye (karşılıklı oturuyoruz) yollayacağım
sonra,, .... ................. ................................ ....................