Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kaka bırıkmıs birikmiş cocuk cıkarmaya calışmış içten ve dıştan yırtılar var ve kanama yapıyor hastaneye gıdıyorum hemen sonucu yazarımm
Yarada kurban..:43:
bebeğin hastalığına can dayanmaz yaa:50:
iyi haberlerini bekliyoruz inş..

hakikaten çok sinir bozucu bir durum.. benim başıma çok geldiği için seni gayet iyi anlıyorum..:19:
canım eşin ne iş yapıyor? 10.30 yatmak için erken bir saat değilmi?
:44:
erken.. gündüz oruçluydu.. bi de para kaybetmiş ya, morali bozuk.
ondan. inş mühendisi eşim.. sabah namazdan sonra bi daha uyumaz.

Yarada kurban..:43:
bebeğin hastalığına can dayanmaz yaa:50:
iyi haberlerini bekliyoruz inş..

erken.. gündüz oruçluydu.. bi de para kaybetmiş ya, morali bozuk.
ondan. inş mühendisi eşim.. sabah namazdan sonra bi daha uyumaz.
Allah kabul etsin İnşaallah orucunu.. Anladım canım.. benim eşimde vardiyalı olarak çalışıyor.. bu hafta sabah 6 gitti hep işe.. bugün de nöbette. :(

Allah kabul etsin İnşaallah orucunu.. Anladım canım.. benim eşimde vardiyalı olarak çalışıyor.. bu hafta sabah 6 gitti hep işe.. bugün de nöbette. :(

vardiyalı çalışmak zor annem.. :100:
benimki 8.30-17.30, ayda iki cumartesi de mesai.
seninki ne iş yapıyor?

vardiyalı çalışmak zor annem.. :100:
benimki 8.30-17.30, ayda iki cumartesi de mesai.
seninki ne iş yapıyor?
evet zor gerçekten.. bu hafta kahvaltıda yoktu.. bir dahaki hafta gece 11e kadar yok..:50:
Canım benim eşim motor teknisyeni. Sabiha Gökçen'nin arka tarafında TEC diye bir şirket var.. orda uçak motorlarıyla ilgileniyor..

Ya kızlar bebeklerinizin yanında cep telefonu laptop falan kullanıyor musunuz, Babam kızdı bana tel elinden düşmüyor diye. Ama napayım tek eğlencem bu kaldı, cepten giriyorum nete. Haliyle çok bi boş vaktim de olmadığı için bebek sayesinde, mecbur bebeğin yanında kullanıyorum. Yaaaa ben çok mu kötü bi anne oldum şimdi, öyle bi suçladı ki

bende kullanıyorum cnm .bence kendini suçlama radyosyon her yerde var artık ne kadar sakınısan sakın. atalarımız ne demiş sakınan göze çöp batar:40:

bu arada çizelge için msj atmışsın saol cvp yazan olmamıştı.ben özelden cvp yazamıyom anlamadım bi türlü.. gerçi bii türlü yapamadım ama azmettim eninde sonunda yapacagım

Son düzenleme:
canım eşimi seviyorum hatta eşimle iş vasıtasıyla tanıştık aynı meslekteniz önce ben kafaya koydum elde etmeyi :) neyse işte evlendik 2yıl sonra bebek istedik ama naaptıysak olmadı tam 2 yıl uğraştık artık pes ettik doktorlar tüp bebek dışında şansınız yok dediler tüp bebeğe karar vermiştikki kızımız bize süpriz yaptı herkeze ve herşeye inat. Şimdi onun sevgisi o kadar yoğunki başka bişey düşünemez oldum birde çok yoruluyoruz malum bebekler yoruyor. Bazen takatim kalmıyor. Eşiminde bu aralar işleri çok yoğun iş yükü 2 kat arttı oda sinirli ve yorgun iki tahamülsüz olunca tartışmalarımız arttı oda tabiki cinselliğe yansıyor ben bu aralar eşimi ihmal ettim. Tam oynaşıyoruz yani sarılıyoruz :17::17::17:kızım ağlıyor koşarak yanına gitmek istiyorum eşimde 1 dak beklesin diyor ama ne mümkün duramıyorum koşarak gidiyorum yanına :)) işte bunun gibi şeyler.

evet canım istediği zaten o benim eşim duygulara önem veren biri sarılmak koklaşmak bazende ......... :17::17::17: ama dediğim gibi kızımın sevgisi herşeyi unutturuyor bana birde kızıma 10 günlük olduktan sonra hep kendim baktım tek başıma çok yoruldum onun yorgunluğu var sinirlerim harap eşimlede çok tartıştık ilk zamanlar onların yansıması bazen ufacık şeyler dağ tepe oluyor bana

senle ne kadar yakın şeyler yaşamışız benimki de tam tedaviye geçecekken oldu,eşimin işi yoğun ve gergin..bebeğime hep ben baktım yorgunluk ve gerginlik var üstümde hala..
bir gün herşeyin rayına oturacağını umuyorum:12:

zeynep çook geçmiş olsun .dualarımız seninle. bu miniklerin can acısına can dayanmıyo .

bende kullanıyorum cnm .bence kendini suçlama radyosyon her yerde var artık ne kadar sakınısan sakın. atalarımız ne demiş sakınan göze çöp batar:40:

bu arada çizelge için msj atmışsın saol cvp yazan olmamıştı.ben özelden cvp yazamıyom anlamadım bi türlü.. gerçi bii türlü yapamadım ama azmettim eninde sonunda yapacagım

Canım özelden msj atmıştım ama sana gördün mü bilmiyorum..? Takip çizelgesi hakkında..

biz 3 aydır 2.kez parise gittik :53: :17: :78:

gerçekten bağları kuvvetlendiriyor yaaa :1:

neyse

benim eşim polis 1 gece evde 1 gece yok birde evde olduğu günlerde uyuyor sabah kuzucuma bir baktım babası uyuyor o gülüyor ona yavrum benimmm :14:

hiç göremiyor babasını :50:

biz 3 aydır 2.kez parise gittik :53: :17: :78:

gerçekten bağları kuvvetlendiriyor yaaa :1:

neyse

benim eşim polis 1 gece evde 1 gece yok birde evde olduğu günlerde uyuyor sabah kuzucuma bir baktım babası uyuyor o gülüyor ona yavrum benimmm :14:

hiç göremiyor babasını :50:
eşi bu şekilde yoğun çalışanların hali çok daha zor..
zeynep'in de eşi polisti yanlış hatırlamıyorsam.. bi de çocuk hasta.. :50:
istanbul'da yalnız bi de, Rabbim kolaylık versin..

ben de 7. günden itibaren evimde yalnızdım. zorluğu vardı tabi, ama beni öyle çok bunaltacak bi şey olmadı.

yalnız, eşim bikaç gündür beni biraz sinirlendiriyo:19:
hamileyken bile çok ilgi görüyordu.. şuan yine o geleceği zaman duş alıyorum, giyiniyorum, saçımı yapıyorum..:12:
ama sadece görüntüde kalıyor tabi..
bizim kız gece geç saatte yatıyor. başlarda benimle bekliyordu birlikte uyuyalım diye.
ben dedimki, çalışıyorsun sen, beklemene gerek yok, hakikaten öyle, yapacağı bi şey de yok.
ben bekleyeyim sen yat falan diyo, yok dedim, saolsun iyi niyetle soruyo ama
bi kere verdim, gittim yattım, yok beceremedi.. :100: 10 dk sonra geldim aldım çocuğu..
neyse işte, bizden 1-2 saat önce yatıyor..
yanlış düşünmüyorsam, gözlemime göre benden ilgi (!)bekliyor.:17:
ben de ondan ilgi (!) bekliyorum..:1:
ama çocuk, ev, yemek, çamaşırı-ütüsü..
kız da gündüzleri sakin, neşeli, uyuyor..
akşamdan sonra bi hal oluyor, mız mız.. bi saniye durmuyor.
o da çözüm üretmek yerine mesafeli tavırlarda.. sanırım uzaklaşıyor bundan sebep..
geçenki planı bugün tekrar denemeye çalışacağım.. bakalım..:24:

Son düzenleme:

ben de 7. günden itibaren evimde yalnızdım. zorluğu vardı tabi, ama beni öyle çok bunaltacak bi şey olmadı.

hamileyken bile çok ilgi görüyordu.. şuan yine o geleceği zaman duş alıyorum, giyiniyorum, saçımı yapıyorum..:12:
bizim kız gece geç saatte yatıyor. başlarda benimle bekliyordu birlikte uyuyalım diye.
ben dedimki, çalışıyorsun sen, beklemene gerek yok, hakikaten öyle, yapacağı bi şey de yok.
bi kere verdim, gittim yattım, yok beceremedi.. :100: 10 dk sonra geldim aldım çocuğu..
o da çözüm üretmek yerine mesafeli tavırlarda.. sanırım uzaklaşıyor bundan sebep..

evet zeynepin eşide polis ve en iyi ben anlıyorum onu :50: Allah yardımcımız olsun

aaa senin iş olmamış okudum :1: eşim diyor çalışmıyorsun iyiki bride çalışsan :1:

adamlarda haklı ee bized haklıyız inanırmısın yemek yemeye vakit bulamadım anneme gidiyorum 10 günlüğne pazartesi inşallah toparlarım

derslerde başladıııı :15:

7.günden beri maaşallahın var senin benm annem 40 doldu eve bıraktı ve kaynanamlar geldi 17 18 gün kaldılar maaşallah kendine baktırdı
ağrım avr dedim kalk kalk dedi :50:

bende onlara gitmicem Allah iizn verirse seneye tatile gitcem antalya mersin yada bursa kimseye söz verme diyorum eşime :24:

sen gene iyi duş alıyosun süsleniyorsun bazen ben ona bile fırsat bulamıyorum
benimki de ilgi bekliyor ,halbuki ben en başta ilgi bekliyorum
hayatı değişen düzeni bozulan benim
gerçekten yuvayı dişi kuş yaparmış da nerde o eski dişi kuşlaaaar:4:
üstelik önceden ilgi göstermemden bazen sıkılırdı
çok ararsın bu günleri derdim
aynen öyle oldu şimdi

saçımı taramyorum yüzümü yıka okadar valla 2 3 günde de bir duş çıldırcam bekarken ki halimle şimdi eserim yok

eskiler 5 çocu kdoğruyor biizm gibi yuıkılmıyorlardı :50:

adamlarda haklı ee bized haklıyız inanırmısın yemek yemeye vakit bulamadım anneme gidiyorum 10 günlüğne pazartesi inşallah toparlarım
7.günden beri maaşallahın var senin benm annem 40 doldu eve bıraktı ve kaynanamlar geldi 17 18 gün kaldılar maaşallah kendine baktırdı
ağrım avr dedim kalk kalk dedi :50:

bende onlara gitmicem Allah iizn verirse seneye tatile gitcem antalya mersin yada bursa kimseye söz verme diyorum eşime :24:
öğün deden bi şey kalmadı zaten..
ayak üstü ekmek arası hazırlıyorum, bi bardak meyvesuyuyla içebilirsem ne ala:125:
nasıl işine geliyorsa öyle yap tatil işini.. :19:
[/B]

sen gene iyi duş alıyosun süsleniyorsun bazen ben ona bile fırsat bulamıyorum
benimki de ilgi bekliyor ,halbuki ben en başta ilgi bekliyorum
hayatı değişen düzeni bozulan benim
gerçekten yuvayı dişi kuş yaparmış da nerde o eski dişi kuşlaaaar:4:
üstelik önceden ilgi göstermemden bazen sıkılırdı
çok ararsın bu günleri derdim
aynen öyle oldu şimdi
valla ya?! bıraktım gezmeyi tozmayı, alışverişi.. yemek uyku bile kaçak göçek..
adamlar ilgi azaldı diye triplerde.. kardeşini kıskanan çocuklar gibi :19:

saçımı taramyorum yüzümü yıka okadar valla 2 3 günde de bir duş çıldırcam bekarken ki halimle şimdi eserim yok
eskiler 5 çocu kdoğruyor biizm gibi yuıkılmıyorlardı :50:
eskilerin eline su dökemeyiz biz..
ama diğer yandan eski adamlar da bu kadar nazlı ve talepkar değildi sanırım.. :100:

bu arada 3.ay aşısı nasılll ay sonuna var bizimde :5:
rota aşısını mı diyosun?
ağızdan damla şeklindeymiş o..

gördüm cnmm çoook tşkler .yardımlarınız için. :16: sonunda yaptım
bizim kızlar adaş mıı :52:

Back
X