aynen ole cnm hersey katmerlı oluyo bugun canımı okudular gene su an hala ayamda bırıBiz ilk dozunu 2. Ayda olduk.2. Dozu ise 4. Ayda olucağız.Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 135 tL.Senin ikiz olunca katmerli oluyor tabi...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ole cnm hersey katmerlı oluyo bugun canımı okudular gene su an hala ayamda bırıBiz ilk dozunu 2. Ayda olduk.2. Dozu ise 4. Ayda olucağız.Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 135 tL.Senin ikiz olunca katmerli oluyor tabi...
biz yaptırdık canım.. bişey çıkmadı çok şükürbebeklerinize kalça çıkığı ultrason taraması yaptırdınız mı?
bebeklerinize kalça çıkığı ultrason taraması yaptırdınız mı?
10 gun kaka yapmadı lağmal sonra yıen yapmadı cocuk cerrhanı goturdum cocugun kakası bırıkmıs ıcerde yırtılmıs makatı .. ama artık normal cok sert degıl macun kıvamındaydı .. geçtı masallah cok sukur amakazen sa olsun açtı topiğimizi yogun istek üzerinee
![]()
Özledim kızlar sizi bu topik kapandı diye Temmuz annelerine bakıyordum bende neyse çok şükür benim kızımda kabız aslında kabız değil katı değil çıvık ama günlerce yapamıyor 2 gün önce fitil yaptık rahatladı biraz kızım Allah hepimize yardım etsin
Canım ya gecmis olsun uzun zamandır giremedim topuğa hiç haberim yoktu cok üzüldüm umarım bir daha yasamazsınızkazen e bende teşekkürlerimi bildiriyorum kapandığını görünce üzülmüştüm...
Gecmis olsun Tatlım aynı sorun benim oğlanda da başladı son 2 haftadır boyle kakası katı değil ama yapamıyor ve cok ağladığında zeytin yağı sürüyorum poposuna ancak öyle yapabiliyor cok canım sikkin daha gazımız da bitmedi bir de üstüne bu gelince kafayı tirlattim resmen![]()
umarım bir an önce düzelir
slm hanımlar nasılsınız?ya Yusuf 'un yanaklarında kızarıklık vardı doktora gittik atopik dermatit yani egzama dedi.Krem verdi , nemlendirici verdi.İnş. geçer.Çocuğum yüzünü kaşındıkça yüzünü gözünü çizdi...![]()
bebeklerinize kalça çıkığı ultrason taraması yaptırdınız mı?
konuyu açtın gittin arkadaşım.. bu kadar bırakma ''topuğu''Canım ya gecmis olsun uzun zamandır giremedim topuğa hiç haberim yoktu cok üzüldüm umarım bir daha yasamazsınızkazen e bende teşekkürlerimi bildiriyorum kapandığını görünce üzülmüştüm...
Kızlar topigimız kapanmadığı icin çok mutluyum.dün doktora gittik kızımın kilosunu çok az buldu ve ek gıdaya başla dedi.bugün elma ve havuç suyu verdim pek sevmedi napcam bilmiyorum.aranızda 4.aydan sonra ek gıdaya geçen ya da geçmeyi düşünen varmı? Bir de kizim 61 cm ve 5700 kg sizce çok mu az ya çok üzülüyorum 48 cm ve 2900 g doğmuştu bu arada sadece emziriyorum.
15 günlükken başladı gaz, 2,5 aylıkken bıçak gibi kesildi.kızlar ben bebege gaz yapmasın dıye nohut kuru fasulye brokolı vs.falan yemıyorum sız dıkkat edıormusunuz?
yapcak yemek kalmıyo sece sece... sızce bızım yedıgımız yemeklerın gaza etkısı varmı ?:44:
ilk ay yapılıyordu sanırım bız yaptırdık cok sukur normal cıktı.sız yaptırdınızmı?
valla cnm ben dogduklarından berı ınan kendımı hıc kısıtlamadım hersey yıdım o nu yeme bunu yeme eeee nerden alıcak proteın bebısler ole bole tam 3aylık olduk coook sukur artık gaz problemımız yok ,,,kızlar ben bebege gaz yapmasın dıye nohut kuru fasulye brokolı vs.falan yemıyorum sız dıkkat edıormusunuz?
yapcak yemek kalmıyo sece sece... sızce bızım yedıgımız yemeklerın gaza etkısı varmı ?:44:
canımcım, şuanki kanamanın spiralden olduğunu düşünüyorsan, özür durumundasın.
yani temizsin. oruç tutabilir, namaz kılabilirsin. eşinle de bir araya gelebilirsin. namaz için her namaz vakti yeniden abdestini tazelemen şartı var.
özür durumu da adet olduğuna kanaat getirdiğin zaman sona erer..
canımcım, lohusalığın bitti, kanaman bundan değil.valla ben de sürekli kanama adetmiyim değilmiyim bilemedim bilemiyorum allah affetsin![]()
dıoğumdan sonra hemen adet olmuşsun.kızlar regl olmadım 1inde olmam gerekiodu geçen ay ve 40çıktıktan hemen sonra olmuştum ama şimdi olmadım ödüm kopuyo kafayı yicem sağlık ocağına gitsemmi bir kaç gün daha beklimmibi daha kocamla aynı yatakta bile yatmak istemiyorum bu ne yaa her ay böyle kriz mi geçiricem
böyle düzensizlik yaşayan varmı aranızda inş normaldir aksini düşünmeye bile korkuyorum
![]()
Bende seninle aynı durumdayım canım.. Bende ikide bir tuvalete gidiyorum gelen giden varmı diye..kızlar regl olmadım 1inde olmam gerekiodu geçen ay ve 40çıktıktan hemen sonra olmuştum ama şimdi olmadım ödüm kopuyo kafayı yicem sağlık ocağına gitsemmi bir kaç gün daha beklimmibi daha kocamla aynı yatakta bile yatmak istemiyorum bu ne yaa her ay böyle kriz mi geçiricem
böyle düzensizlik yaşayan varmı aranızda inş normaldir aksini düşünmeye bile korkuyorum
![]()
Bende seninle aynı durumdayım canım.. Bende ikide bir tuvalete gidiyorum gelen giden varmı diye..bir ara bir pembelik geldi.. şimdi bişey yok..:26: Önceden gelmesin diye bakardım.. şimdi gelsin diye dua ediyorum.. eğer öyle bişey varsa
kocamın benden çekeceği var..
![]()