Ben kucağımda oturtuyorum zaten tek başına oturtulacağız yana devriliyor daha ama sırtını. Eğimli yapıp etrafı görmesini sağlıyorum ben yarı oturur pozisyon yani ayakta duramaya gelince yavaş yavaş alışır bide senin değil bebeğin istediği zamanda yapmak önemli benim kızım istemiyorsa 1 sn basmıyor
nette okudum bu ay yanlarına destek koyup oturtabılırsınız dıye hıc denemedım oturtmayı. benımkı hıc hıc basmıyo bıde etrafımdakılerde nıye basmıyor basması azım artık falan deyıce takıyorum ıster ıstemez
helal olsun bebeğim sende helal et..
üzme kendini Allah aşkına..
ilk defa çocuk büyütüyoruz hassas olmamız çok normal. benim kızım 2.5 aylıkken dayımın hanımı ayaklarının üzerinde hoplat demişti ama ben biraz yaptım sonra yapamadım tedirgin oldum çünkü.. bazı hareketleri daha yeni yeni yapıyorum.. kucağımda hafif eğimli oturtuyorum.. kollarından çekip kaldırmaya çalışyorum falan.. ama dediğim gibi daha yeni yeni.. zaten daha 4. aylarına yeni girecekler.. 1 yaşına yaklaşmış bebek değiller ya.. bana da demişlerdi çocuğu yatırıp durma haltal olur diye.. çok sinirlenmiştim.. çok üzülmüştüm..
benim kızımın bacaklarıda bükülüyor ama zamanla düzelir diye düşünüyorum.. canım ben kendi başına değilde kucağımda oturtmaya çalışıyorum hafif eğimli..
Bende seviyommm Bende bende... Çok seviyom siiziii...

evet inş. zamanla düzelir bende baslıyı oturtmaya..
ınanın kızlar bende hepınızı cook sevıyorum

burası taze anneler ıcın cok yararlı

burda yalnız olmadıgını anlıyosun
çenesinin altı derken, boğazını söylüyorsunuz di mi?
o kavurucu sıcaklar geldi geçti bi şey olmadı.
geçen gün boyun kısmında baktım, pişik olmuş 
hemen yıkadım ılık suyla, iyice kuruladım, pişik kremi sürdüm.
ara ara konrol ediyorum şimdi..
annem kustu, salyası geldi diyor. ama benim kız doğduğundan beri kusuyor..
hem salyası oraya nasıl erişecek. ben bakarken, yıkarken bile zor açıyorum boynunu..
bana kalırsa terledi ıslak kaldı, bakteri oluştu o yüzden pişik yaptı..
bizler iyiyiz hamdolsun, siz de iyisiniz inş 
ben henüz hiçbirşey vermedim. birkaç hafta önce bir çay kaşığı armut suyu vermiştim.
dün de kv üzüm sıktı ağzına birkaç damla..
bizim kız basıyor ama ben birkaç saniyeden fazla müsade etmiyorum.
banyoda sırtını yıkamak için kolumun üzerine yüzüstü yatırdığımda bile ayaklarını teknenin kenarına dayayıp dimdik duruyor,
az daha kayıyordu elimden..
yavaş yavaş ayakta tutabilirsiniz belki.. sonuçta bu davranışları deneyerek öğreniyor bu tıfıllar..
ellerinden tutup kalkmayı birkaç kerede öğrendi zilli.. şimdi beni kaldırsınlar diye mızıldıyor 
kucağımda geniş açıyla oturtuyorum hemen 90 derece dik konuma geçiyor öyle oturuyor..
ama öyle de fazla tutmuyorum kucağımda..
ah bacım, dün 01.50 idi uyuduğunda
sevgi pıtırcıkları topiği

bu konuyla ilgili bi şey bilmiyorum.. çünkü sadece emziriyorum..
dr brown doğal akış biberonu var ama pek kullanmadım onu da..
masallh kızına erken yurucek heralde zaten kızlar erken baslıyo konusmayada yurumeyede erkekler temel oluyor

benımkı banyodada aynı hıc basım edım demıyo bukuk bacak

cok denedım ama ne mumkun tembel oglum benım
Slm kızlar nasilsiniz bilgisayarım bozulduğu için cok fazla giremedim foruma umarım bebeler ve güzel Temmuz anneleri iyidir :) ben yavastan sebze purelerine başladım sizler ne yaptınız katı yiyecekler konusunu ???
bız ıyıyız sukur sız nasılsınız gaz durumunuz nasıl hafıfledımı ? ılk once meyve suyundan baslanıyo dıye okudum ama sen nasıl yaptın canım?dırek sebzedenmı basladın ? ben aptamılın kasık mamasını aldım gece verıcem. uzerınde suyunu bıraz fazla koyup bıberonla verebılırsınız dıyo. bakalım belkı uyanmalrında azalma olurmamayı verınce
anladım canım tşk ederim bebeğim bu ay sonu 4 ay 10 günlük olacak kaşık mamasının 6 aydan sonra verildiğini bilmiyordum o zaman devam sütü verecez artık inşallah emmeyi bırakmaz tşk
4 aylık olanıda var ben aldım ama daha kullanmadım