Allahıma binlerce kez şükür eşim sabah 6 da işe gıder gece 11 -12 de eve gelir uyuyacağı 6 saatlik uykusundan bile benim için fedakarlık eder..ay çıldırıcam kızlar. ekimin başı itibarıyla işe başladım. öğretmenim. kızıma annem bakıyor. ben 2 saatte bir koştur koştur okuldan gelip emzirip gidiyorum. tabi okula mı yetişeyim kızıma mı bi koşturmacadır gidiyo. haa bide ev var tabi. okul bitiyo yorgun argın gelip yemek yapıyorum. bu arada tabi kızımla ilgilenmeye çalışıyorum.eve biraz çeki düzen.. mutfağı bulaşığı topla kızı uyut derken...2 saat içinde tv karşısında uyuyakalıyorum.
gelgelelim haftasonlarına... bi haftasonu evimde bi haftasonu merkezde oturan kv demlere gidiyoruz. oraya gidince çocugun alışması bizim alışveriş telaşımız eş dostlarla görüş derken yine çok yoğun bi tempo. evimde kalınca da detaylı temizlik, ütü,....ev işleri...
eee ben ne zaman nefes alıcam? kaşlarım aylardır alınmadı. kendime bakım yapacak zamanı bulamıyorum. eşimin tesellisi şu: "anne olmak kolay değil aşkım!!" kafayı yicem dalga gecer gb ya! peki baba olmak neden bu kadar kolay onu biri anlatsın bana!
haa bide dün şüphelendim hamilelik testi yaptım çok şükür bişi çıkmadı. tabi ben çok sevindim ama benim relax kocam neden bu kadar sevindiğimi bile anlamadı! çünkü ona hayat çok kolay:) eve gelir üstünü değişir ( ki oda öğretmen) tv karsısına gecer, yemek yer tv karsısına gecer,oturur oturur oturur... veee gece boyunca deliksiz uyur. haa! es kaza kızım sabah erken uyanır ve neseli neseli konusursa beyefendi uykusundan fedakarlık yapmış olur ( 20 dklık)
bu bünye ne kadar dayanır bilmem....
sabır saabır![]()
aya yılda bir izinli olur onada yemek yapar temızlük yapar ben mutfagı temızlerken bi çocuga bakar bi tuvaletı banyoyu yıkar ..gece cocugu sallar uyutur meyvemı soyar getirir .
ben de ona aynı muameleyi gösteriririm

inş. kuzum benim okuyorum yemın olsun ama tık yokkkcanım kolay gelsin bi de dua oku bebiş rahatlıyor.