Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sende kuzum giriyon cıkıyon seni yakalayabilene aşk olsun :1: benim oğlan çırlaya çırlaya beni verem etti. babasının kucagına sabitlendii
Ayy kuzum sorma.. bir giriyorum sonra bir yere takılıyorum.. bir geliyorum epey olmuş...:9::9:şimdi de eski reklam kuşağına takıldım..:9::9: uyumadımı hala senin oğlan?:44: kaçta uyutuyorsun ömürü?

Sprial den neden memnun değilsin canım hap hormonlarınla oynuyor sonuçta ben Dr larla çok konuştum vücut kabul ederse sprial dedi hepsi ben şimdilik pembe akıntılar olsa da memnunum hemde ücretsiz:1:

bedne memnuumda kesti beni işte 17 gündür hiç akıntı kan yok kan görmek istiyorum :84: :9:

tek spriale güvenme sakın :20: http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=418829 bu arkadaş sprialle hamile kalmış hemde hiç kaymamış:35::34:

yaklaşık 3 ayı dolmadan döndü bizimki,,
ama toplasan iki elin parmağını geçmez dönmeleri..
tembel anam bunlar:9:
dediiiiim.. kız utandırdı beni..:17:
akşam bi aşka geldi, ben çevirdim o döndü.. ben çevirdim o döndü..:emir_bebek:
ben de çocuğum şampiyon olmuş gibi seviniyom:78:
zaten bu kızın sovları, gülücükleri babasına, pohları, kusmukları, mızıldamaları bana:9:

Kızlar ben mutsuzum alip basimi gidesim var nedenmi çünkü bugün benim doğum günüm.doğum günümü ilk kutlayan kredi kartim oldu.Eşim bu saate kadar kutlamadi sonrada annesigili çağırdı daha doğruşu gitti aldi geldi.Elinde yaş pasta ve hediye vardı.bende çayı koydum.Ben ve kizim 1 haftadır gribiz bunu bilen kayınpederi m dondurma almış .Önümde oturdular yediler birde canin çeker sende tadına bak diyorlar ö lsem yemem ya onu.Siz yiyin afiyet olsunBEN HASTAYİM dedim.O sinirle pastanın üstündeki mumları çöpe attım.Eşim geldi hediyesini(ayakkabi 1 numara buyuk) verdi.sarıldı falan.Gerek yok cocuk gibi muma dedim.Sonra pastayı götürdüm içeriye kestim normal olarak neden uflemedin dediler aman boşverin dedim.Kv başladı çocuğumun ağzına pastayı sokmaya hayir diye sert çıktım yedirmeye yedircem sevdi diyo sinir küpü oldum.Sonuç yedirdi bir de Kv ogretmen düşünün kara cahil.Çok üzgünüm.Geçen sene eşimle ilk doğumgününü onuda kv ledede kutlanmıştı.Eşim yılbaşı kutlamadi.sevgililer gününde cicek aldi.Düşünün daha 1Yıllık evliyim hersey ilk defa kualınacaktı.2 temmuz evlilik yildonumuzdu onuda kutlamadi eşim6 temmuzda doğum yaptım galaxy s3 almış ya ben maddiyatta değilim güya ikisinde aradan cikardi her zaman söylüyorum önemli olan hatırlanmak diye ama nerede daha 1 yıllık evliyiz eşim beni çok seviyor gibi gözüküyor ama bilmiyorum ışte çok bunaldim çok şeymi bekliyorum sizce ana hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum o kafatasına oldum birikti sanırım.

öncelikle doğumgünün kutlu olsun, nice güzel senelere inş çekirdek ailenle.. :16:

eşin hatırlamış doğumgününü.
(benimki unuttu geçen sene, evliliğilğimiz 3 seneyi dolacak bu aralıkta.. ki doğum günüm de aralıkta:27:)

sen genel olarak zor bi dönemden geçiyorsun sanırım.. :44:

başka bi derdin mi var yoksa topiğin genel sıkıntıları mı?,,
çocuk, ev, iş, ilgisiz eş.. :44:

ukalalık etmek istemem ama haddinden fazla üzülmüşsün takılmışsın bu şeylere..
altında başka şeyler var sanki..:44:

not: benim çocuğuma biri pasta yedirmeye kalksa, panter gibi üstüne atlarım.. :41:
ne cahiller var yaa!!!

Kızlar ben mutsuzum alip basimi gidesim var nedenmi çünkü bugün benim doğum günüm.doğum günümü ilk kutlayan kredi kartim oldu.Eşim bu saate kadar kutlamadi sonrada annesigili çağırdı daha doğruşu gitti aldi geldi.Elinde yaş pasta ve hediye vardı.bende çayı koydum.Ben ve kizim 1 haftadır gribiz bunu bilen kayınpederi m dondurma almış .Önümde oturdular yediler birde canin çeker sende tadına bak diyorlar ö lsem yemem ya onu.Siz yiyin afiyet olsunBEN HASTAYİM dedim.O sinirle pastanın üstündeki mumları çöpe attım.Eşim geldi hediyesini(ayakkabi 1 numara buyuk) verdi.sarıldı falan.Gerek yok cocuk gibi muma dedim.Sonra pastayı götürdüm içeriye kestim normal olarak neden uflemedin dediler aman boşverin dedim.Kv başladı çocuğumun ağzına pastayı sokmaya hayir diye sert çıktım yedirmeye yedircem sevdi diyo sinir küpü oldum.Sonuç yedirdi bir de Kv ogretmen düşünün kara cahil.Çok üzgünüm.Geçen sene eşimle ilk doğumgününü onuda kv ledede kutlanmıştı.Eşim yılbaşı kutlamadi.sevgililer gününde cicek aldi.Düşünün daha 1Yıllık evliyim hersey ilk defa kualınacaktı.2 temmuz evlilik yildonumuzdu onuda kutlamadi eşim6 temmuzda doğum yaptım galaxy s3 almış ya ben maddiyatta değilim güya ikisinde aradan cikardi her zaman söylüyorum önemli olan hatırlanmak diye ama nerede daha 1 yıllık evliyiz eşim beni çok seviyor gibi gözüküyor ama bilmiyorum ışte çok bunaldim çok şeymi bekliyorum sizce ana hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum o kafatasına oldum birikti sanırım.

takmamaya çalış ya :43: yani hepimiz bir şekilde yaşıyoruz bunları farklı zamanlarda farklı şekillerde , kadın ve erkeğin ilişkiye yaklaşımları farklı , bizim için ilişkimiz hayatımızın merkezi iken onlar için böyle olmuyor ne yazıkki, birde ata erkil bir toplumda yetiştiriliyoruz , yani şöyle düşün öyle bir kv ve kayınpeder den böyle bir oğul , iyi bile yetişmiş öyle değil mi, napsın garibim belki kendi ailesinde hiç böyle bir şey görmedi, belki kendi babası hiç annesine sarılmadı , öpmedi, hiç kutlama yapmadı , eşin de bunların olmadığı bir aile de büyüdü ise( ki sadece senin eşin için değil türk aile yapısının ne yazıkki çooookkk büyük çoğunluğu böyle ) ee bilmediği , öğrenmediği şey eğreti durur üzerinde ne yapması gerektiğini bile bilmez ki, çünkü daha önce insan görmediği bir şeyi yapamaz ki, bak iyi bile pasta almış , hediye almış, sen de ona usul usul ilerideki doğumgünlerin için onu daha özel yaşamak için yalnız kalmanız gerektiğini felen ima edersin , biz artık aileyize getirirsin durumu :38: kızmadan sinirlenmeden , :34: hem üzüldüğün şeye bakkk ,ooooooooooooooo sağlığın yerinde , çoçuğun var eşin yanında, ileride daha da güzel günler olur hiç derttt etme sen :34::34:

ahh ahhhhh gülümsercim bu kvdeler hep aynı eşin annesigilden ayrılamıormuş neden evlenmiş :47:

bende eylül de evlendim hediye olarak pasta yüzük çiçek vs artık gerçi çiçeğide boşa para vermeyelim aşkım diyor gerek yok diyor çok ormantik :27:

geçen bende konu açtım ağladım resmen ilgilenmiyr diye . hepimiz sorunluyuz nerde ooo eski aşklarrrr kalmamışşş boşver canım sıkma canını :31:

takmamaya çalış ya :43: yani hepimiz bir şekilde yaşıyoruz bunları farklı zamanlarda farklı şekillerde , kadın ve erkeğin ilişkiye yaklaşımları farklı , bizim için ilişkimiz hayatımızın merkezi iken onlar için böyle olmuyor ne yazıkki, birde ata erkil bir toplumda yetiştiriliyoruz , yani şöyle düşün öyle bir kv ve kayınpeder den böyle bir oğul , iyi bile yetişmiş öyle değil mi, napsın garibim belki kendi ailesinde hiç böyle bir şey görmedi, belki kendi babası hiç annesine sarılmadı , öpmedi, hiç kutlama yapmadı , eşin de bunların olmadığı bir aile de büyüdü ise( ki sadece senin eşin için değil türk aile yapısının ne yazıkki çooookkk büyük çoğunluğu böyle ) ee bilmediği , öğrenmediği şey eğreti durur üzerinde ne yapması gerektiğini bile bilmez ki, çünkü daha önce insan görmediği bir şeyi yapamaz ki, bak iyi bile pasta almış , hediye almış, sen de ona usul usul ilerideki doğumgünlerin için onu daha özel yaşamak için yalnız kalmanız gerektiğini felen ima edersin , biz artık aileyize getirirsin durumu :38: kızmadan sinirlenmeden , :34: hem üzüldüğün şeye bakkk ,ooooooooooooooo sağlığın yerinde , çoçuğun var eşin yanında, ileride daha da güzel günler olur hiç derttt etme sen :34::34:

dünür kızıma böyle yapmassın demii :30::23:

dünür kızıma böyle yapmassın demii :30::23:

yok yaaa :55::55: babasına benzerse yapmaz ,:nazar::nazar: valla benim eşim çiçekte alır , ekim 19 doğumgünümdü, herkesi gizli gizli organize etmiş ,:52:bir dolu da hediyem oldu :)) metrobüz yollarında çiçeklerle karşıladığını hatırlarım , haa çiçeği en son bebeği ultrosonda gördüğümüzz gün göndermişti ama , doğum hediyesinide atlamadı :))) :nazar::nazar::nazar: ki ben hep istemiyorum felen derim ama , şu varrrrrrrrr , alınan hediyelerre hep çok sevinrimm ,:46::46::46: çorapta olsa pc de olsa :34:, insan ın bana hep hediye alası gelir ::34::34:

Ben de benim kızım iştahsız olacak diyorum.Aynen mama denedik ama yemiyor.:20:Dua etmekten naşka elimden bir şey gelmiyor.Bir de eşim zorlama diyor ama benim içim içimi yiyor.1 yaşına kadar emse diyorum.İlk iki ay çok iyi emiyordu sonra ne oldu anlayamadım.Yarım saat emerdi şimdi memede beş dakika durmuyor.Kafasını geri atıyor, direniyor...Allah yardımcımız olsun.Seni çoooooooooook iyi anlıyoru

benim bebeğimde aynı şekilde ilk iki ay emdi sonra mızmızlanmaya başladı iki aydır uykusunda yakalayıp zorla emziriyordum doktor etrafı algılamaya başladığı için bu haftalarda emmek istememesi normal demişti göğsümün üstüne oyuncak takmaya kadar herşeyi denedim :) birkaç gündür şarkı söylüyorum o emerken yok mini mini kuş yok kayıkçı söylemediğim kalmıyor böyle 20 dk kadar emzirmeyi başarıyorum sizde deneyin isterseniz.

Son düzenleme:

öncelikle doğumgünün kutlu olsun, nice güzel senelere inş çekirdek ailenle.. :16:

eşin hatırlamış doğumgününü.
(benimki unuttu geçen sene, evliliğilğimiz 3 seneyi dolacak bu aralıkta.. ki doğum günüm de aralıkta:27:)

sen genel olarak zor bi dönemden geçiyorsun sanırım.. :44:

başka bi derdin mi var yoksa topiğin genel sıkıntıları mı?,,
çocuk, ev, iş, ilgisiz eş.. :44:

ukalalık etmek istemem ama haddinden fazla üzülmüşsün takılmışsın bu şeylere..
altında başka şeyler var sanki..:44:

not: benim çocuğuma biri pasta yedirmeye kalksa, panter gibi üstüne atlarım.. :41:
ne cahiller var yaa!!!
[/QUOTE]

Kv ve kayinpedere sinir oluyorum özellikle ayşe doğduktan sonra sinir katsayısı zorlamaya başladılar.Eşim de fazlasıyla düşkün onlara dengeyi kuramıyor bir türlü.Annesine bir türlü hayır diyemiyor ee haliyle bende herşeye karşı çıkan gelin oluyorum.cocuk hasta olsa hastami ettiniz sinek isirsa sinegemi isirttiniz diyorlar.Olamaz böyle bişey ben çocuğumu niye hasta edeyim.Deli olcam

Iyiki kizim var diyorum yoksa çok zor çok.

ahh ahhhhh gülümsercim bu kvdeler hep aynı eşin annesigilden ayrılamıormuş neden evlenmiş :47:

bende eylül de evlendim hediye olarak pasta yüzük çiçek vs artık gerçi çiçeğide boşa para vermeyelim aşkım diyor gerek yok diyor çok ormantik :27:

geçen bende konu açtım ağladım resmen ilgilenmiyr diye . hepimiz sorunluyuz nerde ooo eski aşklarrrr kalmamışşş boşver canım sıkma canını :31:

Karakiz eşim annesinden ayrılmıyor diye onların karşısındaki evi alcak Zaten her haftasonu onlardayiz neymiş kuserlermis dayanamıyorum artık.Çok patavatsiz insanlar medeniyet tarlasindan gece geçmişler.Dün Kv tutturdu pastayı kartonunda yiyelim diye yok böyle bişey kendilerinde tabak alışkanlığı yoktur meyveyi bile posette yerler.Böyle işte çok doluyum 2aylik cocuga kendi kasigindan dondurma yalatan bir kayinpederden 1 aylik çocuğun ağzına karpuz sıkan bir kvdeden ne beklersiniz ben mi abartiyorum bilemiyorum sorarım size?????

benim bebeğimde aynı şekilde ilk iki ay emdi sonra mızmızlanmaya başladı iki aydır uykusunda yakalayıp zorla emziriyordum doktor etrafı algılamaya başladığı için bu haftalarda emmek istememesi normal demişti göğsümün üstüne oyuncak takmaya kadar herşeyi denedim :) birkaç gündür şarkı söylüyorum o emerken yok mini mini kuş yok kayıkçı söylemediğim kalmıyor böyle 20 dk kadar emzirmeyi başarıyorum sizde deneyin isterseniz.

Aynen cnm benimkide once karnini doyuruyor bes dakka falan emio sonra uykuya geçecek gozunu acamiyor ama memeyide almak istemiyor bi haftadir boyle agliyor uyku saatleri..bende dun kesfettim kucagima alip kulagina dogru sarki söylüyorum annedir yuregi fazla dayanamaz...benim annem guzel annem..bes on dakkaya mayisiyor.sonra uyutuyom siniri gecmis sakinklesmis oluo yani sarki cok etkili bebeklerde

Son düzenleme:
yok yaaa :55::55: babasına benzerse yapmaz ,:nazar::nazar: valla benim eşim çiçekte alır , ekim 19 doğumgünümdü, herkesi gizli gizli organize etmiş ,:52:bir dolu da hediyem oldu :)) metrobüz yollarında çiçeklerle karşıladığını hatırlarım , haa çiçeği en son bebeği ultrosonda gördüğümüzz gün göndermişti ama , doğum hediyesinide atlamadı :))) :nazar::nazar::nazar: ki ben hep istemiyorum felen derim ama , şu varrrrrrrrr , alınan hediyelerre hep çok sevinrimm ,:46::46::46: çorapta olsa pc de olsa :34:, insan ın bana hep hediye alası gelir ::34::34:

oyyy rabbim bozmasın inşallahhhh sonsuza dekk :123::132::127::130:

he birde ben senin kızınııı başıma taççç eder , çiçeklerden yatak sererim :16::16::16::16:

:17: çok teşekkür ederizz senin yavrunda benim yavrumm :16::16::16: Allah ım hep mutlu etsin hiç üzülmesinler inşallah :16:

kızlarr yardım lütfen 2 ay sonra işe başlayacağım elektrikli gögüs pompası alıcam medela iyi diyolar ama medela tek gögüslü.çift gögüslü pompa daha mı iyi olur

kızlarr yardım lütfen 2 ay sonra işe başlayacağım elektrikli gögüs pompası alıcam medela iyi diyolar ama medela tek gögüslü.çift gögüslü pompa daha mı iyi olur

canım kesınlıkle cift başlı almanı tavsıye edıyorum ben kızım 40 gunluktu ıse basladı cıft taraflıda zaman kazanıyosun dıger turlu zorlanırsın birde lansinoh öneririm sana

Son düzenleme:
hayatım valla benım eşim gunde 5 saat uyuyo uyumuyor ama Rabbım ondan sonsuzz razı olsun . annemın babamın ablamın yaptıgının 1000 katını yapar laf etmez kapris ceker bagırmaz kavga etmez yemek secmez temızlık aramazzz.. 5 sene sonrada böyle olur inş...

oğluna versin inek sütünü lailahe sakın müsade etme arkadasım .. sen emzirmene bak
yetmıyosa sütün sen ne yapman gerektiğini bilirsin zaten :34:ona neymişşş

İnşallah canım her zaman böyle olsun ağız tadıyla bir ömür geçirin.

:1::1::1::1: inek sütüne kadar birsürü çözüm var. Ya oda kötü niyetle demiyor çocukla uğraşan biz olduğumuz için en ufak tepkisinin neden olduğunu biliyoruz fakat her zaman çözüm bulamıyoruz. Dışardan biri olunca ya aç ya uykusuz ya altı kirli deyip geçiyor. Dediğin doğru 7/24 onunla birlikteyim insanlar bi zahmet bıraksınlarda ne yapmam gerektiğine ben karar vereyim

Son düzenleme:

Ben de nuk var elektrikli bu haftada hastane tipi selectra kiraladık gerçekten farkı gördük ben tek taraflı kullanıyorum istersen iki taraflı da kullanılıyor ama biraz pahalı 300 tl

Ben oglum dogdugundan beri sagarak veriyorum. Bastan hastane tipi kiralamistm, sonra avent elektrikli aldim. Bendeki tek tarafli memnunum ama istersen ciftliside var

Back
X