Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annemin evinde annemin akrabalarına, kayınvalidemin evinde de kayınvalidemin akrabalarına yapıldı. ben hiçbirşeye yardım etmedim
çay pasta tavuklu pilav pide.. sonrasında süs dağıtımı..
bir de bayan hoca gelmişti ilahi okurken ben oğlumu kucağıma aldım ayakta bize doğru okudu kadının sesi gür ve güzel ,o ilahi okurken oğlum da anlıyor gibi ona bakıp bakıp gülümsüyordu![]()
annemi hergün arayacağım iyi bir müslüman olacağım falan diyordu ilahi de güzeldi
güzel geçti ,oğlumu kucağına alan kadınlara gıcık olmam dışında
maşallah oğluşunaevet ben de papyon taktım ve güzel ayakkabıları olmazsa olmaz
![]()
deliiiii(deli demiş gibi oldum ama ismin öle :) sendemı denızlıdensınnnn çok mutlu oldummm nerde oturuyosunsaolun kızlar bende kızıma dün aldım mevlüt kıyafeti diye çokk güzel beyaz gelinlik gibi içinde küçük melekler gibi oldu kızım:)(ama o kıyafetler 0-3 aylık oluyomuş biraz küçük oldu ama olsun.)
zeyneppp sadece ikimiz varız galiba.minikler göz açtırmıyor sanırımmmm :)herkes nerde yyaaaaa:44:
bebegım ben paşa cıglık falan atıyor ya yemın ederım beynım zonkluyor :))zeyneppp sadece ikimiz varız galiba.minikler göz açtırmıyor sanırımmmm :)
bende ev kuşuyum bı yere gıttgımız yok zaten eşim bırazdan gelır oğluşumu yıkadık suyun etkisiyle uyudu normalde bu saatlerde asla uyumazdı bende bı buralara bakım dedım :)bebegım ben paşa cıglık falan atıyor ya yemın ederım beynım zonkluyor :))
hafta sonu ya mıllet gezıyorev kusuyum benn
bugun mısafır agırladım evı toladı bulasık yatak duzelt bıseyler atırstır bı sıgara ıc gel gun bıttı bundan snrası zor aksamlaı ömür paşam cok aglıyor teyzesi yaa senınkıde oyle mibende ev kuşuyum bı yere gıttgımız yok zaten eşim bırazdan gelır oğluşumu yıkadık suyun etkisiyle uyudu normalde bu saatlerde asla uyumazdı bende bı buralara bakım dedım :)
aynı canım benımde ole toparla yemek emzır uyut gün bitiyo çağanımda ole akşam olunca yorgunluk mu çöküyodur nedır ağlama krızıne gırıyo 4 aylık gaz sorunumuzda azaldı ama uyumak ıstıyo uyku ıcın ağlamak ıstıyo stres atıyo galıba :) salla salla zor sakınlesıyo bıde sallanmaya alıskın.(gaz sorunu coktu mecbur cok aglatmamak ıcın ılk aylar salladık)gündüzki gibi anakucagında yatagında sallanma degıl battanıyede sallanmak ıstıyo eşimle ıkı direk salla anam sallla valla belım agrıyo 2 gundur.ahh gececkmı bu gunler 2 ay sonra ıse baslıcam ozaman napcammmmmbugun mısafır agırladım evı toladı bulasık yatak duzelt bıseyler atırstır bı sıgara ıc gel gun bıttı bundan snrası zor aksamlaı ömür paşam cok aglıyor teyzesi yaa senınkıde oyle mi
Hepimizin gunu kutlu olsun temmuz anneleri çok fazlayiz biliyorumEveeeet hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Kızım izin versede indirimli alışverişlerden yararlansam:))
Yaa su karsilastirms isinden nefret ediyorum..bu kayınvalıdeler hepmı aynı yaaa....bu çocuga konusma olayından bende nefret ettım....<sana konuşuvermıyolarmı oğlummm>hep aynı cumleler... dünde akşamm eşimi aradı kv.(ben onu aramadığım için oda benı aramıyor) torunumm dönmeye başladımı dıyoo eşimde daha dönmüyor döner dedi sonra kv diyoki komşunun oğlu var torunumla aynı ayda o dönüyorr eeee bunu sölemeye gerek varmı şimdi uyuz yaaa...napalım o dönüyosa her bebek farklıdır ha bide sordukmu senın komsunun oğlu dönüyomu dıye..bi gün öle bı güzel la sokucam buna amaa dua etsın sevdiğim adamın annesi....
Ayy cok guldum karakiz asurende super gorunuo.tadida eminim öyledir hazirimi yaptin
bende tam tersiiiiiiii kızımmm pis babanne seni hiç aramıyormu :111:
onları büyünce sevme tamammı :111:
yalnızca hep bei sev hep benle uyu :111: diyorum![]()
Biz 40 i ciktiginda okuttuk canim dolma sarma börek salata tavuklu pilav ayrandi ikramimiz tatli olarakta un helvasi.bayan hoca dualar okudu sesi cok guzeldi herkesi aglatti ilahiler okudu oglusumu istedi kucagina aldi ona bakarakta ilahi okudu bizimkide masum masum dinledi.bu arada gul suyu gul kolanyasida ikram edildi bide bebek sekeri dagittikkızlar aranızda bebek yasini okutan var mı.biraz geç oldu ama ben bu mübarek muharrem ayında kızım için okutmk istiyorum. nasıl bi hazırlık yapacagım onu bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.![]()
kızlar aranızda bebek yasini okutan var mı.biraz geç oldu ama ben bu mübarek muharrem ayında kızım için okutmk istiyorum. nasıl bi hazırlık yapacagım onu bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.![]()
Ayy cok guldum karakiz asurende super gorunuo.tadida eminim öyledir hazirimi yaptin
işte bu onlarla iyi geçinmemiz için en büyük sebep...bi gün öle bı güzel la sokucam buna amaa dua etsın sevdiğim adamın annesi....
delüüübende tam tersiiiiiiii kızımmm pis babanne seni hiç aramıyormu :111:
onları büyünce sevme tamammı :111:
yalnızca hep bei sev hep benle uyu :111: diyorum![]()
bizimki annemlerde oldu, eşimin tarafından sadece kayınvalidem vardı..kızlar aranızda bebek yasini okutan var mı.biraz geç oldu ama ben bu mübarek muharrem ayında kızım için okutmk istiyorum. nasıl bi hazırlık yapacagım onu bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.![]()
kızımda da oluyor ama ertesi gün geçtiği için önemsemiyorum,Kızımın salyaları yuzunden cenesının aldında kırmızılıklar olusuyor ara ara kaybolup gerı galıyor onluk yetmıyo troys vrdı aczane onerinız varmı kızlar
oooh, ellerine sağlık..
he yaa, ben de sırf bu sebepten kase kase aşure yedim..ooo içinde süt artmasına yardımcı o kadar çok şey varki,aşure yemek sütü çeşmeye dönüştürüyor kızlar :)
aha da şimdi girdim eve, koştum topiğeeherkes nerde yyaaaaa:44:
çok güzel..Benim kv hacdan yeni geldikleri icin Mevlüt'ü yarın okutucaz. 5 aylık cocuğa göre Mevlüt giysisi de bulamadık zaten en sonunda aradığım elbiseyi zara kıds de bulabildim. Giydirdim gittim sutudyoda güzel bı foto çektirdim çoğaltım Mevlüt şekeri olarak çerçeve aldım minik içlerine kızımın resmini koydum.cok güzel oldu. Yemek olarakta pilav kavurma baklava sarma ayran . Kv den hurma zemzem ikram edicem. Sonrada çay faslı. İste hazırlıklar bunlar ama zormus valla 40 kisi çağırdım en yakınlar bide:/
kızlar aranızda bebek yasini okutan var mı.biraz geç oldu ama ben bu mübarek muharrem ayında kızım için okutmk istiyorum. nasıl bi hazırlık yapacagım onu bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.![]()
karakız bu streslı gunlerımde benı çok güldürüyosun sen çok yaşa :) kesin demiştir boğazında kalsın diye yemee canım :)sağol canım evet hazır nar su fındık benden
fındıklar kaynanamdan (zonguldak) boğazında kalsın demiştir diye yemeidm![]()