- 24 Kasım 2011
- 397
- 3
- 68
boşver dıebılsem cnm insan dogumdan sonra daha bı takıntılı oluyo kadına taktım.her lafı batıyo bana dıyo çoocuga altını degıstırken ıslak mendıl kullanma ılık su pamuk kullan.bende unıbaby pamuklu zaten ıslak mendıl dedım bence kullanma dıyo hala.bu gıbı seyler kadın cok bılmıs herseye bı yorum
Ne diyim cnm yaaa haklısın, hele bilmişlik yapınca hiç çekilmiyorlar. Frekans tutmuyorsa 1 gün bile katlanmak zor

Tatlım boş ver aldırma kendi kendilerine söylensinler bu arada aylardır yatılı kalıyor kvdenler esine bu konuda cemkirmiyormusun hiç senin durumdan memnun olduğunu düşünüyor olabilirler
oglusun cok tatlı şimdiden kızı kapmışKarakiz seninde kızın cok sevimli ikinizinde bebislere masallah
Çemkirmez olurmuyum hiç! O da sanki çok zaruriymış gibi kalmaları üste çıkıyor. Sonra benide ailesini istememekle suçluyor, senin ailen olsa nasıl olur bu durumda diye laf ediyor. Benim ailem en fazla iki hafta kalıp gidiyor, yok ya beni anlayan yok, eşim anlamıyor onlar mı anlayacak.
benim kızım bebeklerden hoşlanmıyor araba verdim çok hoşna gitti
anaaa benimkiler yerleşcekler diyordm sneinkiler yerleşmişler
canım çok iyi ağırlıyrsn demekki ağırlama![]()
Vallahi iyimi ağırlıyorum da böyle anlamadım, aylardır salonumda yatak döşek serili