selamunaleyküm kızlar geçmişi okuyamadan hızlıca yazıyorum 4. ay aşımızı olduk yazmıştım olmaz olaydım sağlık ocağındaki doktor gayet iyi artık vurabiliriz demişti ( 1 hafta ertelemiştim aşıyı hasta diye ) ben de güvenerek vurdurdum cuma günü) amaaaan çocuk dün de huysuzdu ama bu sabah bir uyandıki hoca herifler gibi öksür öksür hem de bir hırıltı bir inleme burunda sümükler yani gördüğüm tabloyu anlatamam ve tüm gece kaç kez kıyafetini değiştirdim saymadım o derece ter attı kendi doktorumuz yurt dışında olduğu için bir başka doktora gitttik hemen dediki böyle hasta çocuğa aşı mı vurdulur bu ne falan dedim doktor iyi dedi ne yapayım aşı zamanı geçiyo falan dedim o da güçsüz bir yere bomba atılmış gibi hastayken asla aşı vurulmaz diyo ben de vurmayalım diye 1 hafta ileri attım ama doktor çok iyi dedi zaten 40 derece ateş de olsa ben vuruyorum falan aman diyim arkadaşlar çocuğum şu an öyle bir halde ki sizler dikkat edin ben kendi doktorumuz yurtdışında diye sağlık ocağındaki de iyi deyince vurdurdum ama hee bi de kongest vermişti onu kesinlikle 6 aydan önce kullanma dedi augmentin verdi hava verdiler ve iğne vurdular yavrucuğum harap oldu tabi ben de sürekli sulugöz modunda dolaştım

bi doktorun dediği de bi diğerinni tutumuyo zaten nolur dua edin kızlar Rabbim herkesin yavrusuna şifa versin inşallah...