- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Arkadaslar benim kızım kan ilacını verince hapur hupur iciyo ama sonrasında butun gün kusuyo anlatamam şelale gibi bide renkli kusunca lekesinde çıkmıyor . Öğünden beri vermiyorum napicagimi şaşırdım. Vermeye devam mı etsem. Midesini bulandırıyor belli ki![]()
evet bazılarının midesini bulandırıyormuş
eğer markasını değiştirme şansın varsa onu dene.
yoksa bence kan ilacını kes. yediği besinleri kusmasındansa, kan ilacı içmesin daha iyi.
sarmak ya da korse takmak iyi değil demişti doktorum,göbek kalıyormuş ozaman.Var var olmaz mı canım.Ben sarmıştım belki o da etkili olmuştur.
nasıl sarıyorsunuz ,korse gibi sıkarak mı?
arkadaşlar yarın yüksek lisans dersim var bebeğimi bakıcıya bırakıcam acaba bir yere fotoğraf mak. sini koyup videoya çeksem mi 2 saat bakacak sonra eşim geliyo zaten anlar mı kadın acaba ??
kadına "evde kamera var rahatsız olur musunuz" diye sorabilirsin belki
o da bilsin yani kötü durumda yakalanmasın belki burnuyla oynar ne bileyim

ama kesinlikle kamera koy kameranın sesini kıs ,iyice şarj et ,kapanmasın.
evtt aşımızı oldukk çook şükür iyiyiz. var canım kayınvalde 2 sokak üste oturuyo.ama yanımda biiri oldu mu beni şaşrıtıyolar .o yüzden kendim gitmeyi özellikle istiyoruım![]()
ben de kendim almayı severim
Gunaydinlar nasılsiniz
Cena niveanin pisik kremi iyi geliyor bu arada kvden hadi unuttu burnu kokudami almamış neyse bir dahakine tembihlersin
Minita gecmis olsun aşıdan sonra benim oğlanında ateşi 38.3 olmuştu cok korkmuştum biraz sirkeli bezi alnına kollarına bacaklarına koymuştum bir çay kasığı da calpol vermiştim
Kızlar benim göbeğim kalmadı aslında uzun zamandır yok doğumdan iki gün sonra annemler çarşafla sarmislardi bu arada normal dogum yaptım kilo olarak da 53 e dustum dogum oncesi kıyafetlerimi giyiyorum.
Birde mama sandalyesi, hoppala,yurutec bunları almayı düşünen varmı ben kararsız kaldım hoppala alsammi diye düşünüyorum ama zararida olur diyorlar bir yandan da bacak kasları gelişir diye düşünüyorum kararsızım
yürüteç 8.aydan önce tavsiye edilmiyor.ortopedi doktoru söyledi. sonra kullanmakta sakınca yok. hoppalayı bilmiyorum ama aynıdır heralde.
yatarken bol bol yedir, o zaman daha iyi kilo alıyorlarmışForumun en talihsiz annesi seçiyorum kendimi. Ya benim kızım hiç büyümüyor. İnatla anne sütü veriyordum ama dün doktor mamaya basla dedi. Hem devam sütü hem kaşık maması ver dedi. Bizim 5. Ayımız bu hafta doluyor. Ama henüz 6350 gr ve 65 cm yiz. Zaten minik dogduk ama o kadar üzülüyorum ki kızımın bu haline. Sağlığında sıkıntı yok çok şükür. Sırf anne sütü alsın diye mama vermek istemedim her ay 700 gr alıyordu dr mama verme diyordu. Bu ay 350 gr almış heman mama dedi şimdi dr. Birde etraftakilere laf anlatmak var. Allahım sanki ben bilerek aç bırakıyorum çocugu. Çok sinirleniyorum. Acil kilo aldırmam lazım önerisi olan var mı kızlar?