kızlar bugun doktora gıttık kılo alımı ıyı ama madem 6 aylık oldugunda işe başlıcaksın şimdiden az az vermeye basla dedı ek gıdaları red etmemesı için.once elma suyu(ben zaten verıyodum) elmanın kabugunu soyup cam rendede rendele sonra ınce bır tulbentle posasını koy tülbente bastır suyunu çıkar ve bardağı sıcak suyun altında beklet ılısın silikon kaşıkla ver dedı bunun aynısını havuç ve armutlada yap dedi ama 3 gün elma 3 gün havuç 3 gün armut ver dedı aralarındada 1 gün verme dedı dınlendır dedı kakasında degısıklıkler olucak hıc korkma dedı.daha sonrakı haftada yoğurt taze mayalanmış ınek sutu olur dedı sulandır gene sıcak su altında ılıt sılıkon kaşıkla ver dedı.aynı hafta ıcınde sebze çorbası yarım havuç yarım patates bıraz pirinç 2 su bardağı su 20-25 dk kaynat blendırdan geçir sulu olsun bır kac tatlı kaşığı kadar ver dedı sızler neler yapıyosunuz neler verıyosunuz
çorba tarifini bende aldım masaüstüne

bu arada bıngıldaklar ne durumda acaba kapanan var mı ?? bizim ki daha kapanmadı
oğlumu yere koydum oynuyo oyuncaklarıyla arada bir de bana dönüp gülüyo yaaa ısırmaklık tam