Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar gecen ender saraçı dinliyordum angelına jolienin doğumdan sonra kullandgı çay tarfi varmş onu verdi kullanan ve işe yaradgını düşünen varmı aranzda ??

günaydın canm vala kadının işi zor kaç parçaya bölünicez daha dimi bazen diyorum yedeklerim olsa diye...alahtan bizimki beni sabahları telaşa koymuyor 10dakkaya çıkıor herişinide kendi yapar :)
eşim aslan burcu, anlaşabildiğim tek aslan o.
diğerlerinden nefret derecesinde uzağım şuan..
normalde süper planlıdır, yapacağı en ufak şeyleri bile bi kağıdı var ona yazar..
alınacakları, gidilecek yerleri, aranacak kişileri.. burcu itibariyle yönetici ve organizatördür..:51:
bi sabah evden çıkışı var işte, sanırım yapa yapa ben alıştırdım onu bu rahata:9:
[/B]

evet pratiğe devam zaten btn gün ona çalışıom vala evle kendmle hiç ilglenemıorm yani...ahhh bu bebişler bizi kendilerine fena aşık etti :)
kendine zaman ayırmak mı?
hani nerde?:9:
işin şakası, ayşecik zor bebek değil hamdolsun..
dün de anneme gitmiştim, uyuttum kadıköye gittim alışverişe,,
geldim,hala uyuyor :16:
bu arada kendime bi çanta almışımki..:31:

Canlarım benim ya vallahi özlemiştim sizleri ❤ senin kız nasıl neler yapıyor fıstık
valla ben de seni özlüyorum:17:
ayşecik, acıkıyor memeyle boğuşup sonra cok cok emiyor..
dişetleri kabardı, diş belirtileri başladı..
gece yatmıyor sabah kalkmıyor, anasını zombi gibi geziyor..
akşamları ı ıııııh sesleriyle babasının başına ağrılar sokuyor..
ıkınıyor ıkınıyor, pırt pırt zart zart altına yapıyor, etrafı kokutuyor.. :27:
sonra bi gülümsüyor, hepsi uçup gidiyor.. :16:

kızlar gecen ender saraçı dinliyordum angelına jolienin doğumdan sonra kullandgı çay tarfi varmş onu verdi kullanan ve işe yaradgını düşünen varmı aranzda ??

duymadım canım ..
benim hamilelik kilolarından bir bir buçuk kilo kaldı..
ama genel olarak form bozuk :37:
ille de spor yapmak gerek, bir ay sonra karın egzersizlerine başlayacağım inş.
kıvanç tatlıtuğ gibi baklava yapıcam yani inşşşş :1:

eşim aslan burcu, anlaşabildiğim tek aslan o.
diğerlerinden nefret derecesinde uzağım şuan..
normalde süper planlıdır, yapacağı en ufak şeyleri bile bi kağıdı var ona yazar..
alınacakları, gidilecek yerleri, aranacak kişileri.. burcu itibariyle yönetici ve organizatördür..:51:
bi sabah evden çıkışı var işte, sanırım yapa yapa ben alıştırdım onu bu rahata:9:
[/B]

kendine zaman ayırmak mı?
hani nerde?:9:
işin şakası, ayşecik zor bebek değil hamdolsun..
dün de anneme gitmiştim, uyuttum kadıköye gittim alışverişe,,
geldim,hala uyuyor :16:
bu arada kendime bi çanta almışımki..:31:

valla ben de seni özlüyorum:17:
ayşecik, acıkıyor memeyle boğuşup sonra cok cok emiyor..
dişetleri kabardı, diş belirtileri başladı..
gece yatmıyor sabah kalkmıyor, anasını zombi gibi geziyor..
akşamları ı ıııııh sesleriyle babasının başına ağrılar sokuyor..
ıkınıyor ıkınıyor, pırt pırt zart zart altına yapıyor, etrafı kokutuyor.. :27:
sonra bi gülümsüyor, hepsi uçup gidiyor.. :16:

duymadım canım ..
benim hamilelik kilolarından bir bir buçuk kilo kaldı..
ama genel olarak form bozuk :37:
ille de spor yapmak gerek, bir ay sonra karın egzersizlerine başlayacağım inş.
kıvanç tatlıtuğ gibi baklava yapıcam yani inşşşş :1:
ayy negüzel alışverişe gidiyorsun bebişi bırakıp benm çantam gbi herzaman yanımda bizimki (şimdide konser veriyor başım şişti ama çok komk kendi sesi hoşuna gidyor belliki) spormu off bi ara başladım platese 1haftaya bıraktm gene başlıcam ama nezamn alah kerim benm vermem gereken 10kilom var bölede kötü deglm ama eski fotolara bakınca yok zayflim diyrm ..neyse baklm bizimkini banyo yaptrim uykusu gelmeden :))

hava henüz karanlık, ama ben hepinize gü-nay-dıııın! diyorum.. :3:
eşimi işe gönderdim, çayımı aldım oturdum pc 'ye..
eşim aslında çok dakiktir, bekletmez ve beklemez:1:
lakin her sabah servis saati belli olduğu halde, hep koşuşturmaca yaşıyoruz..
illa her sabah duş alacak, hava buz üşüteceksin, gün aşırı banyo yap diyorum, yok:19:
bir saat önce kalkacak, duş, traş, giyinme, kahvaltı.. sığdıramıyor..
çıkardıklarını topluyorum, kıyafetlerini veriyorum tek tek, sofrası hazır çayı doldurulmuş, şekeri karıştırılmış.:1:
yine de yetişemiyor, telefonunu şarja koyuyorum. çantasını toparlıyorum..
yine de ucu ucuna yetişiyor, bazen kaçırıyor..
sanki çocuğu okula gönderiyorum..:9:
eşyalarını daha o istemeden uzatınca bu sabah diyorki..
biz bir ekibiz, bunu biliyorsun di mi? :13:
neşter!
tampon! :60:

geçmiş olsun, hava o kadar kötü ki, üşütecek hasta olacak diye canım gidiyor..:25:
bence doktora gitmeyi ihmal etme, daha da ilerlemesin..:ssz:

muz kakada siyah iplik tarzı bi tepkiye sebep oluyormuş..
zaten pek de tavsiye etmiyorlar muzu, kabız yapabilir diye..
ben de dün züccaciyeye gittim, satıcıya cam rende var mı dedim..
var abla, gel dedi, reyondan kutuyu aldı, dur göstereyim dedi..
açtı, bana verdi.. hiç görmemiştim, rende deyince sanırım başka bi şey var kafamda..
bu muymuş cam rende dedim..
adam ters bi bakış attı..
abla sen bebeye elma rendelemicen mi dedi:60:

dün bi kez kaka yaptı o da mukuslu değildi..
ama dediğin gibi sanırım üşüttüm, çünkü benim gibi o da çok gazlı.
ıkınıp ıkınıp duruyor, bi türlü rahatlayamıyor..:25:

bu herifler çok ilginç ya..
Rabbimin ilmi ne büyük..
ya dünyada sadece erkekler olsaydı..
eminim 3-5 sene içinde dünyanın sonu gelir, yeryüzünde insan kalmazdı..:1:

malesef öyle.. çoğu şey çin mahreçli..
wee nin çıgırağını ve diş kaşıyıcısını aldım.. sonuçta emzik ve biberon üretiyorlar..
üzerini de okudum, üretim yeri çin değil, yanlış hatırlamıyorsam istanbuldu.. dahası tse damgası da vardı,
sanırım tarım köy işlerinden de izinleri var..
mevzu bebek olunca, sanırım markalar daha güvenilir..

ben de dün anneme meyve suyu vericem dedim,
hemen kalayladı beni.. :25:
daha çok küçük, sütün yetiyor, kendine macera arıyorsun dedi.. :57:

benim fakirin bi tane çıngırağı var,, bi seviyorki onu.. :9:
eller ayaklar her zerresi harekete geçiyor, kanatları olsa uçup gidecek :9:
diş kaşıyıcıyla beraber uzatıyorum..
onu değil çıngırağı alıyor zilli.. :9:
deli gibi ağzına sokmaya çalışıyor, şekilden şekile giriyor ısırcam diye :1:
çıngırakla duygusal bi bağ kurdu, onunla konuşuyor, gülüyor.:1:
birkaç gün önce çıngırak yere düşünce, çığlığı basıyordu,,
şimdi yattığı yerde elini uzatıyor, biraz uğraşıyor ama yeniden alıyor oyuncağını:16:
sen de pratiğe devam et, birkaç gün içinde bunu yapacaktır:34:

bebişin mazereti olmasa kızarım sana..
konuyu açtın ve gittin çünkü:59:
Cenaaaaaaaaaaaaaaaaa....:52::52::52: Yerim ben seni...:29: Sabah sabah iyi güldüm sayende...:9::9: Allah'da seni güldürsün her daim...:16:
Benim eşimin çok şükür öyle şeyleri yok.. 5-10 dk da hazırlanır çıkar.. yormaz beni sağolsun..
:38:

"abla sen bebeye elma rendelemicen mi dedi:60:"
Bittim buna.... :60: :60: :60:

Karakız kayıplara karıştı.. :59:

Çantan hayırlı olsun canum..
:16: Bende dün polarisden çizme aldım..:12: İndirim varmış çok uyguna geldi..

Merhaba arkadaslar uzun suredir sizleri takip edemedim benim affetcek misiniz :78: Nasilsiniz bebisleriniz de iyidir umarim; kizlar sizde gaz soru ne oldu biz 5 ayligiz hala sanci durumlari var ne zaman bitecek vallahi yoruldum su gazdan illet geldi :50: sizleri ve kucuk bebelerinizi cooook opuyorum :54:
ahh ahh gaz demede bana neler cekıyorum 26 temmuz dogumluyuz yanı 4,5 aylıgız ama hala agz sorunumuz bıtmedı hanı 3-4 aylıkken gececek bı surectı ama bızım gecmedı gecelerı 2ıncı 3ucu gazı ıcın uykuları boluyor yavrumun.emzırdıkten sonra ılk gazını cıkarmama ragmen yatırıyorum 1 saat sonra aglayarak ıkınarak uyanıyor gaz sorunumuz bı bıtse oglumda bende bı ohh cekıp dünyaya merhaba diyeceğiz.

Canm annemin arkadaşinin oglu çocuk dr u bizimkide cok gazlıydi bigun eve gelip muane etmisti.gazi içinde 3 bucuk olsun gecer demisti.anneside bana 6 aylik olsun rahatlatsin demisti.bende dedim oglun 3 aylık.o bilgisiyle konusuyo ben tecrübeyle demisti:)
6 aylıkken gecer umarım cnm 1,.5 ayımız kaldı hadı bakalım

bu arada çıkmadan sorim emziren anneler ek besnleri günde kaç ögün ve nekadar veriyorsunuz ???
canım açken 2-3 kaşık elma suyunu ver sonra emzır yada mamasını ver yanı daha karnının onla doyurma sadece tadını bılsın yavaş yavaş akşamda aynısını tekrarla gunde 2 kez yeterlı

hava henüz karanlık, ama ben hepinize gü-nay-dıııın! diyorum.. :3:
eşimi işe gönderdim, çayımı aldım oturdum pc 'ye..
eşim aslında çok dakiktir, bekletmez ve beklemez:1:
lakin her sabah servis saati belli olduğu halde, hep koşuşturmaca yaşıyoruz..
illa her sabah duş alacak, hava buz üşüteceksin, gün aşırı banyo yap diyorum, yok:19:
bir saat önce kalkacak, duş, traş, giyinme, kahvaltı.. sığdıramıyor..
çıkardıklarını topluyorum, kıyafetlerini veriyorum tek tek, sofrası hazır çayı doldurulmuş, şekeri karıştırılmış.:1:
yine de yetişemiyor, telefonunu şarja koyuyorum. çantasını toparlıyorum..
yine de ucu ucuna yetişiyor, bazen kaçırıyor..
sanki çocuğu okula gönderiyorum..:9:
eşyalarını daha o istemeden uzatınca bu sabah diyorki..
biz bir ekibiz, bunu biliyorsun di mi? :13:
neşter!
tampon! :60:

geçmiş olsun, hava o kadar kötü ki, üşütecek hasta olacak diye canım gidiyor..:25:
bence doktora gitmeyi ihmal etme, daha da ilerlemesin..:ssz:

açtı, bana verdi.. hiç görmemiştim, rende deyince sanırım başka bi şey var kafamda..

dün bi kez kaka yaptı o da mukuslu değildi..
ama dediğin gibi sanırım üşüttüm, çünkü benim gibi o da çok gazlı.
ıkınıp ıkınıp duruyor, bi türlü rahatlayamıyor..:25:

Rabbimin ilmi ne büyük..

wee nin çıgırağını ve diş kaşıyıcısını aldım.. sonuçta emzik ve biberon üretiyorlar..
üzerini de okudum, üretim yeri çin değil, yanlış hatırlamıyorsam istanbuldu.. dahası tse damgası da vardı,

benim fakirin bi tane çıngırağı var,, bi seviyorki onu.. :9:
eller ayaklar her zerresi harekete geçiyor, kanatları olsa uçup gidecek :9:
diş kaşıyıcıyla beraber uzatıyorum..
onu değil çıngırağı alıyor zilli.. :9:
deli gibi ağzına sokmaya çalışıyor, şekilden şekile giriyor ısırcam diye :1:
çıngırakla duygusal bi bağ kurdu, onunla konuşuyor, gülüyor.:1:
birkaç gün önce çıngırak yere düşünce, çığlığı basıyordu,,
şimdi yattığı yerde elini uzatıyor, biraz uğraşıyor ama yeniden alıyor oyuncağını:16:
sen de pratiğe devam et, birkaç gün içinde bunu yapacaktır:34:

bebişin mazereti olmasa kızarım sana..
konuyu açtın ve gittin çünkü:59:
canım benım annemde aynı tepkıyı verdı bende elma suyu verıyorum dedım olurmu ole sey dedı ama doktorumuz ve sağlık ocagı aynı seyı söledı ek gıdayı reddetmemesı ıcın vermen gerek dıye.yoksa yemek secermıs 6.aydan sonra sebze meyve almazlarsa çok kötü olucaktır gelısımı ıcın.annelerımız korkuyor emmeyı bırakırlar dıye.doktorum bu zamandan sonra artık bırakmaz dıyor ve amaç şu aylarda sadece tadını alması yanı 2ögün 3-4 tatlı kaşığı.bu arada hem bebeklerımız hem eşimiz bırde işe başlayacagım 2 ay sonra vay halime....

herkeslere günaydın :)))
gece 10 kere kalkıp geri yattıktan sonra sabaha ulaştık çok şükür. gece annesini uyutmayan ekrem talhacım şimdi mis gibi uyuyo :1: (ama annesinin balı yani onu da söyleyeyim)
bizimki de uzanıyo artık oyuncaklarına. hatta uzanıcam derken oturur pozisyondan yüzüstü pozisyona geçiveriyo :32: ve şu anda bir ağlama sesi beni çağırıyooo. tatlı bebeklerinizi öpüyorum kocaman :16:
çağanımda dün gece oleydı 10 kere kalkıp gerı yatmısızdır büyüme atamığıdır acaba bunlar

ayşecike bi şeyler olduuuu:52:
sürekli konuşuyor, sesler çıkarıyor..
hatta volumu ayarlayamıyor, bağırıyor..
bu gevezeyi kimse almaz, başımıza kalcak :9:

Cenaaaaaaaaaaaaaaaaa....:52::52::52: Yerim ben seni...:29: Sabah sabah iyi güldüm sayende...:9::9: Allah'da seni güldürsün her daim...:16:
Benim eşimin çok şükür öyle şeyleri yok.. 5-10 dk da hazırlanır çıkar.. yormaz beni sağolsun..
:38:

"abla sen bebeye elma rendelemicen mi dedi:60:"
Bittim buna.... :60: :60: :60:

Karakız kayıplara karıştı.. :59:

Çantan hayırlı olsun canum..
:16: Bende dün polarisden çizme aldım..:12: İndirim varmış çok uyguna geldi..
amin cümlemizi:17:
iyi günlerde kullan ayakkabılarını.. küçük bi şey de olsa, insanın ruhuna iyi geliyor alışveriş..

kazene bi mesaj atayım bakalım, sanırım geçici durumu.. bilgi verir sanırım..

ben de bi çanta almışımki, etiket fiyat 110 tale :27:
bi tane de eşimin kuzenine aldım, o da 69 tale :30:
kardeşimle bi dadandık, 180ni 150ye zor düşürdük.. :6:
100ünü karttan çektim, 50sini zuladan verdim..
eşim alışverişte kart kullan cebinden verme diyor..
alacağım şey düşündüğümden pahalı olursa bi kısmını zuladan veriyorum..
aylardır alışveriş yapmamışım, bu benim hakkım ama...
bu aykı harcamam şimdiden 500 tlye yaklaştı sanırım..
yine de ürkütmeleyelim kekliği :9:

Son düzenleme:

Cenacım güldürdün beni henüz bende daha cam rende alamadım malesef ama en kısa zamanda alıcam kısmetse geçen akşam bende oğluma sadece muz dan yalattım yedirmedim ama sonra kakasında siyahlıklar oldu ip gibi ilk başta kurt sandım:37:sonra eşim iyice inceledi kurt değil dedi hem kurt canlı olur bu kımıldamıyor dedi :27:
sonradan bende muz yapmıştır diye düşündüm gerçektende öleymiş

sürprizlerle dolu kızım bu gün bize bir sürpriz daha yaptı ilk dişimiz patlamış ama köpek dişini çıkarıyo bizim kız önce. şaşırdım kaldım hiç duydunuz mu önce köpek dişini çıkaran bebek bizimkinde mi gariplik var anlamadım.

Cenacım güldürdün beni henüz bende daha cam rende alamadım malesef ama en kısa zamanda alıcam kısmetse geçen akşam bende oğluma sadece muz dan yalattım yedirmedim ama sonra kakasında siyahlıklar oldu ip gibi ilk başta kurt sandım:37:sonra eşim iyice inceledi kurt değil dedi hem kurt canlı olur bu kımıldamıyor dedi :27:
sonradan bende muz yapmıştır diye düşündüm gerçektende öleymiş
benden ders alın da satıcıya malzeme olmayın :9:
ben de muzu yalatıyorum, deli oluyor..:52:
eşim ikidir kilo kilo muz getiriyo
bu kadar muzu kim yiyecek diyorum..
ayşeciğe aldım diyo:16:
çocuğun yediği toplu iğnenin başı kadar oysa:9:
ama ben gereken fedakarlığı yapıp onları yiyorumki, benden ayşecike geçsin..
ne de olsa babası kızına almış :60:

sürprizlerle dolu kızım bu gün bize bir sürpriz daha yaptı ilk dişimiz patlamış ama köpek dişini çıkarıyo bizim kız önce. şaşırdım kaldım hiç duydunuz mu önce köpek dişini çıkaran bebek bizimkinde mi gariplik var anlamadım.
gözün aydın diyeyim, ama hiç duymadım.
ama sen bi ''google emmi''ye sor:1:

Son düzenleme:
benden ders alın da satıcıya malzeme olmayın :9:
ben de muzu yalatıyorum, deli oluyor..:52:
eşim ikidir kilo kilo muz getiriyo
bu kadar muzu kim yiyecek diyorum..
ayşeciğe aldım diyo:16:
çocuğun yediği toplu iğnenin başı kadar oysa:9:
ama ben gereken fedakarlığı yapıp onları yiyorumki, benden ayşecike geçsin..
ne de olsa babası kızına almış :60:

gözün aydın diyeyim, ama hiç duymadım.
ama sen bi ''google emmi''ye sor:1:

Google emmi nadiren olabilir dedi zaten ne kadar nadiren olan şey varsa bizi buluyo doğumda da atardamarım tıkanmıştı benim nerdeyse nalları dikiyodum. o da binde iki mi ne oluyomuş buldu beni :)

Rabbimin ilmi ne büyük..

Esimi cok seviyorum ve o da beni cok seviyor buna eminim ama sessiz ,sakin,melek gibi dediğim kayınvalidem hayatımızın ortasına pençeleri ile daliverdi.

weenin cingirdagi olduğunu bilmiyordum .ama iyi markaların cocuk oyuncak dunyasının cogu tiny love,fisher price ,playskool,play gro daha aklıma gelmeyen bir cok iyi bildigimiz markaların hepsi cin malı

Bizde tam tersi bir olay var su an annem ek gıdaya geçme taraftarı bu cocuk artık başlamalı diyor sürekli yediklerimizi izliyor oglum,burda okumuştum sanırım cocuk izliyorsa başlanmalı diye, haftaya başlamaya karar verdim altı ayı doldurmayı düşünmüştüm aslında baskılara dayanamayacağım sanırım;)neyse bes ay bir hafta olacak yine iyi dayandık;)zaten iki hafta da alıştırma evresi cok az miktarda verileceği icin şutu azaltmış olmam diye umuyorum

hoşbldk canm öylese sende hoşgeldn.bnde bgn elmayla başlamayı düşünüyorum günde 1 ögün şeklindemi veriyorsn nasıl beslenme düzeniniz.çocuk işi çok detaylı yaaa sor sor bitmiyor :)

canım ben bir gün elma suyu bir gün armut suyu veriyorum.öğleden sonraları ( daha doğrusu çalıştığım için annem veriyor :1: ) akşamları da yoğurt veriyorum.sabah uyanır uyanmaz emziriyorum saat 9.00 gibi, 11.30 da çıkıyorum evden 11.15 gibi bir kez daha emziriyorum.öğleden sonra 1 gibi annem meyve suyunu veriyor. 2 de formül mama yiyor 150 ml lik. ben 5 te geliyorum. tabii yapışıyor memeye:1: akşam 8 gibi yoğurt, 9 da yine mama 150 lik, 12 de emzirip uyutuyorum.zaten daha erken de yatmıyor sıpa.

valla canım çalışan anne olmak zor falan değil..
asıl sürekli evde olmak bebeğe bakmak da hiç kolay birşey değil çünkü.. insan evde durmaktan da bunalıyor her gün aynı şeyleri yapmaktan..
çalışan kadın kafasını dağıtıyor dışarı çıkınca. belki aklı bebeğinde ama başka işlerle meşgul olmak onu dinlendiriyor. peygamberimiz de "yorulduğunuz zaman,başka bir işle uğraşın" demiş. yatın uyuyun dememiş..
biz çalışmayan anneler olarak daha çok yoruluyoruz,takdir görmemek de cabası.
ben de yatağa her tarafım ağrıyarak yatıyorum. başka birşey istesinler yapayım, daha kolay geliyor çocuğu oyalamaktan..
görünüşte çok rahatız gibi geliyor. milletin umrunda değil, "şundan 1 saat çocuğu alayım da dışarı çıksın markete gitsin 5 dk kafasını dinlendirsin.." demiyor kimse. ben çalışmıyorum ya, evde bol bol yatıyorumdur. ne varmış 1 tanecik çocuğa bakmakta.
insan nefes almaya ihtiyaç duyuyor. yavruma severek bakıyorum ama maalesef bu böyle.
yoruluyorum ,hep evdeyim,ne maaş, ne kariyer..elde var sıfır..ama çocuğum annesiyle olduğu için huzurlu.. beni tek teselli eden bu. başka hiçbirşey değil.

gercekten evde olmak çok sıkıcı :( kaybolup gtmiş gbi hissediyorm kendimi, her gun birbrnin aynı.. zaten kucaktan indigi an bas bas bagırıyo. kucak da yetmiyo, kucakta olup oturmak istemiyo mesela, gezcek illa kucakta. şu yazdklarmı yazana kadar nası oyalıyorm, mızmızlanıyo aglıyo, durmuyo 2 sn
şükretmek lazım aslında cok şükür yavrumun her ihtiyacnı karsılıyoruz, evimiz yuvamız huzurlu büyümesi için iyi bir ortam ama insan bunalıyo işte

calışmak zor, zor olan kısmı yavruma kim bakcak sorusu en cok. nisanda iznm bitiyo ama oğluma kim bakcak nası çalışcam belli değil..

gülsem mi ağlasam mı dostlar:44:
geçen gün ay başıydım eşime dedim ki bak çocuga bende banyo yapacagım .
tamam dedi banyoya girdim eşim dedi ki suyu kapatma bende duş alacagım . koymus cocugu anakucagına debelenirse savrulmasın diye de anakucagını duvara yaslamış..
banyodan cıktım cocuk nerde dedım koridorda anakucagında oturuyor dedi. banyoda cıktım ki ne göreyimmm
ömür anne kucagından süzülmüşş ana kucagıından inmiş.. oturmus halının ustune yaslanmıs ana kucagına :53::53::53:
beni gördü kahkaha atmaya başladı ..eeee deeee eee deee coraplarını çekiştiriyor
Allah yardımcımız olsunn ne diyeyimm . dönmüyor benim oğlum elınden tutuyorum evı gezıyoruz desem abartmış olmam:nazar::nazar::nazar: çok tatlı adım atıyor anası gibi gezmeye çok meraklı olcak eşegi neyse sıpasıda odur derler ya :1::1::1:
ahh kuzum kendi çalar kendi oynar derler ya bende o misalll
kendi kendimle eğleniyorum:1:

cnm bizmki de atıyo kendni asagya dye emnyet kemerni baglamadan bırakmıyorm ben, Allah muhafaza

Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun İnşaallah.. Eşin ve sen kızınızla mutlu huzurlu bir yuvada ömür geçirirsiniz İnşaallah.. :16::54:Bizim 16 temmuz evlilik yıl dönümü.. Zaten temmuz bizim ayımız.. :1:

Evet yorduğu zamanlar oluyor ama çok değil Elhamdulillah.
:16:.Kucağıma alıyorum.. birlikte laptopun başına geçiyoruz.. :1:
Bende seni çok seviyommmm...
:29:

Burdaki herkesi çok seviyommmmm:16:

Çok şükür dün saçlarımı boyayabildim.
:12:. yani bir ton daha açtım ve altın sarısı saçlarım oldu..:108: saçlarım siyahken açıcı boyayla sarıya döndüm.. sırf eşim beğeniyor diye..:23:
ben de kuaforde boyattm bakır istedm sarıya boyadı beceremedler, 1 ay sonra kendm boya alıp bi daa boyadm kızıl oldu şimdi de
ama vicdan azabı duydum, acaba sütten yavruşuma gecer mi diye

benimkisid tepetaklat düştü bi defa
ama halen aynı . galiba ders alma akılları henuz yok
ayşeni yerim senin yaaa.. ayşe ismine bayılırımmm . dönmüyor cena paşam
hiçde çabası yok nolcak peki . ya dönmezseee:50:

kız ilahii zeynep dönmez olur mu hiç, illa döncek:52:

:43:kızlar 2 gundur oglusum her saat bası uyanıyor bı huzursuzlugu var ama anlamadım :( gunduzde hep aglamaklı hep kucak ıstıyo:26: okadar cok yoruldum kı bu 2 gunde :50: ben calısırken hıc yorulmuyormusum meger ama sımdı 2 kat yoruluyorum :26: artık yaslandıgımı hıssedıyorum kızlar
cnm diş mi çıkaryo acaba

Merhaba kizlar ,ben de emzirdigim icin ek gidaya baslamadim henuz ama bizimki nerdeyse kasigi alicak elimden :)
Benim kizim hicbisey yaptirmiyo bana ,hemen sikiliyo .yanimda da bhic kumse yok,yasadigim sehirde bile kimse yok :( o yuzden cok zorlaniyorum.kendinize vakit ayirabiliyor musunuz ?
hiç ayıramıyorm yaaa :43:

bende elma suyunda çok gazlı yaptı kakasını hatta bi kaç kere çıktı bezinden ama sonra geçti yani şu anda normal çıkmıyo. sanırım alıştı :)
emziren anneler bebeklerne verdkleri ek gıdalardan yemelilermiş ki, sütten sindrmi için gerekli enzmler ebege gecsinmiiş.
elma suy7 verdysen mesela sen de elma yemeliymşsin

bzmkinn de köpek dişi şiş, acaba ordan mı cıkcak bzm de

kızlar gecen ender saraçı dinliyordum angelına jolienin doğumdan sonra kullandgı çay tarfi varmş onu verdi kullanan ve işe yaradgını düşünen varmı aranzdaangelına jolienin doğumdan sonra kullandgı çayangelına jolienin doğumdan sonra kullandgı çay ??
angelına jolienin doğumdan sonra kullandıgı çay sarmısaklı çay cnm duymustum Küçük bir taze zencefili soyup ve 2 fincan suyla kaynatılack 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyip ve iyice karıştırılacakmıs. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzüp ve soğuk içilecekmıs. bu çay ile 11 kilo vermiş hemde 1 ay içerisindee.ama emzzırdıgım için hızlı zayıflamaktan korkuyorum cnm ben.

angelına jolienin doğumdan sonra kullandıgı çay sarmısaklı çay cnm duymustum Küçük bir taze zencefili soyup ve 2 fincan suyla kaynatılack 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyip ve iyice karıştırılacakmıs. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzüp ve soğuk içilecekmıs. bu çay ile 11 kilo vermiş hemde 1 ay içerisindee.ama emzzırdıgım için hızlı zayıflamaktan korkuyorum cnm ben.

Evet canm tarf dedgn gbi bnde emzriorm ama denycem bgn bi bardk ictm sarimsak kokusu cok rahtsz edici oluor burnumu tikadm resmen:) zaten okadr fazla zayfltcgni dusnmyrm ama bikac kilo gider heralde insalh devm edeblrsem sarimsaga katlanabldgm surece tabi icicm sonclri yazrm :)

Bende çok zayıflamak istiyorum neler denicem neler ama dediğin gibi sütümden geçer diye çekiniyorum 1 sene daha dayanıcam ondan sonra zayıflama çabasına girişicem hamile kalmadan önceki kilomdan 2 kg kaldı ama vücut şekli kayık:37:ilk doğumda hiç böyle böyle olmamıştım demekki ikinci doğumlarda vücut daha çok deforme oluyor gene toparlanır sanmıştım ama olmadı dediğim gibi 1 sene sonra tığ gibi olucam ama şuanlık emzirdiğim için denemeler yapmak istemiyorum

Back
X