mrb kızlar...barbarinocum msj atmısın cvp yazdım sağol merak ettiğin için

kıyafet konusu konusulmus.merkezi sistem doğalgazlı evim.altına bi pijama üstüne bi pijama bide yelek corap baska bişey giydirmiyorum.corapları zaten ayaklarını birbirine sürterek cıkarmaya calısıyor caki

ama evi soğuk olanlar bacak kısmına 2 kat pijama giydirse olur.erkek cocuğunun ayağını sıcak basını serin tutacakmısın öyle diolar...ek gıda konusuna gelince doktorumun verdiği listeyi yazmıstım size ama ona uymuyorum.ne vermek istiyosam onu veriyorum.tek göğüsle emzirdiğim için ek olarak zeytinyağıyla kavurduğum unu muhallebi kıvamında veriyorum.bide milupadan hediye gelmişti pirinç unu onu baya sevdi alıp onuda vericem.sabahları zeytin ekmek içi,yumurta sarısı vermeye cabalıyorum.mandalina suyu,yemeklerin suyundan azar azar veriyorum.midesi sindirmez hikaye.bebekler büyük insanların yediği yemekleri yemek istiyo.üzülüyodum ben neden tek göğse kaldım niye beni emmiyo diyo kahroluyodum bana kalsa sadece anne sütü verecektim ama kısmet olmadı 5 aylıkken un vermeye basladım.benide keyfine emiyo