Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

slm kızlarr dün sabah hoppalamız geldi oğluşum hoppalasını çokk sevdi her yanını dikkatle inceliyo kendi çapında bişilerde yapıyor zamanla daha çokk alışacaktr sizlerede tavsiye ederim işte oğluştan karaler öpüyorum sizi:16::3::nazar::emir_bebek::55: $2012-12-15 12.14.12.webp$2012-12-15 12.50.22.webp

günaydın arkadaşlar bugün pazar diye bu saat olmuş yazan pek olmamış sanırım :1:
bende oğlumu yıkadım uyuyo şimdi eşimde uyuyo kahvaltı hazırlamadan önce yazayım dedim
biz dün dr kontrolüne gittik dr ek gıdalara başladığım için beni olumlu karşıladı mamaya göre daha iyi olur dedi aşırı olmamak şartıyla tabii.
herşey normalmiş. dr muz çok ilgiil ve iyi bir dr çok memnunum ondan bu arada konak olan bebişlere harika bi haberim var dr konağın
bağışıklık sisteminin iyi çalıştığının göstergesi olduğunu söyledi ben çok sevindim şahsen bu habere :21:1 yaşına kadar da olur önemli
değil dedi.

bu arada bi de dün arabayı servise bırakıyoduk eşimle ordaki adam geri geri çıkarken arabamızı direğe çarptı :20: çok şükür
fazla hasar yok boyası çizildi biraz :50:

dün avm ye gittik benim oğlum kendini aştı ne yemek istiyo ne uyku bakıyo da bakıyo ben zorla
emzirdim gelirken arabada uyudu biz her avm ye gidişimizde böyle oluyo :30: benden haberler bu kadar eşlerimizle:38:
ve tabii ki canlarımızla ailece iyi pazarlar geçirelim inşallah hepimiz. sizden haberler nasıl?
Gecmis olsun cnm neyseki cok hasarsiz atlatmissiniz. Konak isine sevindim:) cunku uzulmustum niye olduki diye.
Benim oglanda avm lere bayiliyor, uyuyor uyaniyor sora bir kucak istiyor etrafi seyrede seyrede geziyoruzz:)) iyi pazarlar sizede
günaydın kızlar mutlu pazarlar diliyorum bebişleriniz ve eşlerinizle birlikte. sabah sabah aklıma takılan soruyu sorayım size. bebek arabalarınızı hala yatar pozisyonda mı taşıyorsunuz yoksa oturur duruma getirdiniz mi artık.ben arada biraz kaldırıyorum ama sürekli durunca beli acır diye korkuyorum. siz nabıyosunuz?
Merhaba cnm bende arabasina ana kucagi monteli sekilde kullaniyorum, tam yarar pozsiyon degil hafif oturur gibi

selamunaleyküm kızlar geçmişi okumaya başlamıştım ama önce yazayım dedim baya bir ilerlemiş..15 gündür paşamla memleketteydik öyle özlemişim ki herşeyi iyice bir deşarj olup geldik annesi yakınında olanlar kıymetlerini bilsinler anneme bırakıp kuaföre pazara falan gittim aklım daha az kaldı buradayken hep bir telaş vardı şimdik de home sweet home dayız :) hemen sizlere yazayım dedim nasılsınız görüşmeyeli mis kokulularınız neler yapıyor

slm kızlarr dün sabah hoppalamız geldi oğluşum hoppalasını çokk sevdi her yanını dikkatle inceliyo kendi çapında bişilerde yapıyor zamanla daha çokk alışacaktr sizlerede tavsiye ederim işte oğluştan karaler öpüyorum sizi:16::3::nazar::emir_bebek::55:Eki Görüntüle 578222 Eki Görüntüle 578223

Masallah nazar degmesin pek tatli :) hoppalasi da cok yakismis.ben kapiya asilanlardan dusunuyorum ama arastirmadim henuz tam olarak. Tam kizima gore aslinda,yatmaktan hic hazzetmiyor,oyun halisi elimizde patladi desem yeridir yani :)

slm kızlarr dün sabah hoppalamız geldi oğluşum hoppalasını çokk sevdi her yanını dikkatle inceliyo kendi çapında bişilerde yapıyor zamanla daha çokk alışacaktr sizlerede tavsiye ederim işte oğluştan karaler öpüyorum sizi:16::3::nazar::emir_bebek::55:Eki Görüntüle 578222 Eki Görüntüle 578223

maşallah oğluşuna.. bizde de aynısından var sanki içine girince kocaman olmuş gibi duruyolar. çok heycanlanıyor benim kızımda içinde ayaklarını hızlı hızlı çırpıyor zıplamayı öğrendi artık içinde. ama ben en fazla 15 dakika tutuyorum. çok küçükler daha beli bacakları acıycakmış gibi geliyor. sen kadar kalmasına izin veriyorsun canım?

Masallah nazar degmesin pek tatli :) hoppalasi da cok yakismis.ben kapiya asilanlardan dusunuyorum ama arastirmadim henuz tam olarak. Tam kizima gore aslinda,yatmaktan hic hazzetmiyor,oyun halisi elimizde patladi desem yeridir yani :)
teşekkürler cnm kapıya asılanlardan eşim istemedi oyüzden tercih etmedim güvenli bulmadgmz için bundan memnun kaldk doğrusu tavsiye ederm :34:
maşallah oğluşuna.. bizde de aynısından var sanki içine girince kocaman olmuş gibi duruyolar. çok heycanlanıyor benim kızımda içinde ayaklarını hızlı hızlı çırpıyor zıplamayı öğrendi artık içinde. ama ben en fazla 15 dakika tutuyorum. çok küçükler daha beli bacakları acıycakmış gibi geliyor. sen kadar kalmasına izin veriyorsun canım?

teşkkürler canm evett bizmkide cok sevdi daha pek oynatamdk dışrdadk 2kez bindrdm kısa tutuorm bnde yeni yeni keşfetmye başldı zamanla çözücektr evett cok küçkler uzun süre bırakmya gelmz dikkt etmk lazm:34:

merhaba kızlar sütüm yetmemeye başladı artık prinç unut muhallebisi veriyorum çocuğa devam sütümü ek gıdamı bir türlü karar veremedim daha doğrusu bilemedim

napcam bana bir yardım edin ya :29:

doktora gitsem bana liste yaparmı :44:

Güle güle kullanım cnm oğluşunada maşallah:nazar:
teşekkr ederz canm:16:
ooo maşşallah canım bizmki gelecekde oooo :9: yerim ben seni :9::16:
teşekkür edrz canm:16: ürün daha bulunamadımı kargoda kaybolmştu sanırm vala bn pazartesi gelr diyodm ama cabuk geldi sizdende foto beklıorz şekerm:34:
merhaba kızlar sütüm yetmemeye başladı artık prinç unut muhallebisi veriyorum çocuğa devam sütümü ek gıdamı bir türlü karar veremedim daha doğrusu bilemedim

doktorunla karar verrsnz ama bnce sütün azda olsa varsa süt artı ek besin olablr doktor bi liste verr zaten :44: sırf muhallebile besn alamz bnce sütün hiç yoksa devam sütüde kullanmalısn

teşekkür edrz canm:16: ürün daha bulunamadımı kargoda kaybolmştu sanırm vala bn pazartesi gelr diyodm ama cabuk geldi sizdende foto beklıorz şekerm:34:

doktorunla karar verrsnz ama bnce sütün azda olsa varsa süt artı ek besin olablr doktor bi liste verr zaten :44: sırf muhallebile besn alamz bnce sütün hiç yoksa devam sütüde kullanmalısn

inşllh bulunamadı daha bu hafta gelir umarım :1::1:

güle güle kullanın canım bende oğluma almak istiyorum bugünlerde baktım biraz intten karar veremedim kapıya asılanlardan niye istemediniz güvenli değil mi bunu kaça aldınız ve nerden uygunsa olmadı bende bundan alayım

Tabi sen bilirsin ama hep duydugum sey su :"ek gida ektir".bence en dogrusu sutunun yetmedigi noktada devam sutuyle takviye yoluna gitmen.ek gidalar da ek olarak tuketilmeye devam edilir bu durumda.bi de sutunu arttirici seyler tuketmeye calisabilirsin (still tee,tahin helvasi,borulce,yesillik gibi)

Kızlar merhaba,
size bir sorum olacak. Evde gece gündüz kombiyi yakıyorum. Kzıma alttan ıkı pıjama(biri kalın, biri ince), ustten uzun kollu badı ve kalın eşofman ustu, iki kat çorap giydiriyorum. Bir de yatarken ustunu kalın bır battanıye ile örtüyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Doktora gittiğimde doktor kızıyor. Bir kat yeter diyor. Ama ben usur diye dinlemiyorum.

BU GUNDUZ YAPTIĞUM. GECE BATTANIYEYI IKI KAT YAPIYORUM.

Canim biraz gec bi cevap belki ama geriden takip ediyorum bu ara ben termometre aldim ev 23 olmaliymis gunduz gece ise 20 yeterliymis. Cok sicaga alisirlarsa cabuk hastalanirlar diye dusunuyorum. Ustten citcitli bady ve ince bi sweet giydiriyorum alti tek kat. Uyaninca penye bi yelek bi sure. Vucudunu sirt ve gogsunden kontrol ediyorum sicak oluyo genelde ben de usumedigine kanaat getiriyorum. Seninki bana biraz fazla geldi nacizane fikrim :)))

iyi günlerde kullanın, maşallah bu arada tosuncuğa pek eğleniyor :) bende bu modeli çok beğendim, boyutları nasıl, sana zahmet olmazsa ölçülerini yazar mısın? benim oturma odam çok küçük de :(oda uzunlamasına iki kanepe arası çok dar, 1 metre ancak var, birde kolay taşınabilir bişeymi? yani mutfaktan odaya götürmek istersem katlamak falan gerekiyor mu?

güle güle kullanın canım bende oğluma almak istiyorum bugünlerde baktım biraz intten karar veremedim kapıya asılanlardan niye istemediniz güvenli değil mi bunu kaça aldınız ve nerden uygunsa olmadı bende bundan alayım

teşekkür ederz canm kapıya asılanlardan istemedik nebilim güvenli deglmş gibi geldi bize kapının kenarlarına çarpar olur yaa asılı olan yerden çıkar falan düşer diye düşündk biz bu seçenek bize daha çok uydu bebefixden sipariş ettim kapıda ödeme 129tl ürün kargo ücretide 6.90 135tlye geldi canm..2veya 3güne eline geçiyor..sende araştr hangisi sana uyarsa alırsın canm..:34:

Slm hanımlar, cepten okuyorum lakin yazmak çok zor olduğu için sık yazamıyorum. Geçen gün giysi konusu açılmış, bende o konuda çok kararsızım, hele dün gece elimi kolundan içeri soktum soğuktu napcam bilemedim. eşim çok kilolu olduğu için sıcağa gelemiyor, kombiyi gece yaktırmıyor, gece evin ısısı 20-21 falan, bi atlet body, bi uzun kollu body bi kadife pijama bide süeter giydirmiştim, alttanda külotlu çorap ve kadife pijama. üstüne yorgan örtüyorum ama kollar ve omuzlar hep dışarıda, acaba terledi de mi soğudu teni yoksa üşüdü mü anlamadım. çok korkuyorum hasta olcak diye, napsam acaba uyku tulumu mu giydirsem, kullanan arkadaşlar memnunlar mı, benim oğlan hep sırt üstü yatıyor çok terletir mi acaba, nolur bi akıl verin :(

iyi günlerde kullanın, maşallah bu arada tosuncuğa pek eğleniyor :) bende bu modeli çok beğendim, boyutları nasıl, sana zahmet olmazsa ölçülerini yazar mısın? benim oturma odam çok küçük de :(oda uzunlamasına iki kanepe arası çok dar, 1 metre ancak var, birde kolay taşınabilir bişeymi? yani mutfaktan odaya götürmek istersem katlamak falan gerekiyor mu?

Kraft X-Factor Hoppala & Salıncak D-WX-01U

Çıkarılabilir, elektronik, müzikli ve ışıklı oyun tepsisi

Bebeğin zıplamasını sağlayan elastik askılar

Kolay katlanıp kaldırılabilme özelliği

360° dönebilen oturma ünitesi

Maksimum düzeyde dengeyi sağlayan geniş taban

Kolay temizlenebilir şilte

Hoppala & salıncak, 6 aydan büyük ve maksimum 12 kg olan bebeklerin kullanımı için uygundur

Ağırlık: 7,9 kg

Ebatlar: 82 x 77 x 88 cm

özellklerini yazdım canm yani ufak bi ürün degl yer kaplayan bişi tabikide ama bütün parçaları sökülüo kaldırırken sıkıntı olmaz odadan odaya götürüleblr yanlız bizim kapılar dar biraz üst tarafını çıkarıp takıyrm çok basit 2dakkamı almıyor bnce kullanışlı oğluşumda bayıldı 2binmeye çözdü zıplamaya çalışıo baya eglenıo tavsiye ederim canm :34:

benim sütüm de yetmiyodu yani günde 2 ya da 3 kere mama veriyodum. yaklaşık 2 haftadır mama yerine ek besine geçtim dra danışmadan. dün dr kontrolüne gittim dr iyi yapmışsın dedi. reklamda kastedilen şey günde 500 ml süt kesin verilmeli diyor. eğer 500 ml süt içmiyosa devam sütü öneriliyor. yani eğer 500 ml süt veriyosan ek gıda vermelisin. ama 500 ml çıkmıyorsa devam sütüyle 500 e tamamlayıp vermelisin bence.

kaşınma olayımız pek yok canım ama yanakları pek kırmızı.kafam bozuluyıor.linola diye bı losyon verdı doktorumuz.onu kullanınca fena degıl ama kullanmayınca gene kızarıyor.bi de demiri vermeye basladıktan sonra olmaya basladı daha cok.acaba ondan mı ki.sana da geçmiş olsun canım

ben de bugun bi delilik yaptım öyle sabah saat 10 da çıktım evden akşam 6 ydı eve girdiğimde.söylemesı ayıp masaj yaptırdım,alışveriş yaptım,deli dana gibi koşturdum,kafam bayağı bi dağılmış:))

annem de bize pirinç unu vermiş.ve ben 4.600 gr dogmusum.hiç de kılolu bir bebekleğim olmamış,ve hamılelıgıme kadar kılolu bir insan dedğildim.52 kıloydum hamıle kalmadan once

belki demirdendir, o demir yok mu mafetti oğlumun bagırsaklarnı..
bizim de kızarmıştı bi kere, bepanten surmustum çok ii gelmişti.

oyyyyyyyy canımmm maşallaaahh tombişineeee, çok tatlı Allah esirgesin :nazar::nazar::nazar:

ben de doktoru arayıp sorcam, sunnetten sonra 3 hafta geçmiş olcak, artık binebilir mi hoppalasına diye

Back
X