Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

tam şimdi ben sorucaktım yürüteç geldimi diye vala agzımdan aldın hadi güle güle kullan canım :9: koy bakalm fotoları yorumlarınıda beklıorm belki bende düşünebilirim almayı özelliklerini anlatırsan sevinirim şekerim:34:

mama sandalyesi nasıl oluor canım yemek yerken içinde rahat edebilcekmi ??:44:

valal ön tablası çıkıyor oyuncakları maa sandalyesi gibi oluyor bardalık felan var salıngaç oluyor normal işte yürüteç oluyor güzel birşey kızım yeni uyandı alt üst deişimnden sonra inşallah üst giyim emmek derken çekerim :1:

kızlar acil yardım yardımınıza ihtiyacım var benim oğlum zaten kakasını hep çok zor yapar bu gece de kabızdı önce çok sert yaptı sonra daha yumuşak ama sonra bi de baktım ki böyle kusunca pelte olur ya kakasında hep öyle var bu süt alerjisi duymuştum burda bu mu yoksa ne fikriniz ne böyle bişey yaşayan var mı yarın ilk iş doktoru arıcam ama bişey mi dokundu acaba tüm gün sürekli öğürdü durdu zaten kustu da miğdesi bi garipti belli yüzünden. Zaten reflüsü de var ama bu kaka beni çok endişelendirdi gündüz olsa hemen götürürdüm o zmn hastanede test mest yapıyolar ama yaptıktan yarım saate gitmesi gerekiyo sanırım fikri olan varsa lütfen yazsın kızlar :44:

süt kesiği gibi dimi canım. endişelenme bi yerde okumuştum ben süt kesiği gibiyse kakası sindirim sisteminin bebeğin aldığı süte veya mamaya alışmaya çalıştığının göstergesidir diye bizde de çok oluyo mama değiştirince olmuştu. inek sütü alerjisinde kaka yeşil, mukuslu, kanlı olur ve ishal olur bebek. sen yine de doktoruna danış ama ben bişey çıkacağını düşünmüyorum.

valal ön tablası çıkıyor oyuncakları maa sandalyesi gibi oluyor bardalık felan var salıngaç oluyor normal işte yürüteç oluyor güzel birşey kızım yeni uyandı alt üst deişimnden sonra inşallah üst giyim emmek derken çekerim :1:
merak ettim ben de şimdik hangi marka ve model onu da yazabilir misin iyi günlerde kullansın fıstık
süt kesiği gibi dimi canım. endişelenme bi yerde okumuştum ben süt kesiği gibiyse kakası sindirim sisteminin bebeğin aldığı süte veya mamaya alışmaya çalıştığının göstergesidir diye bizde de çok oluyo mama değiştirince olmuştu. inek sütü alerjisinde kaka yeşil, mukuslu, kanlı olur ve ishal olur bebek. sen yine de doktoruna danış ama ben bişey çıkacağını düşünmüyorum.

çok saol Allah razı olsun içim çok rahatladı gece dön o yana bu yana uyuyamadım korkudan doktor da endişelenecek bir şey olmadığnı ama takip etmem gerektiğini eğer tekrar ederse o zmn kendi takibe alacağını söyledi ama insan böyle zamanlarda doktordan çok aynı yaş grubu annelerini sözlerini daha çok dikkate alıyor :34:

$Fotoğraf1213.webp

her ne kadar sabit yakalayıp çekemesemde kızım yürüteçine kavuştu :1:

önündeki oyuncaklara bayıldı onlarla konuşuyor :1:

merak ettim ben de şimdik hangi marka ve model onu da yazabilir misin iyi günlerde kullansın fıstık

çok saol Allah razı olsun içim çok rahatladı gece dön o yana bu yana uyuyamadım korkudan doktor da endişelenecek bir şey olmadığnı ama takip etmem gerektiğini eğer tekrar ederse o zmn kendi takibe alacağını söyledi ama insan böyle zamanlarda doktordan çok aynı yaş grubu annelerini sözlerini daha çok dikkate alıyor :34:

rica ederim ne demek. etrafımdakiler bana çok takıntılı pimpirikli derlerdi. burda gördüm ki benden çok varmış. şimdi senin doktor takip et demiş ya bende huylandım ben öyle okuyunca önemsememiştim. takip edeyim bari.

benim oğlumun ayağından hiç çıkmıyor.

ama kzımın bebekliğinde asla durmazdı çorap.

o yüzden hep külotluçorap giydiriyordum:50:

masallah sübhanallah senin o kara böcüğüne:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
anam saclarından oğlumada gönderin biraz kargoyla:1::1:

:9: canım erkek çocuklarının genelinde yok sanırsam :9:

maşallah ona çok tatlı. benim bıdıkında saçları aynı böyle ama ben toka takamıyom nedense.acıycakmış gibi geliyor. anasıda takmayı sevmez sıkılır, belki ondandır :)

bende acır diye takmıyordum ama çok sallam süllem duruyor babam kızıyor dikkat annem deil babam :9::9:

toplanmıyorda baksana illa çıkıyor biryerlerden herkes bandana takıyor ama ben takamıyor çocumun kafasını ezerse acıtırsa :53:

Son düzenleme:
günaydın anneler...:3: kızlar elma armut ve havuçtan sonra daha başka taddırabilcegm meyve varmı yoksa sebzelere mi gecsek yada yoğurda bilemedim siz nasıl yaptınız??:26:
canım sebze çorbasına geç daha formülü hafif.daha sonra yogurda gecersın cena yazmıs bak çorbayı bende aynısıyı yaptım

:nazar::nazar::nazar::nazar:
canım maşallah kızına allah nazarlardan saklasın bizim kızda saçlı doğdu ama artık hepsini yastığımıza bıraktık keltoş kaldık:1:
çorap dediğin gibi bizimkindede durmuyor ayaklar durmuyorki yerinde çoraplarda aynı yerde dursun:9:
güle güle kullansın bu arada yürütecini :55:

sağol canım bizim arkalarda yok :9: döküldü ama çıkıyor geri

daha iyisi size olsun inşllh doğcak doğdu deren büyüdüler :16:

Eki Görüntüle 581258

her ne kadar sabit yakalayıp çekemesemde kızım yürüteçine kavuştu :1:

önündeki oyuncaklara bayıldı onlarla konuşuyor :1:
o ayağının altındaki l-şey ne benim gördüklerimde hep ayak yere değiyordu bu çok hoşmuş maşallah
rica ederim ne demek. etrafımdakiler bana çok takıntılı pimpirikli derlerdi. burda gördüm ki benden çok varmış. şimdi senin doktor takip et demiş ya bende huylandım ben öyle okuyunca önemsememiştim. takip edeyim bari.

ben çok fenayımdır bildiğin gibi değil zaman geçtikçe hatta azaldı bile diyebilirim ilk doğduğunda daha da piskopattım :)

Back
X