Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım iyiyim bulantilar bitti sadece kokulardan rahatsız oluyorum 3 ay bitti görünüyor ultrasona gore şimdilik bi sıkıntı yok insallahta olmaz

aa kırk binkere maaşşlah cinsyeti ne peki yine temmuzda doğacak demi inşallh

linkte anketleri göremiyorum yorumları görüyorum ama .. anlamadım ben tabletten girdiğim icinmi ?

olabilir canım çünki herkese açık anketler

slm bunu en iyi siz bilirsiniz diye bu topiğe yazıyorum. benim bu gün adetimin 19. günü ve lekelenmem var bu kadar erken adetim olmaz acaba yerleşme kanaması falan mı diye düşünüyorum. sizce ne olabilir içinizde yerleşme kanaması gören oldumu lütfen yardım edin bir bebeğim olsun çok istiyorum:5:

slm bunu en iyi siz bilirsiniz diye bu topiğe yazıyorum. benim bu gün adetimin 19. günü ve lekelenmem var bu kadar erken adetim olmaz acaba yerleşme kanaması falan mı diye düşünüyorum. sizce ne olabilir içinizde yerleşme kanaması gören oldumu lütfen yardım edin bir bebeğim olsun çok istiyorum:5:

olabilir test yap yarın bence :16:

Kizlar gercekten cok hizlisiniz okumaktan yazmaya firsat bulamiyorum. Bizim gece uyanmalarimiz cok sıklasti doktora yeni gittik doymuyo ek gidaya baslayim mi dedim 6 aya kadar gerek yok dedi ama saat basi uyaniyo cok yorgunum. Demire yeni basladik aglaya aglaya yutuyo yavrum.vermemeyi dusunuyodum ama devit ve demir takviyesi alan bebekler almayanlara gore okul hayatinda daha basarili oluyomus mecbur veriyorum. Bi de gece emzirirken cok canim yaniyo gece sutum mu azaliyo acaba ayni durumu yasayan var mi?
Bu arada ikeadan barnsling uyku tulumu aldim ama iyi isitmiyo gibi geldi bana. Gecen gece battaniyeyi kafasina cekmis ihlama sesine uyandim sadece gozleri gorunuyodu ya uyanamadaydim diye dusununce deli oldum ve aldim ama simdi yine tulumun uzerine daha hafif bi battaniye orttum icim rahat degil. Bu tulumdan kullanan var mi aranizda?

Cena'mmm nasılsın? :29::54:Ayşecik nasıl?:emir_bebek:
iyiyim şekerim :31:
ıspanaklı börek yaptım, onu bekliyom..
ama yarısından fazlasına karabiber koymamışım onu düşünüyom :9:

ben de bugün ;şehriyeli yeşil mercimek çorbası, fırında baharatlı patates ,ızgara tavada köfte, domatesli pilav, mevsim salata yaptım
eşim bayıldı, "eski günlerdeki gibi" dedi..:9:
oğlumuz yokken çeşit çeşit yemekler yapardım, vakit boldu tabii
şimdi 1-2 çeşitle geçiştiriyorum hatta bazen yemek bile olmuyo:1:tembellik yapıyorum biraz galiba
aaah.. hey gidi günler.. her gün böyle mönü yapardım..
herif alışmıştı..
sonra iki yemek yapıyom, üç gün yiyoz..
sonra yapmıyom,
sonra dışarda yiyoz :9:

sağolasın canım beni kim aday gösterdi anlamadım :9::9:

bu arada cena senin olduğun anket nerde ben bulamadım :44:[/B]
ben :17:
en komik üyeye aday gösterilmişim yafuuu:1:
beni kim aday gösterdi, tahmin ediyom ama..:9:

kızlar herkese günaydın..libyanacım ve hemserim karakızcım sizi oyladım:16: doğru bi karar vermiş site yöneticileri sizi secerek.ya kızlar bişi soracam devit ve kan ilacını hergün atlamadan veriyormusunuz düzenli bi şekilde
kan ilacı vermediler henüz bize..
deviti de bir gün kullanıyorsam iki gün unutuyorum..
ama geçen gittiğimde özellikle kullanmadığımı söylediğimde dr beni iyi bi cilalamıştı:30:

teşekkürler kızlar :24::9: seçilirsek libyanayla hepinize mama sandalyesi :9::9:
havar havar.. yetişin komşulaaar!
heriflerin ocağına incir ağacı tikenler vaaar:9:
[/B]

benim kiz ilköğretimde baslayacagi için ilkokul da önemli bilge soyak varmış orda o taraflar ola bilir aslında site istiyorum ama soyak mesela 1500 tl ben 1000 tl yi geçmek istemiyorum
çakmak mahalellesinde babamın kirada bi dairesi vardı..
yeni boşaldı.. ama kiracıdan illet oldu babam, satıcam diyip dolaşıyor ortada..
az ilerisinde soyak bambu evleri var, bilir misin , blmyrm..
o bölgede çok yeni bina var, bakarsan babama sorayım..

benim oğlumun ayağından hiç çıkmıyor.

ama kzımın bebekliğinde asla durmazdı çorap.

o yüzden hep külotluçorap giydiriyordum:50:
ben de kısa çorabın üzerine külotlu giydiriyorum..
hem ayağından çıkıp durmuyor, kullanımı rahat, hem de sarıyor, sıcak tutuyor..

cena herobabymı aldın kaşıklamı verıyosun kılosundan dolayı mı verdın yoksa gece sık uyandıgı ıcınmı ben sureklı emzırıyrum meyve suyuda verıyorum tadımlık.gerek varmı acaba?çorba ıcın buhardamı haslıyosun cnm sen nasıl oluyor o?
hero baby sütlü pirinçli canım..
kilosundan ziyade artık ek gıdaya geçmeyi düşünüyorum yavaştan..
gün aşırı bir öğün bundan vericem şimdilik.. bir kez kaşıkla verdim, bir kez biberonla..

slm anneler ve bebıslerı bu ek gıdaya basladıgımızddan berı oglum kakasını ıkınarak cooook zor yapıyrdu
havucu ve gun kurusu kayısısını haslayıp ve blendırdan gecırıp verdım gunde 2 kere yapmaya basladı :)))
bagırsaklarıı calıstırdı ıyı oldu tavsıye ederım
:42:
evet bunu okumuştum
gerçekten ilaç gibi geliyormuş..
kayısı ya da gün kurusunu haşlayıp iyice ezip yoğurda karıştırırsanız bağırsaklara da iyi gelir..
yoğurdun o buruk tadını da alır.. :34:

cenaaa nerdesinnnnnn :44::44::44:
anca geldim canımm, annemdeydim..:34:
merak edenlere selaaam olsun:3: öpüyorum sizii:54:

:1::1::1::1:

hakikaten cenaya başka topiklere gitmek yaramadı heralde..:9:
kızz, benim başka topikte ne işim var.. :19:
benim yuvam bura:16:

canım ben yerleşme kanaması yaşadım, hamile kaldığımı da bu şekilde anladım..
ayın 6 sında adet olmam gerekiyordu..
2sinde hafif pembemsi akıntım oldu,
tuvaletten sonra temizlenirken farkettim..
yerleşme kanaması oluduğunu anladım..
ertesi gün test aldım yaptım, silik çıktı..
adet günüm olan 6sında tekrar yaptım, net iki çizgi çıktı..:16:
inş sen de güzel haberi alırsın..
bizi haberdar et.. :34:

Kizlar gercekten cok hizlisiniz okumaktan yazmaya firsat bulamiyorum. Bizim gece uyanmalarimiz cok sıklasti doktora yeni gittik doymuyo ek gidaya baslayim mi dedim 6 aya kadar gerek yok dedi ama saat basi uyaniyo cok yorgunum. Demire yeni basladik aglaya aglaya yutuyo yavrum.vermemeyi dusunuyodum ama devit ve demir takviyesi alan bebekler almayanlara gore okul hayatinda daha basarili oluyomus mecbur veriyorum. Bi de gece emzirirken cok canim yaniyo gece sutum mu azaliyo acaba ayni durumu yasayan var mi?
Bu arada ikeadan barnsling uyku tulumu aldim ama iyi isitmiyo gibi geldi bana. Gecen gece battaniyeyi kafasina cekmis ihlama sesine uyandim sadece gozleri gorunuyodu ya uyanamadaydim diye dusununce deli oldum ve aldim ama simdi yine tulumun uzerine daha hafif bi battaniye orttum icim rahat degil. Bu tulumdan kullanan var mi aranizda?
Ben de uyku tulumu kullanıyorum.Polar uyku tulumu.Üzerine yine de battaniye örtüyorum.Gece sırtını kontrol ediyorum, terleme yok.Terleseydi örtmeyecektim ama terlemiyor.

Benim de adetimin ilk günü kanamam olmuştu.Hatta yine mi adet oldum diye hüngür hüngür ağlamıştım.Ertesi gün de birkaç damla geldi sonra kesildi.Ben de test yaptım ve sevinçten deliye döndüm.:46:

Slm kızlar nasılsınızz bayadır yoktum yaa benım kızım uykusu gelınce sınırlenınce dıkkat edıyoum hep sol kulagını tutuyo neden acaba

iyiyim şekerim :31:
ıspanaklı börek yaptım, onu bekliyom..
ama yarısından fazlasına karabiber koymamışım onu düşünüyom :9:

aaah.. hey gidi günler.. her gün böyle mönü yapardım..
herif alışmıştı..
sonra iki yemek yapıyom, üç gün yiyoz..
sonra yapmıyom,
sonra dışarda yiyoz :9:

ben :17:
en komik üyeye aday gösterilmişim yafuuu:1:
beni kim aday gösterdi, tahmin ediyom ama..:9:

anca geldim canımm, annemdeydim..:34:
merak edenlere selaaam olsun:3: öpüyorum sizii:54:

kızz, benim başka topikte ne işim var.. :19:
benim yuvam bura:16:

canım ben yerleşme kanaması yaşadım, hamile kaldığımı da bu şekilde anladım..
ayın 6 sında adet olmam gerekiyordu..
2sinde hafif pembemsi akıntım oldu,
tuvaletten sonra temizlenirken farkettim..
yerleşme kanaması oluduğunu anladım..
ertesi gün test aldım yaptım, silik çıktı..
adet günüm olan 6sında tekrar yaptım, net iki çizgi çıktı..:16:
inş sen de güzel haberi alırsın..
bizi haberdar et.. :34:

Hoşgeldin hayatım.. :54:Kim aday göstermiş söyle bakalım bana?:1:

Ohh afiyet olsun canım benim. çekte resmini paylaş bizimle.. görelim hamaratlığını:9:

Back
X