Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Maşallah kızına cnm benimki de sürekli emmek istiyor beni görünce ama ben çalışmaya başladığım için bizimki dişlerimiz kaşınıyor ama daha ortada bişey yok

Bizimki de öyle canım eli hep ağzında
Dişlik de tam olarak rahatlatmıyor
Bekliyoruz diş gelse de bir rahatlasa diye
Biz bile 20 lik dişlerimiz çıkarken nasıl zorlanıyoruz
Yavrularımızın ağrısı sancısı bize geçsin

Maşallah kızına cnm benimki de sürekli emmek istiyor beni görünce ama ben çalışmaya başladığım için bizimki dişlerimiz kaşınıyor ama daha ortada bişey yok

günydın hanımlar..bizimkide bu aralar huysuz salyaları akıtıoz gün boyu diş kaşıoz henüz patlamadı patlasa iyidi geceleri 5saat kesintisiz uyuyan çocuk şimdi gece sürekli mızıldanıo 2emio uykuya devam edıo 1gece uyuo 1gece bölük pörçük bişi anlamıorm uykumdan vala sütle alakalıdır diye mama bile aldım yok açlıktan degil sık uyanması onuda anladım galiba dişten bu aralar herkez şikayetçi bu konudan ....

günydın hanımlar..bizimkide bu aralar huysuz salyaları akıtıoz gün boyu diş kaşıoz henüz patlamadı patlasa iyidi geceleri 5saat kesintisiz uyuyan çocuk şimdi gece sürekli mızıldanıo 2emio uykuya devam edıo 1gece uyuo 1gece bölük pörçük bişi anlamıorm uykumdan vala sütle alakalıdır diye mama bile aldım yok açlıktan degil sık uyanması onuda anladım galiba dişten bu aralar herkez şikayetçi bu konudan ....

Canım bende dün akşam mama aldım sütle mi alakalı diye
Ama bir saat sonra yine uyandı
Dediğin gibi sanırım herkesin derdi diş:5:e

Amin cnm kızımda da hep ay emeklesin ay yürüsün ay konuşsun okula başlasın derken şimdi boyunca kızım var arkama dönüp bakıyorum da ne kadar çabuk geçmiş zaman şimdi oğlum için aynı şeyleri söylüyorum ama büyüdüklerinde de küçüklüklerini özlüyor insan rabbim sağlık sıhhat versin hepimizin evlatlarına
Ben de hep bunu düşünüyorum.Şu an bir daha hiç gelmeyecek.Bir daha el kadar olmayacak.Hem büyüsün hem de hiç büyümesin istiyorum.Ben de ne istediğimi bilmiyorum.:37:

günaydınlar arkadaşlarr bu sabah nasılsınız...
biz de iyilik sağlık çok şükür.:39:

teşekkür ederim :17:

bu arada sen uzundere mi demiştin görev yaptığın yer için?
dün babama sordum uzundere neresi diye, çıkaramadı..:44:
köy deği mi uzun dere, eski ismi var mı?
daha çok eski isimleriyle bilinir köyler

evet canım uzundere. burası
sanırım önceden beldeymiş
ama 10-15 yıldır ilçe. tortumdan hemen sonra. ünlü
tortum şelalesi burada mesela.ama eski ismi var mı varsa ne bilmiyorum..

Dogri deyisun yaziktur günahtur.. :9::9:

libyana karadenizli misin ?? :3:

ahh ahh 9 damla verdim şimdi 8 damlasını nerdeyse kustu ben verdim ksutu 6 7 dalasını içmiştir :5:

birde ağzını kitliyor arkasından elma armut verdim pedutusada böyle yapıyor ama calpolu şap şup içiyor :26:

dr bana kan şurubu verdi
hiç te zorlanmıyorum içirirken
normal içiyo ayrıca öyle pas kokusu ya da üstüne
damlarsa çıkmaması gibi bir
durum da yok.

Evet canım...:16: Elif Ebrar'la beraber yaptık nasıl olmuş..:1:

maşallah güzelliğe...:nazar:

geçen senenin ilk karı istanbula düştüğünde Ömür göbişimde daha küçüktü.. bugun paşam ilk defa kar gördü ..
kötü bir gündü Ömür hastalandı hiçbi yerde taksi yokkk battaniyeye sardım yolda bekledik bi taksi geldi hastaneye gittik cüzdanımı evde unutmuşummm cocugun kımliği yokkkkkk
neyse hastanede bişey demediler zaten tanıyorlar da .. muayne etti dr ömürü ciğerlere inmemiş ama güzel bi üşütmüş dediii..
8410 gram:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:68 cm
yürüteç kullanmıcaksın dedi. kan ilacı aşırı kabızlık yapar dedi ..
diş çıkmasına daha var dedi.. ilaç yazdı cartt curttt eve dönene kadar anam dinim ağladı .. yollar kapalı taksi yok eve geldikk ayaklarım su içindeee ömür kucagımda
yani hoş bir gün degildi beslenme listesi verdi dr bana .. bişeler yazmışşş öyle.. ben daha güzel besliyorum cocugu listeye göreee:15:

çok geçmiş olsun canımm.
hem sana hem ömüre şimdi iyidir inşallah ömür.
evet dediğin gibi drlar tavsiye veriyo ama neyi
nasıl vereceğimizi en iyi yine biz biliyoruz sanırım.:51:

Son düzenleme:
Bakışları çoooook masum.Ayrıca maşallah çooooook da güzel.:nazar:
Teşekkür ederiz teyzesi.. :54:

çok geçmiş olsun canımm.
Hayırlı sabahlar canım..:3: hayır karadenizli değilim.. aslen Erzurumluyum.. sadece Laz lehçesi hoşuma gidiyor.:1: Allah razı olsun..:54: Bakıları benimde çok hoşuma gidiyor..Rabbim evlatlarımızı en güzel şekilde yaratmış.. Bebeklerimiz Allah'ın tam bir sana eseri...:16::16:

Hayırlı cumalar hatunlar..:3: Bugün ettiğiniz tüm dualar hayırlı ise kabul olsun İnşaallah..:16: Dualarda buluşmak ümidiyle...:16::16:

kızlar hayırlı cumalar herkese. sizlere bişey sorucam kızımın 4. ay aşılarından koluna vurulan varya kolu çok şişip kızarmış hatta badisinde gördüm az önce iltihap akmış badisine bulaşmış sizlerinde böyle olan varmı aranızda endişenlendim.

kızlar hayırlı cumalar herkese. sizlere bişey sorucam kızımın 4. ay aşılarından koluna vurulan varya kolu çok şişip kızarmış hatta badisinde gördüm az önce iltihap akmış badisine bulaşmış sizlerinde böyle olan varmı aranızda endişenlendim.
Yanlış hatırlamıyorsam iki aşı yapılmıştı, ikisi de bacaktandı.2.ayda koldan yapıldı.Verem aşısıydı.Kabarması da tuttuğunu gösteriyor.

geçmiş olsun canım.ıhlamur versen içermi acaba ömür?

ben yürüteç kullanıyorum günde 5 dakika koyuyorum tabi sen bilirsin:34:

listeye gelince bir bebeğin doyup doymadığını neyi sevip sevmediğini

doğal alarak annesi daha iyi bilir.ben ilk bebeğimde her şeyi danışırdım.bunda beslenmeyle ilglili

hiç danışmadım:44:oğlumda beni üzmedi sağolsun:nazar:sen kaşık mamalarından hangilerini veriyorsun?

armutlu olanı almıştım milupa .bu seferde milupa almak istiyorum başka kaşık mamasını kullandınmı???
canım ben bebelac çavdarlı mısırlı kahvaltı maması milupa armutlu tahıl maması uyurkende bebelac irmilki sütlü gece maması kullanıyorummm . tatları gayet guzel gece mamasını sulu kıvamda bıberonda yapıyorum içiyor ohhh missssss

Ayy hakikaten ne kadar zor bir gün olmuş.. Ben olsaydım napardım kim bilir.. Ömür beyede Allah şifa versin İnşaallah..:18: Maşaallah ömür beyimize Allah nazarlardan muhafaza etsin bebeklerimizi..:16: Sen nasılsın şekerim..Özlettin kendini:54:
:16:teşekkür ederim bebeğim inan her gün misafir geliyor paşam hasta onunla uğrasıyorum sen bilirsin benim halimi az cok . oğlan çok yaramaz 1dk durmuyor $148621_575412245809587_1164151337_n.webp al bak teyzesi sakın kemeri neden bağlamadın deme baglamıstımmmm

Gecmis olssun zeynep zor bi gun gecirmssin bugun bizikide cok kustu usuttmmu ne isalah bisi olmaz hic bole olmazdi:(
bende kustu ve öksürdü başta ila. verdım sonra artınca getirdimm bebeğimmm

zeynepçim büyük geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin ömürcüğe ama sana hayranım maşallah tek başına ne işler yapabiliyorsun ben çok beceriksiz cesaretsizim illa her yerde yanımda biri olsun istiyorum hastaneye tek başına gidip gelmişsin bu havada cüzdanı falan da evde unutman normal insanın aklı başında kalmıyo ki cesur anasısın sen ömürcüğün çok şanslı umarım hep kıymetini bilir...

tatlı uykular yavrulara maşallah ama işte benimkinin uyudu ben de pc başına geçtim gibi bir durumu yok her an uyanabilir mesela demin yatırdık pat 10 saniye sonlar gözler açıldı sanki 10 saat uyumuş bi de gülücükler atıyo şimdi babasıyla oynuyolar da ben de buralara kaçtım :)
beni çok mutlu ettin bu söylediklerinle çok teşekkür ederimmmm:16:

canım geçmiş olsun.kötü bir gün yaşamıssın.maşallah ömüre kocaman olmuş.ikinizi de öpüyorum
bende seni çok öpüyorum fıstık içim ... yagmurumu da öper kaynanası:46:

evet canım uzundere. burası
sanırım önceden beldeymiş
ama 10-15 yıldır ilçe. tortumdan hemen sonra. ünlü
tortum şelalesi burada mesela.ama eski ismi var mı varsa ne bilmiyorum..

dr bana kan şurubu verdi
hiç te zorlanmıyorum içirirken
normal içiyo ayrıca öyle pas kokusu ya da üstüne
damlarsa çıkmaması gibi bir
durum da yok.

çok geçmiş olsun canımm.
evet tatlışkoooo .. ve zaten ben biraz zoraki yediriyorum ömürü .. hastalandı ya inan şimdi hiçbişey yemiyor sadece kaşıkla besliyorum onu

ne güzel işte annesiiii. aşınız tutmus . bemim sıpamın kolu cok kötü yara oldu dr umu aradım ne güzel aşınız tutmus dedi

canım ben bebelac çavdarlı mısırlı kahvaltı maması milupa armutlu tahıl maması uyurkende bebelac irmilki sütlü gece maması kullanıyorummm . tatları gayet guzel gece mamasını sulu kıvamda bıberonda yapıyorum içiyor ohhh missssss

:16:teşekkür ederim bebeğim inan her gün misafir geliyor paşam hasta onunla uğrasıyorum sen bilirsin benim halimi az cok . oğlan çok yaramaz 1dk durmuyor Eki Görüntüle 583224 al bak teyzesi sakın kemeri neden bağlamadın deme baglamıstımmmm

evet tatlışkoooo .. ve zaten ben biraz zoraki yediriyorum ömürü .. hastalandı ya inan şimdi hiçbişey yemiyor sadece kaşıkla besliyorum onu

ne güzel işte annesiiii. aşınız tutmus . bemim sıpamın kolu cok kötü yara oldu dr umu aradım ne güzel aşınız tutmus dedi
Ayol ne misafiriymiş o bebekli kadına o kadar çok misafir mi gelirmiş..:20: Vay yaramaz vay..:emir_bebek::emir_bebek: şu haline bak.. kesin bunları yaparken çenesi düşmüş gibi konuşuyordur..:9:

Yanlış hatırlamıyorsam iki aşı yapılmıştı, ikisi de bacaktandı.2.ayda koldan yapıldı.Verem aşısıydı.Kabarması da tuttuğunu gösteriyor.

evet ya o 2. ay da olandı ne bilim böyle kolunu birden öyle görünce aklım gitti umarım tutmuşturda öyle olmuştur sağol canım

Ayol ne misafiriymiş o bebekli kadına o kadar çok misafir mi gelirmiş..:20: Vay yaramaz vay..:emir_bebek::emir_bebek: şu haline bak.. kesin bunları yaparken çenesi düşmüş gibi konuşuyordur..:9:

:5:
bu 6 aylıkken böyleyse sonrasını düşünemiyorummm . ay ne bileyim kuzum eşime de söyledım Allah rızası için misafir istemiyorum dedim . oda tamam falan dedi
şimdik uyuttum sıpamı mutfak tezgahımın üstü bulaşık dolu kocam dün akşam maç izledi çay içti bide ömürün eline kremalı büsküvi verdi ee sen düşün canım halılarımın koltuklarımın halinii...

:16:teşekkür ederim bebeğim inan her gün misafir geliyor paşam hasta onunla uğrasıyorum sen bilirsin benim halimi az cok . oğlan çok yaramaz 1dk durmuyor Eki Görüntüle 583224 al bak teyzesi sakın kemeri neden bağlamadın deme baglamıstımmmm

inş tuttuğu için öyle olmuştur peki şimdi ne durumda kolu hiç baktınmı geçtimi yoksa yine aynı kızarık ve hafif şişmi duruyor?

Back
X