Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

daha öncede sormuştum cevap alamamıştm gene soruorm bakalım cevap gelicekmi:1:kızlar hoppala ve yürüteç sizce aynı işlevdelermi bizim hoppalamız var ilerisi için yürüteç de alsammı bilemedm sonuçta hoppalasındada zıplıo koşar gibi hareket edıo:55:

daha öncede sormuştum cevap alamamıştm gene soruorm bakalım cevap gelicekmi:1:kızlar hoppala ve yürüteç sizce aynı işlevdelermi bizim hoppalamız var ilerisi için yürüteç de alsammı bilemedm sonuçta hoppalasındada zıplıo koşar gibi hareket edıo:55:
Biz de yakında yürüteç siparişi vereceğiz.Hoppala da alsak mı diye kararsız kaldık.Kızım bugün 5 aylık oldu.5,5-6 aylık olunca yürüteci kullanmayı düşünüyorum.

maşallah maşallahhhh :)
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 3 ziyaretçi)

Barbarino,
tugceee3567+,
gulumser987,
Minita+,
kupaas,
busmai+,
borntobemother+,
ozlemcr+,
fatmazra+,
cuc

:5:
bu 6 aylıkken böyleyse sonrasını düşünemiyorummm . ay ne bileyim kuzum eşime de söyledım Allah rızası için misafir istemiyorum dedim . oda tamam falan dedi
şimdik uyuttum sıpamı mutfak tezgahımın üstü bulaşık dolu kocam dün akşam maç izledi çay içti bide ömürün eline kremalı büsküvi verdi ee sen düşün canım halılarımın koltuklarımın halinii...
of biz de dün kaza atlattık tam yanında ütü yapıyordum o da anakucağındaydı bir baktım anakucağı boş bizimki yerde gülüyor aklım çıktı valla kayarak yere inmiş bu oğlanlarla işimiz zorrrrr
zeynep eline nasıl veriyosunuz bisküviyi yutar diye korkmuyor musunuz yaaa

kızlar hayırlı cumalar herkese. sizlere bişey sorucam kızımın 4. ay aşılarından koluna vurulan varya kolu çok şişip kızarmış hatta badisinde gördüm az önce iltihap akmış badisine bulaşmış sizlerinde böyle olan varmı aranızda endişenlendim.
iltihap olduğunu bence doktoruna söyle. tentürdiyot sür

Biz de yakında yürüteç siparişi vereceğiz.Hoppala da alsak mı diye kararsız kaldık.Kızım bugün 5 aylık oldu.5,5-6 aylık olunca yürüteci kullanmayı düşünüyorum.

aynı durumdayız canım senle bende çok kararsız kaldım bu konuda yaa hoppalamızı kullanıorz biz yürüteci kullanmaya biraz daha gec başlıolarmış bazı doktorlarda yürüteç istemıolarmış insan ne düşüncegni şaşırıor vala:31::31:

kızlar hayırlı cumalar herkese. sizlere bişey sorucam kızımın 4. ay aşılarından koluna vurulan varya kolu çok şişip kızarmış hatta badisinde gördüm az önce iltihap akmış badisine bulaşmış sizlerinde böyle olan varmı aranızda endişenlendim.

günydın hanımlar..bizimkide bu aralar huysuz salyaları akıtıoz gün boyu diş kaşıoz henüz patlamadı patlasa iyidi geceleri 5saat kesintisiz uyuyan çocuk şimdi gece sürekli mızıldanıo 2emio uykuya devam edıo 1gece uyuo 1gece bölük pörçük bişi anlamıorm uykumdan vala sütle alakalıdır diye mama bile aldım yok açlıktan degil sık uyanması onuda anladım galiba dişten bu aralar herkez şikayetçi bu konudan ....

aynı durumdayız canım senle bende çok kararsız kaldım bu konuda yaa hoppalamızı kullanıorz biz yürüteci kullanmaya biraz daha gec başlıolarmış bazı doktorlarda yürüteç istemıolarmış insan ne düşüncegni şaşırıor vala:31::31:
benim oğlan zaten öyle birşey alsam da içinde duracağına ihtimal veremiyorum gün içinde pusetinde dahi toplamda 15 - 20 dkdn fazla durmaz bi duruşta ise sadece 3 dk falan babası oyalarken bazen duruyo ama ben yanında çamaşır bile katlayamıyorum inanılmaz bi durumda o yüzden şimdilik birşey almayı pek düşünmüyorum annemin evinde hoppalası var yiğenimin ama o da kapıya asılanlardan ne kdr iyidir bilmiyorum yürüteç istiyorum aslında ben ama dediğim gibi benimki durmaz :50:

ben yazmıştım buraya, ortopedi doktoruyla konuştum yürüteci 8.aya girince kullanırsın dedi.
hoppala hakkında fikrim yok ama satıcı onun güvenli olmadığını söylemişti.

sağda reklamda ne güzel hamilelik tişörtleri çıkıyor ahh ahh benm zamanımda yoktu lc ye bile ne güzel kıyafetler gelmiş :9:

brdahamı doğursam ne :31: :49: ama yok bir tişörrt için doğurmam :27::27:
ilahı cnm ya çok güldüm aynen bı tişört için mi aslaaaa neler çektik

hoppala yurutec farklı benım bıldıgım canım.yurutec 6.aydan sonra kullanılması onerılıyor bende ole yapıcam

geçen senenin ilk karı istanbula düştüğünde Ömür göbişimde daha küçüktü.. bugun paşam ilk defa kar gördü ..
kötü bir gündü Ömür hastalandı hiçbi yerde taksi yokkk battaniyeye sardım yolda bekledik bi taksi geldi hastaneye gittik cüzdanımı evde unutmuşummm cocugun kımliği yokkkkkk
neyse hastanede bişey demediler zaten tanıyorlar da .. muayne etti dr ömürü ciğerlere inmemiş ama güzel bi üşütmüş dediii..
8410 gram:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:68 cm
yürüteç kullanmıcaksın dedi. kan ilacı aşırı kabızlık yapar dedi ..
diş çıkmasına daha var dedi.. ilaç yazdı cartt curttt eve dönene kadar anam dinim ağladı .. yollar kapalı taksi yok eve geldikk ayaklarım su içindeee ömür kucagımda
yani hoş bir gün degildi beslenme listesi verdi dr bana .. bişeler yazmışşş öyle.. ben daha güzel besliyorum cocugu listeye göreee:15:
[/QU
çook geçmiş olsun tatlımm ıhlamur usutmesıne cok ıyı gelıyo ılaclardan bıle daha hızlı.bravo sana ben olsamda çıkamazdım herhalde.ama annelık ıste hasta oglusun ıcın herseyı yapıyo ınsan.

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar
18 temmuz doğumlu mis kokulu bir kızım var
70 cm 9 kilo :nazar:
5. Ayımıza girdiğimiz günden beri sürekli emmek istiyor
Gece saat başı kalkıyor gözler kapalı mız mızlanıyor
Emip uyuyor
4 yerde diş kabarcıkları var acaba dişten mi diyorum
Aşağı yukarı aynı zamanlarda doğum yaptık sizlerde de durum böyle mi ?

Masallah kilosu cok iyimis,benim kizim 19 temmuz dogumlu 7 kg daha.sadeceanne sutu mu veriyosunuz peki?benim kizimda disle ilgili bir belirti yok henuz bu arada.

ben yazmıştım buraya, ortopedi doktoruyla konuştum yürüteci 8.aya girince kullanırsın dedi.
hoppala hakkında fikrim yok ama satıcı onun güvenli olmadığını söylemişti.

kapıya asılan hoppalaları bilemem ama bu yerden olanlardan bizimkisi şu kraftınkinden gayet kullanışlı bizim bi şikayetimz yok oğluşta çok sevdi..:34:

Masallah kilosu cok iyimis,benim kizim 19 temmuz dogumlu 7 kg daha.sadeceanne sutu mu veriyosunuz peki?benim kizimda disle ilgili bir belirti yok henuz bu arada.
Hepimizin bebeklerine maşallah
Sadece anne sütü veriyorum
Dün gece uykuları sütün yetmemesinden mi diye denemek îçin mama verdim üzülerek:(
Ama yine sık sık uyandı

Son düzenleme:
Back
X