Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

busmai nasılsın hayatım..:54: Gelinini beğendin mi? :9::9:

:9::9: alemsin kuzum
beğendim beğenmez olur muyum
senin kızını beğenmeyen ölsün :9::9: benimki laz uşağı, seninki dadaş kızı

kapıya asılan hoppalaları bilemem ama bu yerden olanlardan bizimkisi şu kraftınkinden gayet kullanışlı bizim bi şikayetimz yok oğluşta çok sevdi..:34:

evet canım kapıya asılanlar güvenli değilmiş

Ölmesin kız yazıktır..
:1::1: Ben severim lazları.. Babamız Emirdağlı bizim.. benim kendi babam Erzurumlu..:31:

kapıya asılanlar banada hiç güvenli gelmemişti alah korusun düşer falan diye ötekilerden almıştık bizde canım:55:

kızlar bundan trde varmı yaaa hemen alalımmmmmmm $524915_10151148663761965_1675272356_n.webp

cumayı kaçırmışım eşim diyor namazamı gidecektin :27::27: dua edecektim selayla ezan vakti hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :16::16:

aynı durumdayız canım senle bende çok kararsız kaldım bu konuda yaa hoppalamızı kullanıorz biz yürüteci kullanmaya biraz daha gec başlıolarmış bazı doktorlarda yürüteç istemıolarmış insan ne düşüncegni şaşırıor vala:31::31:
Yürüteç işimize yarar diye düşünüyorum.Yemek yaparken yanımızda sevimli sevimli dolanırlar.:9:Bu pıtırcıklar başka türlü oyalanmaz artık.Yatmak istemiyorlar.Azıcık yorulsunlar.:9:

Bence vardır araştırmak lazım.. Zaten üzerinde Türkçe açıklama var baksana:34:

Sen genede et duanı Cuma günü duaların ne zaman kabul olacağı belli olmaz.. :16:

aminnnnnnbitanem cümlemizin duasını kabul etsin rabbimm :16::16::16: o ellif ebrarı ıstırırımmmmmmmmmmmmmmmmm:16::54: öp yerime

kızlar oğlum çok kötü düştü ağlamaktan helak oldum bnm yüzümden mutfağa kdr gidip hmn gelecektim bi de baktım yerde alnı mosmor çok kötüyüm doktora götürsem mi acaba

kızlar oğlum çok kötü düştü ağlamaktan helak oldum bnm yüzümden mutfağa kdr gidip hmn gelecektim bi de baktım yerde alnı mosmor çok kötüyüm doktora götürsem mi acaba

Cnm benim cok geçmiş olsun bizimkide 3 bucuk aylıkken düştü.dusmeyle ilgili bilmen gereken baygın gb mi duruyo uyumakmi istiyo bütün vücudunu elinle muane et dokundugun yerinde agri varmi diye.50 cm den yüksekmi düştüğü yer.3 saat gözetim altında tut.en başta sen rahat ol onu sakinlestir.oluyo boyle seyler kendini suclama olacagi varmış.bende dusutdugumde cok etkilenmistim.hatta buraya konu açmıştım.haddi olmayan salaklar benim anneligimi yargilamislardi.sen rahat ol cnm bunla geçmiş olsun.Allah baska dert vermesin.bikacgub etkisinden kurtulamazsin ama bebeginleyken ona yansıtma uzuntunu.icini rahatlatacaksa her bebek en az bi kere düşermis.ıkincisini yasamayiz insaallah

Bizimkide cok memnuniyetsiz soylenipduruyo.su bebegin ishali bi bitse yaa:(

Kusmasi olacakmi dikkat et canım bence hemen git doktora korkmada icin rahatlasin Allahkorusun bebeğini

Kızlar dün Kv'deye gidiyorduk aksam arabayla, esim kullaniyordu.Kafamı sol tarafa cevirmemle transit bir arabanın bize doğru hızla geldiğini gormem bir oldu.Halil diye nasil bağırdılar eşim anında frene bastı ama yinede transit freni tutturanayip çarptı.öyle bir savruldukki anlatamam o korkuyla kızımı öyle bir sıkmisimki elime tırnaklarını gecmis.çok şükür karşı taraftada bizdede bişey yok.Arabalarda hasar var çok şükür mala geldi allah korudu bizi ama çok etkilendim.sadaka ayırdım.Allah evlatlarımızı bize bağışlasın.

Kızlar dün Kv'deye gidiyorduk aksam arabayla, esim kullaniyordu.Kafamı sol tarafa cevirmemle transit bir arabanın bize doğru hızla geldiğini gormem bir oldu.Halil diye nasil bağırdılar eşim anında frene bastı ama yinede transit freni tutturanayip çarptı.öyle bir savruldukki anlatamam o korkuyla kızımı öyle bir sıkmisimki elime tırnaklarını gecmis.çok şükür karşı taraftada bizdede bişey yok.Arabalarda hasar var çok şükür mala geldi allah korudu bizi ama çok etkilendim.sadaka ayırdım.Allah evlatlarımızı bize bağışlasın.

Cok gecmis olsun ,ayni durumu benim bebegim daha iki aylikken yasadik.ben hasar aldim ama neyse ki bebegimi iyi tutmusum kucagimda.cok zor bor durum,kac gun kendimize gelememistik.

ayyy gecmiş olsun canm alah korumş

hanımlar uyku düzenleriniz nasıl gidiyo. ya benim oğlan bu ara bana fena sardı hamağında 10 dk uyuyo sora yanıma alıyorum beraber yatıyoruz ya meme ya emzik ağzında
atıyo bacağını üstüme sarılıyo bana bazen 1 bazen 2 saat benle uyuyo kitlio beni bi iş yapamıyorum yaw

canım geçmiş olsun para bastır geçrekten eski yöntem ama ağrısınıda morluğunuda alıyor Allah daha kötülerinde korusun geçmiş olsun

Ayyy glümser verilmiş sadakanız varmışş RAbbim daha kötülerinden korusun bunla geçmiş olsun

geceleride babasının horlamasından uyanıyo korkarak ağlıyo attık babayı başka odaya. durum vahim çıt sesine uyanır oldu. valla nefes almaya korkuyorum uyanıcak die

Back
X