Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben su an raporluyum ikinci donem de ucretsiz izne ayrilmayi dusunuyorum. Oglumu birakcak kimsem yok ve bakiciya da birakamam seneye bile nasil baslarim diye kara kara dusunuyorum. İse baslayan annelerimize Allah kolaylik versin. Soruma gelecek olursam rapordan sonra ucretsiz izne ayrilinamiyo diye bi sey duydum boyle bi durum var mi varsa ne yaparim bilemiyorum. Bilgisi olan varsa ve beni aydinlatirsa cok ama cok mutlu olurum. Simdiden sagolun :))
Kesinlikle öyle bir şey yok canım.Doğum yaptığın andan itibaren iki yıl içinde istediğin zaman ayrılabilirsin.Hatta yazın göreve başlayıp eylülde tekrar ayrılanlar var.Yalnız dilekçeni ayın 15'inden önce yazman gerek diye biliyorum.

kızlar dün banyoda fark ettim kızımın kolsuu minnacık kolusunun aşısı kabuk bağlamış yıkarken kavladı sizinde öylemi :5:
bizimki de öyle.. aşı tutmuş yanii:34:

Kalktık, sütçümüz geldi.Sütümüzü kaynattık.Kahvaltı için fırına patates koydum, çay da ocakta.Ama eşim daha kalkmadı.Kaldırıp kahvaltı yapacağız.Mis kokulum da şimdi uyudu.:16:
ohh ne güzel..:31:
benim eşim meaide bugün,, kalktık ama hiç kahvaltı yapmak istemiyorum..
yalnız hiçbirşey güzel değil ya..:50:

Allah herşeyi çift yaratmış, ne güzel yaratmış:16:
eşim, sevgilim, canım, ömr-ü baharım benimmm:16:

Son düzenleme:
Kalktık, sütçümüz geldi.Sütümüzü kaynattık.Kahvaltı için fırına patates koydum, çay da ocakta.Ama eşim daha kalkmadı.Kaldırıp kahvaltı yapacağız.Mis kokulum da şimdi uyudu.:16:

bizimki perşembe geliyormuşda ne kadar alıyorsun 10 lt re satıyorrmuş hayatta köt peyniri sütü yoğurdu yemem ondn ne kadr almalıyım :44:

Tatlim ne

asisi bu bacaktan yapmiyorlar mi asiyi neden senin kiza kolundan yapildi:44:

2.aysanırım

Benimkide yok ne planlar yapmıştik bugun yil sonu olduğu icin mesai çıktı ne yazıkki.bizde oglusumlayiz.gecede 1 de uyandi uyutmak ne mümkün niye uyanio bi türlü anlamıyorum.bi care varmidir.bi saat uyutmaya calisiyorun
canım gaz sorununuz bıttımı rezene çayı versen rahatlar belkı almassa sütünle karıştır ole ver

canım gaz sorununuz bıttımı rezene çayı versen rahatlar belkı almassa sütünle karıştır ole ver

Bitti cnm gazimiz 3 aylık olmadan rahatlamistik.simdi alttan zart zart zaaaarttt çıkarıyor hic istifinide bozmuyo sanki o yapmiyo;)) sıkıntımiz galiba diş ben ona yoruyorum daha çıkarmadi.ama çay diyince aklima geldi humananin iyi geceler cayina iyi diyolar onu denesem

eeneeeeeeeeeeem! biz de erzurumluyuz kııı!!!:52:
ispir. siz?

amiiiiin , amiin..

hicri takvime göre nasıl mukaddes aylar varsa.. recep şaban ramazan gibi.
Allahın rahmeti, bereketi, mağfireti artırdığı..
bazı aylarda da bela ve musibetlerin arttığı söylenir.. içinde bulunduğumuz safer ayı gibi..
(ama bu ayla ilgili olumsuzluğunu bildiren sahih bir hadis olmayıp,
cahiliye devrindeki arapların uğursuz inanışının günümüze tezahürüdür diye savunanlar da var)
netice-i kelam; buna inansak da inanmasak da, samimiyetle inandığımız şey;
az sadakanın çok belayı def ettiğidir..
nacizane; ya üç beş kuruş sadaka verin ya bir çocuğu sevindirin yada birilerine ikramda bulunun..
Rabbim bu ufak ameller hürmetine inş kazalardan belalalardan bizleri daha da önemlisi bebeklerimizi uzak tutsun, amin!

çok geçmiş olsun canım..çok üzüldüm valla.. :43:
Rabbim bebeğini korusun.. inş bi şey olmamıştır.. kusma baygınlık hali yok anlattığına göre..
2 saat de beklemişsin...
Biz Pasinler canım..:31: ama nasıl bir yerdir hiç bilmem..:1: Hemşehri çıktık gördün mü? Ondan kanım çabuk ısındı sana demekki:9::9:

Ne yazıkki benim de kocam biraz evvel mesaiye gitti..:5: Bende akşam yemeğinde tekim.. canım yemek yemek istemiyor o yüzden..:50: Allah kocalarımıza hayırlı güzel ömür versin.. :16: her ne kadar bazen tahammül edemesemde:4:) Allah başımızdan eksin etmesin..:16::16:

herksin kocişi evde sanırm benmki yine yok yine yok yarında gececi :50::5:
Benim de kocam evde değil hayatım gece 11 de gelecek nasipse..:31:

bizimki perşembe geliyormuşda ne kadar alıyorsun 10 lt re satıyorrmuş hayatta köt peyniri sütü yoğurdu yemem ondn ne kadr almalıyım :44:

2.aysanırım
Canım benim eşim de hazır yoğurt yiyor.O yüzden ben sadece kendim için alıyorum.Haftalık 3lt alıyorum.Birazını yoğurt yapıyorum birazını da süt olarak tüketiyorum.Hamileyken 5lt alırdım.Neydi o günler ya.Eşim eve inek alacağım derdi.:9:

Eşim haftanın iki günü akşamları sekizde geliyor.Çok sıkılıyorum.Dört gözle yolunu bekliyorum.Yalnızlık zor vesselam.:43:

veeee ayşecikin annesi de regl oluuuuuuuuuuuuuuur:52::8::32:
kan gördüğüme bu kadar sevineceğimi bilmezdim:1:
bir yılı aşkın süredir ihtiyacım olmayan pedleri evin içinde hangi deliğe sotuysam, bulmak epey zor oldu..:9:

Biz Pasinler canım..:31: ama nasıl bir yerdir hiç bilmem..:1: Hemşehri çıktık gördün mü? Ondan kanım çabuk ısındı sana demekki:9::9:
tevekkeli gan çekir gardaş :17:
Canım benim eşim de hazır yoğurt yiyor.O yüzden ben sadece kendim için alıyorum.Haftalık 3lt alıyorum.Birazını yoğurt yapıyorum birazını da süt olarak tüketiyorum.Hamileyken 5lt alırdım.Neydi o günler ya.Eşim eve inek alacağım derdi.:9:
:60::60::60:

Son düzenleme:
Bitti cnm gazimiz 3 aylık olmadan rahatlamistik.simdi alttan zart zart zaaaarttt çıkarıyor hic istifinide bozmuyo sanki o yapmiyo;)) sıkıntımiz galiba diş ben ona yoruyorum daha çıkarmadi.ama çay diyince aklima geldi humananin iyi geceler cayina iyi diyolar onu denesem
:))))) çağanda ole hem bakınıyo bı yandan alttan cıkarıyo sankı baskası yapıyo cok komıkler yaaa :)) humana ıyıyse bendemı alsam acaba

Karakız bak sana ne yaptım umarım beğenirsin.. :16:
$an.gif

Bu resmi bulduğum için bunu kullandım İnşaallah kızmazsın bana..
:17::17: Yüzünün yakın olduğu bir resim olsaydı daha iyi olurdu tabi..:31:

Eşim haftanın iki günü akşamları sekizde geliyor.Çok sıkılıyorum.Dört gözle yolunu bekliyorum.Yalnızlık zor vesselam.:43:

benim kociş tam 2 aydır hiç tatil yapmadan çalışıyor ve her akşam 19:30 dan önce gelemiyor,üstelik haftada 1 günde iş arkadaşlarıyla dışarıda takılıyor :( ahh ah ben 2 çocukla çook zorlanıyorum pilim bitiyor.yemek faslı falan derken iki laf edemeden yatıyoruz. kocam genelde koltukta uyuyakalıyor

veeee ayşecikin annesi de regl oluuuuuuuuuuuuuuur:52::8::32:
kan gördüğüme bu kadar sevineceğimi bilmezdim:1:
bir yılı aşkın süredir ihtiyacım olmayan pedleri evin içinde hangi deliğe sotuysam, bulmak epey zor oldu..:9:

kar çekir gardaş :17:

:60::60::60:
bende adettt olmak ıstıyorummmmmmmmmmmmm gitsin kilolarrr

Back
X