Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

yaaa:16:
caşuru bilirim ama hiç yemedim...
dut kurusu pestil ceviz bizim kış çerezimiz :125:
yemekler de güzeldir,ama hani çok özel bi yemek de yok.. annemin yaptığı bildiklerimden..
kartul yahnisi(patates yahnisi), tatar böreği, kara lahana haşlaması ve sarması, içi patates ve bulgurdan hazırlanan beyaz lahana sarması,
şalgam dolması, fasulye turşusu, gavut, şehriyeli yeşil mercimek ve ayran çorbaları veeee kadayıf dolması:56:

üzgünüm cena. kara lahana sarması bize ait, yani karadenize:51:
ama kadayıf dolmasını ben de çok severim annem erzurumda büyümüş,aklıma getirdin şimdi mutlaka yapıcam bu hafta:31:

............................................

kızlarr sizin bebişlerde de salya çok akıyormu bizimkinin önünden önlük hiç eksik olmuyor sürekli ıslatıyor kayınvalidemde dr a götürün diyor ama bende normal diyorum diş çıkıcak belki diyorum

kızlarr sizin bebişlerde de salya çok akıyormu bizimkinin önünden önlük hiç eksik olmuyor sürekli ıslatıyor kayınvalidemde dr a götürün diyor ama bende normal diyorum diş çıkıcak belki diyorum

Gunaydin kizlar ...canimbizmki 2aydan fazladr ole hep onluk degisioz yoksa onu sirilsiklam dis ciksrcagi icin dedi doktorzda

balık tutmasıyla ilgili bi sorunum yok, aksine memnunum..
hem çok seviyor, çok mutlu oluyor, hem de ertesi gün taze balık yiyoruz :56:
çinekop favorimdir, ayşecikin hakkını da ben yiyeceğime göreeee bol bol tutsun gelsin.. :9:

Allah kolaylık versin canım.. zaten kırk yılın başı görüyorum seni topikte..
belliki hiç zamanın olmuyor böyle şeylere.. :100:

ben son bir haftadır bir gün sütlü pirinçli, bir gün (patates, havuç, pirinç) püre veriyorum..
ama bu dediğim koku uzun süredir var..
annem belki üşüttü diyor:44: bilemiyorum işte.. var yani koku..

gaz sıkıntısı için de bilemiyorum, bu aya kadar geçmediyse ne yapmak gerekir..
dr bi şey söylüyor mu?
sıcak su torbasını gece yatarken yanına koysan belki biraz rahatlatır..

yok tatlim ya istemedigimden degil inan zamani yetistiremiyorum benim oglan gunduz cok az uyuyor yarim saat sabah yarim saat öglen eger yagis olmazsa da ögleden sonra disariya yürüyüse cikariyorum o uyurken ya yemek yapiyorum ya da evin isini bir de kucak delisi yere koydummu basiyor cigligi o yüzden hemen emeklesin kendi kendine oyalansin istiyorum yoksa bileklerimde ki damarlar disari firlicaaaak :52: gaz konusunda canim beni kimse anlamiyor doktoruna dedim gecer normaldir böyle seyler deyip duruyor bakalim 9 ocakta 6. ay kontrolu var o zaman ne dicek :53: ayse sultanin üsüttügünü sanmiyorum bizde de ayni durum var hatta oglum sadece sebze püresi yiyorsun bir de yumurta yesen nasil olacak dedigim bile oluyor :30:

Günaydin kizlar herkese iyi pazarlar bizde dis durumlari henüz baslamadi anlasilan benim oglan cok tembel olacak:9::9:

canım ben oğluma hamileyken bebek bakım çantası yerine spor çantası almıştım hani şu omuza takılanlardan(marka vermek yasak herhalde) o çantada bile biberon koymaya yer bulmuştum:) yanda cepleri vardı. çook rahat etmiştim.bebek büyüyünce o bakım çantaları hoş durmuyor bence

Gunaydin kizlar ...canimbizmki 2aydan fazladr ole hep onluk degisioz yoksa onu sirilsiklam dis ciksrcagi icin dedi doktorzda
bende ole tatlım sureklı onluk ıslak.boynuna ıslaklık degdıgı ıcın sureklı degıstıyıryorm üşür boynu dıye kuzumun.soleyemezde ole ıslak ıslak kalmasın dıye sureklı yenılıyorum diş çıkarmadan 2-3 ay onceden bu sulanma başlarmıs

Günaydin kizlar herkese iyi pazarlar bizde dis durumlari henüz baslamadi anlasilan benim oglan cok tembel olacak:9::9:
günaydın canım bızdede diş yok daha.ama bızımle beraber olupta çıkaran çok.her bebek farklı tabı.ağzı sulanıyomu elını agzına goturuyorum sureklı bunlar belırtılerıymıs

Evet tatlim Ben sadece emzirirken bunlar yoktu ama şimdi sadece kakası kokuyo ama ben günde bir öğüne düşürdüm ek gıdayı sadece meyva püresini veriyorum yarında sebze olucak çünkü benim yavru alerji oldu sanırsam göz çevresinde minik minik kızarıklıklar oldu ben de ek gıdayı sadeleştirdim biraz..kızlar yaaa bizde hala karın ağrısı gaz problemi çıldıracam gece 10 kere kalkıyor birde siz nasıl vakit buluyorsunuz ben eskisi gibi giremiyorum foruma 

Bizimde göz çevremizde nokta nokta kırmızılıklar olmuştu ama ek gıda dan değil kan ilacındanmış cnm

bence de.. mutlaka alıcam..
baby max baktım bir iki tane, kraftın yan ürünü..
krafttan da bi model var.. aklımda..
aslında yengem bu alanda en iyisi dedi inglensia aldı..
piyasada 400e yakın fiyatı, unkapanı saraçhane de (istanbullular bilir, köprünün altında) 250ye almış..
yakın olanlar baksın, eşime bi söyleyeyim, belki o da gidip alır oradan..

eskilerin bi lafı var..
'o ki gördüm boyunu, hem düştüm hem bayıldım.. (boyunu posunu görünce aşık olmuş, düşmüş bayılmış :1:)
o ki duydum huyunu, hem os...dum, hem s.çtım. (huyunu öğrenince de korktum, endişelendim :17:)
teşbihte hata olmaz, laf böyle yani..

ben de çocuk gibi sevindim karı görünce..
sonra o kıpırtı yerini endişeye bıraktı:9:

oooh, hamarat kadın belli oluyo bak:34:
ben de geçen cuma silip süpürdüm..
evi inceden temizleyince, ferahlıyor içim, resmen mutlu oluyorum..
gelin görün şu an savaş alanı gibi.. temizliğe temiz de, çok dağınık:37:

senin zilli fazla akıllı heaa!!!:23:

çok geçmiş olsun.. annen yanındayken olabildiğince dinlen..
sadece ilaçla geçmez bu hastalıklar.. çorba, ıhlamur, zencefil, ballı, nane-limonlu içecekler iç:ssz:
bebeklı olunca canım ıster ıstemez temız olsada dağınıklık oluyo nekadar toparlasamda evde eşyalar her yerde :)

günaydın diyeyim kızlar tamam kzıım artık 12 de uyuyor eskiden 2 3 ü buluyordu bu seferde ağlıyor gece neden ağlıyor anlamıyorum gözleride kapalı :5::5:

bende hi uyuyamadım abuk subuk rüyalar görüyorum :5:

sizde böylemisiniz bu çocuk niye böyle anlamıyorum az yemek yemeyede başladı oturtuyorum ağlıuyor kaldırıyoru ağlıyor emmiyor atak dedim acaba atakmı bilemedim :5:

ah canım beniiiiiiiiim..
seni ''fahri erzurumlu'' ilan ediyorum..:65:

kabul edenler..:69::69::69::69:
etmeyenler..:20:

kabul edilmiştir.. :46::46::46:

kııız, 200 değil 110 :17:
çenemdeki kuvvetle 85e aldım :101:

YA RABBİMM,..
sen ne güzellikler yaratıyorsun..
maaşallah, subhanallah:16::16::16:

Hehehe :16: sagol cenacim bi yanim erzurumlu artik hem bursa hem erzurum :21: karakiz masallah subhanallah dapkasini takmis babasinin. yesinler onu kuzucuk:nazar:bende bebek cantasi yerine adidasin yandan asmali siyah cantasini aldim cok rahat icerde gozleri biberon koyma yerleri(kendim uydurdum) var sonrada kullanilir diye dusundum hem bebek arabasna asiliyo tasimiyorum avm lerde gezerken

günaydın diyeyim kızlar tamam kzıım artık 12 de uyuyor eskiden 2 3 ü buluyordu bu seferde ağlıyor gece neden ağlıyor anlamıyorum gözleride kapalı :5::5:

bende hi uyuyamadım abuk subuk rüyalar görüyorum :5:

sizde böylemisiniz bu çocuk niye böyle anlamıyorum az yemek yemeyede başladı oturtuyorum ağlıuyor kaldırıyoru ağlıyor emmiyor atak dedim acaba atakmı bilemedim :5:

inan ayni seyleri yasiyoruz gunduz hep kucakta gezdirmek istio kendini beni bezdiriyo canimdan gece oniki de uyudu gece arafa agliyo acikti diuorum meme veriyorum almio bu sefer acio gozlerini bakiyo sabah karsi 4 te babasi ayaginda salladida oyle uyudu napcaz bilmem huyu suyu degisti cocugun ya

inan ayni seyleri yasiyoruz gunduz hep kucakta gezdirmek istio kendini beni bezdiriyo canimdan gece oniki de uyudu gece arafa agliyo acikti diuorum meme veriyorum almio bu sefer acio gozlerini bakiyo sabah karsi 4 te babasi ayaginda salladida oyle uyudu napcaz bilmem huyu suyu degisti cocugun ya

canım benimki emiyor ama uykusunda bağrıyor ağlıyor yatıyor 5 dkka sonra uyanıyor gece uyudummu bilmiyorum inan

canım benimki emiyor ama uykusunda bağrıyor ağlıyor yatıyor 5 dkka sonra uyanıyor gece uyudummu bilmiyorum inan

Bende dislerinden mi acaba dicem ama bilemiyoruz ki tam olarak neyi var durupdururken uyumamazlik yapmazlar belliki bi dertleri var. oylede zor 5dk uyu agla 5 dk uyu agla bi hafta bizimde olmustu oyle ben sabahi yaptim yati uyir yari uyanik bizim kizda oyle uykusunda mizirdanmisti sabaha kadar zaten gik dese uyaniyo insan. simdi dgecenin kor u uyaniyo bakiyo :27:siritiyo bide suratima ay telefonda yazmak olum

Bende dislerinden mi acaba dicem ama bilemiyoruz ki tam olarak neyi var durupdururken uyumamazlik yapmazlar belliki bi dertleri var. oylede zor 5dk uyu agla 5 dk uyu agla bi hafta bizimde olmustu oyle ben sabahi yaptim yati uyir yari uyanik bizim kizda oyle uykusunda mizirdanmisti sabaha kadar zaten gik dese uyaniyo insan. simdi dgecenin kor u uyaniyo bakiyo :27:siritiyo bide suratima ay telefonda yazmak olum

:9::1:

evet aynen aynen ataktır inşallah ama var dertleri karnı tok gazı yok altı temiz derdinne yavrucum abzen konuşsun diye yalvarıyorum :60:

:9::1:

evet aynen aynen ataktır inşallah ama var dertleri karnı tok gazı yok altı temiz derdinne yavrucum abzen konuşsun diye yalvarıyorum :60:

kızlar ya atak yada diş sıkıntısıdır. diş çıkarırken benim kızda aynı idi.gece 5-6 defa uyanır fazla emmezdi.bunlar 10 güne yakın sürdü sonra bii baktık diş çıkarmışş:46:. ondan sonra tekrar düzene girdi .

kızlar ya atak yada diş sıkıntısıdır. diş çıkarırken benim kızda aynı idi.gece 5-6 defa uyanır fazla emmezdi.bunlar 10 güne yakın sürdü sonra bii baktık diş çıkarmışş:46:. ondan sonra tekrar düzene girdi .[/QUOTE

inciniz parildamis insallah bizimde oyledir bakiyorum ama belirti yok gibi zaten bi gunu bi gununu tutmuyo bu bebiskolarin anam ha yaz gelsin rahatlicaz ha kis gelsin buyucek derken hicc rahat goremicez cocuklar buyurken belli yurusun emeklesin oyalanir dioruz tecrubeli anneler asil kosturma ondan sonra basliyo diolar

kızlar ya atak yada diş sıkıntısıdır. diş çıkarırken benim kızda aynı idi.gece 5-6 defa uyanır fazla emmezdi.bunlar 10 güne yakın sürdü sonra bii baktık diş çıkarmışş:46:. ondan sonra tekrar düzene girdi .

ya bizim de nerdeyse üç haftadır uykumuz kalmadı en iyi ihtimalle yarım saatte bir ağlayarak uyanarak uyuyoruz bazen de sabahlıyoruz aslında bitane dişimiz çıktı ama bitmedi gitti uyku sorunumuz. atak mıdır daha diş mi çıkcak anlamadım gitti atak olsa bu kadar sürmez heralde

Back
X