Arkadaşım yazdıklarını okurken aynı benim herif dedim, bi arkadaş sormuş kimdi çıkaramadım bi an karadenizli mi diye? Hah işte benimki karadenizli

Bende iki haftadır işe başladım inan akşam eve gidiyorum oğlum akşamları çok huysuz oluyor ve tam bir kucak delisi, bi yandan onun hizmeti bi yandan ev gece onu zorla uyutup yatıyorum bırak oturmayı yemeğimi bile kaptı kaçtı yiyorum, babamızda ancak tv seyretsin, benimki aynen söyledikleri gibi hem işinin yorgunluğundan hem aç iken daha bi asabi oluyo, hiç bişeye yardım etmez ama sürekli sevdiğini söyler haliyle bu da bana çok yapmacık geliyo, hiç bişeye kendini yorma üstüne çoluk çocuğuna bakan bi karın olsun herkes sever

ayda yılda bir çok sinirlenip patlıyorum iki tabağını alıp makineye koyuyo sanıyo oh yardım ettim bak ben iyi davranıyorum, sonra bi ay yine yok piyasada

ben bu konuyla ilgili çok konuştum ama karakter meselesi benimki pek ev düşkünü bi adam değil, hijyen desen hak getire, yine bi arkadaş demişti valla o kadar çok kaynatmışınız ki topikte unutuyorum kim demişti, annesi pohpohlamış diye bende aynen öyle düşünüyorum bunların bu hali kesinlikle anne eseri. yanlız bende bi oğlan annesiyim bakalım benimki nasıl olacak. ama inan kv kocam ne derse yapıyo sanırsın annesi değil uşağı, haliyle kadınlara bakış açısı ona göre yerleşiyor insanda, kadın ev işini yapmak zorunda değil diye bilmiyorlar kadın her işi yapma ile hükümlü bi uşak gibi görüp büyüdükleri için fikirleri değişmiyor.
Ya bu konuda bende çok doluyum açmayım ağzımı kapanmıyo sonra yaaaa