Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bende geçen ayın 29 u oldum gene 29 unda oldum şuan bitmek üzere :29:

:60::60::60:

tebrik ediyorum seni..
ben de bu dediğini dedim birkaç kez..
bizimki rutin 2, 2,5 saat arayla uyuyor, kimi uzun kimi kısa..
en son 9.30da bi uykusu var.. onu uyutmayayım, gece 1de değil 12de uyur dedim..
ıııh, babasının kızı, yutmadıı:9:
eğer uykusu geldiği halde uyumazsa çok huysuzlaşıyor, ağlamaya başlıyor..
bilmiyorum bu işin sonu ne olacak :100:

Cnm 9:30 değil de 8:30 gibi denesen gerçi denemişsindir ama çok inat bu minikler parmaklarında oynatıyoırlar bizi alışırlar 1-2 ay sonra

ciddimi diyorsun :53: hamiellik testi vereyimmi evde 2 tane var :52::9: delimisin gitsene korunmuyormusunuz

yaa korkarım ben öyle hemen gidemem olurum
diye bekliyorum stresten geç kalmıştır inşallah diye ümidim varr
korunuyoruz amaa sonuçta hiç bi yöntem %100 korumuyor kiii

Bizde dun annemle carsiya ciktik elifide aldik ama bebel arabasiyla kostur kostur usmesin diye mahvolduk bizi avm paklar bu havalarda ama sirf mama sandalyasi bakmak icin ciktim carsida uyguna bulurum diye aldik bi tane kizim sevdi ayaklarini sallayip duruyo icine oturtunca

Camino Camino 4059 Mama Sandalyesi Kırmızı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
bunu aldik tipkisinin aynisi carsida 150 tl

Çok güzelmiş orda güzel vskit geçirsin keyifli keyifli yemek yesin insaallah

anladım canım ben sandım ki şimdi başlıycaksın...
hakkında hayırlı olsun inşallah.Allah gönlündekini nasip etsin sana
ama tek okul istanbul değil sanırım kuzenim aydında almıştı...

inşallah olur canım ya 7 yıl rabbim daha fazla bekletmez inşallah

kızlara sadece arnavutköy pomem var üni mezunlarına bayanların olduğu okul tek

lise mezunlarına 3 4 tane var erkeklere her yerde var eşim kayseride okudu mesela :31:

mehaba bende temmuzda anne oldum bebegim şimdi 6 aylık oldu bu zamana kadar hiç hasta olmamıştı ama dün ateşi çıktı ukkuları düzensiz geceleri uyumuya sizin bebişlerinizde mi öyle yapıyo

bende aynen senin gibi yapıyorum artık BABASIIII EMZİĞİNİ VERİRMİSİN,BABASIIII SENİ ÖZLEMİŞ:9::9::9::9:
24 saat zaten bizim koynumuzdalar.azcık baksınlar yok öyle hazır cocuk
Evet dimi baba olmak ne kolaymis bende baba olsaymisim diyorumda guluyo esim gunduz ario napio kizim dio gelio sevio ugu bugu yapio sonra hooop tv karsisina yatis ama simdi cok hakkinida yemiyim ayaginda salladigida oliyo hani gecen ben oturdum agladim sinirlerim bosaldi valla.
eşime diyorum kocacım bir tane daha yapalımmı hamile olmak çok güzeldi adam hadi iyi gecelr diyor arkasını dönüyor :52:
Hiic gozum kesmiyo hamileligim cok uzun geldi bana bide epiduralde oluyorum sandim bazen gozumu kapiyorum tekrar canlaniyo yasadiklarim nasil aticam bu psikolojiyi bilmem.
inşallah canımm ne zaman sınavınn?? sen bebişi bırakıp nasıl gidiceksin eğitime bildiğim kadarıyla öyle günlük gidiş geliş yok

kızlar facede görmüştüm bi karikatür şöyle diyodu..

bebek ağladığında neden ağlıyor diye düşünene "ANNE"
bu çocuk seni istiyor diyerek anneye uzatana da "BABA" denirr :9::9::9:

Haha cok dogru ama kizi buyusun o zmn gorcem ben onu simdiden basladi bak anakiz bir olup benden bisey saklamayin hee diyor yok tayt giymesin yok etek giymesin cocukluktan alistir fln kiz babasi olmakda kolay degil :9:

kötü sayılmaz ama canım lohusalık sanırım, hareketleri batıyor. bugün akşam 5'e kadar bir yemek pişirir mi diye bekledim. yok. kalktım yine kendim pişirdim. bulaşığı vs topluyor. belki burda benden daha çok şikayeti olan vardır ama bilmiyorum. içim daraldı yaw.

ah acanım ah ben de dogumumu kv orda yaptım dogumuma iki gün kala kırıkkale de istanbula yolculugun yasak oldugu halde gitmek zorunda kaldım beni durumum da sag olsun kv her şeyimi yptı ama ben nedense cahillik galiba dogumu yaptım ama hiç yatmadım yaşımın küçüklügü etki ediyo galıba bire canım kötü düşün me düşündükçe kötüye gidiyo

Feyza link veremiom cnm telden beceremem simdi gittigidiyorda mama sandalyesinden tiklayinca ilk sayfada 4. Ydu galiba.yeşil renkli casual markasi..

Kizlar bide alıntı yapmiorum telden böyle daha kolay oluo

ah acanım ah ben de dogumumu kv orda yaptım dogumuma iki gün kala kırıkkale de istanbula yolculugun yasak oldugu halde gitmek zorunda kaldım beni durumum da sag olsun kv her şeyimi yptı ama ben nedense cahillik galiba dogumu yaptım ama hiç yatmadım yaşımın küçüklügü etki ediyo galıba bire canım kötü düşün me düşündükçe kötüye gidiyo

1994 lı mısın :53::53:

yok geri çekilme değill
evet biliyorum canım zaten hiç bir koruma yönteminin garanti vermediğini
bildiğim için şüpheleniyorum :30:

Allah korusun bebeğim yaa :43: bence biraz daha bekle zaten avrsada 1 günde bile çıkıyor hemen test yap ama bak ben şimdi giremicem bugunden sonra merak ederim :2:

kızlar oğlum çok hasta oldu

annem ağır gripti çok sakındım kuzumu aynı ortamda bulundurmadım ama nafile yinede kaptı dün ateşler içinde doktora koşturduk faranjit olmuş kuzum bir sürü ilaç verdi doktor ilk kez ilaç kullanıyoruz ilacı gördümmü basıyor çığlığı bide antibiyotik isal yaptımı onunda karın ağrısı eklenince sancıdan uyuyamıyor kuzum sürekli öksürüyor ateşten dolayı halsiz dün işe gitmedim başındaydım ama bugün mecburen işteyim aklım hep yavrumda rabbim yardımcısı olsun

çook zor onu o halde bırakıp gelmek nerdeyse istifamı basıp gidesim var
Ay kuzum ya çok zor Allah yardımcın olsun. Rabbim inşallah sağlığına kavuştursun hemen.
gel gel canım burası bahar gibi.günlük güneşlik birazdan oğlusumu gezdircem arabayla biraz.ocak ayında bu hava bilemiyorum yani rabbim büyük

Aaaaa sende mi kayseridesin???

Back
X