çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın bak bizde kalp ilaçlarını kullanıyoruz halimize binlerce şükür genede allah meleklerimizi korusun
amin inş evet okudum dün hikayenizi çok şükür çaresiz bir dert değil konuyla ilgili bilgim olmadığından yorum yapamadım ama operasyona gireceğiniz zaman dualarımız sizinle olacak inş emziren kadının duası kabul olur derler rabbim hepimizin duasını duyar kızına şifa sunar inş insan kıyamıyor ya minicik bedenleri hastalığa dayanamıyor yinede çok şükür halimize ne ağır hastalar var geçen yıl kayınpederim kanser nedeniyle hastaneye yatığında aynı hastanenin yeni doğan onkoloji bölümünde minicik bebekleri görüyordum anneleri emzirmek için dıarı çıkarıyor emzirip içeri götürüp yatırıyor içim parçalanmıştı hamileydim o dönem allahım sen sabır ver dedim ailelerine düşünsene daha hayatı öğrenmeden kemoterapi görüyorlar hemde bir değil bir sürü bebek allahım sen koru düşündükçe için için yanıyorum ailelerine sabır versin rabbim hiçbirimizede dermansız dert vermesin inş kızında operasyonla tamamen kurtulur sağlığına kavuşur bugünümüze şükürler olsun