Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

arı mamanınkilere bir göz attım hepsi su ile pişirilerek yapılıyor galiba.

bizde MİLUPA sütlü ,bisküvili almıştık ona bayıldı bizimki.

ben her defasında başka çeşit alıyorum belki bıkar diye.

geçende babası eti cicibenin diş kaşıma bisküvisinden almış

resmini koymuştum .bizimki kıtır kıtır yedi .üzeride bi güzl kirlendii.

kirlenmek güzeldir. teselli.

şu sebzeliye ben bi daha bakayım.ek gıda olarak neler yiyor başka ömür.
teyzesi sabah bebelac çavdarlı mısırlı öğlede mama akşama dogru muhallebi( tahıllı armutlu )akşam yogurt ve meyve gece mama bu kadar valla yeni denediğim bişey yok su anlıkk sadece gecen eşim beni yemeğe getirdi orda sütlac yerken ömüre de verdımmm . abartmıyorum 1 kase sütlaç yedi benımki hemde inek sütünden .. aglıyor bitti diyeee:1:

kızlar işe başlayacağım için ve çağan biberon almadıgı ıcın kaşık mamasına karar verdım
5 ay sadece emzırdım anne sütü konulup verebıleceğım ve severek yıyebılecegı ilk kaşık maması sızce ne olmalı
Hipp marka sütsüz organik pirincli muhallebisi var anne sutuyle yapabiliosun, doktorumuz bze tavsiye etti
Gecmis olsun hakikatten evde nasil hasta oluyorlar merak ediyorum. cnm ya ben iki gun cikmasam 3. Gun cikiyorum elifle calla carsi pazar bile geziuorum dilimi isirayim cok uzuluyorum bebeklerin hasta olmasina ihlamur versen sende azcik iyi gelir

Valla canim bilemedim ki veren arkadaslar vardir belki oyle biseyler doktora danistin mi bu konuyu o yonlendirir seni
Disari bende cikiyorum Selimle beraber alisik aslinda oda ama kac gundur evdeyiz noldu anladim hic:50: nasil uzuluyorum canimdan can gidiyor resmen oksurunce. İhlamur yaptim ama icmedi biberonu cignedi durdu. Doktorumuzuda aradim burnuna serim fizyolojik sık dedi o kadar. İnsallah artan bir durum olmazda iyilesir hemencecik kuzummm
minita silikon kasık sormustun hamileyken tupperwardan almıstım cok memnunum tavsıye ederım

Eki Görüntüle 598292 Eki Görüntüle 598295

Gule gule kullanin cnm, bende alcam insallah bunlardan

Merhaba hanımlar bende temmuz annesiyim bugüne kadar yazmamış olsam da forumu takip ettim. Benim oğlan 26 temmuz günü doğdu şimdi ek besinlere başlamak üzereyim Bir süre önce bir arkdaş doktorunun verdiği beslenme saatleri çizelgesini foruma kymuştu fakat ben hangi sayfada bulamıyorum yaklaşık 50 sayfa dolandım ama bilirsiniz daha uzun arayamadım acaba bana hangi sayfada olduğunu söyleyebilecek olan var mı şimdiden teşekkür eder,m

hayatım bugun bana bısey sormustun sen tam cevap verıyordum benım paşa koltuktan düştü ne sormustun acaba mamayla alakalı ???

geçmiş olsun canım.arı mamanın sebzelisi su ile pişirilerekmi yapılıyor diye sormuştum.

sütlaç yemiş paşam afiyet olsun.:55::55:

bebekler büyüklerin yediği yemeklere bayılıyorlar:56:

bende kızıma muhallebi yapmıştım.bizimkide ondan yedi.

ben ara,ara sütten yapılan muhallebiden vermeyi düşünüyorum.

kzıma bir yaşına kadar inek sütü vermedim kesinlikle.

bir yaşından sonra çok zor alıştı sürekli ishal oluyordu.bırakıyodum verince tekrar

başlıyordu.tabi ara sıra sürekli değil şimdilik...

teyzesi sabah bebelac çavdarlı mısırlı öğlede mama akşama dogru muhallebi( tahıllı armutlu )akşam yogurt ve meyve gece mama bu kadar valla yeni denediğim bişey yok su anlıkk sadece gecen eşim beni yemeğe getirdi orda sütlac yerken ömüre de verdımmm . abartmıyorum 1 kase sütlaç yedi benımki hemde inek sütünden .. aglıyor bitti diyeee:1:
slmm
cnm senin bebişin kaç aylık şuan. nezamandır ek besin veriyorsun. anne sütü de alıyor dimi.bunlara doktorun önerisiyle mi başladın ??? ne çok sordum :)

(eşim duymasın, biraz kaba olacak amaa)
ahmet kuraaaaalll adamın dibisin :9:

Uffff Selim inde burnu akiyor arada, ve uykusunda oksuruyor:43: evin icinde bir cocuk nasil hasta olur :50:
dışarı çıkmadığımız halde ayşecikin de arada bi akıyor burnu..
bakıyorum burun deliğinden ağzına kadar ince bi yol olmuş..:1:

ama sen öksürüyor da diyorsun.. acaba ev mi soğuk canım?:44:
annem derki; çocuk nefesinden soğuk alırmış..

yani üstünü başını iyi giydirsen, ama bulunduğu ortam yine de uygun sıcaklıkta olmazsa
ağzından burnundan üşütürmüş..:26:

bi de bazen uyurken çok örtüyoruz sanırım üstünü, kalkınca ilk yaptığım sırtını kontrol etmek..
eğer terliyse hemen bi tülbent koyuyorum sırtına.. sonra da değiştiriyorum badisini..
ter üzerinde soğursa o da çok kötüü:25:

buradan anlaşılıyorkiiii; evden çıkmadan da çocuk malesef hasta olabiliyor.. :50:

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin karli bi sabaha gozlrimiizi actik bembeyz heryer ama sevinmdm ay sonu asimiz kontrolumz var isalh devamli yagmz diorm neysr bizim pasa hala uyuyor masallah uykulari gene duzeldi 2kere emdi gece uyudu bikac gundur boleyz.gun icinde gorusurz kizlar :)

Günaydın hatunlar. Hoşgeldin zeynepcik
Kızlar yavrum sabah biraz atesliydi.37.2 uyudu uyandi 38 i gördük.ilik bi dus aldırdım 37.6 suan bi eşofman takimi giydirdim.surup verdim sütle beraber kustu.midesi bulandi varmi öneriniz dua edin iyileşim artmasın atesi.bugünde asimiz vardi gidemedik

Çok geçmiş olsun canım bugün umarım biraz daha düzelmiştir.

günaydınnnnnnnnnnnnnn:16:

$cicek-130.webp

Back
X