hayatım bugun bana bısey sormustun sen tam cevap verıyordum benım paşa koltuktan düştü ne sormustun acaba mamayla alakalı ???
zeynep koltuktan mı düştü? bişey oldu mu peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatım bugun bana bısey sormustun sen tam cevap verıyordum benım paşa koltuktan düştü ne sormustun acaba mamayla alakalı ???
kızlar işe başlayacağım için ve çağan biberon almadıgı ıcın kaşık mamasına karar verdım
5 ay sadece emzırdım anne sütü konulup verebıleceğım ve severek yıyebılecegı ilk kaşık maması sızce ne olmalı
mrhb canım. bunları hangi siteden buldun. ben de araştırıyorum, bakmak istedim..
:) bizimki de buna yakın mama sandalyesini henüz kurmadim taşındıktan sonra. oyun halisinida kaldırdım evde adım atacak yer.kalmıyor
(eşim duymasın, biraz kaba olacak amaa)
ahmet kuraaaaalll adamın dibisin
dışarı çıkmadığımız halde ayşecikin de arada bi akıyor burnu..
bakıyorum burun deliğinden ağzına kadar ince bi yol olmuş..
ama sen öksürüyor da diyorsun.. acaba ev mi soğuk canım?:44:
annem derki; çocuk nefesinden soğuk alırmış..
yani üstünü başını iyi giydirsen, ama bulunduğu ortam yine de uygun sıcaklıkta olmazsa
ağzından burnundan üşütürmüş..:26:
bi de bazen uyurken çok örtüyoruz sanırım üstünü, kalkınca ilk yaptığım sırtını kontrol etmek..
eğer terliyse hemen bi tülbent koyuyorum sırtına.. sonra da değiştiriyorum badisini..
ter üzerinde soğursa o da çok kötüü
buradan anlaşılıyorkiiii; evden çıkmadan da çocuk malesef hasta olabiliyor..![]()
merhaba arkadaslar bende temuz annesıyım biz kızımla gecen hafta idrar yolu enfeksiyonu nedeni ile 8 gün hastanede yattık taburcu olduktan bıgun sorada asırı oksurukten dolayı tekrar gıttık assım supesı var evde hava verıyorum benım endısem bu cuma altıncı ay asımız var kızım cok yıprandı vucudu hep iyne yerı daha yenı kendını toparlıyo altıncı ay asısının cok yan etkısı varmı yaptırmasammı dıyorum karar veremedımm
pincprenses mama sandalyenizin markası modeli nedir bende böyle birşey arıyorum
merhaba arkadaslar bende temuz annesıyım biz kızımla gecen hafta idrar yolu enfeksiyonu nedeni ile 8 gün hastanede yattık taburcu olduktan bıgun sorada asırı oksurukten dolayı tekrar gıttık assım supesı var evde hava verıyorum benım endısem bu cuma altıncı ay asımız var kızım cok yıprandı vucudu hep iyne yerı daha yenı kendını toparlıyo altıncı ay asısının cok yan etkısı varmı yaptırmasammı dıyorum karar veremedımm
günaydın şeker portakalımmm ve tüm temmuz anneleri ve dadlu bebişleriii
günaydın canım..Günaydın kızlarbiz bugün kızımla saat sekize kadar uyuduktan oh uykumu aldım çok mutluyum
Şimdi kızıma bebe bisküvi muzlu kahvaltısını hazırlama yiyomu diyo sorarsanız nerdeesiz önden yediriyosunuz ya ben arkasına geçip tersten yedirebilirsem ancak yediriuorum.çok komigiz bir gitseniz
kizim ağzını kilitliyor kafasını hiç durmadan sağa sola sallıyoryani anda eller sürekli aşağı yukarı inip çıkıyor getirebilen buyursun gelsin ben böyle bir mekanizma görmedim
Her öğlen edilmeye geliyor yemeğe artırmış mevsimi olunca sebzede sınırlı hergün ne pidirsem diyekafayı yiyorumdün aksam tavuk suyuna şehrine çorbası yapmıştım var firinda makarna yapmayı düşünüyorum bakalım bu arada 1 kilo daha verdim ben cokyemesemiyi olacak
![]()
inş ilerlemeden biter öksürüğü..Günaydınlar hanımlar, paşam hala uykudabu aralar favorisi dönüpte yan yatıyor koca adam gibi beni benden alıyor
Gece ağlayarak bir uyandıki babasıyla ben zor sakinleştirdik sonra tekrar daldı mışıl mışıl uykusuna. Öyle uyandığı zamanşlarda çok korkuyorum acaba bir yerine bişey oldu da ben mi anlamıyorum diyee
Evimizde gayet sıcak üstünü başınıda ona göre giydiriyorum, sabahları kalktığında üstünü değiştiriyorum zaten ben bazen terli kalıyor çünkü. Ortam ve koşullar bebek için gayet uygun ama işte kuşun kanadından bile kapar bebekler derler doğruymuş demekki. Öksürük uykuda oluyor arada. Kötüleşmesin de bununla atlatalım inşallah
geçmiş olsunnmerhaba arkadaslar bende temuz annesıyım biz kızımla gecen hafta idrar yolu enfeksiyonu nedeni ile 8 gün hastanede yattık taburcu olduktan bıgun sorada asırı oksurukten dolayı tekrar gıttık assım supesı var evde hava verıyorum benım endısem bu cuma altıncı ay asımız var kızım cok yıprandı vucudu hep iyne yerı daha yenı kendını toparlıyo altıncı ay asısının cok yan etkısı varmı yaptırmasammı dıyorum karar veremedımm
canım, atladım, görmedim bi bilmiyorum:44:neden hiçbir soruma yada yazıma yanıt gelmiyor çok ilginç
bendemi bir anormallik var görünmezmiyim
izin meselesi kötü olmuş yaa
ben mama sandalyesine halaa karar veremedimm
sanırım tatil dönüşü alıcamzaten şimdi alsam
ben gidene kadar anca gelir bi anlamı yok belki dönene kadar karar veririm:26:
bu arada ben 2. dönem iznim bitiyo sanıyodum ama öyle değilmişş
sanırım son hafta okula gidicem
halbuki 2. dönem başlayacağıma
kendimi çook adapte etmiştim
ahh şu evrak işleri yok muu
doğumdan sonra o kadar bunalmıştım
ki burada kuaför olmadığı için evde saçlarımı
kesmiştim onların düzelmesi gerekiyoo ben
hepsini şubat tatilinde yapmayı planlıyodum
bebeğimi anneme bırakıp halledicektim yaa
şimdi burda kuaför yok nasıl yapıcamm
toplasam belli olmaz heralde di mii
izin meselesi kötü olmuş yaa
birkaç gün önce haberlerde izlemiştim..
doğum izni öncesi sonrası toplam16 haftadan 24 haftaya çıkacakmış.
doğum sonrası anne daha çok bebekle ilgilensin diye..
aradaki farkı da devlet tazmin edecekmiş falan..
bilmiyorum yasalaştı mı?
bizden geçti ama uzun vadede yapılması gerek, geç kalmış bi düzenleme..
güzel bi at kuyruğu gibi yaparsın, uçlarındaki dengesizlik anlaşılmaz canım, takılma o kadar.![]()
canım, atladım, görmedim bi bilmiyorum:44:
bi mama sandalyesi sormuşsun, benimki ondan değil cevap vermedim..
ama gözden kaçan bi mesajın varsa, tekrar sor şimdi geldim topiğe, bakarımm![]()
canım genel anlamda dünden beri bir sürü şey sordum kimse yanıt vermedi :44:
oğlumun dişi çıktı dedim kimseden tebrikte gelmedi
öksürükle ilgili nişastalı bir tariften söz edilmiş nişasta ne kadar belli değil onun tarifini sormuştum yine yanıt gelmedi
özetle kimse beni sevmiyo
dahası hastayım gribim kaprisliyim mağdurum vs vs vs
neyse ben en iyisi kafamı kuma gömeyim bugün havamda değilim fazla alınganım galiba![]()
doğru dedinnevet tasarıda vardı
ama meclisten geçti mi bende
bilmiyorum çok isabetli bi karar
2. bebiş de işimize yarar inşallahh
bende öyle düşündüm toplasam belli olmaz heralde
tatilde istanbulda düzelttiririm
zaten hep gittiğim bi kuaför var
ama şu erken başlama işi çok canımı sıkıyoo
neyse vardır bir hayır
görelim MEVLAM neyler
neylerse güzel eyler![]()
canım benimm, kusura bakmaacanım genel anlamda dünden beri bir sürü şey sordum kimse yanıt vermedi :44:
oğlumun dişi çıktı dedim kimseden tebrikte gelmedi
öksürükle ilgili nişastalı bir tariften söz edilmiş nişasta ne kadar belli değil onun tarifini sormuştum yine yanıt gelmedi
özetle kimse beni sevmiyo
dahası hastayım gribim kaprisliyim mağdurum vs vs vs
neyse ben en iyisi kafamı kuma gömeyim bugün havamda değilim fazla alınganım galiba![]()
yaa dişiniz hayırlı olsunn
Benim dün misafirim vardı geçmişi pek okuyamadım
bizde dişten tık yok yaa
diş çıkarken kan akma durumu oluyo mu acaba ??