Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

selamlar güzel anneler.1 haftadır giremedim.geçen çarşamba oğlumu emzirirken elime bir kitle geldi.nasıl korktum anlatamam.akşam boyunca ağladım kötü birşey diye.ertesi sabah hemen oğlumu kontrole götürdüğüm hastaneye genel cerraha gittim.muayene etti doktor göğsümü.iyi huylu birşeye benziyor bir de ultrason isteyelim dedi. yukarı çıkıp gün alacaksın dedi.ben de eğer bugün ultrasonu çektirip sonucu size göstermezsem ölürüm korkudan ve meraktan dedim. sağolsun adam hemen beni ultrason bölümüne gönderdi.1 saat beklemeden sonra ultrason çekildi. Allahıma şükürler olsun içi sıvı dolu basit kist çıktı.doktor dedi ki bunların kansere çevirme ihtimalleri, yok gibi bişey, için rahat olsun.3 ay sonra tekrar kontrole gel.eğer ağrın çok olursa şırıngayla çekerim rahatlarsın dedi. deriiin bir nefes aldım.Allah kimseye dermansız dert vermesin.
slm canım.. tedirgin şekilde başladım msjını okumaya.:26:
ama sonuna doğru endişe yerini rahatlamaya bıraktı..
çok geçmiş olsun..
Rabbim seni korkuttu, sonra ferahlattı..sen de üç beş lira sadaka ver..
bi çocuğu sevindir.. başının gözünün sadakası olsun..
Rabbim, kazalardan belalardan hepimizi korusun.. özellikle bebeklerimizii

kızlar deprem oldu burda sizin oralarda varmı bir şey
4 gibi uyudum ben.. sanırım o ara oldu, bi şey duymadım..:44:
iyi ki de duymadım..

ohh be kızlar dişimiz çıktı çok şükür
altaan 2 tane
oğlumda bende rahatladık
darısı çıkmayan anniş ve mınıklerın basına....
çıkınca rahatlayacaksınız dayanın kuzular..:)
hahh, diş çıkaranlar konvoyuna katılın siz dee:118:
gözünüz aydın:34:

yupiiii yupppiiii ist.da okullar yarın da tatillllll...işimi çooooooooooook seviyorum....
çocuklar nasıl kar görünce tatil olacak diye seviniyor..
topiğin öğretmenleri de öylee:9:

Son düzenleme:
Ya bebisinin disi cikan anneler sizde hiç huzursuzluk ates bi bana dokunmayan yilan bin yıl yaşasıncilik bi vurdum duymazlik olmadimi? Benimpaşa bugün o kazandida sanki biz yiyoZ gibi bes karis surat.alt dudak yer cekimini kabul etmiş şekilde duruyo.hergün topikte birilerinin dişi cikio kimsede sikayet etmio.maaşallah sizede.bizdemi sorun var.bizim oglan altın dismi cikario yoksa;) ben artik yarin sabaha gulunce bana herseyi unutturan oglumun gulusuyle uyanmak istiyorum çok mu?

ya cenacım çok haklısın.ben daha beterini gördüm.bi tane akli dengesi bozuk bi hanım vardı bızım buralarda,30 yaşlarında falan.6-7 aydır gormuyordum.gecen gun çarşıya ındım bu kadını gördüm bi baktım hamile,dondum kaldım,aklımın kıvrımlarında bir sürü düşünce belirdi.ama baarız hıssettıgım sey kanımın donmasıydı.

canım akıntın renklıyse doktorunu ara hemen.bebek aşağıya yerleşiyodur ondandır sancı desem daha erken 33. haftadasın.belkı usutmus falan olabılırsın.sancı artı renklı akıntın varsa doktorunu ara derim.benım sutum 5-6 gun gelmemıstı.hastanede bebek hemsıresı 30 cc vermişti mamayı.ve ben kırkı cıkana kadar hep 30 cc verdim,ayrıca sana tavsıyem avent falan almasaydın bıberonu.dr browns dıye bı marka var,doğal akışlı bıberon.ondan al.yoksa aksi takdirde hemen bıberona alısıp senı emmemeye baslar.cunku bu fındıklar bıberona baslayınca daha kolaylarına gelıyor bıberonla emmek.anne memesı daha zahmetlı oluyor onlar ıcın.ama umarım sutun hemen gelır,asla mama vermek durumunda kalmazsın

evet canım oynatıyolar bızı,benımkı de öyle,oyna benle benı uyutma dıyor resmen

avent le dr browns aynı. ben hem avent le mama içiriyorum, hem de emziriyorum bırakmadı göğsümü:nazar:

kızlar benim oğlan sürekli ağlıyor
artık dayanamıyorummm kocam eve geleli 3 saat oldu
ddiği tek şey zeynep bu çocugun nesi var ?? ben zaten tıptan mezun olalı 2 sene oldu . Allahım keçilerime mukayet ol .. çırlıyor kendini yerden yere atıyor
E Müslüman bende insanım da . Allah var 3 tane parol içiyorum günde daha kafam kaldırmıyor uykumda bile ömürün çırlamasıyla uğrasıyorum
Ya Rabbi hayırlısı ile dişi çıkaralım kafayı yemek üzereyim arkadaşlar abartmıyorum 5 dk durmuyor ya:50::50::50::50::50:

ddiği tek şey zeynep bu çocugun nesi var ?? ben zaten tıptan mezun olalı 2 sene oldu . Allahım keçilerime mukayet ol .. çırlıyor kendini yerden yere atıyor
E Müslüman bende insanım da . Allah var 3 tane parol içiyorum günde daha kafam kaldırmıyor uykumda bile ömürün çırlamasıyla uğrasıyorum
Ya Rabbi hayırlısı ile dişi çıkaralım kafayı yemek üzereyim arkadaşlar abartmıyorum 5 dk durmuyor ya:50::50::50::50::50:

Anne olmak hic kolay degilms insan yasadikca anlior sabret canm esine ver omuru az balkonda hava al bnce senin stresn omurede gecio olablr

Canım ya Allah kolaylık versin. Diş çıkarma hakkaten çok zor çektikleri acıyı sancıyı düşünemiyorum bile. Eşinle biraz paslaşsanız, zaten bütün gün ilgileniyorsun. Eşim işten gelice alıyor Selim'i yatırana kadar baba oğul takılıyorlar bende azcık kafa dinliyorum.
Ya bebisinin disi cikan anneler sizde hiç huzursuzluk ates bi bana dokunmayan yilan bin yıl yaşasıncilik bi vurdum duymazlik olmadimi? Benimpaşa bugün o kazandida sanki biz yiyoZ gibi bes karis surat.alt dudak yer cekimini kabul etmiş şekilde duruyo.hergün topikte birilerinin dişi cikio kimsede sikayet etmio.maaşallah sizede.bizdemi sorun var.bizim oglan altın dismi cikario yoksa;) ben artik yarin sabaha gulunce bana herseyi unutturan oglumun gulusuyle uyanmak istiyorum çok mu?
Valla cnm bizde bugün aynen anlattığın gibiydik. Bir mahsunluk suratta boynu bükük bir kafa, bir derdi vardı ama anlayamadım:50:azcık hasta gibiyizde ondan heralde.

canım yağmurda aynı sürekli ağlıyor gece hiç uyumuyor dün gece 04.00 de yattık. sabah kalktık ki deprem oldu hiç istifimi bozmuyorum uyumaya devam ettim telefon susmadı kalktım artık yagmur :nazar:13.3o kadar uyudu

Bizim daha disimiz cikmadi bu aralar gece uykularinda tuhaflik var gece sayamiyorum artik kac kere uyaniyor cok zor oluyo oylede. sizinki dis mi cikariyor.

Ah caniimm abartmiyorsundur tahmin ediyorum valla benimde bi kizim var hep kucakta gezmek istiyo benim artik ne kolim tutuyo ne belim bende bas agrisindan dolayi doktors gttim mr bile cekildi sonuc ne uykusuzluk stres baska bisey olsa sasardim dogdugundan beri bi gun olsun uykumu alip kendiligimden uyanmadim bende oyle parol cerezim oldu sanki bi isede yaradigi yok inan kizim cok sikilan bi bebek o yuzden evde duramiyoruz disari cikip gezince sorun yok ama allahin gucune gitmesin baska dert vermesin dayanilir canim

Tek değilim desene.cnm bizde çok huzursuzduk bugün.sabretcez napalim.bende birax önce dert yaniodum bi bizimkimi dis çıkarırken huzursuz diye..ama tiptan mezum oldum yazmisin ya koptum orda:)

Canım ya Allah kolaylık versin. Diş çıkarma hakkaten çok zor çektikleri acıyı sancıyı düşünemiyorum bile. Eşinle biraz paslaşsanız, zaten bütün gün ilgileniyorsun. Eşim işten gelice alıyor Selim'i yatırana kadar baba oğul takılıyorlar bende azcık kafa dinliyorum.

Valla cnm bizde bugün aynen anlattığın gibiydik. Bir mahsunluk suratta boynu bükük bir kafa, bir derdi vardı ama anlayamadım:50:azcık hasta gibiyizde ondan heralde.
kocam sabah 6 da işe gidiyor bu gün ist. da deprem hissedildi ve ben çok korktum diye göndermişler onu gerçi deprem bölgesinde gidip 9. katta oturmak ne kadar mantıklı bilemiyorummm,
neyse zaten adamın eve geldiği yok dogru duzgunn gelince ömür uyanıksa o ilgılenıyor o sallıyor o gezdiriyor falann

canım yağmurda aynı sürekli ağlıyor gece hiç uyumuyor dün gece 04.00 de yattık. sabah kalktık ki deprem oldu hiç istifimi bozmuyorum uyumaya devam ettim telefon susmadı kalktım artık yagmur :nazar:13.3o kadar uyudu
maşallah cocuguma ne bileyım nımet yagmurun dişi çıktı mı

Bizim daha disimiz cikmadi bu aralar gece uykularinda tuhaflik var gece sayamiyorum artik kac kere uyaniyor cok zor oluyo oylede. sizinki dis mi cikariyor.

Ah caniimm abartmiyorsundur tahmin ediyorum valla benimde bi kizim var hep kucakta gezmek istiyo benim artik ne kolim tutuyo ne belim bende bas agrisindan dolayi doktors gttim mr bile cekildi sonuc ne uykusuzluk stres baska bisey olsa sasardim dogdugundan beri bi gun olsun uykumu alip kendiligimden uyanmadim bende oyle parol cerezim oldu sanki bi isede yaradigi yok inan kizim cok sikilan bi bebek o yuzden evde duramiyoruz disari cikip gezince sorun yok ama allahin gucune gitmesin baska dert vermesin dayanilir canim
ah arkadaşim ne yapacagım bilmıyorum ben ailem ve eşimin ailesi trabzonda kimsem yok bana yardım edebielecek. Allahımdan tek dileğim bu sıkıntıların sebebi dişseee nolur çıksın artık nolurrrrrrrr
Tek değilim desene.cnm bizde çok huzursuzduk bugün.sabretcez napalim.bende birax önce dert yaniodum bi bizimkimi dis çıkarırken huzursuz diye..ama tiptan mezum oldum yazmisin ya koptum orda:)
sen bana bi akşam oturmaya gel.. ben seni koparırım gülmektennnn :7:

kocam sabah 6 da işe gidiyor bu gün ist. da deprem hissedildi ve ben çok korktum diye göndermişler onu gerçi deprem bölgesinde gidip 9. katta oturmak ne kadar mantıklı bilemiyorummm,
neyse zaten adamın eve geldiği yok dogru duzgunn gelince ömür uyanıksa o ilgılenıyor o sallıyor o gezdiriyor falann
Allah kolaylık versin cnm, inşallah diştir biran evvel çıkar da rahatlarsınız

buldum canım ama çok sevmedim sanki
aslında iyi ve tecrübeli biri ama sanırım ben oğlumu,
kimseye bırakmak istemiyorum :50:
annem dışında kime bıraksam aynı şeyi hissedicem galibaa:14:

bu arada burda da spor salonu açılmış
öyle büyük bişey değil 5-6 tane alet varmış
sodes projesi kapsamındaymış
haftada 3 gün bayanlaraymış
öyle çalıştıran kimse de yok kendin
çalışııyomuşsun ama olsun
burada o bile büyük nimet
küçük bi ilçedeyim çünkü
bende gitmeyi düşünüyorum
yoksa bu göbek gitmeyecek gibi duruyoo

üff bence de yabancıya bırakma:50:

Kızlar benim oğlumda bu sabah başladı öksürmeye dün burunları tıkalıydı okyanus suyu sıktım biraz açıldı şimdi öksürük başladı şu nişastalı tarifi deneyen varmı?????
kızlar benim oğlumunda öksürüğü tekrarladı gripte başlıyo sanırım ilaçlara devam dedi doktor ama alternatif ne versem ya sizin denediğiniz işe yarayan bişeyler varmı şu nişastalı tarif işe yaradımı busmai tarifini verirmisin

ben denedim göz kararı koydum yaklaşık 30 ml ye çaykaşığının 3te 1 i kadar nişastayı karıştırarak kaynatıp. üzerine de birkaç damla portakal suyu. içirdim biraz kesildi gibi o an için... ama hala devam ediyo. yarın başka bir doktora götüreceğim. aslında öksürüğü kesmek iyi değilmiş ,balgamı sökmeye yarıyormuş öksürük. önemli olan balgamı yok etmek. buhar uygulaması ve ıhlamur iyi..bir de yatağı biraz dik pozisyonda olmalı.

bizim aşı da bu hafta olacak..
evde calpol var ama tedbiren fitil de olsa sanırım daha iyi..
kullandığınız fitilin ismini yazarsanız,sevinirim dostlar:34:

paranox vermişti bize doktor
ama bir psikiyatr fitil kullanmanın çocukları psikolojik olarak olumsuz etkilediğini söylemişti. o yüzden kullanmaya çekiniyorum

Uffff Selim inde burnu akiyor arada, ve uykusunda oksuruyor:43: evin icinde bir cocuk nasil hasta olur :50:

terler ..sonra da üstünü açar ve hasta olur:5:

Eki Görüntüle 598267

kizlar bizim evin halleri yurutec ve hoppala gelse tamamdir adim atmaya yer olmicak :1: evde adim atmaya yer kalmadi diyen arkadaslara selam :32:

:1::1::1::1::1:
demek hepimizin evi böyle
bizimkinde bir de kıyafetler var dolaplardan taşıyor
evim çok küçükkkkkkkkkkkkkkkk

zeynepcim yağmurun dişi çıkmadı daha depremi çok hissettin mi? sabah ben hissettim ama uykudan gözümü açamadım. bugünde birçok yerde deprem oldu allah yardımcımız olsun.

toprağımsın daha dur kız 32 diş var:1:
bizimki de ara sıra manasız cırlıyor..bu arada dişi sivrilmeye başladı tam çıkmasa da..emerken göğsümü acıtmaya başlıyo sanki napcaz dişler çıkınca:18:
eşim gelmiş çocukla ilgilensene diyor allahım hepsi aynı:1:

Son düzenleme:
Back
X