canım arkadaşlarım benim

beni merak edenler hatırlayanlar olmuş çok çok teşekkür ederim

inanın hep aklım buralarda sizleri geriden de olsa takip etmeye çalışıyorum şu ara
işyerinde işlerim yoğun ondan sizlere aktif olarak katılamıyorum ama bilinki pasif olarak
da olsa sizlerleyim hepinizi çok çok seviyorum

sankim hepinizi çok yakinen tanıyorumda görmediğim zaman özlüyorum burası alışkanlık
yapıyor vallahi

inşallah işlerimi yoluna koyar koymaz bende aranıza katılarak hep aktif olmak istiyorum
kısmet tabiki de
en güzelide baharın gelmesi olsun tabi buluşmalar başlar inşallah o zaman daha da bir bağlanırız
birbirimize en azından bebişlerimizde bizim gibi arkadaş olurlar inşallah
dediğim gibi sizleri geriden takip etmeye çalışıyorum
cenacım canım benim ayşeciğin dişlerine bayıldım yerim ben onun incilerini maşallah

bizim kızın dişleri çıkmadı ama bizde çıkmış farzediyoruz şekil resimde görüldüğü gibi
Eki Görüntüle 633849
minitacım cenanın dediği gibi senin oğlan bizimkilerin dişlerini de çıkarıyor galiba
kız söyle bir tanecik bile olsun bize versin

ayrıca diş buğdayınız da çok güzel olmuş
cinconcum canm sende hatırlamışsın beni teşekkürler

senin sıkıntınında bir daha gündeme gelmeden
çözülmesine çok sevindim allahın sevgili kulusun demekki

hasta olmuşsun geçmiş olsun canım ama sen bunuu fırsata dönüştürmüssün izin almışsın oğlunla bol bol zmaan geçir bakalım
libyanacım valla ellerine sağlık döktürüyorsun helal olsun sana valla akşam yemeğimi zor yapıyorum
hapsucum senin kızınıda görmüştüm resmini koyduğunda sonra bir daha giremedim maşallah güzel gözlü kızına allah nazarlardan saklasın

ne güzel saçlarıda var bizimkininde yavaş yavaş uzamaya başladı ama bakalım hayırlısı toka zamanımızı bekliyoruz hala saç bandına el mahkumuz şu an
karakız sende gelmişssin hoşgeldin canım seninde doğumdan kalma bir problemin olmuş aman yarrabbim allah acil şifalar
versin aman ihmal etme tedavini güzelim
barbino canım sende çalışmaya başladın nasıl bir düzen oturturabildin mi bari evde ilk başlar zor oluyor ama sonraları
alışıyor insan demi
destiny sanırım eşinle ilgili bir problem yaşamıştım neyseki tatlıya bağlanmış canım gözünaydın
busmaicim canım benimde sütüm azalmaya başladı sanırım bende işyerinde sağıyorumya azaldığını gözle görebiliyorum bende hep 2 yaş derdim ama
bu gidişle o 2 yaşı görmek hayal olacak sanırım neyse bugüne kadar içtiler diyip kendimizi avutacağız maalesef:26:,
feyzabilalsende işe başlamışsın sanırım allah kolaylıklar versin birde bebişin için geçmiş olsun kulak iltihabı varmış en kısa zamanda iyileşşin inşallah
unuttuklarım varsa affola böyle arada yazıp yazıp kaydettim bunları yoksa sürekli maalesef açık bulunduramıyroum ekranı hepinizi ve miniklerinizi tek tek

sevgiyle kalın