• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bugünlerde pek sık giremediğim için geçmişi alalecele yarım yamalak okuyabildim. herkezler ve bebekleri iyidir umarım. benim oğlumda bu aralar inanılmaz değişiklikler var. emeklemeye çalışıyor, yürütecinden kalkıp koşar gibi yürüyor evdeki eşyalara çok merak sardı çekmece açmaya çalışıyor, ne bulursa çekiştiriyor. altını değiştiremiyorum sürekli dönüyor yerinde duramıyor. maaşallah oğluşuma yaa büyüyor ne güzel bebeklerimiz hepisine de maaşallah.
Buarada diş kaşıyıcı bende almıştım ama onu pek almıyor eline bende dişini kaşıması için pırasa veriyorum hem vitaminini de almış oluyor. sevdide.

hayırlı günler annişler.. Nasılsınız bu sabah..? :16::16:

nasıl yapıyorsunuz kızlar bunu

canım küçük bir parça balkabağını küp küp doğrayıp az suda haşlıyorum... Sonra kevgirde ezip püre haline getiriyorum... İçine 1 çay . kaş kadar tarçın ve yarım ceviz rendeleyip karıştırıyorum.. Afiyetle yiyor bebişim....
:16:
cenacım geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim.:16::16:
fatmacım paşanın maşallahı varmıs:nazar::nazar:
narağacı nickin güzel olmuş hayırlı olsun feyzabilal de güzeldi aslında yalnız aklıma hep huzur sokağı geliyordu:9:bu arada benim nickim eşimle ilk çıkmaya başladığımız tarih öğrencilik yıllarımızdı 12 eylül 2004 bayagı geçmişimiz varmış bu arada:)) oradan geliyor.Kızlar sizin nickler nereden aklınıza geldi:28:

Benim dün akşam aklıma gelmişti ki sen sormuşsun canım..:16:. Ben kullandığım adı daha önce bir yerde görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti.. :30: e artık nereye üye olursam bu isimle oluyorum...:9::9:
Eee kızlar sizin nicklerin hikayesi nereden geliyor... :28::28:
herkese merhabaaa:32::32::9::9:

neredesin sen kaçak hatun...:20::20:

sağlık ocağına gittik bugün..
geçtiğimiz iki ay 250 şer gr alan ayşecik tüm iştahsızlığına rağmen
bu ay 450 gr almış, çok sevindim.. 7350 gr ve 66 cm :16:

ek gıda konusunda sıkıntı yaşadığımızı anlattım, hemşire 4 dişin de çıktığını görünce,
zaten bildiği tek şey emmek, ek gıdaya geçiş dönemi, e diş de çıkarıyor, isteksiz ve iştahsız olması normal.
diş huzursuzluğundan bu ara emmeye düşkünlüğü artmış olabilir, kendini avutmaya çalışıyor.
aldığı kadar ver zorlama, kilosu yeterli, zamanla alışacaktır dedi. :40:

maşaallah ayşeciğe... herşeyi çok güzel.. :16::16:İnşaallah zamanla herşeyi seçmeden yer... :39::39:

Günaydın annecikler....

Benim guguk kuşu uyandı saatinde. Biz kv delerdryiz. Sabah arkadaşla dışarda kahvaltıya gideceğiz
Öğleden sonrada kızımla alışverişe çıkacağız. Çok cici almam lazım kızıma. Hepsi küçüldülerr:))) bugün kü plan bu bakalım umarım eğleniriz. Hoşçakalınnnn

Ohhh gez tabi tatlım.. Süper bir planmış gerçekten.. İyi gezmeler size.. :16::16:

Herkese günaydınlar..bugün benim doğumgünüm..gecen yil doğumgünümde ogluma doğumgünü hediyesi almıştim.ilk cicilerini..ne cabuk gecio zaman

Yeni yaşın hayırlı olsun canım..:54::54: Allah sana sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin İnşaallah...:16::16:

günaydın herkeseeeee oğlan 7,30 da benı uyandırdı sımdıde kendısı gerı uyudu
benım uykum dağıldı tabı :)
ben sanırım grıp oluyorummm :(((

aman bahar çok dikkat et kendine hasta olma..:18::18:

Bugünlerde pek sık giremediğim için geçmişi alalecele yarım yamalak okuyabildim. herkezler ve bebekleri iyidir umarım. benim oğlumda bu aralar inanılmaz değişiklikler var. emeklemeye çalışıyor, yürütecinden kalkıp koşar gibi yürüyor evdeki eşyalara çok merak sardı çekmece açmaya çalışıyor, ne bulursa çekiştiriyor. altını değiştiremiyorum sürekli dönüyor yerinde duramıyor. maaşallah oğluşuma yaa büyüyor ne güzel bebeklerimiz hepisine de maaşallah.
Buarada diş kaşıyıcı bende almıştım ama onu pek almıyor eline bende dişini kaşıması için pırasa veriyorum hem vitaminini de almış oluyor. sevdide.

Maşaallah oğluşuna.. bizim kızda emeklesin diye bekliyoruz ama hanım pek totoyu oynatmak niyetinde değil..:36:

arkidişler; bebişlere ne tür oyuncaklar alıyorsunuz?
geçenlerde dişlik almıştım damağını kaşısın diye pek sevmedi onu.bende pırasa veriyorum eline hem çok güzel damağını kaşıyor hemde vitaminini alıyor.
Buarada konulardan baya uzak kaldım bu aralar giremiyorum umarım herkezler ve beklerinizde iyidir.

hayırlı günler annişler.. Nasılsınız bu sabah..? :16::16:

canım küçük bir parça balkabağını küp küp doğrayıp az suda haşlıyorum... Sonra kevgirde ezip püre haline getiriyorum... İçine 1 çay . kaş kadar tarçın ve yarım ceviz rendeleyip karıştırıyorum.. Afiyetle yiyor bebişim....
:16:

Benim dün akşam aklıma gelmişti ki sen sormuşsun canım..:16:. Ben kullandığım adı daha önce bir yerde görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti.. :30: e artık nereye üye olursam bu isimle oluyorum...:9::9:
Eee kızlar sizin nicklerin hikayesi nereden geliyor... :28::28:

neredesin sen kaçak hatun...:20::20:

maşaallah ayşeciğe... herşeyi çok güzel.. :16::16:İnşaallah zamanla herşeyi seçmeden yer... :39::39:

Ohhh gez tabi tatlım.. Süper bir planmış gerçekten.. İyi gezmeler size.. :16::16:

Yeni yaşın hayırlı olsun canım..:54::54: Allah sana sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin İnşaallah...:16::16:

aman bahar çok dikkat et kendine hasta olma..:18::18:
hasta oldum bıle kuzumm yaa emzırıyorum ya bebısıme gecersee :(
hapşırık öksürük burun akıntısı napıcam yaa bı yol yordam gösterınnn alfasilin 1g antıbıyotık var emzırme donemı ıcın ebe yazmıstı
onu attım ama umarım ıyı olurum :(

Son düzenleme:
mesaj tekrarı olmuş az önceki yazdıklarımda çıkmamıştı tekrar yazdım baktım sonradan çıkmış allah allah benim bilgisayrdanmı acaba. hay allah.ekran sürekli donuyorda.

hapşırık öksürük burun akıntısı napıcam yaa bı yol yordam gösterınnn alfasilin 1g antıbıyotık var emzırme donemı ıcın ebe yazmıstı
geçmiş olsun canım dikkat et havalar çok değişken. bol vitaminle atlatırsın ıhlamur kaynatmayıda ihmal etme.

Maşaallah oğluşuna.. bizim kızda emeklesin diye bekliyoruz ama hanım pek totoyu oynatmak niyetinde değil..:36:
emekler annesi bizimkide aniden böyle değişiklikler gösteriyor. az önce yürütecine mkoymuştum taa ensondaki odanın kapısını açmış çamaşırlıktaki çamaşırlarıda çekmiş. ordan y.odasına gitmiş babasının yanına değişik sesler çıkarıp duruyor. çok hoşuma gitti. merak etme seninkide atağa geçer yakında bunların sağı solu hiç belli olmuyor.

canııııııııııım, yeni yaşın hayırlı olsun..:70:inş bu sene herşey dilediğinden de güzel olur..
çekirdek ailen ve sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yıllara.. çok öpüyorum seni ve de tosununu:16::16::16:

Güzel temennilerin icin cok teşekkürler canim.sanada bugun iyi gezmeler ayseyi kocamanak öptüm

merhaba kızlar nası gecıoo haftasonunuz biz oğluşumla iyiyiz çokkk şükür ama mız mız mızz bi çocuk oldukk yaramaz olduk gecen nası ulaştısa vazodaki çiceklerimi yolmuş bizimkii okdar da ulaşmasn die geriye iktirmiştim geceleri çokk mız mızz uykusunda mızır mızır aglıoo vala nolcak halimiz bilemiorm onun dışındaa çok hareketliyiz geriye dogru gitmeye başladı bizimki oturup oyun oynuor devrilmeden uzun süre durabilior sırt üstünden yüz üstüne yüz üstünden sırt üstüne dönüor arada yuvarlanıp azcık kafayı çarpıp aglıor cena oyuncaklarını sormuş hoppalası yürüteçi dışında 2tane çıngıragı 1tane topu kiii topuna bayılıoo bi gol yapıoki görmeniz lazım :9: vik vik öten bikaç oyuncagı varr onun dışında gecen gün yeni bi oyuncak daha aldım şekilli küpler olan oyuncaklar varya kutunun içine atılanlardan onla oynuor bu aralar hopluo zıplıoo kuduruooo bide bilgisayar hastası oldu başıma telefon bilgisayar ondan sorulur kurcalamaya bayılıor birde herşeyi artık anlamlı yapmaya başladı hareketleri baya degişti dişimiz çıkmadı hala tek sıkıntımız ooo bu aralar...ölee işte kızlarr öpüorm hepnizi:54:

Herkese günaydınlar..bugün benim doğumgünüm..gecen yil doğumgünümde ogluma doğumgünü hediyesi almıştim.ilk cicilerini..ne cabuk gecio zaman

doğum günün kutlu olsun canm yeni görüyorum ..:3::54:

Hergecen gun dorugun enerjisine yetismkte biraz daha zorlaniorm uyudu cok sukur sipam :) basim kazan gbi kendime bi kahve yaptm yaninada abur cubur az keyif yapiorm bu bile super gelio vala insana offff daha yemk yapicm

Kizlarrr mate cayini emziren anneler kullanabilirmi bi arkadasim tok tuttugunu zayiflaytgni soyledi ac karnina mate ihlamur elma kabugu karisimli cay icilince tok tutuomus

beğenilerde "narağacı" yazınca kimki bu acaba dedim.. sonra yazını okuyunca aaa feyza adını değiştirmiş dedim.. güzel olmuş adın..:16:

ben tanıyamadım canım libyana yazınca jeton düştü bi ara yazmıştın aslında değiştirmek istediğini guzel olmuş
sağolun kızlaarr
canım, yeni ismin hayırlı olsun.. görür görmez sen olduğunu anladım :1:

emzirirken kullanılan bi doğum kontrol hapı duymuştum, karakız söylemişti sanırım, gelsin de bi sorak :1:
oruç da aslında biterdi de, bu ara gündüz spora gidiyorum diye, biraz boşladım, ama geç olsun güç olmasın, de mii:34:
kardeşler arası 2 az geliyor bana, e 3 de ben olgusu oluşuyormuş, 5 de sanırım elifnaz söylemişti, kıskançlık oluyor diye..
tutturabilirsek 4te yapalım ikinciyi :9:
canım, seni hatırlıyoruz, anımsıyorum da, okul ev ne kadar yoğun oluduğu tahmin ediyorum, bi de cuma günüm var demiştin, o yüzden yanii:34:
bu arada, parmağın yeni iyileşmiyor mu senin? böyle kapsamlı temizlik yapıyorsun?:44:
ayrıca mönün de gayet dolgun görünüyor.. yani okurken bile gözümü doyurdu, ki cenanın gözü öyle kolay kolay doymaz :37:
ah canım benimm parmağımın dikişleri alınırken çok acıdı ama şimdi çook iyi çok şükür canım
herşey normal.. bencede 2 az 4 çok sanki bilemedim ama ikidense 4 daha iyi sanırım :1:
günü de atlattım dün akşam çook şükür bu yazdıklarım sabah 7 de başlayıp akşam 6 da son buldu
yani çok da kolay olmadı ama bittii:8::21:
aryaa resim çekmek istedim ama
fırsatım olmadı koşturmaktan sonra
da bozuldular zaten sabah toplantıya
gittim geldim yemek yaptım şimdi
bulgur pilavı yapıcam size bakayım
dedim karnıbahar ve domates çorbası var menüde
:17::17:

naragacı nazan bekiroğlunun son kitabı çoook severim kendisinii
:16::16:
canımm iyi ki doğmuşsun hayırlı uzun ömürler ailenle
geçir inşallah tatlım mutlu mutluu
:46:
günaydın herkeseeeee oğlan 7,30 da benı uyandırdı sımdıde kendısı gerı uyudu
benım uykum dağıldı tabı :)
ben sanırım grıp oluyorummm :(((
ayy olmazsın inşallah canım ıhlamur iç bol boll:18:
öpüyorum sizii görüşürüz kızlaarr bu arada
zeynep çook özletiyosun kendini haberin olsunn
:117:

evet tuğçeceim haftasonuya kımse yok bende evdeyım dınlenıyorum
facede senın oğlanın elınde meyve fılesı gordum canım işe yarıyomu o meyvesınnı kendımı yıyıo

evet tuğçeceim haftasonuya kımse yok bende evdeyım dınlenıyorum
facede senın oğlanın elınde meyve fılesı gordum canım işe yarıyomu o meyvesınnı kendımı yıyıo

meyve filesini kullanıorz canm muzu fileden yemeye bayılıo mesela bi gr bırakmıo ama tek başına bıraktımmı her taraf batıo bazen yanında degilsem yaa masasındayken verıom yada sert bişiler mesela elma falan koyuom ozamn batmıoo oda sevdi onu zaten herşeyleri yalıo emıo ısırıo hem dişlerini kaşımış oluo hemde oyalanmış oluo al bence canm

Back
X