damla şeklındemı canım bu vıtamın
Evet cnm damlalık şeklinde 1 ml lik veriyosun bebişe, yemeklerine ve sütünede katabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
damla şeklındemı canım bu vıtamın
nasıl yapıyorsunuz kızlar bunu
cenacım geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim.
fatmacım paşanın maşallahı varmıs
narağacı nickin güzel olmuş hayırlı olsun feyzabilal de güzeldi aslında yalnız aklıma hep huzur sokağı geliyordubu arada benim nickim eşimle ilk çıkmaya başladığımız tarih öğrencilik yıllarımızdı 12 eylül 2004 bayagı geçmişimiz varmış bu arada:)) oradan geliyor.Kızlar sizin nickler nereden aklınıza geldi
![]()
herkese merhabaaa![]()
sağlık ocağına gittik bugün..
geçtiğimiz iki ay 250 şer gr alan ayşecik tüm iştahsızlığına rağmen
bu ay 450 gr almış, çok sevindim.. 7350 gr ve 66 cm
ek gıda konusunda sıkıntı yaşadığımızı anlattım, hemşire 4 dişin de çıktığını görünce,
zaten bildiği tek şey emmek, ek gıdaya geçiş dönemi, e diş de çıkarıyor, isteksiz ve iştahsız olması normal.
diş huzursuzluğundan bu ara emmeye düşkünlüğü artmış olabilir, kendini avutmaya çalışıyor.
aldığı kadar ver zorlama, kilosu yeterli, zamanla alışacaktır dedi.
Günaydın annecikler....
Benim guguk kuşu uyandı saatinde. Biz kv delerdryiz. Sabah arkadaşla dışarda kahvaltıya gideceğiz
Öğleden sonrada kızımla alışverişe çıkacağız. Çok cici almam lazım kızıma. Hepsi küçüldülerr:))) bugün kü plan bu bakalım umarım eğleniriz. Hoşçakalınnnn
Herkese günaydınlar..bugün benim doğumgünüm..gecen yil doğumgünümde ogluma doğumgünü hediyesi almıştim.ilk cicilerini..ne cabuk gecio zaman
günaydın herkeseeeee oğlan 7,30 da benı uyandırdı sımdıde kendısı gerı uyudu
benım uykum dağıldı tabı :)
ben sanırım grıp oluyorummm((
Bugünlerde pek sık giremediğim için geçmişi alalecele yarım yamalak okuyabildim. herkezler ve bebekleri iyidir umarım. benim oğlumda bu aralar inanılmaz değişiklikler var. emeklemeye çalışıyor, yürütecinden kalkıp koşar gibi yürüyor evdeki eşyalara çok merak sardı çekmece açmaya çalışıyor, ne bulursa çekiştiriyor. altını değiştiremiyorum sürekli dönüyor yerinde duramıyor. maaşallah oğluşuma yaa büyüyor ne güzel bebeklerimiz hepisine de maaşallah.
Buarada diş kaşıyıcı bende almıştım ama onu pek almıyor eline bende dişini kaşıması için pırasa veriyorum hem vitaminini de almış oluyor. sevdide.
geçenlerde dişlik almıştım damağını kaşısın diye pek sevmedi onu.bende pırasa veriyorum eline hem çok güzel damağını kaşıyor hemde vitaminini alıyor.arkidişler; bebişlere ne tür oyuncaklar alıyorsunuz?
hasta oldum bıle kuzumm yaa emzırıyorum ya bebısıme gecerseehayırlı günler annişler.. Nasılsınız bu sabah..?
canım küçük bir parça balkabağını küp küp doğrayıp az suda haşlıyorum... Sonra kevgirde ezip püre haline getiriyorum... İçine 1 çay . kaş kadar tarçın ve yarım ceviz rendeleyip karıştırıyorum.. Afiyetle yiyor bebişim....
Benim dün akşam aklıma gelmişti ki sen sormuşsun canım... Ben kullandığım adı daha önce bir yerde görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti..
e artık nereye üye olursam bu isimle oluyorum...
Eee kızlar sizin nicklerin hikayesi nereden geliyor...
neredesin sen kaçak hatun...
maşaallah ayşeciğe... herşeyi çok güzel..İnşaallah zamanla herşeyi seçmeden yer...
![]()
Ohhh gez tabi tatlım.. Süper bir planmış gerçekten.. İyi gezmeler size..
Yeni yaşın hayırlı olsun canım..Allah sana sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin İnşaallah...
aman bahar çok dikkat et kendine hasta olma..:18::18:
geçmiş olsun canım dikkat et havalar çok değişken. bol vitaminle atlatırsın ıhlamur kaynatmayıda ihmal etme.hasta oldum bıle kuzumm yaa emzırıyorum ya bebısıme gecersee
hapşırık öksürük burun akıntısı napıcam yaa bı yol yordam gösterınnn alfasilin 1g antıbıyotık var emzırme donemı ıcın ebe yazmıstı
onu attım ama umarım ıyı olurum![]()
hasta oldum bıle kuzumm yaa emzırıyorum ya bebısıme gecersee
hapşırık öksürük burun akıntısı napıcam yaa bı yol yordam gösterınnn alfasilin 1g antıbıyotık var emzırme donemı ıcın ebe yazmıstı
onu attım ama umarım ıyı olurum![]()
emekler annesi bizimkide aniden böyle değişiklikler gösteriyor. az önce yürütecine mkoymuştum taa ensondaki odanın kapısını açmış çamaşırlıktaki çamaşırlarıda çekmiş. ordan y.odasına gitmiş babasının yanına değişik sesler çıkarıp duruyor. çok hoşuma gitti. merak etme seninkide atağa geçer yakında bunların sağı solu hiç belli olmuyor.Maşaallah oğluşuna.. bizim kızda emeklesin diye bekliyoruz ama hanım pek totoyu oynatmak niyetinde değil..![]()
canııııııııııım, yeni yaşın hayırlı olsun..inş bu sene herşey dilediğinden de güzel olur..
çekirdek ailen ve sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yıllara.. çok öpüyorum seni ve de tosununu![]()
doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yaşlaraaa.herkese günaydınlar..bugün benim doğumgünüm..gecen yil doğumgünümde ogluma doğumgünü hediyesi almıştim.ilk cicilerini..ne cabuk gecio zaman
Herkese günaydınlar..bugün benim doğumgünüm..gecen yil doğumgünümde ogluma doğumgünü hediyesi almıştim.ilk cicilerini..ne cabuk gecio zaman[/QUOTE
keşkelerinin gerceklestıgı ailen ve sevdıklerınle nice yıllar dıleıyorum canım..dogum gunun kutlu olsunnnnn:119:
Herkese günaydınlar..bugün benim doğumgünüm..gecen yil doğumgünümde ogluma doğumgünü hediyesi almıştim.ilk cicilerini..ne cabuk gecio zaman
beğenilerde "narağacı" yazınca kimki bu acaba dedim.. sonra yazını okuyunca aaa feyza adını değiştirmiş dedim.. güzel olmuş adın..![]()
sağolun kızlaarrben tanıyamadım canım libyana yazınca jeton düştü bi ara yazmıştın aslında değiştirmek istediğini guzel olmuş
ah canım benimm parmağımın dikişleri alınırken çok acıdı ama şimdi çook iyi çok şükür canımcanım, yeni ismin hayırlı olsun.. görür görmez sen olduğunu anladım
emzirirken kullanılan bi doğum kontrol hapı duymuştum, karakız söylemişti sanırım, gelsin de bi sorak
oruç da aslında biterdi de, bu ara gündüz spora gidiyorum diye, biraz boşladım, ama geç olsun güç olmasın, de mii
kardeşler arası 2 az geliyor bana, e 3 de ben olgusu oluşuyormuş, 5 de sanırım elifnaz söylemişti, kıskançlık oluyor diye..
tutturabilirsek 4te yapalım ikinciyi
canım, seni hatırlıyoruz, anımsıyorum da, okul ev ne kadar yoğun oluduğu tahmin ediyorum, bi de cuma günüm var demiştin, o yüzden yanii
bu arada, parmağın yeni iyileşmiyor mu senin? böyle kapsamlı temizlik yapıyorsun?:44:
ayrıca mönün de gayet dolgun görünüyor.. yani okurken bile gözümü doyurdu, ki cenanın gözü öyle kolay kolay doymaz![]()
canımm iyi ki doğmuşsun hayırlı uzun ömürler ailenleHerkese günaydınlar..bugün benim doğumgünüm..gecen yil doğumgünümde ogluma doğumgünü hediyesi almıştim.ilk cicilerini..ne cabuk gecio zaman
ayy olmazsın inşallah canım ıhlamur iç bol boll:18:günaydın herkeseeeee oğlan 7,30 da benı uyandırdı sımdıde kendısı gerı uyudu
benım uykum dağıldı tabı :)
ben sanırım grıp oluyorummm((
evet tuğçeceim haftasonuya kımse yok bende evdeyım dınlenıyorum
facede senın oğlanın elınde meyve fılesı gordum canım işe yarıyomu o meyvesınnı kendımı yıyıo